takinti haline dönüstürdügüm görümcem, yeter artik

Kıskandığını bende düşündüm bir ara eşine anlatmaya calistim. Eşim bana bence sen kıskanıyorsun dedi. O seni neden niçin kıskan sin dedi. Bu yüzden onu iyicene gıcık etmek istiyorum. Kayinvalidem onun yanında yapın artık bi çocuk dedi. Herkes söyledi daha dogrusu. Bi o şöylemedi. Hatta kahakaha atti.Aradan bir kaç ay geçti baktık hamile! Anneler gününde herkesinkini kutluyorum herkes allah sanada nasip etsin dedi. O sadece tskler diyip yetindi. Hoş evime gelmişini bile yok. Bana değer verdiği de yok sadece yaptıkları zoraki. Ya çok mu zor ağız ucuyla allah sanada nasip etsin. Darısı başınıza falan demek. Beni aşağılamaya görüntüyle özellikle bana Kıskandığını gösteriyor. Ne zaman bizim için bebek konuşursa elinden geleni yapıp konuyu kapattiriyodu. Sürekli o ilgi odağı olma pesinde. Herkesle tatilde akşamları yürüyüş yapardik. Ben gelince gelmezdi. Diğer yöne tek başına yürürdü! Bu davranışları evlendikten sonrada dahada artti. Aynı masaya oturup yemek yemisliyim yoktur. Ben olduğumda oturmaz kalkınca ben geçer yerime. Yemekte eşimin yanına otururum bana niye oraya oturuyorsun der. Esimde hiç sesini cikartmaz. Hep ben kendimi savunmak zorunda kaliyorum. Yoruldum artık ugrasmaktan. Zaten esim sesini çıkarmadığı için bu kadar yüz buluyo.

yüzüne gül,
ağzına.....
tövbeee..mübarek cuma..

ee o sana gidip gelmiyormuş

sen de gitme görme

ipleme

yarın oğlumun sünneti var sözündeki nispet nerede bilemedim vallahi

ben de her halde öyle arardım

bir yıl önceden mi haber verilecek ki

bu arada mesela oğlum ameliyat oldu görümcem karşı apartmanda oturuyor ona haber vermedim

habersiz bize geldiler bir akşam da öyle fark ettiler

aramız mı bozuk hayır ama herkesin kendi hayatı ben sevmeme mıç mıç herkesin içinde yaşamayı

mesafeeee

düğünde süslenmiş vs vs bunlar olmuş geçmiş gitmiş; benim düğünümde de görümcem düğünde süslenmiş misafirlere bakmamış annesi söylendi durdu

bana neee ki

O gorumcenin beteri bendede var 1 yildir sukur gorusmuyoruz
Gorusmekte istemiyorum ama önünde sonunda mecbur gorusmek zorunda kalirim ama nefret ediyorum kaynimdanda gorumcemdende kiskanc ve fesatlar esimin ve benm mutlulugunu kiskanan mutsuzlugimuza sevinen tipler ama esim gercek yuzlerini gormek istemiyor
Yine seninki gelmiyormus benimki hem 40 kat yabanci gibi davranir evime gelir diken ustunde olurum aman neye kirilir neye alinir diye cocuklari evi yaksa sesi cikmaz korkumdanda ses cikarmam 1,yildir cok rahatim insallah birdaha gelmez ama gelir kesin bir bahane bulur geldiginde rahat huzur verse amenna ama huylu huyundan gecmiyor iyi olsaydi ben ablam gibi benimserdim hep oz ablamngibi davrandim ama tam tersi haraket gordum hep

Kocamin yanina oturmamda bir sakincami var neden sordun
derdim yerinde olsam

Şöyle bir fark var arada. Kimsenin özel hayatına meraklı degilim. Ancak önceden ben haber veririm diyince yumurta kapıya dayanıp söylemesi çok garip geldi. Hele ki gülerek söylemesine cabasi.

açıkçası anlattıklarınızdan şeytan dürtmüyor değil sanki eşinizle görümceniz arasında bişey varmış gibi hissettim umarım ben yanlış anlamışımdır malesef ülke gerçeklerimizden biridir ensest ilişkiler...

Açık söyleyeyim eşiniz gibi düşünüyorum ben...
Bir insan başka birini bu kadar takıntı yaptığına göre normal olmayan bir iş var.
Bence aşırı derecede kıskanıyorsunuz siz görümcenizi...

Ay inanmiyorum ayni benimki onun cocuguda engelli onu nasil kullanip esime diegerlerine duygu sömürüsü yapiyor anlatamam. Biz gülüp sakalasirsak hemen üzgün bir surat hemen bir ilgi üstüne cekme cabasi ama esim anladi diyorki ablam o isteyince gülelim o isteyince aglayalim istiyor.

Ayriyeten müthis kiskanc sen yeni evliyken dahi araya girmeye calisan biri neden biliyormusun cünkü kiskaniyor esinden dolayi yalniz takiliyor ya seni cekemiyor bu kadar basit. Tavsiyem abla seninde bir kocan var mümkünse onon elini tut degilse esim abla eli tutmak icin biraz büyük de ama sakayla.

Esimle konuşmaya calistim. Belkide seni kıskanıyor diyor yada yapısı böyle diyo. Ama beni ikinizin arasına sokma diyo. İkinizde kadınsiniz ne yapmaya çalıştığınızı anlamıyorum diyo. Arada kalmanı istemiyorum dedim. Ablanla görüşmede demiyorum dedim sadece tavırlarının normal olmadığının ve yakistiramadigimi aynı zamanda haketmedigimi soyledim. Ben konuşayım ikinizde şu sorunu bitirin diyo. Bana sürekli şikayet etme bıktım artık diyo. Bende onun araya girmesinin ablasiyla soğukluk yaratabilecegini soyledim. Tamam sen konuş dedi. Bende eşiyle konuşmayı tercih edecegim.

Bende hic anlamazdim bu gorumce muhabettini anlam veremezdim.
taki bigun gorumcem olana kadar.cok iyiydi kendileri cok severdim.taki bigun esimle kavga ettik nedense bana bi cephe aldi.valla hicte umrumda degil.bi anda yon degistirdi:)) ogun bugundur aramaz .size gelcez diye telf ederim bahaneler bahaner.kendi bilir.

Peki neden böyle düsünüyorsuniz?
Kadın sizi zerre kadar umursamadığı halde onu kafaya takmanız normal mi?
Kadın sizi sevmediğini,istemediğini her an hatırlattığı halde peşinde olmanız da bir garip.
Birisi beni istemese adını anmam, sokağından geçmem.
Siz konu başlığında da söylediğiniz gibi takıntı yapmışsınız.
Neden? Tabii ki kıskançlık ve onun gibi olmak isteğinden...

Umursamamak hoş birşey değilde ondan kafaya takizorum. Eşimin ablasına olduğu için mecburum.maalesef yüzüne bakmaya. Ben açıkçası onun gibi olma niyetinde degilim. Kişilik farkı nede olsa. Evet neden böyle yaptığını anlamaya çalıştığım için takıntı yaptım maalesef. Ama kıskandığımı düşünmüyorum açıkçası

Neden yüzüne bakmaya mecbursunuz anlamadım.
İlla ki karşılaşma zorunluluğu varsa bir merhaba deyin, kafayı çevirin. Muhabbet etmek zorunda değilsiniz sizi istemeyen biriyle.
Size neden böyle yaptığının tek cevabı sizi sevmiyor olması.

Eşimin ablası obyüzden. Ömrüm boyunca bu kişiyle karsilasacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…