hosgeldin aramıza canımmm
calısanlar için tatil yolda evet keske bende calısıo olsamda tatil beklesem aah aah ozledim valla
cümleten kursun dokturmeli valla herkes de bişeyler minnakımın da dedigi gibi bu 2011 de bişey vardır belkide :18:
buarada dikkatimi cektii, biz konu sahibiyle henuz tanısamadık yani ben tanısmadım en azından burada gordugumu hatırlamıyorum hiç... kendisi girmiyor sanırım artık buraları bize emanet etti :86:
Selam Kızlar Hafta içi hiç giremedim iş malum eve gelince bayılıyorum resmen :) neler yapıyorsunuz?
uzun tatile son 6 kaldı çok şükür :) güzelce dinleneceğim inş. :)
bu hft ne kadar çabuk geçti öyle kışın çabuk geçiyor günler yazın geçmek bilmiyor valla :)
cnsuu hoşgeldin
siz de durum ne, söz nişan falan var mı, yaşlarınız kaç :)
cookicim nasıl oldun canım, iştahın nasıl hala aynı mısın
Bizde 2013 diyoruz ama evdeki hesap çarşıya uyar inşallah..
Oturduğumuz yerden şu tarihte askerden gelcen, şu tarihte şöyle, bu tarihte böyle deyince Kutlu Yıl 2013 çıkıyo ama bakalııım nolcak.. =)
soonnnn 2 güüünnn kızlar içimm içimeee sığğmıyooooooooooooo
aynenn kızlar bizimde hesaplarımıza göre 2013 çıkıyo =) askerlik iş güç derken umarım olur =)
ay canım yaa senin adına ne kadar seviniyorum bir bilsen... Allah bir daha hiç ayırmasın tatlım darısı bekleyen ve bekleyecek herkesin basına
sende hosgeldin tatlım aramıza
aslında bakarsak 2013 cok da uzak degil... burda hepberaber atlatırız inşallah
kızlar hoşgeldiniz
minnakım çok sevindim adınakavuşun hasret giderin .. darısı başıma
cookie canım iyice halsizleşmeden bi çaresini bulmalısın, bi doktora görünsen artık iyi olacak sanki.. bebeğim ya allah şifa versin.
Canımmmm beniim amiin darısı her bekleyenee inşallahhh sen nası olduuunn bebegımmm
kızlar hoşgeldiniz
minnakım çok sevindim adınakavuşun hasret giderin .. darısı başıma
cookie canım iyice halsizleşmeden bi çaresini bulmalısın, bi doktora görünsen artık iyi olacak sanki.. bebeğim ya allah şifa versin.
farkındayım canım olmadı oyle yapıcam artık gezicem dr dr en nefret ettigim sey
aynıyım canımm
sanki böle tıkabasa yemişim gibi dolu gibi midem hep, hiçbişey yememiş de olsam bole hissediyorum, karnım acıkmıyo resmen canım bişey yemek istemiyo hafta içi doktora gidicem galiba
hangi doktora gitmem gerek acaba kızlar tansiyon dusuklugu ve istahsızlık icin
dahiliye mi oluyo
gerci tansiyonum yemek yemedigim icin dusuyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?