• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

slm gelinciklerim hem bankada staj yapmam yüzünden hemde ramazan dolayısıyla nete çok falza gelemiyorum sizee yazamıyordum ne zamandır.Bugünlerde şehit haberleri hepimizi delirtti helede askerde yakını olanları..Kimse moralini bozmasın rabbim şehitlerimizi bu mertebeye yükseltmiş allah mekanlarını cennet etsin..öbür dünyada yüzlerini güldürsün kalanlarada sabır versin inşallah...Sizin bitanecikleriniz Allahın izniyle sağ salim dönecekler canlarım Allah size ve ailelerine bağışlasın tüm askerciklerimizi..Artık askerciklerimiz ölmesin..Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun..Hepinizi seviyorum..Dualarınızı eksik etmeyin mehmetçikten.. :72::72::72::72::72::72::72:

Allah razı olsun canım bi an evvel kavuşmak nasip olsun hepimize. Ölenler hepimizin evladı bizim için şehit oluyorlar Allah onları en güzel mertebeye yerleştiricek kuşkusuz.:72::72:

Selam kizlar ALLAH nasip ederse bende 2013´de evleniyorummm :64:

Hadi inşallah canım hoşgeldin arammızaa:70:

sen nazardan bu hale geldin bebegım bi anda böle oluverdin yaa :50: pekmez benim iştahımı çok açmıştı dut pekmezi yedirirdi annanem hep aç karna içtim hep. iştahsızlık mahvediyo ınsanı drlarda dediğin gibi süründürüyor resmen.

:2: sorma minnakım yaa dokuluyorum resmen :2:
dut pekmezini de deniyim artık sagol bitanemm :70:

Selam kizlar ALLAH nasip ederse bende 2013´de evleniyorummm :64:

hoşgeldin canım aramızaa

karbeyaz; sanada kolay gelsin canımm

şehit haberlerine girmek bile istemiyorum zaten :59: bi subay sevgilisi olarak her duydugumda kendimi ailelerin yerine koymadan edemiyorum.. aglamaktan helak oluyorum

huyumu bildikleri için yanımda tv bile acmaz bizimkiler, askımda bu konulardan asla bahsetmez ama duyuluyo işte yinede rabbim birdaha duyurmasın :43:

kızlar uzun zamandır yazamadım bir şeyler ama taip ettim genelde.
Erkek arkadaşımın atam sayısı 250 falan oldu,önünde 208 kişi var.
yani bu ay atanamayacak,tek umudumuz ek atamalar.
yani en iyi ihtimalle 2013 örünür bizim ufukta.
öğrenciğimden beri sersemledim.
sonra ani bir kararla kardeşim ameliyat oldu bugün. tüm gün onunla ilgilendim. dün gece çok az uyudum ama bu gece de yine uykum kaçında zombi gibi oldum.
bayram için de şehir dışına çıkacaktık,kardeşimin saç bandı takması gerek, gelmek istemiyor herkes soracak diye.
zaten bu yaz tüm aksilikler beni buldu,hiçbir şey yapamadım. bugün karşılaştığım bir tanıdık bari bir 10 gün çık mutlaka dedi,resmen acınası hallerdeyim.
sevdiğimin yüzünü 20 gündür görmemişim,abisinin yanında tüm gün onunla çalışıyor,Ankara'da.
işte böyle kızlar,kendimden bi haber edeyim dedim.

64_sevdigim_20 , hoşgeldin canım. söz nişan var mı sizin? ne zamandır birliktesiniz, kaç yaşındasınız vs. :)

karbeyaz
, hayatım kolay gelsin :)

orchideam
canımm kardeşine çok geçmiş olsun, neyi vardı.
sevgilini görememenin üzüntüsünü iyi biliyorum :( rabbim kavuştursun. hayırlısıyla atamasıda olur inşallah.

