'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

şuanda bende farkettiim canım hiç tanısmadıgıımıı cezalı zaten kapsama alanı dışında:26:

Sanslisiniz valla bizim almanyada müslümanlarin bayramiymis falanmis filanmis yok calisanlara bayramdada is yolu gözüküyor

selam kızlar. bende sızı takıp edıorum ama younluktan pek yazmıorum.
ewet ya kursun dokturmelı valla.. benımde moralım cok bozuk. sevdıcegım askere gıdecek ama sureklı kotu kotu ruyalar goruyorum.
ruyalarım da cıkar genelde ama bu sefer ole olmaz ıns. ( ondan dolayı cok depresıf moddayım.
ınsallah hayırlısı ıle gıdıp gelır .. hem sevdıcegım ıcın hem de tum askerler ıcın dua edıyorum ..

cnsuu hoşgeldin
siz de durum ne, söz nişan falan var mı, yaşlarınız kaç :)

cookicim nasıl oldun canım, iştahın nasıl hala aynı mısın

Bizde 2013 diyoruz ama evdeki hesap çarşıya uyar inşallah..
Oturduğumuz yerden şu tarihte askerden gelcen, şu tarihte şöyle, bu tarihte böyle deyince Kutlu Yıl 2013 çıkıyo ama bakalııım nolcak.. =)

Bizde 2013 diyoruz ama evdeki hesap çarşıya uyar inşallah..
Oturduğumuz yerden şu tarihte askerden gelcen, şu tarihte şöyle, bu tarihte böyle deyince Kutlu Yıl 2013 çıkıyo ama bakalııım nolcak.. =)

hosgeldin aramıza canım

haklısın oturdugumuz yerde plan yapmak kolay :) daha gec olmasında

sendemi asker yolu bekliyorsun yoksa daha gitmedimi

soonnnn 2 güüünnn kızlar içimm içimeee sığğmıyooooooooooooo

ay canım yaa senin adına ne kadar seviniyorum bir bilsen... Allah bir daha hiç ayırmasın tatlım darısı bekleyen ve bekleyecek herkesin basına

aynenn kızlar bizimde hesaplarımıza göre 2013 çıkıyo =) askerlik iş güç derken umarım olur =)

sende hosgeldin tatlım aramıza
aslında bakarsak 2013 cok da uzak degil... burda hepberaber atlatırız inşallah

hoşbulduk cnm inşallah bakalım hayırlısı olsun da çeyiz falan yapmaya başladınımı erkenmi geçmi kestiremiyorum:44::44:

ben daha baslamadım canım.. arada ufak tefek seyler alıorum begendigim cıkarsa ..

ben seneye baslıcam galiba buyuk ihtimal ozellikle yemek takımlarını falan :44: önce para biriktireyim diyorum canım

kızlar hoşgeldiniz
minnakım çok sevindim adına kavuşun hasret giderin .. darısı başıma
cookie canım iyice halsizleşmeden bi çaresini bulmalısın, bi doktora görünsen artık iyi olacak sanki.. bebeğim ya allah şifa versin.

Canımmmm beniim amiin darısı her bekleyenee inşallahhh sen nası olduuunn bebegımmm

farkındayım canım olmadı oyle yapıcam artık gezicem dr dr en nefret ettigim sey

Canımmmm beniim amiin darısı her bekleyenee inşallahhh sen nası olduuunn bebegımmm

aynıyım canımm
sanki böle tıkabasa yemişim gibi dolu gibi midem hep, hiçbişey yememiş de olsam bole hissediyorum, karnım acıkmıyo resmen canım bişey yemek istemiyo hafta içi doktora gidicem galiba

Darısıı sana bitanemmm

İhmaaal etme kuşumm sonra daha kötü olmasın çok streste yaşadın onlarında etkisi var halada bitmedi strreesiinn

hangi doktora gitmem gerek acaba kızlar tansiyon dusuklugu ve istahsızlık icin
dahiliye mi oluyo

gerci tansiyonum yemek yemedigim icin dusuyoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…