takı sorunsalı

Herkeste böyle olmaz ama benim de tek çocuk bir arkadaşım var. İnsanlar için gereğinden fazla iyilik yapar karşılığını göremediğinde üzülür filan
Arkadaşınız la ben aynıyız sanırım tek çocuk sayılırım bende galiba tek ve yalnız olduğumuz için öyle davranıyoruz en yakın bir dost bir kardeş gibi arıyoruz insanları

Kuaför meseleni bile bak o gün benimle gelme demek istediği için çağırdığını düşünüyorum

Arkadaşınız la ben aynıyız sanırım tek çocuk sayılırım bende galiba tek ve yalnız olduğumuz için öyle davranıyoruz en yakın bir dost bir kardeş gibi arıyoruz insanları
Kardeşin büyüdüğünde bağlarınızı da güçlü tutarsanız en yakın arkadaşın olacaktır. İyi bir eş, baba seçersen sen ve o birbirinizin en yakın dostu olacaksınız. Çocuk ve sorumlulukları tüm zamanını alacaktır. Annen baban zaten seni her koşulda kabul edecek yegane insanlar. Diğer insanlarsa hayatına renk katsa yeter de artar. Evlat dışında kimse için fazla fedakarlık yapılmaz bunu o zaman anlayacaksın. Orta yaşları geçmek üzere olan biri olarak söylüyorum. Maddiyattan öte zaman en değerli varlığın. İyi insanlar için harca.

O
Çok teşekkür ederim ne güzel yazdınız inşallah iyi bir eş ve baba bulurum o zaman tüm şeylerden uzaklaşmış olurum tabi zaten ben genelde aşırı vericiyimdir başka arkadaşlıklarımda böyle idi soğukluk ile bitmesin diye başta çok alttan alırım ama son noktada bitirince kimse çevremde kalmıyor Buda öyle olsun istemedim ama suç bende olmuyorsa zorlamanın da farkında olmadan verici olmanında alemi yok sadece mutlu olmak için bişeyler yapacağım kendi istediğim zaman zamanımı harcayacagım

Ya arkadaşlar nasıl bir annem var gerçekten anlamıyorum o yüzden kalkıp sizlere sorma ihtiyacı hissediyorum burda bu kadar kişinin yazdığı mı onun söylediği mi doğru anlamadım ?
tüm olayı anlattığımda suçlu ben mişim madem samimiyim çeyrek tak mış diyorum ki değiliz demekki ben öyle anlamışım yok sen kafanda kuruyorsun kızın yaptığı bir şey yok elelamin kızı seni neden kuaföre götürsün kuzenin bile götürmedi kuzenimde insan degil ama bu kızın yaptıkları ayrı hoş davranmadı dedim hepsi senin suçun bak kıza soguk davrandın kız artık seni aramıyor artık aramaz diyo dedim arar merak etme
annem hep böyle ben değil karşı taraf hatalı da olsa hatalı benşm suçlu benim ben onun ayağına gideyim verici olayım durumuna getiriyor aacaba almadan verme huyum annem yüzünden mi ?
ve dedim kaç kişiye söyledim herkes beni haklı buldu kendini rezil etmişsin dedi

bende patladım bir kerede kızım sen haklısın deseydin dedim senin gibi annem olmasaydı keşke dedim çünkü hayatım boyunca tüm arkadaşlarım için bunu yaptı

bende patladım bir kerede kızım sen haklısın deseydin dedim senin gibi annem olmasaydı keşke dedim çünkü hayatım boyunca tüm arkadaşlarım için bunu yaptı
Sakın kalkıp düğüne gitme annene de bahane bulursun evine gidip telafi edicem diye,30 yıllık yani bebeklikten arkadaşım uzaktan da akrabam ilk çocuğunda düğününde herşeyinde yanında idim o benim kızıma ve oğluma hiç bir şey almadı onda değilim hadi,o İstanbul'a evlendi ben geldim onu ziyaret ettim sonra ben taşındım buraya ve bi kez evime gelmedi geçen aylarda sünnet yapıcam kesin geliceksn dedi bi şey demedim sonrasında sünnet tarihini msj attı hmm dedim sadece davetiye göndermedi düğünü yaptı, sosyal medyadan beğeni bile yapmadım,öyle başa böyle traş asla işim olmaz bunca yıl kullanıldım dahası olmaz,sende saygı değer görmek istersen böylelerinden uzak dur

