'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

başka şeylerle oylansan cnm braz kafan daglır ıyı gelır kaç tertip gitti

suan benımde ustumde sevgilicmin tsortu vaar sabır bebegım sabırr askerlıge alısmak dıye bısı yokkk dayanmayı ogrenıyosun sadece bak ocakta yanında olucakk bu sıkıntıları atlatıcaksınız Aşk'ınızlaa

evet.sabır..
kuzucuklarım ben kaçıyım yavaştan, öpüyorum hepinizi..
rüyalarınızda aşklarınızı görün de hasret giderin e mi

kuzular benim de kaçmam lazım.
kardeşimin sargılardan önce son gecesi.
onunla bekliyorum,garibim pek uyuyamıyor da.

öptüm sizi

slm bayanlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzz

hep ben yokken giriyorsunuz olmuo böyleee yaa bende istiyorumm

minnakcım yavrum bence ortadaki çok şirin duruyor.askerin yeniden yeniden yeniden aşık olacak san

cansu ve gaydiri hoşgeldiniz sizler de

hoşbulduuuuuuuuukkkk

anlat bakalım ne hazırlık yaptn????

cookiecim sana da çok geçmiş olsun,hemen yarın doktora gittiğin duymak istiyorum,sakın ihmal etme

tesekkur ederim canımmm
sabah doktordaydım...
yeme duzenimin bozuk oldugunu soyledi, ozelliklede son donemde gece yatmadan bişeyler yiyodum ben muzlusut tatlı falan gibi, onları yedigin icin gunduz iştahın kapanıyodur aksam belli bir saate kadar tok hissediyorsundur buda zamanla mideni kucultmusdur dedi ve birde yogun stres tabi, tansiyon dusuklugunde duzensiz beslenme ve asırı stresle alakalı yine dedi

bir ay kadar bir sure duzenli yemeye calıscam ve kendimi zorlıcakmısım yemek icin.. ve tabi stresden uzak durucam, miden kaskatı kesilmiş neyi taktın sen bukadar kafana dedi, aslında cok da takmıyorum ama demek stres yapıyorum farkında olmadan

bakalım belki sözü falan atlatınca eski halime daha cabuk donerim.. birsure de boyle deneyelim gecmezse tahlil yapılcakmıs zaten

selam kızlar benide alın aranıza :78:
2013 ekime yetişiriz inşAllah bizde
olmadı 2014 e kalacaz artık

35. sayfaya kadar okudum topiği daha fazla dayanamadım selam vereyim dedim

hosgeldin canım sende aramıza
üni okuyormussunuz heralde eniste beyle ikinizde
bolumleriniz nedir ne uzerine okuyosunuz?

cookie hayatım doktora gitmene sevindim.. dediklerini yapmaya çalış bakalım inşallah düzelirsin.
gece yeme alışkanlığı bende de var. yemezsem sabah yataktan kalkamıyorum açlıktan

bu arada askerimle konuştum
cnsuu, canım 341. dönem olarak gitti. 5 ay 5 gün yapacak. daha gideli 10 gün oldu ama ben zaten yazın başından beri görmüyorum onu

hoşbulduk canım
biz polis olacaz bakalım :82:

offf ne güzell senin kısadönemm benım aşkım 15 ay gerçi 10 ay oldu gideli zaten kaldı 5 ay izne gelicek şimdimdide şubatta da biticek inş tamameeeenn

insan bazen yaşadığı stresi hissetmiyor. bi bakıyorsun vücudundan çıkmış.
kendine dikkat et canım, sen lazımsın bize daha=)

offf ne güzell senin kısadönemm benım aşkım 15 ay gerçi 10 ay oldu gideli zaten kaldı 5 ay izne gelicek şimdimdide şubatta da biticek inş tamameeeenn

canım ben kısa dönem buna dayanamıyorum uzun olsaydı napardım düşüncesi bile kötü allah sabır vermiş sana da.. hemen geçse de şu günler kavuşsan aşkına..
benimki hiç izin de kullanmıcak erken gelebilmek için

kimsecikler yok mu bu akşam ay tutulması diye bi dizi var ya hani ben de onu izledim işte. nerde bi aşık, kavuşamayan görsem ağlıyorum bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…