ah canım ben napayım simdi ok yaydan cıktı onlarla gorusmesem bile ogrenmiş artık bunu bu gelip sabaha kapımıza bile dayanabilir ondan bile korkuyorum... sırf rezillik cıksın falan diye bile yapabilir
apartmanda buyukbabam var bir ogrenirse mahvolurum ben
sevgilim zaten biliyor bunu ama beni rahatsız ettigini ve bu son soylediklerini duyarsa kesin gider bulur onu sonrasında ne olur inan hiç bilmiyorum
o kadar caresiz kaldımki suan acilen bi cozum bulmalıyım ya buraya gelirse ben naparım
aa hadi canım gözün aydın, çok sevindiimmm
walkercim gördüğün gibiyiz canım, senin nasıl gidiyo
Teşekkürler canımmValla pek mutlu oldumm.. :)
--Cookie cnm sende sıkma canını sakin ol önce eski sevgiline buu kabullendirmek lazım ararsa açman doğru olur sen ne zaman açarsan o zamana kadar aramaya devam eder böyle tipler en sonundada kapıya dayanır neden telefonlarıma bakmıyosun diye açıp güzel dille ben sözleniyorum mutluyum sen bana aileme uygun değilsin artık bitti bunu kabullenmen lazım demen gerek o bu kadar serseriyse onu durdurabilicek tek kişide sensin cnm emin ol. mutlulugunu istiycektir senin sennle mutlu değilim demen yeterli olur belkide. Sevgiline gelince evet ondanda birşey saklama ama konusursanda ondan gizleme söz ariferi simdi her iki tarafta sizi araştırıyodur en ufak bi lafı kulak ardı etmiyceklerdir mutlaka. Birsey gizlemen senin lehine değil alehine olur kısacası.. Hatta gerekiyosa ailenlede konuş bu durumu canım..Sonradan kulaklarına giderse daha değişik düşünceler ortaya çıkabilir.Karar sein canım ama hiç üzülme strese girme bak sözlenicekmişsin Allah tamamını erdirsin tatlım. Darısı başımızaaa--
Elaa'nın da söylediği gibi en büyük hatayı onu 'ciddiye alarak' yaparsın tatlım.. muhattap bile olma. onun eline koz verme.
dediğim gibi kimseden onun hakkında bir söz duymak istemiyorum de. sende kimseye onu sorma..
inşallah herşey yolundadır canım, merakla bekliyorum ..
zararsız ziyansız duracağına sevindim canım. mutluluğuna gölge düşmeyecek
normalde çok duygusal bir insanımdır. ama bu eski sevgilinin sözlerinden nedense hiç etkilenmedim
duygu sömürüsü gibi geldi bana.
emin ol seni gerçekten sevse, dediği gibi sokaklarda yatacak, yüzünü görmeyi bekleyecek kadar sevse, seni kaybetmemek veya geri kazanmak için elinden geleni yapar, kendine düzgün bir hayat kurardı.. seni de o muhteşem hayatının prensesi yapardı..
senden haber almasını engellememen; sadece o geçmişin hiç bir zaman kapanmamasını, eşinle aranda sorun ve hep biifadesini sağlamaktan başka şeye yaramaz.
düşün şimdi sözleneceğin kişinin böyle bi eski sevgilisi olsa, gözü hep üzerinizde olan, sen ne kadar rahat edersin?
zaten başka isim kalmadı sende düşünüyordun oğluma onun adını mı versem diye. töbe töbee..
tabi ben bu yorumları senin anlattıklarına dayanarak yaptım tatlım..
bana ileride 'zarar'dan başka bişeye yaramazlar gibi geliyo.
benim de eski erkek arkadaşım çok pişman oldu benden ayrıldığına, yalvardı yakardı ama artık çok geçti. sürekli ulaşmaya çalıştı.
ona göre şu anda beni çok seviyo, ölüyo benim için.. ölsün. hiç umrumda değil. sevseydi kaybetmezdi..
aynen seninkine benzer şeyler dedi bana, facebookta ekliyorum nolur kabul et, ne yapıyorsun izleyeyim sadece, bileyim iyi olduğunu mutlu olduğunu.. yok canım daha neler? seyirlik mi benim hayatım?
bayram geliyo gelinciklerim bizim adetlerde altın takılır geline :) nişanlım bana kolye alacakmış bakalım nası olacak meraklardayım :) nasılsın kuzularım bankadayım ben hala biliosunuz..sizleri çok özledim..Askerde sevdiceği olanlara Allah sabır versn kavuştursun inşallah.Bir de atama bekleyen kuzum sizin durum ne oldu vaktim yok tüm geçmişi okuyamıyorum,inşallah hayırlısı olmuştur..hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
karbeyazcım özletiyosun kendini
bizde de kurban bayramıysa eğer kızın evine kınalı, gelin gibi süslenmiş koç, boynuzunda da bilezik gider :))
kolyeni merak ediyorum bendeee :)
askerimin yemin töreni var yarın.
ece canım seninkide asker miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?