evet benimde artık kendimi kullandırmamam gerekiyor bana da arkadaşım davetiye göndermedi açıkcası ama tarihi ve yeri söylemişti kaç ay önceden acaba bende davetiye mi beklemeliyim

evet benimde artık kendimi kullandırmamam gerekiyor bana da arkadaşım davetiye göndermedi açıkcası ama tarihi ve yeri söylemişti kaç ay önceden acaba bende davetiye mi beklemeliyim
Davet etmemiş sadece yeri söylemiş hala gitmeyi mi düşünüyorsun otur oturduğun yerde, annenin insanlarla ilişkileri nasıl çevresinde sayılan sevilen biri midir?

Davet etmemiş sadece yeri söylemiş hala gitmeyi mi düşünüyorsun otur oturduğun yerde, annenin insanlarla ilişkileri nasıl çevresinde sayılan sevilen biri midir?
ama yani davet etmiş gibi olmuyor mu sizce işte yer tarih ayarlandı şu şu haberin olsun dedi sanki kendini ayarlada demiş olabilir çok oldu tam hatırlamıyorum ek davetiye atması gerekmez diye düşünmüştüm açıkçası

Arkadaşınız sizi düğüne çağırmış after partiye çağırmış. Gelinlik beğenmeye beraber gitmiş saç makyaj önerilerinizi ciddiye almış. Size iki kez terapi yapmış. Bu arkadaş niye bu kdar gçmüldü anlamadım. Belki kaçırdığım birşey vardır. Arkadaş çevresi ile sizi tanıştırmak zorunda değil. Benim de kendimce gruplarım var bu gruplar birbiri ile uyumlu değiller. Bir araya getirmek garip olabilir. Düğün günü kuaföre de sizinle gelmesi ile ilgili şöyle bir sorun olabilir kuaför masrafının karşılanması ya da diğer aile bireylerinin biz de gelelim ısrarını yenmek için bir kaçış yolu bulmaya çalışması.
100-200 TL tak denmesi de garip geldi. 100-200 TL akşam atıştırmalık fiyatı. Ben yediğim içtiğim, oturup kalktığım kişilere takamam doğrusu. Gün olur hakkı geçmiştir derim. Size terapi de yapmış. Hiç olmadı gram takmalısınız. Durumunuz da yok değilmiş. 100-200 TL takmak seninle daha da görüşmeyelim demek bunu demek istiyorsanız gitmeyin. İki terapi after parti bile 1000 TL yapar. Karşılığını verin içiniz rahat olsun.
Not: yanınızda muhakak gram ya da çeyrek ile gidin. Baktınız altın takan yok. Zarfa 500tl falan koyun bari.

bana deseydi ki sen karşılarmısın kendi masrafını yük oldu çok ama yanımda ol gel tabi ki derdim karşılamayacak biri değilim dedim ya aracımla bile götürüp getirdim açıklama olmaması kalbimi kırdı 100tl evet biraz dalga geçenler oldu o takılmaz tabi ki bende farkındayım o cümlelerinize katılıyorum ama terapinin yanında ben de ona çok şey yaptım 100 50 takılacağına gitmemek mantıklı zaten afterda da belki herkes kendi öder bilemiyorum şimdi mekan ayarladığını biliyorum zarf değilde üzerine takılır takı töreni ile

Sen zaten gemileri yakmışsın.
Senin kırıldığın nokta kuaför ise yanlış noktadan baktığını söylemek isterim. Kuaföre artık cümbür cemaat pek gidilmiyor. Kuaförler aynı anda çok gelin saçı yapmak istediğinden de çok kişi almıyor. Sayıyı önceden veriyorsun.
Hayırlısı olsun.
Ekleme: beni bozan geren ya da sevmediğim bir insanla asla kuaföre de gitmem gelinlik de seçmem saç makyaj da konuşmam. Sizce arkadaşınız sadece araçl getirip götürdüğünüz için mi sizinle gitti o halde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…