64_Sevdigim_20

Cookie_Dough: Allah sevdigini sana bagislasin canim

tesekkur ederim canım aminn tüm askerlerimizi ailelerine sevdiklerine bagıslasın rabbim

orchidea canım cokk gecmiş olsunn umarım onemli birseyi yoktur kardesinin
askınla da biran once kavusursunuz...

slm kızlar nasılsınız??

canım çok sıkkın çok üzüldüm şehit olaylarına yine 2 şehit daha verdik Allah askerlerimizin yardımcısı olsun :43::43:

64_sevdigim_20 , hoşgeldin canım. söz nişan var mı sizin? ne zamandır birliktesiniz, kaç yaşındasınız vs. :)

Hosbulduk canim. Aslinda sözümüz nisanimiz bu yaza olcakti ama almanyada oldugumuz icin maddi aksilikler yüzünden türkiyeye gidip söz yapmak imkansiz oldu...bizde seneye biraktik artik hayirlisi böyleymis demekki...seneye hem üniversitemde bitmis oluyor rahat rahat agustosta söz ekimdede nisan yapcaz insallah sonrada araya fazla acmadan 2013de yazin dügün olcak allah nasip ederse iki tarafta zaten biliyor onayliyor iliskimizi. Ben nisanda onun yanina uctum türkiyeye tanistimda zaten ailesiyle hersey yolunda yani cok sükür.

Ben 21 yasindayim sevgilim 24 tam 2013 yas olarakta uygun yani bize

Biz aralikta 5.senemizi dolduruyoz oyüzdende beklemek zor geliyor artik biran evvel evlenelim düsüncesindeyiz...hatta 10dk önce telefonda konustuk telefonda isyan ediyor evlencem ben artik 23ay bekleyemem gel sonbaharda yapalim dügünü diyor. Evlenmek icin biraz sürünsünler dimi ama yok öyle hemen evlenmek bi anlasinlar kiymetimizi iyice :32:

Ya kizlar bi sorum olcak..ben ona takmis durumdayim suan siz evlenme teklifini aldinizmi?

Bizimki hala yapmadi 4ay önce yanina gittigimde yanliziz rahatiz yapar diye bekledim ama yapmadi gicik..neymis efendim evlenme teklifini bu sene sözü nisani seneye yapmak olmazmis göööyyaaa teklifi yapar hemen alyansi takarmis...hos seneye yaz isteme merasiminden önce sana bunca senelik iliskimize yakisir öyle bi teklif yapcamki diyip duruyor ya yinede ne bilim ya keske yapsamiydi diyom özeniyom galiba :17:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız??

canım çok sıkkın çok üzüldüm şehit olaylarına yine 2 şehit daha verdik Allah askerlerimizin yardımcısı olsun :43::43:

Hadi ya yinemi sehit var ben hemen kk ya daldigim icin dünyadan haberim yok...AMINNN ALLAH hem askerlerimize güc hemde ailelerine sevdiklerine sabir dayanma gücü versin bende zamaninda asker yolu gözledim her sehit haberinde insana ozaman daha bi baska dokunuyor...bilirim

Hadi ya yinemi sehit var ben hemen kk ya daldigim icin dünyadan haberim yok...AMINNN ALLAH hem askerlerimize güc hemde ailelerine sevdiklerine sabir dayanma gücü versin bende zamaninda asker yolu gözledim her sehit haberinde insana ozaman daha bi baska dokunuyor...bilirim

Evet yine şehit verdik ne yazık ki aminnnnn bitirsinler gelsinler yaaaaaaaaa :14:

Ya kizlar bi sorum olcak..ben ona takmis durumdayim suan siz evlenme teklifini aldinizmi?

Bizimki hala yapmadi 4ay önce yanina gittigimde yanliziz rahatiz yapar diye bekledim ama yapmadi gicik..neymis efendim evlenme teklifini bu sene sözü nisani seneye yapmak olmazmis göööyyaaa teklifi yapar hemen alyansi takarmis...hos seneye yaz isteme merasiminden önce sana bunca senelik iliskimize yakisir öyle bi teklif yapcamki diyip duruyor ya yinede ne bilim ya keske yapsamiydi diyom özeniyom galiba :17:[/SIZE][/SIZE][/FONT]

eder canımmm ya bende 1.5 ay oncesine kadar edicekmi etmicekmi diye geziodum... etti cok da anlamlı oldu bekledigime deydi :34:

karbeyaz
, hayatım kolay gelsin :)

orchideam
canımm kardeşine çok geçmiş olsun, neyi vardı.
sevgilini görememenin üzüntüsünü iyi biliyorum :( rabbim kavuştursun. hayırlısıyla atamasıda olur inşallah.

