yok canım yapmadı ama bizim askerlik derdimiz yok çok şükür
yoksa kesin sarkarda sarkardııııı
inş planlarınız bozulmaz planladıgınız şekilde evlenir ve hep mutlu olursnz
saçlarımı kısa kestirsem sonra pişman olur muyum acaba :97:
şu an depresyondayım ama napıyım durup durup saçlarımla uğraşıyorumşu anki rengine de sinir oluyorum
ay amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
o günlerde gelecek mi ki? :97:
gelir gelir zamann çok hızlı geçiiiyoo
telomer seni kendime çok benzettim,bizde dipdibeyiz okulda
ve seneye mezun olunca napacam inan bilmiyorum
şimdiden düşünür oldum..
gerçi şimdide ayrıyız
geçmiyo günleeerrrrr:84:
34 kaldı bakalım
gelir gelir zamann çok hızlı geçiiiyoo
ayyy inşAllah yaaa
gelir burayada yazarız düğünümüzü,nişanımızı
2011 gelinleri 2009 da yazmaya başlamış birerbirer evlenmiş hepsi
imrenmemek elde değil
malum yaz tatilihiç sorma, ben de yaz tatili başlayınca gelmesine gün sayardım.. seni çok iyi anlıyorum. ne uzun gelirdi bana yaz ayları.. şimdi o günleri arıyorum
artık kavuşup hiç ayrılmayacağımız günlere adım adım yaklaşıyoruz.bunlar son ayrılıklarımız biliyorum ama gel gör ki kahroluyorum.. çok özledim.
ayyy inşAllah yaaa
imrenmemek elde değil[/QUOT
inş bizde onlar gibi oluveririz aama herşeyden önce hakkımızda hayırlısıııı
saçlarımı kısa kestirsem sonra pişman olur muyum acaba :97:
şu an depresyondayım ama napıyım durup durup saçlarımla uğraşıyorumşu anki rengine de sinir oluyorum
telomer seni kendime çok benzettim,bizde dipdibeyiz okulda
ve seneye mezun olunca napacam inan bilmiyorum
şimdiden düşünür oldum..
gerçi şimdide ayrıyız
geçmiyo günleeerrrrr:84:
34 kaldı bakalım
ayyy inşAllah yaaa
imrenmemek elde değil[/QUOT
inş bizde onlar gibi oluveririz aama herşeyden önce hakkımızda hayırlısıııı
tabikide hayırlısı canım
sende 2013 gelinisin galiba
sayfa 35 e kadar okudum ama seni görmedim ben galiba
sonradan mı dahil oldun canım?
cnsuu hoşgeldin
siz de durum ne, söz nişan falan var mı, yaşlarınız kaç :)
cookicim nasıl oldun canım, iştahın nasıl hala aynı mısın
hayır hayır pişman olursun kusuummmm bende gectım o yollardaaaannn
Ahh ahhh önce bi sudan çıkmış balık gibi oluveriyoo ınsan bıtsede kurtulsam dedıgın okuluu deli gibi ozluyoosunnn ve o okulu sadece o oldugu ıcın sevdıgınıı anlıyoosunn bende ölee olmuşştuuu tatlııımmm
gerçekten geçmiyo günler
o kadar uzun zaman oldu ki sanki asır gibi..
kaşını,gözünü,yüzünü unuttum resmen yaa
msn kamera hiçbiri yetmez oldu..
tenini özledim ben onun
birde her anımda o olmuş,gidince elim kolum bağlı kalakaldım
ne dışarı çıkasım geliyo ne bişey
daha bunun sonu var diyorum
okul tümden bitse naparım kimbilir
seni çok iyi anlıyorum yaa..
84 gün oldu,dayanamıyooooooooooooooommmmmmmmmm
hoşbulduk canım biz kendi armızda sözluyuz aileler bilo fakat daha onlar gırmedı işin içine :) sevgilim şuan askerde şubatta bitıo kısmetse bu arada mehtap 005 gözüme uyku girmio :) 22 yaşındayım yarışmaya ankaradan katılıorum sertacı coook sevioruum :):86:
hergün ağlıyorumbir de istediğin gibi konuşamamak 2-3 dk sesini duyabilmek için saatlerce telefonun başında nöbet tutmak var. allahtan sizin askerlik yokmuş..
okul açılsında bir an önce kavuş sevdiğine.. aman kıymetini bil ben gereksiz yere ona kızıp, küstüğüm zamanlar için utanıyorum kendimden.
minnak saçlarım şu an belimde diyebilirim. omuzlarıma kadar kestirsem iyi olmaz mı.. kendimi yiyim bitiricem. saçtan sonra neye sarıcam acaba çok merak ediyorum
hoşbulduk canım biz kendi armızda sözluyuz aileler bilo fakat daha onlar gırmedı işin içine :) sevgilim şuan askerde şubatta bitıo kısmetse bu arada mehtap 005 gözüme uyku girmio :) 22 yaşındayım yarışmaya ankaradan katılıorum sertacı coook sevioruum :):86:
bu arada bencede kestirme
ben yaptım pişman oldum çünkü..
şükür ki çok kısa kestirmeden yırttım paçayı
aaahhh aahhh hepimiz mi okul derdini yaşadık gördük yaaa
ama sana maşAllah diyorum askerlik en zor sınav diyolar
hergün ağlıyorumbir de istediğin gibi konuşamamak 2-3 dk sesini duyabilmek için saatlerce telefonun başında nöbet tutmak var. allahtan sizin askerlik yokmuş..
okul açılsında bir an önce kavuş sevdiğine.. aman kıymetini bil ben gereksiz yere ona kızıp, küstüğüm zamanlar için utanıyorum kendimden.
minnak saçlarım şu an belimde diyebilirim. omuzlarıma kadar kestirsem iyi olmaz mı.. kendimi yiyim bitiricem. saçtan sonra neye sarıcam acaba çok merak ediyorum
ben de asker yolu bekliyorum..
topikteki bi çok kişi de bizim gibi canım..
ben de 22 yaşındayım. Onuru çok seviyorum :) bu arada ankarada asker..
Ankaraaadan yarimii alıcaaaaammmm çarşamba günüüü
all bencede bittimi askerlık gözün aydın canım darısı basımaa bizimde bıtcekmı acba gercı bıtse nolcak biz farklı sehırlerde yasıoruz zaten
ben de asker yolu bekliyorum..
topikteki bi çok kişi de bizim gibi canım..
ben de 22 yaşındayım. Onuru çok seviyorum :) bu arada ankarada asker..
canım nerde askerlık yapıo benım sevgılımde askrde ufff bi kötü oldum okuyunca
canım, bi vazgeçiyorum bi amaan kestircem diyorum. başka uğraşlar bulmalıyım kendime.haklısın..
Olmaz kusumm su saç sendromunu atlaat kılona takıcaksın ben malesef saçı atlatyamadımda kestirdim gecen seneeokadar pişmanımki şimdi kalçamı geçmiş olurduuuu
sertac kıbrısta konusmamız resmen cın işkencesii seni cok ıyı anlıorum bıraz önce yazdıgını okuyunca cok tuhaf oldum zaten ama 2 aydır fln tlfn kullnıo brz rahatladık neresınde ankaranın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?