soonnnn 2 güüünnn kızlar içimm içimeee sığğmıyooooooooooooo
selam kızlar benide alın aranıza :78:
2013 ekime yetişiriz inşAllah bizde
olmadı 2014 e kalacaz artık
35. sayfaya kadar okudum topiği daha fazla dayanamadım selam vereyim dedim
anlat bakalım ne hazırlık yaptn????
cookiecim sana da çok geçmiş olsun,hemen yarın doktora gittiğin duymak istiyorum,sakın ihmal etme
selam kızlar benide alın aranıza :78:
2013 ekime yetişiriz inşAllah bizde
olmadı 2014 e kalacaz artık
35. sayfaya kadar okudum topiği daha fazla dayanamadım selam vereyim dedim
minnak kuzum, bunları az önce arkadaşının topiğinde gördüm ben ve ortadakine vuruldum :) ne tatlı o öyle.. bence onu giy sevdiceğini karşılarken
canım, dışardan bakan biri olarak sana 'ÇOK GÜZEL' olduğunu söylemek istiyorum.. hepsi yakışmış ama sanki 2.si konsepte daha uygun daha cici daha hoş
moralini bozma bak askerin geliyo bunun sevincini gölgelemesin hiç bişey..
hoş geldin canımo avatarını yerim senin çok tatlı
yaa kendimii çokk çirkiin hissedioorum hiçbişeyi yakıştıramıyoorummm3 dene kombin yaptım yaparken hoşuma gitti ama şimdi begenmıorumm Salı günüde sevgilicime arnavut böreğii yapıcaaamm
Eki Görüntüle 244774 Eki Görüntüle 244775 Eki Görüntüle 244776
Sizdende fikir alim bakiiiimm
Hoşgeellldiiinn caaanııımmmmmm
hoşgördüüükkk
avatarımı bende seviyorum çekik çekik
hoşgördük canıımmm
anladığım kadarıyla uzun bi aradan sonra erkek arkadaşınla buluşacaksın,askerden geliyo galiba
ben biri çok beğendim,ama ikinciyi ayakkabılarla fln tam konsepte uygun buldum açıkçası
eveett canımmm askerden geliyoo sevgiliciiiim dlabımda denemedıgım bişi kalmadı ustune yenıde aldım ama yok yok kendımı ıyı hıssetmıyorum mıdemde krampla dolasıyorum heycandan çarşamba sabahı gozumu kapatıp secıcem bıtanesını galba hem hepsını gıyesım var hem hıcbırını begenmıorum:86:
ayy nede güzel bi heyecan bu ama yaaa
bence ogün ruh haline göre farkında olmadan en iyisini seçeceksin sen
ne gıydıgımı aksam futuraflayıp paylasırım sizinledeeherseyın en ıyısını ıstedıgınde memnun olmassın ya o ruh halındeyım yoksa normalınde bole kararsız bırı degılımdır :78:
bekleriz tabikideee
evet ya,insan mükemmel birşey ararsa,çok önem verirse bulamaz bir türlü
bilmez miyim
aslında buluyoruz da hep daha güzelini düşlüyoruz galiba
minnakım inşallah benim de o günlerim gelir dediğin gibi.. aah ah
gaydirigubbak, siz neden 2013 canım? askerlik,iş durumları mı bekletiyo sizi de.. aileleriniz tanıştı mı, söz nişan var mı, çeyiz ne durumda
minnakım inşallah benim de o günlerim gelir dediğin gibi.. aah ah
gaydirigubbak, siz neden 2013 canım? askerlik,iş durumları mı bekletiyo sizi de.. aileleriniz tanıştı mı, söz nişan var mı, çeyiz ne durumda
şimdik şöyle oluyor bizim
bu yıl üniversite son sınıfa geçtik ikimizde
seney mezun olacağız inşAllah :97:
mezun olduktan 7-8 ay sonra isteme söz olsun diye düşünüyoruz da o yüzden 2013 şubat gibi oluyo
3-4 ay sonra nişan
3-4 ay sonra düğün diyoruz
ama kısmet tabi belli olmaz
2014 e de kalabiliriz
İnşallah planlarınız bozulmadan 2013te evlenırsınız canııımmm. Askerliği yaptımı enişte bey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?