• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sorma canım her gece sarılıp uyuyoruz simdi koynunda olsam dioruz az kaldı meleğim sabret diyo.. Bi gün hiç bişeye gerek kalmıycak tutucam kolundan gel diycem sana diyo :31::31: Daha az önce çeyiz listemi yaptım aldıklarım alıcaklarım diye..Ama ailelerden destek görmüyoruz canım. Ailelerin iki tarafıda istemiyo :14::14::14: herşeyimizi kendimiz yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Onada hak veriyorum bunda zaman çalışmış benim bizim yüzümüzden kazandıgı spor akademisine bile gidemedi :14::14::14::14: Para lazım çalışmam gerek diye :14::14:

Sorma canım her gece sarılıp uyuyoruz simdi koynunda olsam dioruz az kaldı meleğim sabret diyo.. Bi gün hiç bişeye gerek kalmıycak tutucam kolundan gel diycem sana diyo :31::31: Daha az önce çeyiz listemi yaptım aldıklarım alıcaklarım diye..Ama ailelerden destek görmüyoruz canım. Ailelerin iki tarafıda istemiyo :14::14::14: herşeyimizi kendimiz yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Onada hak veriyorum bunda zaman çalışmış benim bizim yüzümüzden kazandıgı spor akademisine bile gidemedi :14::14::14::14: Para lazım çalışmam gerek diye :14::14:

az kaldı inşallah yaa:)
hem siz istedikten sonra öyle güzel kabul edecekler ki:40:
şimdi aileler de nazlanıyor.hem yuva yapana Allah yardım eder. İnşallah tez zamanda kavuşacaksınız,biz de burdan okuyacağız.

erkek arkadaşın ne burcu? merak yaptım:52:

Neyse kızlar ben çok yorgunum yarında iş var herkese iyi geceler hayırlı kandiller..

ayyy kız gitmişin,
sana da Hayırlı kandiller,iyi geceler...

Günaydın 2013 gelinleri :61:

Cookie_Dough evet nişanlıyım :):)

telomer benim nişanlım Tekirdağ'da askerlik yapıo cnm Allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun

minnakcığım gözün aydın canımmmmmm çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah :61::61:

az kaldı inşallah yaa:)
hem siz istedikten sonra öyle güzel kabul edecekler ki:40:
şimdi aileler de nazlanıyor.hem yuva yapana Allah yardım eder. İnşallah tez zamanda kavuşacaksınız,biz de burdan okuyacağız.

erkek arkadaşın ne burcu? merak yaptım:52:

İkizler canım bende yengecim normalde hiç anlaşılmaz iki burç çok inanırdım burçlara ama öyle bişi oldu ki tüm inancım gitti. Gayet mutluyum.. İnşallah canım Allah çok yarrdım ediyo gerçekten de hele şu 2-3 senedir Allah inancım daha bi kuvvetlendi. Darısı hepimizin başına :31::31::31:

İkizler canım bende yengecim normalde hiç anlaşılmaz iki burç çok inanırdım burçlara ama öyle bişi oldu ki tüm inancım gitti. Gayet mutluyum.. İnşallah canım Allah çok yarrdım ediyo gerçekten de hele şu 2-3 senedir Allah inancım daha bi kuvvetlendi. Darısı hepimizin başına :31::31::31:

aaa ben de yengeç burcuyum ve ikizlerle hiççç anlaşamam.
hatta öyle ki hiç ikizler burcu en ufak bir yakınım bile olmadı.
valla ben akrepten ötesini tanımadan(eski sevgilim de akrepti) birkaç illet huyu dışında anlaşıyoruz yaa:17:

hayırlı kandiller gelinciklerim..
bol bol dua edelim, hem kendimize hem birbirimize :70:
rabbim en hayırlı şekilde en yakın vakitte sevdiklerimize kavuştursun. huzurlu, mutlu, sevgi, saygı dolu bi yuva kurmayı nasip etsin :16: aşılamayacak engeller vermesin..

bugün askerimin yemin töreni vardı evci çıktı.. allah tüm askerlerimize hayırlı tezkereler versin :72:

hayırlı kandiller gelinciklerim..
bol bol dua edelim, hem kendimize hem birbirimize :70:
rabbim en hayırlı şekilde en yakın vakitte sevdiklerimize kavuştursun. huzurlu, mutlu, sevgi, saygı dolu bi yuva kurmayı nasip etsin :16: aşılamayacak engeller vermesin..

bugün askerimin yemin töreni vardı evci çıktı.. allah tüm askerlerimize hayırlı tezkereler versin :72:

hayırlı kandiller hepinize :61:

Amin cnm yemin töreni olduğuna göre artık tam bir asker :72: uzun dönemmi yapıyor?

hayırlı kandiller herkeseee

Kızlaaar Aşk'ıma kavustuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:32:

çok sevindim canımmm allah birdaha ayırmasınn inşallah ne guzel artık hep birliktesiniz :nazar:
sizde söz nişan varmıydı tatlım yoksada ne zaman dsunuyosunuz?

cookiem çok sevindim canım. sevgilinde biliyo artık içimiz rahat :)

öyle ya icim baya rahtaladı sanada tekrar tesekkur ederim canımmm ole yardımcı oldun ki bana:70:
tez zamanda kavus sevdigine inşallah

kısa donemdi sizinki degilmi canım?

onunkeni seçimi o canım kimse zorla seni sev demiyor resmen saplantı olmuş onda. Zamanla alışır zamanla canım herşey yoluna girer sen şimdi sözüne odaklan, kimse içinde üzülme o, onun kendi seçimi sen istemedin bunu biliyosun tatlım..

