teşekkür ederim canım benim
yettim balımmkahvede azda olsa bi kızıllık var canım koyu kumral falan dene istersen. İyi bi şekilde boyarsa annecik bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama aktıktan sonra kızıllık olabilir 2 3 boyamada tam oturur anca renk değişmelerde genelde hep oluyo böyle. Kendi rengine dönüceksen son bi kerelik git istersen kuaföre kuşum. bu arada tüm fotolarınız süper ama albümdeki 3. fotonuza bittiiimm
Slm gelincikler napıyorsunuz bakalım..
Yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoş gelmişler sefa gelmişler.
Asker yolu bekleyenler çoğaldı inşallah çabucak geçer bu zamanlar sizin için.. Dicle allah kavuştursun kuzum hem senin sevdiceğini hem diğer aarkadaşlarımızınn... Minnaksultan az kaldı seninki bu bayram çifte bayram olacak senin için inşallah..
Bizde bugün iftar daveti var. Annemler dünürlerini davet ettiler. Bende çalışıyorum havalar burada çok sıcak susuzluk mahvediyor. Bizimde nişanı kurban bayramından sonraya erteledim tarih 11.11.11 olsun istiorum bakalım inşallah olur. Düğünde bu gidişle 2012 sonbaharı gözüküyor. Bizim iş denize benzedi sürekli dalgalanıp yön değiştiriyor.
slm kızlarrrrrrrrrrr
minnakcığım çifte bayram yaşayacaksın senin adına sevindim :):) evet 2013'e kadar evlensende bu topicten gitme
bizimde bir umut askerlik 12 ay olursa 2012 sonbaharı belkii olabilirrr aman hayırlısı neyse o olsun bi gelsinde hayırlısıyla
2013 te evlenir miyiz acababeni bu yaşta evde kalmış moduna sokan arkadaşlarıma burdan selam ediyorum, herkes mi oraya buraya düğün, nişan, söz fotosunu koyar, yapmayın kardeşim, özendirmeyin
2013 te evlenir miyiz acababeni bu yaşta evde kalmış moduna sokan arkadaşlarıma burdan selam ediyorum, herkes mi oraya buraya düğün, nişan, söz fotosunu koyar, yapmayın kardeşim, özendirmeyin
Slm gelincikler napıyorsunuz bakalım..
Yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoş gelmişler sefa gelmişler.
Asker yolu bekleyenler çoğaldı inşallah çabucak geçer bu zamanlar sizin için.. Dicle allah kavuştursun kuzum hem senin sevdiceğini hem diğer aarkadaşlarımızınn... Minnaksultan az kaldı seninki bu bayram çifte bayram olacak senin için inşallah..
Bizde bugün iftar daveti var. Annemler dünürlerini davet ettiler. Bende çalışıyorum havalar burada çok sıcak susuzluk mahvediyor. Bizimde nişanı kurban bayramından sonraya erteledim tarih 11.11.11 olsun istiorum bakalım inşallah olur. Düğünde bu gidişle 2012 sonbaharı gözüküyor. Bizim iş denize benzedi sürekli dalgalanıp yön değiştiriyor.
teşekkür ederim canım benim
kuaföre gideyim dediğin gibi hiç riske atmıyım, evde yapınca bide olmazsa bidaha gitmem gerekir.
