Ankaraaadan yarimii alıcaaaaammmm çarşamba günüüü
all bencede bittimi askerlık gözün aydın canım darısı basımaa bizimde bıtcekmı acba gercı bıtse nolcak biz farklı sehırlerde yasıoruz zaten
Bitmek uzere tatlım cok sukur

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
all bencede bittimi askerlık gözün aydın canım darısı basımaa bizimde bıtcekmı acba gercı bıtse nolcak biz farklı sehırlerde yasıoruz zaten
selam cansuuuu
hoşgeldiiinnn
hoşbuldum canıım![]()
Ahh ahhhh 460 gün beklediiimayrı sehırlerdemı yasıyosunuz canım sız?
farklı şehirlerde çok zormuş yaa
sürekli ayrı şehirde olanlara maşAllah diyorum ya
küsecen küsemiyon,kızacan kızamıyon,sarılacan sarılamıyon,öpecen öpemiyon :78::78:
canım, bi vazgeçiyorum bi amaan kestircem diyorum. başka uğraşlar bulmalıyım kendime.haklısın..
ankara il jandarma canım.. merkezde mi oluyo/yenimahalle.. ankarayı bilmiyorum pek.. daha acemilikte. sonra da ankaranın ilçelerine dağıtım olacakmış..
cuma günü yemin töreni var. ve ben gidemiyorum![]()
yaa kendimii çokk çirkiin hissedioorum hiçbişeyi yakıştıramıyoorummm3 dene kombin yaptım yaparken hoşuma gitti ama şimdi begenmıorumm
Salı günüde sevgilicime arnavut böreğii yapıcaaamm
![]()
Eki Görüntüle 244774 Eki Görüntüle 244775 Eki Görüntüle 244776
Sizdende fikir alim bakiiiimm
Hoşgeellldiiinn caaanııımmmmmm![]()
gerçekten 460 günlük sınavı kimse veremez kolay kolay
aşkınız nasıl sağlammış ki dayanmışsınız siz canım
evet o İstanbul'da ben Ankara
küsecen küsemiyon,kızacan kızamıyon,sarılacan sarılamıyon,öpecen öpemiyon :78::78:
vallahıı oyle canım askerdeyken kıymetını anladım sımdı dıyorum pamuklara sarmalarımmO kadar zor ama aşkı okadar güçlendiren bişeymişki bu askerlik böyle olucanı bilmiyoodumm. Sevgilim ankarada asker 2 kere geldım bende normalınde ıstanbulda yasıyoruzz
gerçekten 460 günlük sınavı kimse veremez kolay kolay
aşkınız nasıl sağlammış ki dayanmışsınız siz canım
evet o İstanbul'da ben Ankara
farklı sehırlerde gercektn cok zor dokunmak istıosun dokunamıosun moralın bozuk oluyo ama yanında olamıo ama aşkk nelere kadiiir :) 4. yılımız bizim![]()
neden gıdemıyosun canım![]()
gaydirigubbak, canım daha acemi birliğinde telefon falan asla sokamaz içeri yasak :)
ordan ankesörlü telefondan arıyo günde 2 sefer.. ama çok sıra oluyo onda da bazen 2-3 dk bazen de sıra olmuyo 8-10 dk konuşuyoruz..
vallahıı oyle canım askerdeyken kıymetını anladım sımdı dıyorum pamuklara sarmalarımmO kadar zor ama aşkı okadar güçlendiren bişeymişki bu askerlik böyle olucanı bilmiyoodumm. Sevgilim ankarada asker 2 kere geldım bende normalınde ıstanbulda yasıyoruzz
işsizlik daha da güçlendiriyor anlatamam. çünkü sayılı gün belli değil ki geçsin.
ama kesinlikle tavsiye etmem.
İnşallah sizin sevdikleriniz bu derdi çekmez.
bazen işi olsaydı da asker yolu bekleseydim daha iyiydi diyorum.
minnakcım yavrum bence ortadaki çok şirin duruyor.askerin yeniden yeniden yeniden aşık olacak san
cansu ve gaydiri hoşgeldiniz sizler de![]()
çok uzak çünküistanbulda olsaydım kesinlikle gidebilirdim. ama şu an ankaraya 12 saat uzaklıktayım. uçakla gitsem bile aynı gün dönüş yok buraya.babam da izin vermez
izin istesem bile bilmiyo sevgilim olduğunu yalan söylemek zorundayım.. sonuç olarak gidemiyorum
![]()
farklı sehırlerde gercektn cok zor dokunmak istıosun dokunamıosun moralın bozuk oluyo ama yanında olamıo ama aşkk nelere kadiiir :) 4. yılımız bizim![]()
minnakcım yavrum bence ortadaki çok şirin duruyor.askerin yeniden yeniden yeniden aşık olacak san
cansu ve gaydiri hoşgeldiniz sizler de![]()
O kadar kararsız kaldımkiii Orchidemmm giymediğim denemediğim bişii kalmadıııı
Anladım canım üzülme mecburıyetten gıdemıyosun
Maşallah canıımmmbizde 4. senemizin içindeyiz 3 bucuguu doldurdukk
Aşk olunc işin içinde mesafe falan dinlemiyomus valla
orchideam canım, kıyamam sana.. rabbim hayırlı bi kapı açsın inşallah sevdiğine. ataması olana kadar çalışıyor mu bi yerde?
işsizlik daha da güçlendiriyor anlatamam. çünkü sayılı gün belli değil ki geçsin.
canım allh yardımcınız olsun gercekten zor en yakın zamnda bulur inş işini meslegi ne cnm
mesafelerr vız gelıo resmeen minnak sanki yanımdaymıs gıbi hissetmek pahabiçilemez :)