takı sorunsalı

peki gitseydiniz ne takardınız şu an az zaman kaldı gitmemem için sağlam bahaneye iht var gitsemde olmaz gibi ailem bile haberdar düğünden
Covid testim pozitif cıktı gelemiyorum dersiniz. Ben olsam ASLA gitmem. Ha gitsem de takı merasiminden önce tüyerim ortamdan.

peki gitseydiniz ne takardınız şu an az zaman kaldı gitmemem için sağlam bahaneye iht var gitsemde olmaz gibi ailem bile haberdar düğünden

Ailenizin haberdar olması sizi neden etkiliyor ? Gitmezseniz ayıp olacak diye sizi zorlayacaklar mı ?

Tavırları sebebiyle bundan sonra görüşmek istemiyorum diyebilirsiniz.

Düğüne git hazır o ortada göbek atarken pastaydı takıydı ortama karışamaz
Sende onun tüm arkadaşlarıyla tanış kaynaş sosyal medyadan ekleş
X artık evlendiği için evliler kervanına katıldı bende onun yerine atandım artık biz kanka oluruz hahaha de onun arkadaşlarını çal

aslında böyle yapmayı düşünüyorum evet

after partysine davet etti sağolsun

sanırım evet ayıp olur diye

L Lilirac kaç yaşındasınız ? Sonrasında keşke dememek için hayatınızın dizginlerini elinize alın.

Yazdıklarınızı doğru anlamak için soruyorum. Zaten düğüne davet edilmemiş , after party e çağırılmışsınız. Doğru mu ?

After party de ne takısı ? Mekan mı ayarlamışlar yoksa Alman usulü mü olacakmış after party de ?

hayır tabi ki düğüne de after party e bride party e davet etti davet edilmesem asla gitmem after party de mekan ayarlanmış öncesinde düğünde ne takayım diye soruyorum

hayır tabi ki düğüne de after party e bride party e davet etti davet edilmesem asla gitmem after party de mekan ayarlanmış öncesinde düğünde ne takayım diye soruyorum

Bu denli kırıldıysanız takı takmayın. Kısmetse sonra ev görmeye gelirim deyin geçin. Ha illa bir şey takacaksanız da 100 tl de gayet takılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…