takinti haline dönüstürdügüm görümcem, yeter artik

Görümcem in istediginde tam da bu. Eşim gitsin gelsin, ben gitmexim. Bu yüzden onun ekmeğine yağ sürmüş olurum
O zaman sende anne babana söyle eşinin ailesi sana nasıl davranirlarsa onlarda öyle davransinlar.Ezdirmeyecegiz kendini bu kadar nefret etmişsin yüzünü görsen ne olacak daha çok kiracakar seni

Off gorumceler. Gercekten cok iticiymis. Ama sende sanki cokmu ustune dusuyosun onun sen onu tinlama sen onu yoksay. Ben olsam gidilmesi gereken durumlar haric asla gitmem. Ondada esimle giderim sizin evinize gelmene sebebi bence sizi istemiyo yani ben sana gelmiyorum sende bana gelme diyo acikca.

Sen niye seni istemeyen birini surekli arayip duruyorsun. Seni gicik etmesi hosunanmi gidiyor. Belli gicik biri. Anneler gununu kutlamak, ne zaman sunnet yapcaksin diye sormak hatta internette fotolarini begensin diye beklemek neyin nesi, cok gereksiz. Benim de cok gicik bir gorumcem var ki, kendi kardesleri bile.gicik olur kendisine, bir tek kayinvalidem olur biter ve hep kayirir, ama ben arauip sormam, o isi dusunce arar ben, ben de isini hallederim, sonra daha da arayip sormam. Niye gerilcem ki. Esimle konusp benle konusmazsa dislancam iyice diyorsun da bu gicik insan seni dislasa ne oluuur dislamaza ne olur, sana hicbi hayri yok ki. Bence gercekten takinti haline gelmis sende. Birak hayatini yasa ya, boyle omur gecmez, o da napiyosa yapsin.

2 yildir pembe beya modasi var. suzden etkilendigini sanmiyorum

Sende de ne bu caba ya.. Birak ne hali varsa gorsun o seni takmiyor bile sen cogu seyi kendince sorun yspiyorsun.arama sorma cok sik gitme.. O bastan beri ayniymis sen abla gibi gormeyi nasil basardin ?

Önce bir şey söylemek istiyorum ablanın kardeşiyle yakınlığından sizin anlatışınızdan şüphelendim,bir aşırılık var diyosunuz ama abest bir durum var mı?
ha keza bende kardeşimle çok yakınımdır benim sırdaşım kardeşimdir kardeş değil dosttur ablada öyleyse eğer bunu bilemem. ayrıca baZen bende kardeşimle eski günlerdeki gibi zaman geçirmek dertleşmek istiyorum ve bunu yaparkende eski günlerdeki gibi yalnız olalım istiyorum artık bu imkansız gibi geliyor ve üzülüyorum birde bu açıdan bakın empati kurun?? onlar kardeş ve siz sürekli arada olmak istiyorsunuz gibi geldi.
diğer konuya gelince aramaz sormaz diyosunuz
bende teyzemin gelinine cevap bile vermem doğru düzgün çünkü aynen sizin dediğiniz gibi hemen kaynaşmak falan isteyen biri ben önce insanları tanırım sonra mesafemin ne olacağına karar veririm. o kişinin de bir iki hoşuma gitmeyen konuşmasını yakaladım ve kendisni uyarma gereği bile duymadım artık bana asla yakın olamaz. belki sizde istemeden kırdınız yada yanlış bişey söylediniz.

ayrıca kardeşime saygı duyarım kararı baş tacı ama atıyorum eşi bana yanlış yapsa yarın bigün bende mesafeyi koyar sadece kardeşimi arar sorarım. eşini sevmek zorunda değilim ailem mutlu olsun anlaşsın karışmam. atıyorum olmaz ama hani oldu eşiyle küstüm konuşmuycam kavga falan oldu kardeşimle konışmama kimse mani olamaz kusura bakmayın o benim kanım canım. ama şu var kardeşimin eşiyle allaha şükür hiç sorunumuz yok cok severiz onlada kardeş gibi olduk o ayrı.
bilmem ama hani bide empati kurup bi sebebi varmı ben böyle istiyorum ama insanlar ne istiyor acaba diye düşünsek güzel olmaz mı ??

Ben gitmem dedikçe esimde, sen görevini yap git diyo. O yapiyomusummmm diyorum. Sen benim eşimin yap diyo,ben seni bu duyarliligindan sevdim diyo. Birçok şey degisti diyorum. Herkes kendine yakışanı yapar diyo!

eşin bariz bu konuda sana haksızsın demiyo ve güzel demiş seni bu sebepten sevdim o ne yaparsa yapaın saygını bozma demiş gerçekleri görüyo ve senide takdir ediyo ama ailesinedw tavır takımak yada bunu bir kavga haline dönüştürmek istemiyo bu kadar kafnı takıp canını sıkma saygını bozmadan Sende mesafeni koru..

