- 1 Eylül 2021
- 4.726
- 17.937
belkide konusuyordurÖncelikle o kız senin arkadaşın falan değil, kız yıllar sonra seni böyle sosyal çevresi olmayan bir şekilde bulunca, ben bunu kullanırım kafası ile işi olunca ayak işlerinde kullanıyor ve canı sıkılınca sizle takılıyor sadece. Bana beyaz bir elbise bul nedir ya. Siz onun asistanı mısınız? O çağırdığı partilerde de kesin bir ayak işi var size yaptıracağı, zira arkadaşınız kimseye bedavaya su verecek biri gibi durmuyor. Bakın size bir büyük tavsiyesi sosyal biri olacağım diye böyle vampirlerin peşinde boşuna dolanmayın, zira dışardan daha bir acınası bir şekilde görünürsünüz. Ben o kızın arkadaşı olsam ve kızın size davranışlarına rağmen hala ilişkinizi devam ettirdiğinizi görsem sizin için kendine saygısı yok der ve uzal dururum. Emin olun o arkadaşınız çevresinede sizin hakkınızda çevreniz olmaması ve arkadaşsızlığınızla ilgili çok güzel atıp tutuyordur ve size arkadaş çıkmaz o çevreden. Arkadaşınız gibi karakterler ayak işlerini yapan sizin gibiler etrafında dolanmaya devam etsin diye sizi bir güzel çevrenize çaktırmadan rezil edip aciz gösterirler. Boşuna kürek çekip böyle bir tipe kendinizi maddi manevi kullandırmayın.
aynen bende öyle düşünyorum tamamen öyle hissettimSizi o kuaföre cagirma niyeti bile sanki düğün günü benimle gelme deme amacliymis gibi
o kötü işteHayattaki en büyük pişmanlıklarımdandır , zamanında her düğünde çeyrek takmak..
o zamanlar çeyrek ucuzdu diye kendimi kandırıyorum . Takma güzel kardeşim takma
Acaba aynı kişi arkadaşımız mı diye düşünüyorumMerhabalar
Ortaokul yıllarında çok samimi olduğum bir arkadaşımla yıllar sonra denk geldik (o beni buldu ) ilk başlarda çok görüşmek istesemde sanırım çalışmıyorum diye bahanelerle erteledi sonra bir süre kendi işimi yapmaya başlayınca görüşmeye başladık o ara başka arkadaşı kalmadığı için sık görüşemeyede başladığımı düşünüyorum son 1 yıldır samimi olduğumuzu düşünüyordum ama değiliz sanırım
Kaç ay oldu çalışmıyorum ama ailemin maddi durumu iyi aslında size neden ne takmalıyım diye soruyorum samimi olduğumuzu düşünüyordum öyle değilmiş ben kendisine çok yardım etmişimdir gelinliği birlikte seçtik makyaj saçını ben araştırıp buldum aracımla onun işlerini halletmişliğim var ben bunları samimi oldugum insana karşılık hesap beklemeden yaparım allah var ben yemek ısmarladıysam oda ısmarlar ama ben ondan kendim için sadece terapi yapmasını istedim sadece 2 kez yaptı sonra yogunum diye yapması anlayışla karşıladım çok kez buluşmalarımızı son dk ertelemiştir nişanlandıktan sonra dışarda hiç görüşmedik ama başka ark görüşüyor
bu arada sıkılıyorum arkadaşlarınla beni tanıştır desemde tanıştırmadı sonra ayak üstü denk gelip tanıştıgım arkadaşlarıyla plan yapmak istedim o arkadaşları da birşeyşer yapalım demişlerdi ama kendisi yaptıgı halde çagırmadı
bu kişi en yakın arkadaşım dedigi kişi 1saat uzaklıkta uzak evleniyor diye gitmedi düğüne ama 2 yıl önce 3 saatlik yola başka ark için gitmişti ve kız evden çıkarmaya gel demiş o gün terapisi var diye iptal etmemiş gitmemiş ki edilebilirdi bence
son bir olay kalbimi kırdı düğün makyajı provası yaptıracaktı o gün gidecegi yere arkadaşıyla planı var yani çagırmasını bekledim arayıp akşam'a işin var mı dedi yok dedim benimle provaya gel dedi akaşama çagırmadı neyse olur öyle dedim gittim (bir insanın defalarca hatasını görsem görmezden gelirim arkadaşlığım bitmesin diye ) orda bana dedi ki düğün günü benimle kimse gelsin istemiyorum işte x arkadaşım 1 görümcem ay diğeride gelmek istiyormuş of gelmesin filan x arkadaşında belilirli kuaförü yok (e benimde yok) çok bozuldum o an kalkıp gitmeyi düşündüm gitmedim çünkü 4 saat senin için kuaförde boş boş oturuyorum o gün beni çagırmak zorunda degil ama insan bi açıklama dahi yapmaz mı ya lilirac kusura bakma senide çagırmak isterdim ama olmadı vs hiç bozulmazdım açıkçası samimiyiz diye beni çagırır diye umuyordum ama mesela tüm düğünle ilgili kararları en sın bana söylerdi mesela bride parti yapıcam beyaz elbise bulsana bana aaa parti mi yapcaksın evett senin haberin yok mu falan oldu hep şimdi beni çagırmak zorunda degil ama madem düğün günü kim seninle geliyorsa o gelseydi provaya ben orda mal gibi 4 saat bekledim seni o günden sonra sogudum tabi belli etmişim sordu senle alakalı degil dedim şimdi bu kız benim düğünüme gelmeyebilir ne zaman evlenirim allah bilir yüksek birşey takıp sonra düğünüme gelmezse üzülürüm ve madem samimi değiliz o zaman şu an ki verdiğim degeri haketmiyor ne takabilirim takı olarak ? düğünde kendimi de küçük düşürmek istemiyorum bir kaç aile üyesiyle ark tanıştım bir arkadaşım en fazla gram tak dedi salak ben olaydan önce çeyrek takacaktım
