'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

şimdi sizin biraz daha resmiyete döküldü ya
mesela onların evine gittiğinizde,ailecek veya kendin hemen mutfağa gidip yardım felan ediyo musun :78:
ben merak ediyorumda:78:
bide teyze mi diyosun seslenirken ne diyosun?

aaa ne güzel yaaaa
bak inşAllah annenle baban gibi uzuuuuunnn bi evlliğim olur benimdeeee

Kızlar sitedemi sorun var benim pcdemi anlamadım kontrol paneline giremiyorum yarın büyük gün sevgiliciğimle kavuşucam sonundaaa şimdi arnavut böreğime başlıyorruuummmm

kavuşmuştur ne güzeeellll
25 eylüüüllll gelseneeeeeeeeeeee

gelsin ama yaaaa
hep hayal kuruyorum, evlenmişiz evimizdeyiz.. aah ah

bende yaaa
bu aralar özlemden galiba
uçtum iyiceee

Sanırım başlıgımı buldum :) Gerçi dha isteme yok ama olsun 2-3 sene var daha Nasılsınız kızlar ? Aranıza kabul edermisinizbenide ?

hoşgeldiiiinnnnn
bende senin gibi olmuştum başlığı görünce

hemen cevap veriyorum been
22 yaşındayım. sevgilimde öyle. şu an asker.. üniversitede aynı sınıftaydık bu sene mezun olduk. 4 sene yapışık ikiz gibi gez dolaş şimdi asker yolu gözle o durumdayım yani
birbirimize soru sormazsak ne konuşucaz ki canım, sor tabiki istediğini..
ne okuyosunuz, aynı sınıfta mısınız sizde :)

gaydiridubbak, kuzum inşallah upuzuuuun ömürlü, ömrü ömrünüz kadar evliliğiniz olur sizinde :) mutlu aşk dolu

gaydiridubbak, kuzum inşallah upuzuuuun ömürlü, ömrü ömrünüz kadar evliliğiniz olur sizinde :) mutlu aşk dolu

ayyy inşAllah canım yaaaaaa
seninde aynı şekilde canım ya,her odanızdan mutluluk,huzur,aşk fışkırsın inşAllah

ayyyy 2 yıldır birlikteyiz,bi yıl okul bitene kadar,2 yılda sonrası
5 yılllll
hiç geçmez gibiiiiiiiii

ben 23 sevgilim 27 yasında canım
valla benimkinin de yası geciyo bide ocak dogumlu surda 4 ay sonra 28 olcak beni 30 uma getirdin daha bekleyemem ben deyip duruyo

1 yıldır beraberiz

bizde benim yuzumden bekliyoruz
benim ceyiz almam falan gerekiyo aileme yuk olmak istemiyorum herseyimi kendim yapmak istiyorum
askımda biraz daha para biriktirsin istiyorum
o yuzden 2013 u bekliyoruz :44:

şimdi sizin biraz daha resmiyete döküldü ya
mesela onların evine gittiğinizde,ailecek veya kendin hemen mutfağa gidip yardım felan ediyo musun :78:
ben merak ediyorumda:78:
bide teyze mi diyosun seslenirken ne diyosun?

valla suana kadar hiçbişekilde seslenmem gerekmedi canım ama gerekirse teyze derim.. anne diyemem sanmıyorum siz diye hitap ediorum onun dısında bişey demedim henuz, resmiyiz zaten oyle pek ısınamadık birbirimize

evet gittigimizde mutfaga girdim canım... tabakları hazırlamaya goturmeye falan yardım ettim sofra kurulurken
teyzesinin kızı vardı mutfakta onla muhabbet ettik biyandan da ufak tefek yardımlar ettim tabi
hoslarına gitmişti bu hareketim sonradan herkese soylemişler gelin mutfaga da girdi yardım etti girişken sokulgan oyle cekingen kız degil diye

benim yaşım 23,nişanlımın 25. askerliğini bekliyoruz cnm e geldikten sonrada bi 4-5 ay beklicez mecburen sonunda mutlu son inşallah hee 3 yıldır birlikteyiz

o yanımda olsun da aşk fışkırır evimizden zaten

çok güzel yapmışsın canım öyle olmak gerekir zaten benim düşüncemm

çok ii yapmışsın cnm emin ol çok hoşlarına gitmiştir

hoşgeldinn cnm hepimizeee iyi beklemeler

hosgeldin canım aramıza :) etmezmiyiz

okul iş askerlik neyi bekliyosunuz canım?
kac yasındasınız

hşgeldin canım topiğimize sen hangi sebepten bekliyorsun?