İşte ne kırdım ne yanlış hareket ettim. Bu yüzden bu kadar sinirleniyorum ya. Tek problem fazla değer vermem oldu bu kadar. Empati kaç kez kurdum. Bu kadının davranışları anormal. Ben bebeği için özenle hediye hazirladim. Tsk etti sırf ağzının ucuyla ve gitti kardeşine sarıldı tsk ederim diye. Ben yokum sanki orada. Esime markalı markalı eşyalar almis. Bana 10 beden büyük salvar! Hediye falan beklediğimden degil, ama 10 beden büyük birşey ne demek. Ona aldığım hediyeler vardı Nisan bohcasinda. Hepsini getirip annesinin eve birakmis. Kitap hediye ettim güldü sadece. Sürekli görüntüyle bir dalga geçme potansiyeli var. İnsan içinde yapiyo genelde. Bende insanım benimsedi o empati yapsin. Düğünümde gitti süslendi zorluk yaşadığımız halde cenazeden dolayi. Turkuazcim birşey ihziyacin var mı demedi. Kizkardesim üzüntüden agladi,üstünden atlayıp geçen biri. Ev icin alışverişe gittim. Ailem kayinvalidemin evinde misafir.başka şehirler olduğu icin. Bir yemek hazırlayabilir bile.ben gittim masayı kurdum.düğün günü hazırlanmam gerekirken! Ailem o kadar üzüldü ki bu nasıl muamele dır böyle diye. Hepimiz açılırdı evet ama Yemek hazırlayacağım odada süslenmesi tercih ediyorsa hemde benim düğünüzümde açık ara art niyettir ve karaktersizliktir.

Canım sen kendine dert arıyorsun. Görümcenin yaptığı bu dengesizliklerin ortamını sen yaratıyorsun. Sen ne diye Görümcenin anneler gününü kutluyorsun, çocuk düşündüğünü niye söylüyorsun hamile kal süpriz de. Evimi pembe yaptırcam falan deme yaptır evine gelince kendi görsün. Hayatında yapmak istediğin birşeyleri hayata geçirmeden kimseye anlatma. İyi ihtimalle bakmaya çalışıyorum kıskançlık demicem ama senin verdiğin fikirler onada cazip gelir hemen hayata geçirir sende böyle üzülürsün. Boşver kafaya hiç takma sen eşinle mutlu ol. Gerektiğinde de ağzının payını ver ki kendini mükemmel zannetmesin. Ben yıllar öncesi bir kolye beğenmiştim görümcem bekardı anlattım bundan almak istiyorum çok beğendim diye okul harçlığı olmayan kız birkaç gün sonra o altın kolyeyi almış bana gösterdi. Ben aldım sende al dedi. Bende bir şeyi fazla insan alınca gözümde değeri düşüyor çok sıradanlaşıyor dedim almadım. Kolye yi hiç kullanamadı sürekli koptu,en sonunda da çaldırmış. Ne oldu nispet yapcam derken zararlı çıktı benim umrumda mı tabiki değil.

Hep ufak tefek meseleler gibi. Siz biraz gözünüzde büyütmüş gibisiniz. Kadının işi gücü yok, sizi mi kıskandırmaya çalışıyor sürekli

Konu sahibi kusura bakma da en büyük derdin kocanı kıskanmak ..

Kaç üye Demiş sana sen görüşme, onlar görüşsün cık diyorsun ...

Onlar can onlar kan.. Yalnız kalma ihtiyacları olabilir. Üstelik sen de hoşnut değilsin Görümce ile görüşmekten .. O halde bu Israr kıyamet niye?

Potansiyel metres muamelesi yapıyorsun görümcene.

bende diyecektim neden bu ısrar
doldurup üstüne mi salıyor
kocanada baktın gitcen diye tutturuyorsa
beni saymayan insanların evinde işim olmaz de geç
neden her dediğini yapıyorsun ki
bide seni bi taarafına takan yok

Herşey senin elinde , sende rahat takıl. İş yaparak geçiştir ortamda bulunma ne bilim hani onu önemsemediğini bilsin anlıyor musun ? Herkesin kilosu dış görünüşü kendisini ilgilendirir. İyi niyetli söyleseydi anlardın demek ki art niyetli söylüyor ki sen alınmışsın. Sen de de hata var çünkü çok taviz vermişsin ki bu kadarını diyebiliyor sana. Eşinle iyi geçin onlar geldiğinde fazla takmamaya çalış bırak o hal hatır sorsun
Böyle hep kendinden gider canım

Onun bu şımarık saygısız tavirlarinin mimari sensin. Esinle tanistirdi diye minnet duygusumudur nedir anlamadım. Neden israrla ilgileniyorsun simartmissin kadini ve sıkılmış senden..az çek kendini takıntı yapmışsın

Esimle de kavga ettik. Takintilisiniz diyor sürekli niye hep leyla bıktım artık diyo. Söylemedilerde söylemedi diyo. Napalim yani kendi kararı diyo. Hep sen haklı çıkmak istiyosun. Beni anlamiyosun dedigimde. Sen asıl beni anlamıyorsun dedim. Sinir etme beni git işine dedi. O senin hakkında bu kadar konuşmuyorum diyo. Bana yaptıklarını görmüyorsun diyo. Konuyu dağıtma diyo.

Tamam bazi hareketleri hos degil ama kusura bakmayin kimse kimsenin inadina hamile kalmaz. Kadini fazla takmissiniz her hareketinde anlam ariyorsunuz.

bu olanlar durduk yere mi oldu.. yani ortada hiç bir sorun yokken birden böyle davranmaya mı başladı..
sen niye bu kadar taviz veriyorsun... görümcende değil sende suç.. şişman demesine nasıl izin veriyorsun.. sen kendine değer vermezsen o verir mi..
o senin evine gelmemiş sen gitmişsin anneler gününü kutlamışsın vs vs..
yani zorla kendini kabule ettirmeye çalışıyorsun..
sevmiyor iste niye görüşüyorsun.. zorunda değilsin..

Gorumcen senin zaaflarini çok iyi biliyor ve kullanıyor. Sana önerim bu konu miladin olsun ve eşine sorunları yansitma sorunlu ve kıskanç sen olursun. Asla onunla ilgili tartışma zamanla dediğin gibiyse eşin seni anlayacaktir. Eşin bahsetse bile pozitif şeyler söyle gorumcen art niyet liyse planları boşa cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…