Bosver arkadasim onun yaptiklarina sinirin bozulup üzülecegine görüşme daha iyi. Merhaba, merhaba de geç gitsinaynen bende öyle düşünyorum tamamen öyle hissettim
umarım "salak"yerine başka bişiy yazmak istemişsindir klavye hatası olarak yazmışsındır diye düşünmek istiyorumbak salak ben böyle olmasa çeyrek takacaktım
ne takmayı düşünüyorsun madem aynı durumdayız ya benim ailemin durumu iyi diye hem kendimi düşürmek istemiyorumAcaba aynı kişi arkadaşımız mı diye düşünüyorumben de aynılarını yaşıyorum tam bu aralar ben gram dahi takmayı düşünmüyorum sanırım
Salak ben diye kendinden söz ediyor …umarım "salak"yerine başka bişiy yazmak istemişsindir klavye hatası olarak yazmışsındır diye düşünmek istiyorum
hatalarımdan akıl almıyorum alayım diye kendime herkesin karşısına öyle htap ettim belki akıllanırımumarım "salak"yerine başka bişiy yazmak istemişsindir klavye hatası olarak yazmışsındır diye düşünmek istiyorum
yine de deme sen boşver bundan sonra yapcaklarınla salak olmadığını gösterhatalarımdan akıl almıyorum alayım diye kendime herkesin karşısına öyle htap ettim belki akıllanırım
bence anladı defalarca aradı mesaj attı bir kaç gün açmadım sonra mesaj attım ay canım çok yogunum dışarıdayım sonra arıycam dedim sonra 2. 3. arayısında açıp soguk konuştumyine de deme sen boşver bundan sonra yapcaklarınla salak olmadığını göster
ahahaha eve gitsem borcam okey de düğünde de olmaz =))Sizinle iletişimi pamuk ipliğine bağlı birisiyle neden sosyalleşmek istiyorsunuz ki, kullanılmış olmak yanlız olmaktan daha mı iyi, gitmeyin gideceksenizde bi borcam götürün
Benim de ailemin durumu iyidir arkadaşımın pazartesi bride i var bana da en son söyledi. Kaç aydır bir kere dışarıda buluşmak nişanlısı dışarı çıkmasına izin vermiyor. Ben 500 tl takacağım çünkü ben de evlilik planlarımda hiç yok o benimkine gelir mi gelmez mi bilmiyorum erkenden evleniyor o yüzden çoook samimi olsak hak ettiğini düşünsem takarım ama etmiyorne takmayı düşünüyorsun madem aynı durumdayız ya benim ailemin durumu iyi diye hem kendimi düşürmek istemiyorum
Bizim orda kız tarafından uzak akrabaları takı takmaz, çeyizine hediye götürür, sizde inceden mesaj vermiş olursunuzahahaha eve gitsem borcam okey de düğünde de olmaz =))
işte bende samimi old düşünüyordum ama degiliz demekki o zaman fazlsını yapmaya ne gerek var o mesela 1 ay önce evlenen ark tam taktı tam altın baya para ama sonuçta 1 ay var arada ona geri dönecek belliBenim de ailemin durumu iyidir arkadaşımın pazartesi bride i var bana da en son söyledi. Kaç aydır bir kere dışarıda buluşmak nişanlısı dışarı çıkmasına izin vermiyor. Ben 500 tl takacağım çünkü ben de evlilik planlarımda hiç yok o benimkine gelir mi gelmez mi bilmiyorum erkenden evleniyor o yüzden çoook samimi olsak hak ettiğini düşünsem takarım ama etmiyor
o arakadaşına tam taktı mesela mutlaka ark başka bişiler takacak bende orda öyle durmak istemem tabiiBizim orda kız tarafından uzak akrabaları takı takmaz, çeyizine hediye götürür, sizde inceden mesaj vermiş olursunuz
ya ben bir kaç ark ve ailesiyle tanıştım onlar takınca ben yanlarında takmasam kendimin küçük düştüğünü hissederim ama kimsecik tanımasaydım dediğiniz gibi yapabilirdimDostluğunuz tek taraflı gibi duruyor. Ben olsam giderim ancak takı falan takmam. Düğün sonrası haline tavrına göre bir ev hediyesi götürürsünüz. Baktınız hala aynı bence zorlamayın bu arkadaşlığı. Eminim dost arama enerjinizi hakedecek başka arkadaşlıklar kurabilirsiniz