- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 39
tövbe tövbe bacım gitmezdim kiii...siz olsaydınız ne takardınız
çok mantıklıDüğüne git hazır o ortada göbek atarken pastaydı takıydı ortama karışamaz
Sende onun tüm arkadaşlarıyla tanış kaynaş sosyal medyadan ekleş
X artık evlendiği için evliler kervanına katıldı bende onun yerine atandım artık biz kanka oluruz hahaha de onun arkadaşlarını çal
Çok altın takayım diyorsanız yarım gram altın takabilirsiniz. Fazlasina gerek olduğunu düşünmüyorumama arkdaşlar dalgaya vurmadan ciddi şekilde bana yardımcı olsanız =)))
yaaaa gahhahhahha bana yardımcı olun yatövbe tövbe bacım gitmezdim kiii...
bide gidip takımı ziyan edemem
yok demiyorum sizin fikrinizi sordum zaten ama teşekkürler gramın yarısı old bilmiyordumÇok altın takayım diyorsanız yarım gram altın takabilirsiniz. Fazlasina gerek olduğunu düşünmüyorum
gramdan haberin var mı kız?valla eski ben olsa evet haklısın ama gidersem keyfime gidicem işte ondan gitsem ne takayım diyorum bir arkadaşım en fazla gram tak dedi
Aa siz o gunden bir gün önce ağır grip olmussunuz yaapeki gitseydiniz ne takardınız şu an az zaman kaldı gitmemem için sağlam bahaneye iht var gitsemde olmaz gibi ailem bile haberdar düğünden
yarım gram var evet.ondan alabilirsiniz.hem para taksanız değeri düşer hem de altın olur adıyok demiyorum sizin fikrinizi sordum zaten ama teşekkürler gramın yarısı old bilmiyordum
var var 1000 tl civarında o kadar da bilgiliyim =)))gramdan haberin var mı kız?
ne kadar olmuş
Ayni dusuncelerdeyimbence bahsettiğin bu arkadaşın "işi düştü arıyor" cinsinden ben olsam son dakika işim çıktı gelemedim derdim.
Gitmek istiyorsan karar yine senin ama o senin düğününe gelmez ve takıda takmaz...
bir de para taksan ne kadar tacaksın o da soru işteyarım gram var evet.ondan alabilirsiniz.hem para taksanız değeri düşer hem de altın olur adı
haklısınız zaten geri çektim kendimi artık çagırsa dahi sadece eglendiğim yere giderim onun işi olana degilAa siz o gunden bir gün önce ağır grip olmussunuz yaabence grip olun gitmeyin düğüne. Yaş aldıkça şunu öğrendim, hayati sadece kendim için yaşıyorum, moralimi bozan, negatif enerji saçan herkese mesafemi koyuyorum (en yakin dediğim arkadaşım da yapiyordu bunlari ve şuan yakin arkadasim degil sadece arada görüşürüz ) içinde farkli dusunceleri olup beni kullanmaya calisan insanlarla olmaktansa tek basıma netflix karsisinda kahvemi yudumlarim. Ve kimseyede eskisi kadar guvenmiyorum Çünkü kötü günümde yanimda olanlarla iyi günümde yanimda olan insanlar cok farkli buda farkli bi hayat tecrübesi İnanin sizi sanki bos zamaninda arkadas olarak görüyor gibi. Gideceksenizde cüzi bisey takin zaten o kişi evlendikten sonra sizle hic gorusmeyecek
Tabi ki var. Çeyrek gram bile var. Yani para olmaz diye düşünüyorsani en fazla yarım gram takabilirsiniz. Tabi ki sizin ileride nikahiniza falan da geleceğini düşünmüyorum. O yüzden gereksiz yere fazla yatirim yapmayınyok demiyorum sizin fikrinizi sordum zaten ama teşekkürler gramın yarısı old bilmiyordum
eşime söyleyim yeniden düğün yapalım sen benim düğünüme gel kız boşver onuvar var 1000 tl civarında o kadar da bilgiliyim =)))
Covid oldunuz birdenbirepeki gitseydiniz ne takardınız şu an az zaman kaldı gitmemem için sağlam bahaneye iht var gitsemde olmaz gibi ailem bile haberdar düğünden
Sizi o kuaföre cagirma niyeti bile sanki düğün günü benimle gelme deme amacliymis gibihaklısınız zaten geri çektim kendimi artık çagırsa dahi sadece eglendiğim yere giderim onun işi olana degil
bak salak ben böyle olmasa çeyrek takacaktımeşime söyleyim yeniden düğün yapalım sen benim düğünüme gel kız boşver onu