takı sorunsalı

o arakadaşına tam taktı mesela mutlaka ark başka bişiler takacak bende orda öyle durmak istemem tabii
Çok pişman olursun İnan ennn fazla eğer durumun varsa gram tak başka hiçbir şeyi hak etmez ki evlenince hiç görüşmez seninle açıkçası gram dahi taktığına pişman olacaksın

o arakadaşına tam taktı mesela mutlaka ark başka bişiler takacak bende orda öyle durmak istemem tabii
Taktığınız takının size döneceğini düşünüyorsanız takın tabi ama işi bitince iletişimi kesecek gibi arkadaş, bende birçok arkadaşıma samimi olmasam bile takı taktım, bebek görmelerinde takı taktım ama heepsi geri geldi düğünümde bana, sizin bunun hesabını yapmanız lazım bence

Akraban değil sana kıymetde vermiyor anlattığın kadarıyla. Siz nede 200 tl takmıyorsunuz gr olmuş binlira tecrübe yazıyor sonra pişman olursun.

yok gelmeyebilir kesin gelecek olsa ben buraya konu açmam ha dedim ya ben bişey ısmarladıysam oda ısmarladı üstüne oturmaz allah var ama bu düğün işleri belli olmuyor üstüne yaptıgı hareketler hoş olmadı samimi görmeyen insan düğünüme de gelmez ki diyelim şehir dışında gelmez belki takımı yollar ama emin değilim bide bende aday bile yok yani yakın olsa bende takarım iyi bişey gelir bana

Çok pişman olursun İnan ennn fazla eğer durumun varsa gram tak başka hiçbir şeyi hak etmez ki evlenince hiç görüşmez seninle açıkçası gram dahi taktığına pişman olacaksın
gramda evet durumum var ama pişman olacagımdan kokrutgum için yarım gram 500 ediyor mantıklı gibi şu an en iyi cevap o geldi

Diyorum ki takma diyorsunki ayıp olur, diyorum ki tak diyorsun ki gelmez
En güzeli gitmeyin kıyafeti, saçı, takısı hepsi sıkıntı, iş ayarlayın o güne onun yaptığı gibi işim vardı iptal edemedim diyin, onun da başına gelmiş anlayışla karşılamalı

tak ama gelmese de içime oturmayacak eşkilde takmak istiyorum

Bu ara hep arkadaşları tarafından sömürülen, değersiz hissettirildiği halde peşinde dolanıp her işine koşan kişiler konu açıyor. İnşallah hayırdır.

ama arkdaşlar dalgaya vurmadan ciddi şekilde bana yardımcı olsanız =)))

Dalga geçmiyoruz ki. Kendimizi sizin yerinize koyarak cevap veriyoruz.

Çoğu yorum gitmeme taraftarı. Siz gitmek istiyorsunuz , burada farklı görüşler ortaya çıktı.

-Takıya çıkmayın denildi.

-İlla takı takacaksanız da : arkadaşınızdan gördüğünüz muamele , düğünden sonra muhtemelen arkadaşınızın sizinle görüşmeyecek olması vb nedenlerle cüzi bir rakam takmanız önerildi.

Gelen öneriler ; 1$, 200 tl ( bence bu rakam arkadaşınıza çok) , 100 tl , 50 tl.

evet teşekkürler tüm yorumları dikkate alıp okudum arada kaçırıdığınız da olmuş =)

bak salak ben böyle olmasa çeyrek takacaktım

umarım "salak"yerine başka bişiy yazmak istemişsindir klavye hatası olarak yazmışsındır diye düşünmek istiyorum
yada bana diil de arkadaşına dedin ama virgül koymayı unutmuş olabilirmisin acaba?

"ben" den sonra virgül koymamış , çeyrek takmayı düşündüğü için kendine demiş.

evet teşekkürler tüm yorumları dikkate alıp okudum arada kaçırıdığınız da olmuş =)

Yarım,çeyrek ve gram altın tavsiyelerini yazmayı gereksiz gördüm. Cebinizden çıkacak 200 tl yi dahi sözkonusu arkadaşınız için fazla bulmuşken , elim varmadı altın önerilerini tekrarlamaya.

Yarım,çeyrek ve gram altın tavsiyelerini yazmayı gereksiz gördüm. Cebinizden çıkacak 200 tl yi dahi sözkonusu arkadaşınız için fazla bulmuşken , elim varmadı altın önerilerini tekrarlamaya.
farkettim onları yok saydığınızı teşekkür ediyorum

Benim de bi arkadaşım nişanında kuaföre görüşmeye benimle gitmişti kendisi çağırmıştı. Sonra nişana kadar bir daha ne aradı ne sordu. Kuaföre de benim arkamdan konuşan ve aramın açık olduğu ortak arkadaşımızı çağırmıştı ben de haliyle çok kızmıştım. Neyse sonra benim düğünüm oldu ben bunu da kuaföre çağırdım bilerek. Saatlerce benimle bekledi sonra kendi düğünü olacaktı ben de o sıra iş yerinde eğitim sürecindeydim izin vermiyorlardı. Kınaya gidemeyeceğimi ama düğüne geç de olsa geleceğimi söylediğim bir msj attım. Hiçbir şey söylemeden engelledi beni. O kadar kurulmuş ki hırsından ne yapacağını şaşırmış adeta.
Ben evlendikten sonra onu ve diğer ortak arkadaşlarımızı evime davet etmiştim. O gelmemişti. İnsanlar gerçekten çok garip. O sebeple siz de ona garip olmalısınız. Bundan anlıyor bazısı.

haklsınız peki sizin cevaıbınız nedir sordugum soru ile ilgili

haklsınız peki sizin cevaıbınız nedir sordugum soru i

bende öyle yapıcam işime geldigi zaman giderim yoksa gitmem son dk bende ekeyim onu bunları yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…