- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Covid testim pozitif cıktı gelemiyorum dersiniz. Ben olsam ASLA gitmem. Ha gitsem de takı merasiminden önce tüyerim ortamdan.peki gitseydiniz ne takardınız şu an az zaman kaldı gitmemem için sağlam bahaneye iht var gitsemde olmaz gibi ailem bile haberdar düğünden
siz olsaydınız ne takardınızbence bahsettiğin bu arkadaşın "işi düştü arıyor" cinsinden ben olsam son dakika işim çıktı gelemedim derdim.
Gitmek istiyorsan karar yine senin ama o senin düğününe gelmez ve takıda takmaz...
Corona olma ihtimalim var de...peki gitseydiniz ne takardınız şu an az zaman kaldı gitmemem için sağlam bahaneye iht var gitsemde olmaz gibi ailem bile haberdar düğünden
after partysine davet etti sağolsunCovid testim pozitif cıktı gelemiyorum dersiniz. Ben olsam ASLA gitmem. Ha gitsem de takı merasiminden önce tüyerim ortamdan.
Zarfla para verin. Ama sahsen gitmemsiz olsaydınız ne takardınız
peki gitseydiniz ne takardınız şu an az zaman kaldı gitmemem için sağlam bahaneye iht var gitsemde olmaz gibi ailem bile haberdar düğünden
Düğüne git hazır o ortada göbek atarken pastaydı takıydı ortama karışamazpeki gitseydiniz ne takardınız şu an az zaman kaldı gitmemem için sağlam bahaneye iht var gitsemde olmaz gibi ailem bile haberdar düğünden
=)))))
sanırım evet ayıp olur diyeAilenizin haberdar olması sizi neden etkiliyor ? Gitmezseniz ayıp olacak diye sizi zorlayacaklar mı ?
Tavırları sebebiyle bundan sonra görüşmek istemiyorum diyebilirsiniz.
aslında böyle yapmayı düşünüyorum evetDüğüne git hazır o ortada göbek atarken pastaydı takıydı ortama karışamaz
Sende onun tüm arkadaşlarıyla tanış kaynaş sosyal medyadan ekleş
X artık evlendiği için evliler kervanına katıldı bende onun yerine atandım artık biz kanka oluruz hahaha de onun arkadaşlarını çal
Tamam da ettigi seyler kadar etmedikleri de var gitmezsiniz olur biter. Bu kadar zavallı görünmeye gerek var mı gercekten?after partysine davet etti sağolsun
Böyle diyorsun ama sanki gidersen gelinliğin kuyruğunu tutacakmışsın hissi veriyorsun şu anaslında böyle yapmayı düşünüyorum evet
valla eski ben olsa evet haklısın ama gidersem keyfime gidicem işte ondan gitsem ne takayım diyorum bir arkadaşım en fazla gram tak dediBöyle diyorsun ama sanki gidersen gelinliğin kuyruğunu tutacakmışsın hissi veriyorsun şu an
after partysine davet etti sağolsun
sanırım evet ayıp olur diye
hayır tabi ki düğüne de after party e bride party e davet etti davet edilmesem asla gitmem after party de mekan ayarlanmış öncesinde düğünde ne takayım diye soruyorumL Lilirac kaç yaşındasınız ? Sonrasında keşke dememek için hayatınızın dizginlerini elinize alın.
Yazdıklarınızı doğru anlamak için soruyorum. Zaten düğüne davet edilmemiş , after party e çağırılmışsınız. Doğru mu ?
After party de ne takısı ? Mekan mı ayarlamışlar yoksa Alman usulü mü olacakmış after party de ?
valla eski ben olsa evet haklısın ama gidersem keyfime gidicem işte ondan gitsem ne takayım diyorum bir arkadaşım en fazla gram tak dedi
ay hayır etmiyor kimi etsin ama bir düğüne de gidiyorsan hani takı da takarsın ya onun için soruyorumArkadaşınız gram altın fiyatından haberdar mıymış ? Cebinizde duran para sizi rahatsız mı ediyor ?
hayır tabi ki düğüne de after party e bride party e davet etti davet edilmesem asla gitmem after party de mekan ayarlanmış öncesinde düğünde ne takayım diye soruyorum
ama arkdaşlar dalgaya vurmadan ciddi şekilde bana yardımcı olsanız =)))Arkadaşıniz insan kullanmayı çok seviyormuş. 50 tl çok makul takmak için, fazla bile