• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hosgeldin aramıza canım :70:

haklısın oturdugumuz yerde plan yapmak kolay :) daha gec olmasında :61:

sendemi asker yolu bekliyorsun yoksa daha gitmedimi

Ayneeennn, daha geç olmasın bari..
Tatlı telaşlarım başlasın istiyorum artıııkk.. :17:

Askerde şimdi, ocağın ortası gibi gelecek..

Kızlar sitedemi sorun var benim pcdemi anlamadım kontrol paneline giremiyorum:14: yarın büyük gün sevgiliciğimle kavuşucam sonundaaa :69: şimdi arnavut böreğime başlıyorruuummmm :56:

bu aksam amma sıkıcı yahu
patlıcam sıkıntıdan
işim yok gucum yok
kitap okumaktan nete bakmaktan film izlemekten gozlerim şeşi beş oldu :27:

vakit gecmiyo resmen
bu 2013 boyle gelmez :35:

bende kuruyorum da fazla hayal kurmak da iyi degil galiba o zaman hiç gecmiyo zaman :59:

dugun fotolarımızı evlerimizin fotolarını paylascagımız gunler gelsiiinnnn :84::84:

aman tatlım yaa valla ondan bile korkuyorum suanda
bizde beklesekmi diyorum cunku işin içine aile girince kotu oluyo diyolar :44:
bana kalsa coktan vazgecicem dugune yakın halledicem hepsini ama benimki kabul etmiyo kesinlikle zaten millete de haber verildi artık donusum yok yani

bakma sizinki en iyisi bence
ben napıcam bilmiyorum bundan sonraki surecte ama sevgililik gibi rahat olmıcak diyo herkes :59:

Son düzenleme:
eveeet hoşgeldiin Sineray :71:
neyi bekliyosun 2-3 sene :emir_bebek:

cookie tatlım bence hiç erteleme.
keşke ben de sözlensem de herkese duyursam, sevdiceğimle aşkımı gizli gizli yaşamak zorunda kalmasam (akrabalarımdan). cümle alem bilese artık ben sözlüyüm nişanlıyım :)

keşke ben de sözlensem de herkese duyursam, sevdiceğimle aşkımı gizli gizli yaşamak zorunda kalmasam (akrabalarımdan). cümle alem bilese artık ben sözlüyüm nişanlıyım :)

inşallah o gunde gelir tatlımm :70: darısı bekleyen herkesin basınaa
zaten boyle erkenden yapıyosam tek sebebi o

size anlatmıstım yasadıgım apartmanı ve mahalleyi... şimdiden hiç muhabbetimizin olmadıgı bize selam bile vermeyen komsular bizi tanıyanlardan cookie nin nişanı ne zaman, o eve gelen cocuk kim, cookie yi mi istediler gecen gun diye laf almaya calısıyolarmıs

cok dedikoducular :50: rahat rahat evime bile bırakamıyo cocuk onlar yuzunden hemen balkonlara dolusuyolar

artık bilmeyen kalmadı zaten mahalledeki cocuklar bile tanıdı da resmiyete de dokulsun de kafamız rahat olsun diyoruz..

hoşgeldinn cnm hepimizeee iyi beklemeler :3:

hosgeldin canım aramıza :) etmezmiyiz

okul iş askerlik neyi bekliyosunuz canım?
kac yasındasınız

hşgeldin canım topiğimize :61: sen hangi sebepten bekliyorsun? :61:

hoşbuldum kızlarrr... Okul var tabi daha bitmesine 1 sene var ardından askerliği eee iş bulmaydı para biriktirmesiydi ev almasıydı hoppaa gitti 3 sene.. Napalım bekliycez artık ben 20 sevdiğim 25 yaşında canım hadi benm yaşım genç ama onun ki geçiyo :31::31::31::31::31: Sizin neden bu kadar var canım ? kaç senedir birliktesiniz? Yaşınız kaç ? Çok soru sordum sanırım :)))

Back
X