takinti haline dönüstürdügüm görümcem, yeter artik

Meraktan ziyade yakın olmak istedim. Kocaman bir aileyiz ya hani!

Ki sormayincada hasetinden sormuyo diyecekler.

tatlım burnun her zaman dik olsun o kadının yaptıklarına gül geç ve onunla her zaman alttan alttan alay et

Aynen bende ailem ablam olarak görmüştüm koca bir fosssss
Zaten gecde olsa anladim problem bizde ama artik sloganim söyle kendimden verdim yeteri kadar bundan sonra herkes ederi kadar esim de dahil buna. Simdi ablasi esinden ayrilinca herseyi unutturmaya calisiyor bana. Sanki ben onun ayrilmadan önceki halini bilmiyorum

Görüm
tatlım burnun her zaman dik olsun o kadının yaptıklarına gül geç ve onunla her zaman alttan alttan alay et

Aslına bakarsanız yapımda alay etmeyi sevmem. Bana yapılırsa hoşuma gitmeyen şeyi başkasında yapmak istemem. Çünkü o kişiden başka farkım kalmaz. Ama iyilikten anlamiyorlar ki. Biktim. Ağzımı bozmayim diyip sustukça abartiyorlar. Sadece kendimi geri cekeyim. Ne halleri varsa görsünler diyorum.

canım bende zamanında iyi olayım onların seviyesine düşmeyim demiştim ama öyle olmuyo. alttan alttan kötülüklerini yaparsın karşındaki sana nasıl davranıyosa seninde öyle olman gerekir

Tavizi sadece görümcem değil esime de kayinvalidem ede fazlasıyla verdim. Ama hiç bir şekilde yaranamadim.esime gururum kırıldı istemiyorum diyorum anlayacağı yok. Ama bu durumda görüşmeye devam ettigimden onun bile bana saygısı olmayacak. Ki esimin de bu kadar şeyden sonra saygı duyduğunu düşünmüyorum.

ya ben hakikaten anlamadım.
Tamam görümceniz sizi sevmiyor, bunu anladım, bunu siz mi anlamadınız yoksa başka bir şey mi var.

Kadın sizi aramıyor sormuyor, size gelmiyor, sosyal medyadan sizin paylaşımlarınıza yorum yapmıyor, sizinle konuşmuyor bile.

ama siz ne yapıyorsunuz:
- tatile onun bulunduğu eve gidiyorsunuz.
- sosyal medyadan mesaj atıyorsunuz.
- onunla telefonda konuşmak istediğinizi ima ediyorsunuz.
-...

buradan bakınca, baya sorunlu davranan siz gibisiniz.
Dönün arkanızı sizi sevmeyen insanlara, nedir bu derdiniz anlamadım ki.
hiç bir beklentiniz de olmasın.
onun sizden yok, sizin de ondan olmasın.

ayrıca eşimle yanlız görüşürler falan da garip yani, kardeş onlar, bırakın görüşsünler rahatça.
siz de kendinize uyan, sizi seven sizin sevdiğiniz kişilerle vakit geçirin.
fena mı, kendi ailenize daha fazla vakit ayırırsınız işte.

Fazlaca görümceyi takıntı haline getirmişsiniz ,
Mesafe herzaman iyidir tavsiyem birde bunu deneyin.....

