Arkadaşınız la ben aynıyız sanırım tek çocuk sayılırım bende galiba tek ve yalnız olduğumuz için öyle davranıyoruz en yakın bir dost bir kardeş gibi arıyoruz insanlarıHerkeste böyle olmaz ama benim de tek çocuk bir arkadaşım var. İnsanlar için gereğinden fazla iyilik yapar karşılığını göremediğinde üzülür filan
Bunu geçen gün bi kuzenime dedim benimde öyle olsaydı belki bu kadar üzülmezdim yada evlenip çocuklarım vs olsaydı çünkü sanırım yalnızlıktan daha beter oluyor herşeyBen mesela çok kardeşim. Onların derdi sorunundan, planından arkadaşlara çok yetişemem.
Kuaför meseleni bile bak o gün benimle gelme demek istediği için çağırdığını düşünüyorumKardeşin büyüdüğünde sana iyi bir arkadaş olacaktır.
Herkeste böyle olmaz ama benim de tek çocuk bir arkadaşım var. İnsanlar için gereğinden fazla iyilik yapar karşılığını göremediğinde üzülür filan. Aynı senin gibi ayrıntılara takılır aklında tutar.
İnsanlar seni nereye koyuyorsa oraya koymalısın. Her şeyine gitmek zorunda değilsin. Arkadaşlarıyla o ve arkadaşları isterse tanışır samimi olursun. Diğer türlü merhabalaşırsın olur biter. Senden ayrı plan da yapabilir.
Ben mesela çok kardeşim. Onların derdi sorunundan, planından arkadaşlara çok yetişemem. Bunu da söylerim. Bazılarının işine gelmezdi, sorun olurdu umursamazdım. O arkadaşa da dedim bir ihtiyacın olursa her zaman elimden geleni yaparım. Derdini dinlerim. Ama sürekli dip dibe olamam. Elinde olmayan sebepler hariç, benim düğünüme gelmeyecek biri olduğunu anladığım anda değil gitmek, takı takmak. Bahane uydurur mesafeyi çakardım.
Aynen şuan düşüşte annem bekle biraz belki daha düşer dediAltın biraz düşüşte alacaksan şimdi al yarım gram. Gitmezsen kendine takarsın canım ben dersin
Kardeşin büyüdüğünde bağlarınızı da güçlü tutarsanız en yakın arkadaşın olacaktır. İyi bir eş, baba seçersen sen ve o birbirinizin en yakın dostu olacaksınız. Çocuk ve sorumlulukları tüm zamanını alacaktır. Annen baban zaten seni her koşulda kabul edecek yegane insanlar. Diğer insanlarsa hayatına renk katsa yeter de artar. Evlat dışında kimse için fazla fedakarlık yapılmaz bunu o zaman anlayacaksın. Orta yaşları geçmek üzere olan biri olarak söylüyorum. Maddiyattan öte zaman en değerli varlığın. İyi insanlar için harca.Arkadaşınız la ben aynıyız sanırım tek çocuk sayılırım bende galiba tek ve yalnız olduğumuz için öyle davranıyoruz en yakın bir dost bir kardeş gibi arıyoruz insanları
Çok teşekkür ederim ne güzel yazdınız inşallah iyi bir eş ve baba bulurum o zaman tüm şeylerden uzaklaşmış olurum tabi zaten ben genelde aşırı vericiyimdir başka arkadaşlıklarımda böyle idi soğukluk ile bitmesin diye başta çok alttan alırım ama son noktada bitirince kimse çevremde kalmıyor Buda öyle olsun istemedim ama suç bende olmuyorsa zorlamanın da farkında olmadan verici olmanında alemi yok sadece mutlu olmak için bişeyler yapacağım kendi istediğim zaman zamanımı harcayacagımKardeşin büyüdüğünde bağlarınızı da güçlü tutarsanız en yakın arkadaşın olacaktır. İyi bir eş, baba seçersen sen ve o birbirinizin en yakın dostu olacaksınız. Çocuk ve sorumlulukları tüm zamanını alacaktır. Annen baban zaten seni her koşulda kabul edecek yegane insanlar. Diğer insanlarsa hayatına renk katsa yeter de artar. Evlat dışında kimse için fazla fedakarlık yapılmaz bunu o zaman anlayacaksın. Orta yaşları geçmek üzere olan biri olarak söylüyorum. Maddiyattan öte zaman en değerli varlığın. İyi insanlar için harca.