ok canımm nerdeee :))) biz 5-6 senedir birlikteyiz ben lisedeyken o çalışıyodu arkadaş ortamında tanıştık ilişkimizin 2. senesinde sınavlara girdi spor akademisini kazandı ama göndermedim sonra türk dili ve edebiyatı bölümüne yerleşti cnm aöf den ordan okuyo bende 2. üniversitemi okuyorumm suan açıktan sosyoloji.. Bizde yapışık ikiz olayı yoktu ben kaçtım hep öyle durumdan herşeyi yaşayıp bıkmasın benden diye şimdi o 3. sınıfa geçti ben yeni başlıycam daha dio okulum bitince askere gider gelirim zaten kısa dönem yapıcam arsamızı aldık önümüzdeki yazda başlarız dio.. Bide ben hemen istemiyorum pek kimseye yük olmak istemiyorum herşeyimi kendim yapmak istiyorum büyük eşyalardan en miniğine kadar yarın bir gün birsey oldugunda kimsenin suratını çekmemek için :90::90::90::90: eeee bizim ailelerde pek onaylamıyo gerçi 5-6 sene olmuş neyini onaylamıyolarsa artık anlamıyorum yaa neyse kızlar öyle yada böyşle herşeyimiz tamamlanınca evimiz evimizin içi sevdiğimin askerliği okulu işi herşeyi tamamlayınca gelip istiycekler haa vrmezlersede hazır bi eve gidicez artık düğününde değilim işin, olmasada olur yeterki bi yastıkta uyuyalımmm

ayyyy ne güzel yaa
bende düşünüyorumda yardım edilir mi acaba diye?
annem babam varken utanırım da ben şimdi :78:

çok ii yapmışsın cnm emin ol çok hoşlarına gitmiştir

askımdan duydugume gore gitmiş..
özellikle teyzesinin kızlaarı ve komsuları beni cok begenmiş
kayınvalidemi cozemedim hosuma gitti demiş de ne kadar içten demiştir bilemiyorum
ben yine bana duseni yapayım da :)

ayyyy ne güzel yaa
bende düşünüyorumda yardım edilir mi acaba diye?
annem babam varken utanırım da ben şimdi :78:

illa edilir diye bir kural yok tabi canım
ama etmen daha guzel olur tabi hoslarına gidiyo buyuklerin boyle seyler

anne babandan niye utanacaksın canım merak etme utanılmıyo :) sonucta misafirlige gittiginde hiçmi yardım etmiyosun ev sahibine oyle dusun

askımın ailesine gore degil ben misafirlige kime gidersem gideyim yardım edilcek bisey varmı deyip girerim yani zaten

yapışık ikiz gibiydik, hiçte bıkmadım ondan, o da benden.. aksine daha çok bağlandım. zaten aynı sınıfta olunca da mecburen hergün görüşülüyo. ve iyiki de öyle olmuş..
ayrıca düğüne gerek olmaz olur mu canım, tam aksine eşya her zaman halledilir. ama telli duvaklı, sazlı sözlü bir düğün sadece bir kere olur. onu da yaşamaktan vazgeçme derim..
aileleriniz inşallah anlaşır. neden istemiyolar ki sineraycım?
allah herkesin gönlüne göre versin..

yok o aileden biriylee evlenicekmişde bilmemneymişte, benmkilerde yaşı büyük oldugu için istemiyolar. Ama bugun hatta suanda çok güzel bi haber aldım benmkinden 2 seneiçinde söz nişan ev eşyalarımız olucak dedi hala şoktayım yaaa 2 sene içinde okulum biticek okulum bitmeden hepsi olucak sonra bi askerlik kalıyo zaten dediii ben 3 sene beklerken benım sevgi pıtırcıgım çıkıp 2 sene içinde olucak dedi yaaaaa hala inanamıyorumm

aa hadi canım gözün aydın, çok sevindiimmm

walkercim gördüğün gibiyiz canım, senin nasıl gidiyo

kızlaaaaar cok kotuyum

seneler once benim hayatımda biri vardı.. o zamanlar sevmiştik birbirimizi cocukluk askı... sonra ayrıldık zaten olmayacak birseydi, ama o kişi senelerdir hala arkadaslarıma beni sorar falan, o evlense bile ben arkasında olucam, haberini alıcam sorucam, yarın obur gun bisey olursa ona destek olcam diyip duruyomus