Aslında düsündüm de belkide benim bu kadar takıntı haline getirmemin tek sebebi olabilir o da şu ki, eşim evliligimizden bu yana bana çok sıcak yaklasmadi. Hediye sürpriz yapmadı.benim ne hissedebilecegimi üzgün olduğumu düsünmedi. Ama ablasına gelince yüzü asildığında hemen beni unutup ona gidip sariliyor.öpüyor. ortam içinde dahi olsa. Ama bana bunu yapmiyor. Cekiniyor.buda beni sevmediği ve ablasına daha fazla değer verdiğini gösteriyor. Bir keresinde HEP birarada bir yere gitmistik.ben eşimin yanından hiç ayrilmam. Görümcem o ne öyle yapışık ikiz gibi dedi. Esim hemen konu cekti benden.Onun eşi ise kafasına göre yaşayan ailesi var yok düşünmeyen biri. Haliyle genelde yalnız takılır görümcem. Bide engelli çocuğu olunca esim özellikle dahada baglaniyor. Görümcem çünkü hemen yüzünü aşar üzgün takinir. Herneyse esime bu küpeyi beğendim dedim. Al cnm dedi. Gitti önden.Kendi paramla aldim! Görümcem bende gördü küpeyi bende istiyorum dedi. Eşim kaşla göz arası gitmiş almış arkamı döndüğümde bir baktım görümceme küpeleri takiyor. Ben neye uğradığımı sasirdim. Kadının kocası orda o niye almiyor! Herneyse herkes üstüne üzüntü ay bunu bana ... almış böyle bana nispet yapar gibi konuştu güldü bide bana bakiyor. Benim tabii yüzüm asıldı ve moralim bozuldu. Esime tavır yaptım konusmadim. Görümcem de esime sarılıp sarılıp duruyor kolunda girmiş sanarsın onlar evli. Onun kocasına kendi keyfinde. Bende engelli çocuğunun arabasını sürdüm. Yav yeni evliligimizden bile tadamadim.herşeyi kursağımda biraktilar. Bu sene tatile gidecektik.görümcem ler geldi diye gitmedik!!! Düşünün esim onlar için gitmedi. İçim aciyor.hep benim istediğimi sanki elimden alma cabasinda. hala konuşmuyorum esimle. Sabah sabah abla kardeş telefonda konusuyorlar.

Bir insana şerefsiz demek için yeterli done değil bunlar, kadın seni sevmiyo ve gösteriyor durum bu
Aslında çok daha olaylarla oldu. Ama tanınmamak adına çok fazla detaya giremiyorum maalesef. Başkalarının hakkını gasp edip. Parasını yiyen ve hava atan insan benim gözümde aynen böyledir.

sizin kızgınlığınız eşinize.

her ailenin oluşu farklı, o yüzden çok bilemicem ama.

sanırım benim yanımda eşim bir başkasını öpse sarılsa koluna girse falan ben de kötü hissederdim. Hani kardeşler arada sırada böyle durumlar yaşanabilir elbette ama sürekli olan bir durumsa ben de sizin gibi düşünebilirdim.

bugün çok kıskançlık konusu açıldı BDVde ben de kıskanan kişilere yanlış yaptıklarını anlatma derdine düştüm. Ama kendim de çok kıskancımdır. Özellikle tensel temas beni bitirir, ki sizin durumunuzda süreklilik var. Ne kadar kardeş de olsa bilemedim ya.

Inanirmisin yeni evliyiz hepimiz bir düğüne gidiyoruz görümcem le benim aramada esim oturdu. Elini tuttum. Görümcem başladı kahkaha atmaya. Ne oldu dedik. Sizde ne kadar abartıyorsunuz sevginizi dedi. Elini koydu eşimin bacagina. Esimde bir eliyle benim elimi tuttu diğer eliyle onunkini!!! Sinir oldum belli etmedim. Eşim hastalanır giderim çorba falan hazirlamaya. Kayinvalidemin evinde oldu. Görümcem sen bırak ben yapiyorum. Beceremezsin sen dedi gülerek. Esimde güldü hatta. Bende moralim bozuk şekilde çıktım disari. Bu gibi şeyler gerçekten normal degil. Kadın herkesin ilgisini çekme cabasinda.

valla şu anda hak verdim :)
kıskancın derdinden kıskanç anlar.
eşinizde suç ama yine de, ne bu canım.

ya ben şuna bile karşıyım, annesi bile sen bırak ben yapayım çorbayı diyemez o ortamda. Ne demek. O zaman eşime derim ki, annen yapsın yemeğini bundan sonra, benden bir şey bekleme.

bir keresinde bir ortamda ben kahve yapacaktım, biri elimden aldı, ben daha güzel yaparım diye, ne sinir olmuştum.

Senı kıskanıyo belli ki. Bunu anlamamış olman tuhaf. Ya senı kıskandıgının bilincinde olup kafaya takmıcaksın ya daa görüşmeyi bırakacaksın. Bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…