Sakın kalkıp düğüne gitme annene de bahane bulursun evine gidip telafi edicem diye,30 yıllık yani bebeklikten arkadaşım uzaktan da akrabam ilk çocuğunda düğününde herşeyinde yanında idim o benim kızıma ve oğluma hiç bir şey almadı onda değilim hadi,o İstanbul'a evlendi ben geldim onu ziyaret ettim sonra ben taşındım buraya ve bi kez evime gelmedi geçen aylarda sünnet yapıcam kesin geliceksn dedi bi şey demedim sonrasında sünnet tarihini msj attı hmm dedim sadecebende patladım bir kerede kızım sen haklısın deseydin dedim senin gibi annem olmasaydı keşke dedim çünkü hayatım boyunca tüm arkadaşlarım için bunu yaptı
evet benimde artık kendimi kullandırmamam gerekiyor bana da arkadaşım davetiye göndermedi açıkcası ama tarihi ve yeri söylemişti kaç ay önceden acaba bende davetiye mi beklemeliyimSakın kalkıp düğüne gitme annene de bahane bulursun evine gidip telafi edicem diye,30 yıllık yani bebeklikten arkadaşım uzaktan da akrabam ilk çocuğunda düğününde herşeyinde yanında idim o benim kızıma ve oğluma hiç bir şey almadı onda değilim hadi,o İstanbul'a evlendi ben geldim onu ziyaret ettim sonra ben taşındım buraya ve bi kez evime gelmedi geçen aylarda sünnet yapıcam kesin geliceksn dedi bi şey demedim sonrasında sünnet tarihini msj attı hmm dedim sadecedavetiye göndermedi düğünü yaptı, sosyal medyadan beğeni bile yapmadım,öyle başa böyle traş asla işim olmaz bunca yıl kullanıldım dahası olmaz,sende saygı değer görmek istersen böylelerinden uzak dur
Davet etmemiş sadece yeri söylemiş hala gitmeyi mi düşünüyorsun otur oturduğun yerde, annenin insanlarla ilişkileri nasıl çevresinde sayılan sevilen biri midir?evet benimde artık kendimi kullandırmamam gerekiyor bana da arkadaşım davetiye göndermedi açıkcası ama tarihi ve yeri söylemişti kaç ay önceden acaba bende davetiye mi beklemeliyim
annem öyle ama annem aşırı vericidir yani ama sevilir sayılırDavet etmemiş sadece yeri söylemiş hala gitmeyi mi düşünüyorsun otur oturduğun yerde, annenin insanlarla ilişkileri nasıl çevresinde sayılan sevilen biri midir?
ama yani davet etmiş gibi olmuyor mu sizce işte yer tarih ayarlandı şu şu haberin olsun dedi sanki kendini ayarlada demiş olabilir çok oldu tam hatırlamıyorum ek davetiye atması gerekmez diye düşünmüştüm açıkçasıDavet etmemiş sadece yeri söylemiş hala gitmeyi mi düşünüyorsun otur oturduğun yerde, annenin insanlarla ilişkileri nasıl çevresinde sayılan sevilen biri midir?
Arkadaşınız sizi düğüne çağırmış after partiye çağırmış. Gelinlik beğenmeye beraber gitmiş saç makyaj önerilerinizi ciddiye almış. Size iki kez terapi yapmış. Bu arkadaş niye bu kdar gçmüldü anlamadım. Belki kaçırdığım birşey vardır. Arkadaş çevresi ile sizi tanıştırmak zorunda değil. Benim de kendimce gruplarım var bu gruplar birbiri ile uyumlu değiller. Bir araya getirmek garip olabilir. Düğün günü kuaföre de sizinle gelmesi ile ilgili şöyle bir sorun olabilir kuaför masrafının karşılanması ya da diğer aile bireylerinin biz de gelelim ısrarını yenmek için bir kaçış yolu bulmaya çalışması.Merhabalar
Ortaokul yıllarında çok samimi olduğum bir arkadaşımla yıllar sonra denk geldik (o beni buldu ) ilk başlarda çok görüşmek istesemde sanırım çalışmıyorum diye bahanelerle erteledi sonra bir süre kendi işimi yapmaya başlayınca görüşmeye başladık o ara başka arkadaşı kalmadığı için sık görüşemeyede başladığımı düşünüyorum son 1 yıldır samimi olduğumuzu düşünüyordum ama değiliz sanırım
Kaç ay oldu çalışmıyorum ama ailemin maddi durumu iyi aslında size neden ne takmalıyım diye soruyorum samimi olduğumuzu düşünüyordum öyle değilmiş ben kendisine çok yardım etmişimdir gelinliği birlikte seçtik makyaj saçını ben araştırıp buldum aracımla onun işlerini halletmişliğim var ben bunları samimi oldugum insana karşılık hesap beklemeden yaparım allah var ben yemek ısmarladıysam oda ısmarlar ama ben ondan kendim için sadece terapi yapmasını istedim sadece 2 kez yaptı sonra yogunum diye yapması anlayışla karşıladım çok kez buluşmalarımızı son dk ertelemiştir nişanlandıktan sonra dışarda hiç görüşmedik ama başka ark görüşüyor
bu arada sıkılıyorum arkadaşlarınla beni tanıştır desemde tanıştırmadı sonra ayak üstü denk gelip tanıştıgım arkadaşlarıyla plan yapmak istedim o arkadaşları da birşeyşer yapalım demişlerdi ama kendisi yaptıgı halde çagırmadı
