'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ececim nerde asker nişanlın? benimkide askerde, ankarada.

cookiem çok sevindim canım. sevgilinde biliyo artık içimiz rahat :)

minnakkkkkk sultanıımm, yaa inan çok heyecanlandım yazdığını görünce :) ne güzel ya. darısı başımaa. o duyguyu yaşamak istiyoruum. bende kavuşayııım

nasıldı,
gezdiniz mi,
ne giydin

ben uzun süre görmeyince sevgilimi nedendir bilmem sonra ilk buluşmamızda çok çekingen oluyorum (mesela yaz tatili dönüşü) çocuk elimi tutcak elimi kaçırıyorum falan bi alışma süreci yaşıyorum bir kaç gün veya bir hafta
askerden dönünce de böyle bişey yapmam inşallah

ben ilk eve gidicem ve ailece sevgilicimin gelişini beklicez diye düşünürken kapıyı o açtı şok oldummm sölememişler bana geldiğinii bende çekinirim diye düşünüyodum ama sımsıkı sarılıverdim hemenciikk dün evde hoşgeldin partisi yaptık ailecek akrabalar aile dostları falan. bugun aksam ustu cıktık dısarıya gezdıkk bı guzell3 kıyafetıde gıydım kuşum dun zten onlarda kaldım gıderken sıyah straplezle gıttım aksam uzun elbısemı gıydım bugunde pembiş olanı

oooh mis gibi :)
çok sevindim canım. herşey çok güzel canlandı gözümde :)
maşallah darısı başıma inşallah

oooh mis gibi :)
çok sevindim canım. herşey çok güzel canlandı gözümde :)
maşallah darısı başıma inşallah

akşam yatmadan sanki sbah koğuşta uyanıcakmışım gibi hissediyorum falan dedi banada öyle geldii gece uyuyamadım 4e kadar sonra not yazdım

"Uyandıgımda yanımda olmassın dıye dusunmekten uyuyamıyorum Aşk... Buda bi rüya olmasın ve gözümü açtığımda seni görim nolur! Bidhada benden uzağa gitme hiç.. Nefesini bile özlemişim. Seni çok seviyorum sevgilim" yazdımm. Öyle güzel uyandırdıkii bidaha gitmesiin bi yere yaa artık dayanamamm

onunkeni seçimi o canım kimse zorla seni sev demiyor resmen saplantı olmuş onda. Zamanla alışır zamanla canım herşey yoluna girer sen şimdi sözüne odaklan, kimse içinde üzülme o, onun kendi seçimi sen istemedin bunu biliyosun tatlım..

Sağol tatlım sonunda kavuştuk. Bakalım bundan sonra neler bekliyo bizi.. Erkekler yönlendirilmeyi bekliyo biraz tatlım konusuomusun bu konuları?

En son yıldönümümüzde görüştük 5-6 sene oldu tık yok evlenicez sonuç belli biraz daha erkene alsak nolur kiii

canım geçmişe baktım,karıştırmayayım kimseyle diye,sevgilin açıktan okuyomuş ya onun dışında çalışıyor sanırım.
zaten açıktan okuduğu olur,seneye söz-nişan yapabilirsiniz aslında.
neden erteliyorsunuz?

çlışıyo canım şuan formasyon eğitimini tamamlıyo. Birde normal dükkanı var çalışıyo. aileler istemiyo vermezler diye korkuyo, diyo herşeyimiz tamamlansın öyler gelir isterim bir kez isterim zaten ikinciye olmaz sen gelirsin diyo haklıda birşey diyemiyorum. Bizde birikmişlerimizle kredi çekerek arsa aldık 2 sene içinde eve başlanıcak ev bitince eşyalar alınıcak sonra düğünümüz ve balayımız için para biriktirilicek.. ee askerliği var iş bulması var
Neyse allahtan 4-5 sene dediğimiz tarih dün akşam itibariyle 2 sene içinde söz nişan ev ve ev eşyalarımız olucak dedi inşallah dedim sustum şimdi dua ediyorum inşallah mutlulugum yarıda kesilmez bi 5 sene daha beklemem diye.

ya birazını da evlenince tamamlarsınız.
düğün dernek,bayayı için para lazım tabii,ama arsa da almışsınız,üzerine ev yaptırmak zaman alıp zahmetli olur.
siz evlenin,az kirada idare edin evi yaptırana kadar.
sen hem arada işte özendiriver,şimdi beraber uyurduk,yok kahvaltı yapardık,çeyizlik gecelikler aldım de

bak nasıl hevesleniyor

Son düzenleme:
Sağol tatlım sonunda kavuştuk. Bakalım bundan sonra neler bekliyo bizi.. Erkekler yönlendirilmeyi bekliyo biraz tatlım konusuomusun bu konuları?

Bu konuları açan hep benim canım gerçi oda açıyo ama benim kadar değil. Duygularını içinde yaşar biraz benimkisi. Olucak diyo sabret dio ama gelde bana anlar o sabretmeyi. Hemen olsun istiyorum ama ya olumsuz bişi giderse bu seferde ben suçlu olurum bak senin yüzünden böyle oldu derse bana boşuna vicdan azabı. Bende ona bıraktım 1 senedir herşeyi. Konuyu açarsa onuşuyorum ama açılmazsa sözünü bilee etmiyorum. Yapıcak bişey yok beklemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…