64_Sevdigim_20

Cookie_Dough: Allah sevdigini sana bagislasin canim

tesekkur ederim canım aminn tüm askerlerimizi ailelerine sevdiklerine bagıslasın rabbim

orchidea canım cokk gecmiş olsunn umarım onemli birseyi yoktur kardesinin
askınla da biran once kavusursunuz...

saolun canlarım. kardeşim kepçe kulak amliyatı oldu.
bugün de günlerdir ağrıyan gömülü yirmilik için gittim,çarşamba gününe kadar antibiyotik verdi,ameliyatla alınacak o da.
Ne sorunlu bir yaz dönemi geçirdim anlatamam.
bugün de babam kulağının arkasındaki küçük yarayı aldırdı,doktor büyük ihtimalle kanserli bu parça,iyi ki de almışız,ucuz atlattın demiş babama. patalojiye verildi parça.

saolun canlarım. kardeşim kepçe kulak amliyatı oldu.
bugün de günlerdir ağrıyan gömülü yirmilik için gittim,çarşamba gününe kadar antibiyotik verdi,ameliyatla alınacak o da.
Ne sorunlu bir yaz dönemi geçirdim anlatamam.
bugün de babam kulağının arkasındaki küçük yarayı aldırdı,doktor büyük ihtimalle kanserli bu parça,iyi ki de almışız,ucuz atlattın demiş babama. patalojiye verildi parça.

ah canım yaa cok buyuk geçmişler olsunnn

bazen hersey ustuste gelir gibi oluyor.. son donemde bende oleyim

gecicek bu zamanlarda insallah

orchidea sanada kardeşede babayada çook geçmişşş olsunn. 2011 geneli zten sürekli hastalıkla geçti çok uğursuz bu sene:14: Şehitlerimizde artıyo gün geçtikçe içimiz yanıyo:14: Allah analarına babalarına sevdiklerine sabır versiinn çok zor:72:

Selam Kızlar Hafta içi hiç giremedim iş malum eve gelince bayılıyorum resmen :) neler yapıyorsunuz?
uzun tatile son 6 kaldı çok şükür :) güzelce dinleneceğim inş. :)
bu hft ne kadar çabuk geçti öyle kışın çabuk geçiyor günler yazın geçmek bilmiyor valla :)

Allah razı olsun canım bi an evvel kavuşmak nasip olsun hepimize. Ölenler hepimizin evladı bizim için şehit oluyorlar Allah onları en güzel mertebeye yerleştiricek kuşkusuz.:72::72:

karbeyaz; sanada kolay gelsin canımm

şehit haberlerine girmek bile istemiyorum zaten :59: bi subay sevgilisi olarak her duydugumda kendimi ailelerin yerine koymadan edemiyorum.. aglamaktan helak oluyorum

huyumu bildikleri için yanımda tv bile acmaz bizimkiler, askımda bu konulardan asla bahsetmez ama duyuluyo işte yinede rabbim birdaha duyurmasın :43:

karbeyaz, hayatım kolay gelsin :)

sağolun kızlar feci yoğunum yaa..sizleri pek üzgn görüyorum topicte herkeste bişeyler var :14: nazar mı değdi bize yaa:43:

mrb arkadaslar bende varrım kısmetse bizde 2013de düşünüyoruzz :)

hosgeldin aramıza canımmm :70:

Selam Kızlar Hafta içi hiç giremedim iş malum eve gelince bayılıyorum resmen :) neler yapıyorsunuz?
uzun tatile son 6 kaldı çok şükür :) güzelce dinleneceğim inş. :)
bu hft ne kadar çabuk geçti öyle kışın çabuk geçiyor günler yazın geçmek bilmiyor valla :)

calısanlar için tatil yolda evet keske bende calısıo olsamda tatil beklesem aah aah ozledim valla

sağolun kızlar feci yoğunum yaa..sizleri pek üzgn görüyorum topicte herkeste bişeyler var :14: nazar mı değdi bize yaa:43:

cümleten kursun dokturmeli valla herkes de bişeyler minnakımın da dedigi gibi bu 2011 de bişey vardır belkide :18:

buarada dikkatimi cektii, biz konu sahibiyle henuz tanısamadık yani ben tanısmadım en azından burada gordugumu hatırlamıyorum hiç... kendisi girmiyor sanırım artık buraları bize emanet etti :86:

Back
X