Meraktan ziyade yakın olmak istedim. Kocaman bir aileyiz ya hani!Neden yapacagin her seyi anlatiyosun ona, evimi pembeye boyatacagim, sunu yapacagim vs. Sen de onunla s.dk mi yaristiyorsun. Madem kiskanc, madem seni taklit ediyor, paylasma fikirlerini, planlarini. Bir de neden sunnet ne zaman diye sorup duruyorsun. Bence o apacik bir sekilde sana mesafe koyuyor ama sen yaranmaya calisiyorsun gibi geldi. Bu halin de ona itici gelmis olabilir. Sen gorumceyi birak kocana bak. Al avucuna onu. Yogur yogur yogur. Gorumce kendi dunyasinda yasasin. Evine bi kere bile gelmemis, gidince hurmet etmiyor. Birak eksik olsun. Valla herkes boyle gorumce ister. Sen kasiniyorsun bence. Soguk ol. Mesafeli ol. Herkes sınırlarını bilirse sorun olmaz. Gorumcene gundelik planlari hakkinda fazla soru soruyorsun gibi geldi. Ararsa ara, birsey sorarsa cevap ver. Emin ol daha mutlu olacaksin.bence sen onun adimlarini takip etmeden duramiyorsun. Biraz Meraklisin sanki!
tatlım burnun her zaman dik olsun o kadının yaptıklarına gül geç ve onunla her zaman alttan alttan alay etO kadar şey yaşadım ki,kendime olan güvenimi kaybettim resmen. Ve şuanda aynı çark içinde dönüp dolaniyorum sanki.
Laf etsem suçlu gene ben oluyorum.esim sana yakıştıramıyorum diyo sürekli.ailene yakıştırıyorum ama diyorum. Ne alakası var diyor.
Bıktım, bıktım demişsin ama. Bütün bu yaşadıkların senin verdiğin tavizlerden. Bu kadar iç içe olmadan da kocaman bir aile olunuyor!Meraktan ziyade yakın olmak istedim. Kocaman bir aileyiz ya hani!
Zaten gecde olsa anladim problem bizde ama artik sloganim söyle kendimden verdim yeteri kadar bundan sonra herkes ederi kadar esim de dahil buna. Simdi ablasi esinden ayrilinca herseyi unutturmaya calisiyor bana. Sanki ben onun ayrilmadan önceki halini bilmiyorumAynen bende ailem ablam olarak görmüştüm koca bir fosssss
tatlım burnun her zaman dik olsun o kadının yaptıklarına gül geç ve onunla her zaman alttan alttan alay et
ya lütfen kendini ezdirmenin neresi iyi niyet bize kötü davrananları neden aile diye görüyoruzIyi niyet birde ben evlendigimde Türkiyede kalmistim bir sene onlar benim ailem olacak demistim o yüzden
canım bende zamanında iyi olayım onların seviyesine düşmeyim demiştim ama öyle olmuyo. alttan alttan kötülüklerini yaparsın karşındaki sana nasıl davranıyosa seninde öyle olman gerekirGörüm
Aslına bakarsanız yapımda alay etmeyi sevmem. Bana yapılırsa hoşuma gitmeyen şeyi başkasında yapmak istemem. Çünkü o kişiden başka farkım kalmaz. Ama iyilikten anlamiyorlar ki. Biktim. Ağzımı bozmayim diyip sustukça abartiyorlar. Sadece kendimi geri cekeyim. Ne halleri varsa görsünler diyorum.
