takinti haline dönüstürdügüm görümcem, yeter artik

E evine de gelmiyormuş daha ne istiyorsun?
Benimkini de biraksan buraya yerlesir.
Uzak ol görme oh daha ne olsun?
Degişelim istersen gorumceleri
Ne kadar fesat olursa olsun, uzak olduktan sonra muhattap olmam olur biter

Çok sinirliyim esime ağzıma geleni saydim. Ablasının koca bir yalancı olduğunu vs. Beni suçluyor hep mağdur olan sen. Hem itinin kalınan sen biraz kendine bak ben. Ne mutluluk bıraktın ne sevinç dedi. Ablam o benim diyo bırak ne yapıyorsa yapsin. Biz ikimizi düşünelim diyo. Şimdi ikimizde küstük konusmuyoruz. Sen ne sacmaliyosuniz mutluluklarını içine ettin dedi. Çok sinirliyim bu sinirimi nasıl atabilirim.

O seni iplemiyorsa sende iplemeyeceksin sana sen yokmuş gibi davraniyorsa sende aynı hareketleri ona yapacaksın sen onu takmadikca gor bak nasıl bi hal alacak

Sen neden onu takıyorsun ki !!
o kardeşinin karısı diye sana saygı duyup ,ciddiye almıyorsa seni ...
sende ona değer verme, onu görme ,arayıp ta tebrik etme.sadece ,düğün olur ,bayram olur bir Slm verirsin karşılaşırsan tabi ,karşılaşmazsan arama ! hiç de umursama... herkese ederi kadar değer vereceksin ki sende değerli olasın

Ona soruo durmayin kendinizle ilgili seyleri de anlatmayin. Nasilsin iyimisin iyiyim sen nasilsin dan öteye götürmeyin iliskinizi

Sevmiyorsanız aramayın, sormayın, mesafe koyun, bu kadar gerilmeye, şerefsize varacak ağır hakaretler etmene ne gerek var?

Seni saymayani sende sayma birak esin gitsin gelsin ne kaynanadan ne de görümcenden sana hayir gelmez hos onlar sana karsi doldurmayada calisirlar esini ama aldiris etme iclerinde durdukca sinirini atamazsin cünkü onlar saygisizsa her lafi söylüyorlar sen susuyorsun icine atiyorsun en iyisi görüsmeyi birakman olur

Bugün bebeğin sünneti için aramadim da gitmedim de gitmeyide düsünmüyorum. DoğumunA gitmek istemedim. Annem git dedi görevini yerine getir dedi. O zamanda sinir olmustum. Bir kaç gün sonra gitmistim. Bu sefer de esim kendine yakıştığı gibi davran diyo benim gözümde kaybeden sen olursun diyo. Deli oluyorum resmen hep kaybeden yanlış yapan. Bir kerede bacına dur dese nolcak ya eşimle küsüm konusmuyorum. Şuanda ablasiyla görüsüyo. Görümcem in esime malum sayfada dostlar kötü günde belli olur diye yazmis...

Adam hakli. Artik ablasini sikayet etme. Gorumcen gicik tamam. Birak ne yaparsa yapsinlar.

Ben de ilk evlendigimizde coook sikayetler ettim. Hicbir işe yaramiyor. Amaan biraktim ne halleri varsa görsünler. Ben kendi hayatıma bakiyorum. Sosyallesiyorum. Yeni hobiler buluyorum. Bence sen de dene bunlari. Boyle kafam daha rahat.

Seni ezdirmesin o zaman ablam istedigini söyler hesabinda kesin dolduruyolar canim esini coktan kimbilir neler diyorlar .Sen bunlarla basa cikamazsin kendine yazik edersin sadece uzak tut kendinden

Niye dert ediyosun ki bu kdr kes muhabbeti kiz kardesim diyen esine de bnm dgl senin kardesin de cik isin icinden nie bu kdr kafana takiyosun anneler gununde aramak falan biz kv nasi aramasak die 40 takla atiyorz sen gorumceyi ariyon bide ztn araniz iyi dgl ...birak su iyi olma cabalarini ve gorumceni göm kendi dunyanda..sende onu gicik et..kilolusun dediginde esim sakin zayiflama seni bole daha cok seviyrm dedi dee dilinize kira mi istiyonuz alalal

Kendimi çok yalnız hissediyorum esim sabahtan beri arayıp sormuyo. Bana söylediklerinde hicbisey ok söylediğimde hep suçlu ben. Hiç mutlu değilim sürekli agliyorum. Kötü günümde hiçbiri yanımda olmadi. Şimdi hepsi sünnette göbek atiyorlar. Çok mutsuzum. Ben bu kadarını haketmedim. Ağlamaktan helak oldum. Eşim beni sevmiyo sevse böyle yapmaz. hem önce ailesi geldi onun icin. Bana hemen tersleyebiliyo konusmuyo. Onlar kazık atsalar dahi bana suçlu ben. Hem bana kiziyo. Mutsuzum

Fazla sohbet etmeyin. Hayatinizla ilgili detay verneyin. Iyi gununuzu de kotu gununuzu de paylasmayin. Hatta esiniz de kardesiyle fazla detay paylasmasin. Ben art niyetli olduguna inandim acikcasi. Yoksa karsidakinin kalbini neden kiracak laflar edesin. Hele kilo boy meselesini hic karistirmiyorum bile.

Esime bunu söylemeye calistim. Yani beni ilgilendiren hicbisey ona anlatmasın diye. Kendisi esim yani algıladığı şu napayim ben ailemle görüşmeyim mi diyo. Dahada inatlasiyo.

Şimdi esimde yok sabahtan beri. Aramadida. Napayim? Yazayım mı arım mi? Kendi haline mi birakayim.?

Olaylarda haklı olabilirsiniz. Ablası tamamıyla yanlışda davranıyor olabilir ama uslüpta hatalısınız. Gerçi bu hataları dönem dönem hepimiz yapıyoruz. Onlar kardeş siz ne derseniz deyin, ne söylerseniz söyleyin bu durum değişmez. Onlar görüşürler yinede samimi olurlar
Ama siz akıllı olup zekice davranmanız gerekiyor. Yani ilk olarak ailesi hakkında konuşmayın. Onlarla aynı ortamdayken kendiniz olun. Sadece eşinizle muhattap olun.

Kısacası siz kendi evliliğinize odaklanın. Diğer insanları eşinizle aranızdaki ilişkiden uzak tutmaya çalışın.

Uslu'ya hastalığınız derken? Yani esime anlatmam mi? Şimdiye kadar uslubumu bozmamistim ama bugun cok sinirlendim ve öyle diyiverdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…