öyle canım dun askım da oyle dedi..
evet kızıyorum sinirleniyorum ama yapacakda birseyok kimsenin kalbinin icine girip bu insanı sevemezsin diyemeyiz onun kendi secimiymiş bu dedi.. ama en ufak bir rahatsızlık verirse soyleyeceksin bundan sonra kendi basına halletmeye calısmanı istemiyorum dedi ve konu kapandı cok sukur... umarım birdaha acılmaz :50:

buarada sende sıkma canını tatlımmm.. 2 yıl cok da uzun bir zaman degil bak 2 yıl da suprıiz oldu diyorsun belki yine suprız yapar sana.. dua et bol bol :)

Amin cnm yemin töreni olduğuna göre artık tam bir asker :72: uzun dönemmi yapıyor?

kısa dönem canım. 12 ağustosta gitti.. ocakta dönüyor kısmetse.

öyle ya icim baya rahtaladı sanada tekrar tesekkur ederim canımmm ole yardımcı oldun ki bana:70:

kısa dönem, inşallah canım kavuşayım bende hemencik ..
bu arada rica ederim bebişim :) konuştuk ne güzel. paylaştığın için bende teşekkür ederim..:70:

hayırlı kandiller herkeseee

çok sevindim canımmm allah birdaha ayırmasınn inşallah ne guzel artık hep birliktesiniz :nazar:
sizde söz nişan varmıydı tatlım yoksada ne zaman dsunuyosunuz?

öyle canım dun askım da oyle dedi..
evet kızıyorum sinirleniyorum ama yapacakda birseyok kimsenin kalbinin icine girip bu insanı sevemezsin diyemeyiz onun kendi secimiymiş bu dedi.. ama en ufak bir rahatsızlık verirse soyleyeceksin bundan sonra kendi basına halletmeye calısmanı istemiyorum dedi ve konu kapandı cok sukur... umarım birdaha acılmaz :50:

buarada sende sıkma canını tatlımmm.. 2 yıl cok da uzun bir zaman degil bak 2 yıl da suprıiz oldu diyorsun belki yine suprız yapar sana.. dua et bol bol :)

Ohhh ne güzel kapanmış canım konu söylemeseydin ilerde öğrenince daha kötü olurdu güven kırıklığı olurdu emin ol tatlım..
Evet canım 5-6 seneye göre hiç bişi 2 yıl inş. bi süpriz yapar.. Evlilik teklifi nasıl ediceğini bulmuş :)) söyle diyorum söylemiyo uyuz :31::31::31:
Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasız karşılıksız sevgi vermesin

aaa ben de yengeç burcuyum ve ikizlerle hiççç anlaşamam.
hatta öyle ki hiç ikizler burcu en ufak bir yakınım bile olmadı.
valla ben akrepten ötesini tanımadan(eski sevgilim de akrepti) birkaç illet huyu dışında anlaşıyoruz yaa:17:

Evet canım yengeçler asla anlaşamaz ikizlerle ama hayret ettim bende tam bi ikizler ütün özelliklerini taşır aşk işte çekiyo sanırım biraz alttan almayla yoluna giriyo herşey :16::16::16::16::16::16:

kısa dönem canım. 12 ağustosta gitti.. ocakta dönüyor kısmetse.

kısa dönem, inşallah canım kavuşayım bende hemencik ..
bu arada rica ederim bebişim :) konuştuk ne güzel. paylaştığın için bende teşekkür ederim..:70:

rica ederimmm tatlımm :70:
canım yaa ocak hiçbişey degil hemencik donecek bak gorursun nasıl gectigini bile anlamayacaksın :)

dondukten sonraki programınız ne? hiç konustunuz mu tatlım

selam kızlar bende geldimmmm

hosgeldin canım aramıza :)

siz neden 2013 u bekliyorsunuz?

Ohhh ne güzel kapanmış canım konu söylemeseydin ilerde öğrenince daha kötü olurdu güven kırıklığı olurdu emin ol tatlım..
Evet canım 5-6 seneye göre hiç bişi 2 yıl inş. bi süpriz yapar.. Evlilik teklifi nasıl ediceğini bulmuş :)) söyle diyorum söylemiyo uyuz :31::31::31:
Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasız karşılıksız sevgi vermesin

bende bundan kokrtugum icin soyledim ondan hiçbişeyimi saklamadım bugune dek bundan sonrada saklamayı dusunmuorum zaten en guzeli acık olmak birbirine canım :)

amin karsılıksız ask kadar kotu bşey yoktur heralde :50:

valla cok merak ettim yaaa nasıl bi teklif yapıcak acaba enişte bey :1:

rica ederimmm tatlımm :70:
canım yaa ocak hiçbişey degil hemencik donecek bak gorursun nasıl gectigini bile anlamayacaksın :)

dondukten sonraki programınız ne? hiç konustunuz mu tatlım

hosgeldin canım aramıza :)

siz neden 2013 u bekliyorsunuz?

bende bundan kokrtugum icin soyledim ondan hiçbişeyimi saklamadım bugune dek bundan sonrada saklamayı dusunmuorum zaten en guzeli acık olmak birbirine canım :)

amin karsılıksız ask kadar kotu bşey yoktur heralde :50:

valla cok merak ettim yaaa nasıl bi teklif yapıcak acaba enişte bey :1:

Akşam olucakmış dedi sadece :52::52: Yıldönümümüzde havaii fişek attırıcaktı iftar yemeği diye attırmadı :52::52: Sonradan söyledi kendileri bunu bana :31::31::31: Ama olsun düşünmesi yeter :16::16::16::16::16:

ben 21 yaşındayım 3 senelik ilişkim var geçenlerde konuştuk artık zamanı geldi falan dedi aşkım ama ben yok yok daha erken diyip geçiştirdim ,,, 2012 söz nişan olursa 2013 düğün olur genede herşey nasip bakalım daha kesin bişey yok ortada,,,

Back
X