Aslında çok daha olaylarla oldu. Ama tanınmamak adına çok fazla detaya giremiyorum maalesef. Başkalarının hakkını gasp edip. Parasını yiyen ve hava atan insan benim gözümde aynen böyledir.Bir insana şerefsiz demek için yeterli done değil bunlar, kadın seni sevmiyo ve gösteriyor durum bu
Aslında düsündüm de belkide benim bu kadar takıntı haline getirmemin tek sebebi olabilir o da şu ki, eşim evliligimizden bu yana bana çok sıcak yaklasmadi. Hediye sürpriz yapmadı.benim ne hissedebilecegimi üzgün olduğumu düsünmedi. Ama ablasına gelince yüzü asildığında hemen beni unutup ona gidip sariliyor.öpüyor. ortam içinde dahi olsa. Ama bana bunu yapmiyor. Cekiniyor.buda beni sevmediği ve ablasına daha fazla değer verdiğini gösteriyor. Bir keresinde HEP birarada bir yere gitmistik.ben eşimin yanından hiç ayrilmam. Görümcem o ne öyle yapışık ikiz gibi dedi. Esim hemen konu cekti benden.Onun eşi ise kafasına göre yaşayan ailesi var yok düşünmeyen biri. Haliyle genelde yalnız takılır görümcem. Bide engelli çocuğu olunca esim özellikle dahada baglaniyor. Görümcem çünkü hemen yüzünü aşar üzgün takinir. Herneyse esime bu küpeyi beğendim dedim. Al cnm dedi. Gitti önden.Kendi paramla aldim! Görümcem bende gördü küpeyi bende istiyorum dedi. Eşim kaşla göz arası gitmiş almış arkamı döndüğümde bir baktım görümceme küpeleri takiyor. Ben neye uğradığımı sasirdim. Kadının kocası orda o niye almiyor! Herneyse herkes üstüne üzüntü ay bunu bana ... almış böyle bana nispet yapar gibi konuştu güldü bide bana bakiyor. Benim tabii yüzüm asıldı ve moralim bozuldu. Esime tavır yaptım konusmadim. Görümcem de esime sarılıp sarılıp duruyor kolunda girmiş sanarsın onlar evli. Onun kocasına kendi keyfinde. Bende engelli çocuğunun arabasını sürdüm. Yav yeni evliligimizden bile tadamadim.herşeyi kursağımda biraktilar. Bu sene tatile gidecektik.görümcem ler geldi diye gitmedik!!! Düşünün esim onlar için gitmedi. İçim aciyor.hep benim istediğimi sanki elimden alma cabasinda.hala konuşmuyorum esimle. Sabah sabah abla kardeş telefonda konusuyorlar.
Aslında çok daha olaylarla oldu. Ama tanınmamak adına çok fazla detaya giremiyorum maalesef. Başkalarının hakkını gasp edip. Parasını yiyen ve hava atan insan benim gözümde aynen böyledir.
sizin kızgınlığınız eşinize.
her ailenin oluşu farklı, o yüzden çok bilemicem ama.
sanırım benim yanımda eşim bir başkasını öpse sarılsa koluna girse falan ben de kötü hissederdim. Hani kardeşler arada sırada böyle durumlar yaşanabilir elbette ama sürekli olan bir durumsa ben de sizin gibi düşünebilirdim.
bugün çok kıskançlık konusu açıldı BDVde ben de kıskanan kişilere yanlış yaptıklarını anlatma derdine düştüm. Ama kendim de çok kıskancımdır. Özellikle tensel temas beni bitirir, ki sizin durumunuzda süreklilik var. Ne kadar kardeş de olsa bilemedim ya.
Inanirmisin yeni evliyiz hepimiz bir düğüne gidiyoruz görümcem le benim aramada esim oturdu. Elini tuttum. Görümcem başladı kahkaha atmaya. Ne oldu dedik. Sizde ne kadar abartıyorsunuz sevginizi dedi. Elini koydu eşimin bacagina. Esimde bir eliyle benim elimi tuttu diğer eliyle onunkini!!! Sinir oldum belli etmedim. Eşim hastalanır giderim çorba falan hazirlamaya. Kayinvalidemin evinde oldu. Görümcem sen bırak ben yapiyorum. Beceremezsin sen dedi gülerek. Esimde güldü hatta. Bende moralim bozuk şekilde çıktım disari. Bu gibi şeyler gerçekten normal degil. Kadın herkesin ilgisini çekme cabasinda.