bu kişi en yakın arkadaşım dedigi kişi 1saat uzaklıkta uzak evleniyor diye gitmedi düğüne ama 2 yıl önce 3 saatlik yola başka ark için gitmişti ve kız evden çıkarmaya gel demiş o gün terapisi var diye iptal etmemiş gitmemiş ki edilebilirdi bence
son bir olay kalbimi kırdı düğün makyajı provası yaptıracaktı o gün gidecegi yere arkadaşıyla planı var yani çagırmasını bekledim arayıp akşam'a işin var mı dedi yok dedim benimle provaya gel dedi akaşama çagırmadı neyse olur öyle dedim gittim (bir insanın defalarca hatasını görsem görmezden gelirim arkadaşlığım bitmesin diye ) orda bana dedi ki düğün günü benimle kimse gelsin istemiyorum işte x arkadaşım 1 görümcem ay diğeride gelmek istiyormuş of gelmesin filan x arkadaşında belilirli kuaförü yok (e benimde yok) çok bozuldum o an kalkıp gitmeyi düşündüm gitmedim çünkü 4 saat senin için kuaförde boş boş oturuyorum o gün beni çagırmak zorunda degil ama insan bi açıklama dahi yapmaz mı ya lilirac kusura bakma senide çagırmak isterdim ama olmadı vs hiç bozulmazdım açıkçası samimiyiz diye beni çagırır diye umuyordum ama mesela tüm düğünle ilgili kararları en sın bana söylerdi mesela bride parti yapıcam beyaz elbise bulsana bana aaa parti mi yapcaksın evett senin haberin yok mu falan oldu hep şimdi beni çagırmak zorunda degil ama madem düğün günü kim seninle geliyorsa o gelseydi provaya ben orda mal gibi 4 saat bekledim seni o günden sonra sogudum tabi belli etmişim sordu senle alakalı degil dedim şimdi bu kız benim düğünüme gelmeyebilir ne zaman evlenirim allah bilir yüksek birşey takıp sonra düğünüme gelmezse üzülürüm ve madem samimi değiliz o zaman şu an ki verdiğim degeri haketmiyor ne takabilirim takı olarak ? düğünde kendimi de küçük düşürmek istemiyorum bir kaç aile üyesiyle ark tanıştım bir arkadaşım en fazla gram tak dedi salak ben , olaydan önce çeyrek takacaktım
bana deseydi ki sen karşılarmısın kendi masrafını yük oldu çok ama yanımda ol gel tabi ki derdim karşılamayacak biri değilim dedim ya aracımla bile götürüp getirdim açıklama olmaması kalbimi kırdı 100tl evet biraz dalga geçenler oldu o takılmaz tabi ki bende farkındayım o cümlelerinize katılıyorum ama terapinin yanında ben de ona çok şey yaptım 100 50 takılacağına gitmemek mantıklı zaten afterda da belki herkes kendi öder bilemiyorum şimdi mekan ayarladığını biliyorum zarf değilde üzerine takılır takı töreni ileArkadaşınız sizi düğüne çağırmış after partiye çağırmış. Gelinlik beğenmeye beraber gitmiş saç makyaj önerilerinizi ciddiye almış. Size iki kez terapi yapmış. Bu arkadaş niye bu kdar gçmüldü anlamadım. Belki kaçırdığım birşey vardır. Arkadaş çevresi ile sizi tanıştırmak zorunda değil. Benim de kendimce gruplarım var bu gruplar birbiri ile uyumlu değiller. Bir araya getirmek garip olabilir. Düğün günü kuaföre de sizinle gelmesi ile ilgili şöyle bir sorun olabilir kuaför masrafının karşılanması ya da diğer aile bireylerinin biz de gelelim ısrarını yenmek için bir kaçış yolu bulmaya çalışması.
100-200 TL tak denmesi de garip geldi. 100-200 TL akşam atıştırmalık fiyatı. Ben yediğim içtiğim, oturup kalktığım kişilere takamam doğrusu. Gün olur hakkı geçmiştir derim. Size terapi de yapmış. Hiç olmadı gram takmalısınız. Durumunuz da yok değilmiş. 100-200 TL takmak seninle daha da görüşmeyelim demek bunu demek istiyorsanız gitmeyin. İki terapi after parti bile 1000 TL yapar. Karşılığını verin içiniz rahat olsun.
Not: yanınızda muhakak gram ya da çeyrek ile gidin. Baktınız altın takan yok. Zarfa 500tl falan koyun bari.
yanlış yazdınız sanırım.,?! :;
Sen zaten gemileri yakmışsın.bana deseydi ki sen karşılarmısın kendi masrafını yük oldu çok ama yanımda ol gel tabi ki derdim karşılamayacak biri değilim dedim ya aracımla bile götürüp getirdim açıklama olmaması kalbimi kırdı 100tl evet biraz dalga geçenler oldu o takılmaz tabi ki bende farkındayım o cümlelerinize katılıyorum ama terapinin yanında ben de ona çok şey yaptım 100 50 takılacağına gitmemek mantıklı zaten afterda da belki herkes kendi öder bilemiyorum şimdi mekan ayarladığını biliyorum zarf değilde üzerine takılır takı töreni ile
Noktalama işaretlerini kullansaydınız keşke okurken yoruldum. Ben olsam bu arkadaşın düğününe bile gitmemyanlış yazdınız sanırım