takinti haline dönüstürdügüm görümcem, yeter artik

14 sayfa boyunca yazan herkes yokmuş gibi davranın umursamayın demiş ve siz hala ama şöyle yapıyo ama böyle yapıyo diyosunuz cidden takıntı yapmışsınız acilen bi destek alın psikolojik.

Bugün bomba patladi. Sünnete gitmediğim için bugün görümcem bana yazmis. Dediği aynen su. Sağol ya senin kadar düşünceli olamadim. Bir defada olsa aramanı bekledim doğal olarak demis. İnsan bir arar demis. Buyrun burdan yakin.bana yaptıklarını görmüyor özel muamele bekliyo. Şaka gibi pes....

Cevap vermeyin.buda bahane olur bidaha mecbur kalmadikca konusmazsiniz.bisey diyen olursada attigi mesj soylersiniz.

Cevap vermeyin.buda bahane olur bidaha mecbur kalmadikca konusmazsiniz.bisey diyen olursada attigi mesj soylersiniz.
Sakin bir şekilde izah ettim. Onunda zamaninda beni arayip sormadigini.Ama çok sinirlenmiş onu anladim. Esime de anlattim. Sabret dedi sadece. Evet arkadaşlar söyledikleriniz dogruymus. Kıskanılan benmişim bir kere ayna gibi ona davranınca anında patladi. Ben ona saygımı hiç bozmadim.sadece eşimin başının etini yedim. Ama çok zoruna gitmiş görümcem in anlasilan. :)

Bundan sonra mesafemi koyabilirim artik.

iyi de bu kadar şeye nasıl müsade ettiniz hayret. ben 1,5 yıllık evliyim görümcem ilk tanıştığımız günden benim hamile olduğumu öğrendiği güne kadar benim yüzüme bakmazdı onla gittiğimde hiiç konuşmazdı hamile olduğumu duydu %100 değişti ama bana samimi gelmedi. çok tartışmalarımız oldu. şuan onun yüzünden kayınvalidemlere gitmiyorum en son kurban bayramında gittim. büyük konuşmayayım gitmem de.. tavrınızı belli edin saygı nedir öğrensin ve neden görümcenizin hayatını bu kadar merak ediyorsunuz anlamadım.. oğlu ne zaman sünnet olacakmış amaan size ne..

Yine bir görümce vakası

Maalesef benim basımda da var görümce belası hatta yerine göre büyük görümcemin de bela olduğunu varsayarsak iki bela biri ergen tabi ...

Ama mesafeyizi koymayı başardım uzun zaman sonunda gitmiyorum gelmiyorum ergen görümcemin hakaretleri yüzünden kestim ayağımı çokda rahatım sende dene muhatap olmamayı

Burda sizin yazdıklarınızı dikkate almaya calisiyorum. Ve son görüşmeden bu yana kendisiyle hic birsekilde görüsmemistim.ancak annemle konuştuğunda kendisi evine davet et gelsinler diyip duruyor. Ben asla istemiyorum o kadını evimde dedim. Annem esin için mecbursun iyi geçinmeye diyip duruyor. Neyse vicdan yapıp anneminde dinleyerek aradım ne zaman müsait ler diye. Telefonu açmadı mesaj yazdi. Mesajda sorumu hiçbir şekilde cevaplandirmamis. Başka şeyler yazmis. Bende ona müsait olduğunda haber verirsin artik dedim. Bir dahada arayıp veya yazmayı düsünmüyorum. Esimde yine yok yanimda. İş için başka bir sehirde. Etrafımdaki herkes farklı birşey diyince kendime göre hareket edemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…