- 20 Ağustos 2010
- 3.772
- 9
- 156
- 35
ah canım ben napayım simdi ok yaydan cıktı onlarla gorusmesem bile ogrenmiş artık bunu bu gelip sabaha kapımıza bile dayanabilir ondan bile korkuyorum... sırf rezillik cıksın falan diye bile yapabilir
apartmanda buyukbabam var bir ogrenirse mahvolurum ben
sevgilim zaten biliyor bunu ama beni rahatsız ettigini ve bu son soylediklerini duyarsa kesin gider bulur onu sonrasında ne olur inan hiç bilmiyorum
o kadar caresiz kaldımki suan acilen bi cozum bulmalıyım ya buraya gelirse ben naparım
canım üzülme, o kadar cesaretli olduğunu sanmıyorum.. havlayan köpek ısırmaz derler..
evinize gelse bile o kadar insan onu ne hale getirir haberi yok mu? hiç sanmıyorum yapamaz öyle bişey.. dua et sende ve fazla düşünme bunu. bundan sonrada bence o arkadaşlarınla arana bi mesafe koy ve tavrını ilet; bana ondan bir kelime bile getirmenizi, benden ona bir kelime bile götürmenizi istemiyorum diye. eğer bişey yaparsa sorumlusu sizsiniz de. polise bile giderim de.. dağ başında yaşamıyo kimse dimi. böyle saçmalıklara pabuç bırakacak değilsin. okumuş etmiş birisin.. şimdi olayın üzüntüsüyle çıkmazdaymışsın gibi geliyo sana..
sevdiceğine anlat bu son yaşananlarıda. insan güveneceği birileriyle sorunlarını paylaşınca rahatlıyo.. annenle aran iyiyse onunlada konuşabilirsin.. ama sakin ol. senin hiç bir suçun yok.. yani bi psikopat dadandı diye kızlarını atacak değiller ya.
canım benim..