slm kızlarrrrrrrrrrr
minnakcığım çifte bayram yaşayacaksın senin adına sevindim :):) evet 2013'e kadar evlensende bu topicten gitme
bizimde bir umut askerlik 12 ay olursa 2012 sonbaharı belkii olabilirrr aman hayırlısı neyse o olsun bi gelsinde hayırlısıyla
kaç yasındasın canım merak ettim :)
ama bu işler biranda olabiliyor... benimki oyle oldu, hiç aklımda yokken o yuzden sıkma canını kimse evde kalmıyor istemedikten sonra :)
minnakcım ne guzel mutlusundur simdii bole çifte bayrmlar bekleyen herkese nasip olsun inşallah
konu sactan acılmıs
bende bayrama boyatcam saclarımı, 1.5 ay once boyatmıstım enson... saclarımda ince ve sık röfle vardı, dip boyatmaya gittim ama kuaför komple koyu karamele boyadı cunku roflemin sarıları bozulmus cok ciğ durmaaya baslamıstı... ilk basta baya koyu bi renk cıktı ortaya ama yıkadıkca aktıı alttaki sarılarla birleşince şimdi çok tatlı bi renk oldu şuan saclarım bu renk
http://img185.imageshack.us/img185/3673/jenniferanistondx5.jpg
ben bu rengi cok seviyorum banada yakısıyo...ama dipler cıktııı ve şimdi gidince ne yapcak nası yapcak bu rengi nası muhafaza edicem hiç bilmiyorum :44:
Düşecek gibi tertip :13:
günaydın kızlar nasılsınızzzzzzz çalışanlara kolay gelsin kafamı kaldıramıyorum uykusuzluktan Allah'tan yoğun değilim
merhaba
askerimden telefon bekliyorum
dicle, güle güle kullan canım yeni saçlarını :) askerinin de rabbim yardımcısı olsun..
ben de askerimle günde iki sefer konuşuyorum çok şükür
sen naptın bebegım gıttınmı kuaföree
gelinciklerim nasılsınızz
ben bunalıma girdim galiba :2: cok kotuyum bikaç gundur dun aksamda askımla tartıstık neyseki sonradan tatlıya bagladık ama buara bu gerginligimi ona cok yanstıorum elimde olmadan
sözden vazgeceyim ertelyim ben falan gibi dusuncelere kapılıyorum niyeyse
işe de baslayamadım hala patronum donmemiş konusamadık bi turlu evde cok sıkıldım vee
depresyona girdim galiba...
iştahımda kapandı yemek yiyemiyorum hasta dusuyorum dogal olarak
toplamam lazım kendimi, iştahımı acmam lazım bana bişeyler onerin
aktardan i karısım aldım bide keciboynuzu pekmezi ama hiçbi işe yaramadı yaa içemiyorum onlarıda zaten
canım, kıyamam sana ya..
sevdiğinle paylaşacağınız hayatı düşün, gelecek güzel günlerinizi düşün.
oturup ben kötüyüm galiba dedikçe daha da kötü oluyo insan. sevgilinin de vakti varsa birlikte değerlendirin biraz zamanınızı. evde gerçekten insan patlıyo sıkıntıdan.
söz için elbise falan bak bu ara mesela, hani sözde dağıtılacak değişik şeyler arıyoduk onlarla ilgilen :) çeyize başla bi yandan.. çalışmaya başlayınca da yoğunluktan vakit kalmaz rahat rahat bakıp beğenmeye.
sevdiğin yemekleri de mi istemiyo canıneğer çok ciddi derecede bi iştahsızlıksa doktora da görün, allah korusun yemeye yemeye kasların erimeye ordan protein tüketmeye başlarsın.
sıkma canını güzel gelincik
bayrama yakın gidicem canım. hatta bayramdan bir ya da iki gün önce.. kaş için gittiğimde sordum kapanır mı kesin alttan turuncular çıkmasın dedim.. kapanır dedi ..
gelinciklerim nasılsınızz
ben bunalıma girdim galiba :2: cok kotuyum bikaç gundur dun aksamda askımla tartıstık neyseki sonradan tatlıya bagladık ama buara bu gerginligimi ona cok yanstıorum elimde olmadan
sözden vazgeceyim ertelyim ben falan gibi dusuncelere kapılıyorum niyeyse
işe de baslayamadım hala patronum donmemiş konusamadık bi turlu evde cok sıkıldım vee
depresyona girdim galiba...
iştahımda kapandı yemek yiyemiyorum hasta dusuyorum dogal olarak
toplamam lazım kendimi, iştahımı acmam lazım bana bişeyler onerin
aktardan i karısım aldım bide keciboynuzu pekmezi ama hiçbi işe yaramadı yaa içemiyorum onlarıda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?