aah ahh malesef mi diyim iyikimi diyim de oyle işte canım :)
bizde oyle dioruz.. ozledikçe katlanır askımız diye
darısı benimde basıma oyle bir ask inşallah uzun upuzun omurluu
oyle canım özlemekde guzel askımı
oylemi diyolarmıs :) super hiç duymamıstım
sor tabi canımm elbette
güzel gelinciklerim teşekkür ederim. yaptım başvurumu.. inşallah olur hayırlısıyla. çok istiyorum bunu.. cookiem canım darısı başına inşallah.
gaydirigubbakcım :) benim annem babamda polis :) emekli oldular gerçi.. onlarda okulda tanışmış, aşk evliliğinin çocuğuyum ben de
ben de istedim polis olmak ama gözlerim malesef 3 derece miyop_astigmat((
Kızlar sitedemi sorun var benim pcdemi anlamadım kontrol paneline giremiyorumyarın büyük gün sevgiliciğimle kavuşucam sonundaaa şimdi arnavut böreğime başlıyorruuummmm
gelsin ama yaaaa
hep hayal kuruyorum, evlenmişiz evimizdeyiz.. aah ah
Sanırım başlıgımı buldum :) Gerçi dha isteme yok ama olsun 2-3 sene var dahaNasılsınız kızlar ? Aranıza kabul edermisinizbenide ?
hoşbuldum kızlarrr... Okul var tabi daha bitmesine 1 sene var ardından askerliği eee iş bulmaydı para biriktirmesiydi ev almasıydı hoppaa gitti 3 sene.. Napalım bekliycez artık ben 20 sevdiğim 25 yaşında canım hadi benm yaşım genç ama onun ki geçiyoSizin neden bu kadar var canım ? kaç senedir birliktesiniz? Yaşınız kaç ? Çok soru sordum sanırım :)))
gaydiridubbak, kuzum inşallah upuzuuuun ömürlü, ömrü ömrünüz kadar evliliğiniz olur sizinde :) mutlu aşk dolu
hoşbuldum kızlarrr... Okul var tabi daha bitmesine 1 sene var ardından askerliği eee iş bulmaydı para biriktirmesiydi ev almasıydı hoppaa gitti 3 sene.. Napalım bekliycez artık ben 20 sevdiğim 25 yaşında canım hadi benm yaşım genç ama onun ki geçiyoSizin neden bu kadar var canım ? kaç senedir birliktesiniz? Yaşınız kaç ? Çok soru sordum sanırım :)))
şimdi sizin biraz daha resmiyete döküldü ya
mesela onların evine gittiğinizde,ailecek veya kendin hemen mutfağa gidip yardım felan ediyo musun :78:
ben merak ediyorumda:78:
bide teyze mi diyosun seslenirken ne diyosun?
ayyy inşAllah canım yaaaaaa
seninde aynı şekilde canım ya,her odanızdan mutluluk,huzur,aşk fışkırsın inşAllah
ayyyy 2 yıldır birlikteyiz,bi yıl okul bitene kadar,2 yılda sonrası
5 yılllll
hiç geçmez gibiiiiiiiii
ben 23 sevgilim 27 yasında canım
valla benimkinin de yası geciyo bide ocak dogumlu surda 4 ay sonra 28 olcak beni 30 uma getirdin daha bekleyemem ben deyip duruyo
1 yıldır beraberiz
bizde benim yuzumden bekliyoruz
benim ceyiz almam falan gerekiyo aileme yuk olmak istemiyorum herseyimi kendim yapmak istiyorum
askımda biraz daha para biriktirsin istiyorum
o yuzden 2013 u bekliyoruz :44:
valla suana kadar hiçbişekilde seslenmem gerekmedi canım ama gerekirse teyze derim.. anne diyemem sanmıyorum siz diye hitap ediorum onun dısında bişey demedim henuz, resmiyiz zaten oyle pek ısınamadık birbirimize
evet gittigimizde mutfaga girdim canım... tabakları hazırlamaya goturmeye falan yardım ettim sofra kurulurken
teyzesinin kızı vardı mutfakta onla muhabbet ettik biyandan da ufak tefek yardımlar ettim tabi
hoslarına gitmişti bu hareketim sonradan herkese soylemişler gelin mutfaga da girdi yardım etti girişken sokulgan oyle cekingen kız degil diye
valla benimkinin de yası geciyo bide ocak dogumlu surda 4 ay sonra 28 olcak beni 30 uma getirdin daha bekleyemem ben deyip duruyo
1 yıldır beraberiz
benim ceyiz almam falan gerekiyo aileme yuk olmak istemiyorum herseyimi kendim yapmak istiyorum
valla suana kadar hiçbişekilde seslenmem gerekmedi canım ama gerekirse teyze derim.. anne diyemem sanmıyorum siz diye hitap ediorum onun dısında bişey demedim henuz, resmiyiz zaten oyle pek ısınamadık birbirimize
evet gittigimizde mutfaga girdim canım... tabakları hazırlamaya goturmeye falan yardım ettim sofra kurulurken
teyzesinin kızı vardı mutfakta onla muhabbet ettik biyandan da ufak tefek yardımlar ettim tabi
hoslarına gitmişti bu hareketim sonradan herkese soylemişler gelin mutfaga da girdi yardım etti girişken sokulgan oyle cekingen kız degil diye
hoşgeldinn cnm hepimizeee iyi beklemeler
hosgeldin canım aramıza :) etmezmiyiz
okul iş askerlik neyi bekliyosunuz canım?
kac yasındasınız
eveeet hoşgeldiin Sineray
neyi bekliyosun 2-3 sene
cookie tatlım bence hiç erteleme.
