- 11 Eylül 2015
- 391
- 211
- 36
O zaman sende anne babana söyle eşinin ailesi sana nasıl davranirlarsa onlarda öyle davransinlar.Ezdirmeyecegiz kendini bu kadar nefret etmişsin yüzünü görsen ne olacak daha çok kiracakar seniGörümcem in istediginde tam da bu. Eşim gitsin gelsin, ben gitmexim. Bu yüzden onun ekmeğine yağ sürmüş olurum
Ben gitmem dedikçe esimde, sen görevini yap git diyo. O yapiyomusummmm diyorum. Sen benim eşimin yap diyo,ben seni bu duyarliligindan sevdim diyo. Birçok şey degisti diyorum. Herkes kendine yakışanı yapar diyo!Off gorumceler. Gercekten cok iticiymis. Ama sende sanki cokmu ustune dusuyosun onun sen onu tinlama sen onu yoksay. Ben olsam gidilmesi gereken durumlar haric asla gitmem. Ondada esimle giderim sizin evinize gelmene sebebi bence sizi istemiyo yani ben sana gelmiyorum sende bana gelme diyo acikca.
Önce bir şey söylemek istiyorum ablanın kardeşiyle yakınlığından sizin anlatışınızdan şüphelendim,bir aşırılık var diyosunuz ama abest bir durum var mı?
ha keza bende kardeşimle çok yakınımdır benim sırdaşım kardeşimdir kardeş değil dosttur ablada öyleyse eğer bunu bilemem. ayrıca baZen bende kardeşimle eski günlerdeki gibi zaman geçirmek dertleşmek istiyorum ve bunu yaparkende eski günlerdeki gibi yalnız olalım istiyorum artık bu imkansız gibi geliyor ve üzülüyorum birde bu açıdan bakın empati kurun?? onlar kardeş ve siz sürekli arada olmak istiyorsunuz gibi geldi.
diğer konuya gelince aramaz sormaz diyosunuz
bende teyzemin gelinine cevap bile vermem doğru düzgün çünkü aynen sizin dediğiniz gibi hemen kaynaşmak falan isteyen biri ben önce insanları tanırım sonra mesafemin ne olacağına karar veririm. o kişinin de bir iki hoşuma gitmeyen konuşmasını yakaladım ve kendisni uyarma gereği bile duymadım artık bana asla yakın olamaz. belki sizde istemeden kırdınız yada yanlış bişey söylediniz.
ayrıca kardeşime saygı duyarım kararı baş tacı ama atıyorum eşi bana yanlış yapsa yarın bigün bende mesafeyi koyar sadece kardeşimi arar sorarım. eşini sevmek zorunda değilim ailem mutlu olsun anlaşsın karışmam. atıyorum olmaz ama hani oldu eşiyle küstüm konuşmuycam kavga falan oldu kardeşimle konışmama kimse mani olamaz kusura bakmayın o benim kanım canım. ama şu var kardeşimin eşiyle allaha şükür hiç sorunumuz yok cok severiz onlada kardeş gibi olduk o ayrı.
bilmem ama hani bide empati kurup bi sebebi varmı ben böyle istiyorum ama insanlar ne istiyor acaba diye düşünsek güzel olmaz mı ??
Esimle de kavga ettik. Takintilisiniz diyor sürekli niye hep leyla bıktım artık diyo. Söylemedilerde söylemedi diyo. Napalim yani kendi kararı diyo. Hep sen haklı çıkmak istiyosun. Beni anlamiyosun dedigimde. Sen asıl beni anlamıyorsun dedim. Sinir etme beni git işine dedi. O senin hakkında bu kadar konuşmuyorum diyo. Bana yaptıklarını görmüyorsun diyo. Konuyu dağıtma diyo.