takı sorunsalı

Hayattaki en büyük pişmanlıklarımdandır , zamanında her düğünde çeyrek takmak..

o zamanlar çeyrek ucuzdu diye kendimi kandırıyorum . Takma güzel kardeşim takma

belkide konusuyordur

Acaba aynı kişi arkadaşımız mı diye düşünüyorum ben de aynılarını yaşıyorum tam bu aralar ben gram dahi takmayı düşünmüyorum sanırım

Acaba aynı kişi arkadaşımız mı diye düşünüyorum ben de aynılarını yaşıyorum tam bu aralar ben gram dahi takmayı düşünmüyorum sanırım
ne takmayı düşünüyorsun madem aynı durumdayız ya benim ailemin durumu iyi diye hem kendimi düşürmek istemiyorum

yine de deme sen boşver bundan sonra yapcaklarınla salak olmadığını göster
bence anladı defalarca aradı mesaj attı bir kaç gün açmadım sonra mesaj attım ay canım çok yogunum dışarıdayım sonra arıycam dedim sonra 2. 3. arayısında açıp soguk konuştum

Sizinle iletişimi pamuk ipliğine bağlı birisiyle neden sosyalleşmek istiyorsunuz ki, kullanılmış olmak yanlız olmaktan daha mı iyi, gitmeyin gideceksenizde bi borcam götürün

ne takmayı düşünüyorsun madem aynı durumdayız ya benim ailemin durumu iyi diye hem kendimi düşürmek istemiyorum
Benim de ailemin durumu iyidir arkadaşımın pazartesi bride i var bana da en son söyledi. Kaç aydır bir kere dışarıda buluşmak nişanlısı dışarı çıkmasına izin vermiyor. Ben 500 tl takacağım çünkü ben de evlilik planlarımda hiç yok o benimkine gelir mi gelmez mi bilmiyorum erkenden evleniyor o yüzden çoook samimi olsak hak ettiğini düşünsem takarım ama etmiyor

işte bende samimi old düşünüyordum ama degiliz demekki o zaman fazlsını yapmaya ne gerek var o mesela 1 ay önce evlenen ark tam taktı tam altın baya para ama sonuçta 1 ay var arada ona geri dönecek belli

Dostluğunuz tek taraflı gibi duruyor. Ben olsam giderim ancak takı falan takmam. Düğün sonrası haline tavrına göre bir ev hediyesi götürürsünüz. Baktınız hala aynı bence zorlamayın bu arkadaşlığı. Eminim dost arama enerjinizi hakedecek başka arkadaşlıklar kurabilirsiniz

ya ben bir kaç ark ve ailesiyle tanıştım onlar takınca ben yanlarında takmasam kendimin küçük düştüğünü hissederim ama kimsecik tanımasaydım dediğiniz gibi yapabilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…