keşke ben de sözlensem de herkese duyursam, sevdiceğimle aşkımı gizli gizli yaşamak zorunda kalmasam (akrabalarımdan). cümle alem bilese artık ben sözlüyüm nişanlıyım :)
hşgeldin canım topiğimizesen hangi sebepten bekliyorsun?
hemen cevap veriyorum been
22 yaşındayım. sevgilimde öyle. şu an asker.. üniversitede aynı sınıftaydık bu sene mezun olduk. 4 sene yapışık ikiz gibi gez dolaş şimdi asker yolu gözleo durumdayım yani
birbirimize soru sormazsak ne konuşucaz ki canım, sor tabiki istediğini..
ne okuyosunuz, aynı sınıfta mısınız sizde :)
gaydiridubbak, kuzum inşallah upuzuuuun ömürlü, ömrü ömrünüz kadar evliliğiniz olur sizinde :) mutlu aşk dolu
1 yıldır beraberiz
çok ii yapmışsın cnm emin ol çok hoşlarına gitmiştir
ayyyy ne güzel yaa
bende düşünüyorumda yardım edilir mi acaba diye?
annem babam varken utanırım da ben şimdi :78:
yapışık ikiz gibiydik, hiçte bıkmadım ondan, o da benden.. aksine daha çok bağlandım. zaten aynı sınıfta olunca da mecburen hergün görüşülüyo. ve iyiki de öyle olmuş..
ayrıca düğüne gerek olmaz olur mu canım, tam aksine eşya her zaman halledilir. ama telli duvaklı, sazlı sözlü bir düğün sadece bir kere olur. onu da yaşamaktan vazgeçme derim..
aileleriniz inşallah anlaşır. neden istemiyolar ki sineraycım?
allah herkesin gönlüne göre versin..
yok o aileden biriylee evlenicekmişde bilmemneymişte, benmkilerde yaşı büyük oldugu için istemiyolar. Ama bugun hatta suanda çok güzel bi haber aldım benmkinden 2 seneiçinde söz nişan ev eşyalarımız olucak dedihala şoktayım yaaa 2 sene içinde okulum biticek okulum bitmeden hepsi olucak sonra bi askerlik kalıyo zaten dediii ben 3 sene beklerken benım sevgi pıtırcıgım çıkıp 2 sene içinde olucak dedi yaaaaa hala inanamıyorumm
kızlaaaaar cok kotuyum
seneler once benim hayatımda biri vardı.. o zamanlar sevmiştik birbirimizi cocukluk askı... sonra ayrıldık zaten olmayacak birseydi, ama o kişi senelerdir hala arkadaslarıma beni sorar falan, o evlense bile ben arkasında olucam, haberini alıcam sorucam, yarın obur gun bisey olursa ona destek olcam diyip duruyomus
arada da arardı beni baska baska nolardan, numaralarımı degiştirirdim. aslında dunya iyisi tatlısı biri ama onla olamazdı, ne aileme nede benim hayat tarzıma uygundu ama o yollarımızın ayrıldıgını yıllarca ve hala kabullenemedi
velhasıl, sozlenecegimii duymus... oturdugum mahalleye arada sırada gelirmiş hala ve buralarda beni tanıan biriyle yakınlık kurmus haberlerimi ondan alıyormus cunku benim arakadaslarımdan laf alamıyormus
bu aksam arkadasımı aramıs ve dogru mu duydugum sozleniyormu demiş, arkadasım da lafı gevelemiş yine pek renk vermemeye calısmıs ama uzgunum cookie anladı dedi:2:
zaten ogrenecekti napayım ki yıllar once kapanmıs bi mesele o dedim
ama iyi de o hiç oyle demiyor, cok kotuyum onu kimseye yar edemem, evlenecegini hiç dusunmuyordum demiş evet benim olmayacaktı ama baskasının da olmayacaktı demiş
ve bu cocuk nasıl desem bole gozu kara, kaybedecek bişeyi olmayan ve serseri ruhlu biri, bana birkeresinde seni biri uzerse bu ailen bile olsa gelir o evi havaya ucururum demişti
cok korkuyorum... senelerdir konusmadıgım biriydi ama yıllardır peşimi bırakmamıs, onunki ask degil kızlar ben onda saplantı haline donusmusum, arkadasıma bu aksam tum bunları itiraf etmiş...
dedigim gibi cocukda saplantı haline donusmusum... ve herseyi yapabilecek biri
ben şimdi napıcam... durmadan telefonumu arıor yine farklı nolardan... arkadasım mesaj attıgından beri
acıp konussam ne diycem? nasıl ikna edicem
sevgilime soylesem zaten kafayı bozar gider bulur onu işler dahada buyur
yardım edin bana delircem
benim de hayatımda böyle biri vardı ve tehtitkardı ama onu ciddiye alarak hayatımın hatasını yapmış oldum... sakın kafana takma... senin yerinde olsam onu polise şikayet ederdim
canım ya, inan çok üzüldümpsikolojik sorunları olan biri anladığım kadarıyla.
ondan korktuğunu anlamamalı. evi havaya falan uçuramaz canım, tehdit ediyorsa sende tehdit et. gel uçur bakalım sonra seninde uçurulacak bi annen bi baban bi kardeşin vardır de. öyle sinir oldum ki, ver adresini gidip gebertiyim o derece yani
duyulmasın falan istiyorsan da bence onunla görüşen arkadaşlarınla görüşme. numaranı hemen değiştir. onu tanıyan arkadaşlarına da verme.. anlamadım ki senin dostun nasıl düşmanın da dostu olur. nasıl o dostun, onun senin hakkında sorular sormasına izin verir
sevgiline de bunu anlat. ne olursa olsun başka türlü öğrenmek durumunda kalırsa işler değişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?