arada da arardı beni baska baska nolardan, numaralarımı degiştirirdim. aslında dunya iyisi tatlısı biri ama onla olamazdı, ne aileme nede benim hayat tarzıma uygundu ama o yollarımızın ayrıldıgını yıllarca ve hala kabullenemedi

velhasıl, sozlenecegimii duymus... oturdugum mahalleye arada sırada gelirmiş hala ve buralarda beni tanıan biriyle yakınlık kurmus haberlerimi ondan alıyormus cunku benim arakadaslarımdan laf alamıyormus

bu aksam arkadasımı aramıs ve dogru mu duydugum sozleniyormu demiş, arkadasım da lafı gevelemiş yine pek renk vermemeye calısmıs ama uzgunum cookie anladı dedi:2:

zaten ogrenecekti napayım ki yıllar once kapanmıs bi mesele o dedim

ama iyi de o hiç oyle demiyor, cok kotuyum onu kimseye yar edemem, evlenecegini hiç dusunmuyordum demiş evet benim olmayacaktı ama baskasının da olmayacaktı demiş

ve bu cocuk nasıl desem bole gozu kara, kaybedecek bişeyi olmayan ve serseri ruhlu biri, bana birkeresinde seni biri uzerse bu ailen bile olsa gelir o evi havaya ucururum demişti

cok korkuyorum... senelerdir konusmadıgım biriydi ama yıllardır peşimi bırakmamıs, onunki ask degil kızlar ben onda saplantı haline donusmusum,

dedigim gibi cocukda saplantı haline donusmusum... ve herseyi yapabilecek biri

ben şimdi napıcam... durmadan telefonumu arıor yine farklı nolardan... arkadasım mesaj attıgından beri

acıp konussam ne diycem? nasıl ikna edicem
sevgilime soylesem zaten kafayı bozar gider bulur onu işler dahada buyur

yardım edin bana delircem

Son düzenleme:

benim de hayatımda böyle biri vardı ve tehtitkardı ama onu ciddiye alarak hayatımın hatasını yapmış oldum... sakın kafana takma... senin yerinde olsam onu polise şikayet ederdim

benim de hayatımda böyle biri vardı ve tehtitkardı ama onu ciddiye alarak hayatımın hatasını yapmış oldum... sakın kafana takma... senin yerinde olsam onu polise şikayet ederdim

polise şikayet edemem

kimseye de soyleyemem en ufak biseyde rezillik cıkarır herkes duyar

lanet biyerde yasıyorum malesef herkese rezil olurum tam da soz arefesinde zaten herkes laf cıksın da seyrine bakalım diye yer arıyor su donemde

allahım yardım et ya cıkmaza dustum resmen

canım ya, inan çok üzüldüm psikolojik sorunları olan biri anladığım kadarıyla.
ondan korktuğunu anlamamalı. evi havaya falan uçuramaz canım, tehdit ediyorsa sende tehdit et. gel uçur bakalım sonra seninde uçurulacak bi annen bi baban bi kardeşin vardır de. öyle sinir oldum ki, ver adresini gidip gebertiyim o derece yani
duyulmasın falan istiyorsan da bence onunla görüşen arkadaşlarınla görüşme. numaranı hemen değiştir. onu tanıyan arkadaşlarına da verme.. anlamadım ki senin dostun nasıl düşmanın da dostu olur. nasıl o dostun, onun senin hakkında sorular sormasına izin verir
sevgiline de bunu anlat. ne olursa olsun başka türlü öğrenmek durumunda kalırsa işler değişir.

ah canım ben napayım simdi ok yaydan cıktı onlarla gorusmesem bile ogrenmiş artık bunu bu gelip sabaha kapımıza bile dayanabilir ondan bile korkuyorum... sırf rezillik cıksın falan diye bile yapabilir

apartmanda buyukbabam var bir ogrenirse mahvolurum ben

sevgilim zaten biliyor bunu ama beni rahatsız ettigini ve bu son soylediklerini duyarsa kesin gider bulur onu sonrasında ne olur inan hiç bilmiyorum

o kadar caresiz kaldımki suan acilen bi cozum bulmalıyım ya buraya gelirse ben naparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…