kısa dönem yapıcak. ankara/yenimahalle .. merkezde. il jandarma komutanlığı..kaç ay yapacak askerliği erkek arkadaşın :) ankaranın neresinde
Canııımmm benimmm taze asker yareniiiiiiimmmmmm atlatıcaksınız bu dönemiideeBende Allah'ın izniyle 10 gün sonra alıcam sevgilimi Ankaradan ama buruk oluyorum yeni askere gönderen arkadaşlarım oluncaa
cookie canım, seninde sözüne az kaldı bak , 1 aydan az..
hazırlıklar ne durumda..
söylediğin kıza da baktım.. allah aklımızı iyiye kullanmayı nasip etsin.. bu ne böyle...
amin canım şaşırmış millet valla
yuzuklerimizi aldık, tepsimizi aldık canım.. geriye benim kıyafetim,ayakkabılarım ve takılarım kaldı.. bastan alıncak biliyosun, onun icinde magazalara yeni seyler gelsin diye bekliyorum
olsa da bitse artık
evet canım baştan alacaktın.. tatlı heyecanlar ne güzel
amin canım şaşırmış millet valla
yuzuklerimizi aldık, tepsimizi aldık canım.. geriye benim kıyafetim,ayakkabılarım ve takılarım kaldı.. bastan alıncak biliyosun, onun icinde magazalara yeni seyler gelsin diye bekliyorum
olsa da bitse artık
GSNE TAKTIRDII SLKONLARA BAK!..
bu kızcagızı gordunuz mu kızlaarr sok oldummmm
daha 20 yasında... 12 tane estetik ameliyat gecirmiş, Allahım kendini neye benzetmiş ya tovbe estafurullah bismillah.. birde kendini isviçrenin facebook guzeli ilan etmiş
rabbim hidayet ve akıl versin boylelerine.. rezil etmiş kendini, derdi meshur olmak ilgi cekmekti sanırım basarmıs, basarmıs daaa boyle bi sohreti kim ister bilemedim
ayyyy darısı bizlerin başına,ne güzel zamanalr,bir defa oluyo,tadını doya doya çıkarın
günaydın canım sabah sabah internet mağduru oldum da şimdi iyiyim.sen nasılsn?
çok şükür iyim :) 2 gündür evden çıkmadım yarın iş var :) klasik pazar stresini yaşıyorum... yinede şükür bir işim var :) bayramda tatille gidicem gün sayıyorum inş. çabuk geçer çok yoruldum butun bir yıl
amin canımm inşallah isteyen herkesin basına :)
o kadın kocası kedileri cok sevdigi icin kendini estetik ameliyatlarla kediye benzetmeye calısan kadındı sanırım degilmi :44:
valla öyle deniliyor ama bence çok saçma, benim adam da köperk seviyor,köpeğe mi benzemem lazım
beni ayrı,köpeği ayrı seviyor sonuçta
Allah akıl fikir versin böyleleriine.
günaydın canım sabah sabah internet mağduru oldum da şimdi iyiyim.sen nasılsn?
çok şükür iyim :) 2 gündür evden çıkmadım yarın iş var :) klasik pazar stresini yaşıyorum... yinede şükür bir işim var :) bayramda tatille gidicem gün sayıyorum inş. çabuk geçer çok yoruldum butun bir yıl
çok şükür canım,iş çok önemli bak benim adam atanacak diye neler çekiyoruz
Rabbim çok büyük,inşallah branşlarında iyi bir alım olur da bu ay atanır.
işimizin kıymetini bilelim ki,daha güzel iş kapıları açılsın.
çok şükür canım,iş çok önemli bak benim adam atanacak diye neler çekiyoruz
Rabbim çok büyük,inşallah branşlarında iyi bir alım olur da bu ay atanır.
işimizin kıymetini bilelim ki,daha güzel iş kapıları açılsın.
amin amin amin inş. şu mübarek günde dileğniz kabul olur eşiniz hayırlı bir yere atanır :) bende hayırlısı ile istediğim gibi bir işe geçiş yapar işimi değiştiririm :) iş çok önemli ama insanın işine severek gitmeside çok önemli ama ben severek gitmiyorum
amin amin amin inş. şu mübarek günde dileğniz kabul olur eşiniz hayırlı bir yere atanır :) bende hayırlısı ile istediğim gibi bir işe geçiş yapar işimi değiştiririm :) iş çok önemli ama insanın işine severek gitmeside çok önemli ama ben severek gitmiyorum
ay bi garip oldum
henüz evli değiliz canım.
Allah senin de gönlüne göre,severek yapacağın bir iş ve seveceğin iş arkadaşları versin.
ay bi garip oldum
henüz evli değiliz canım.
Allah senin de gönlüne göre,severek yapacağın bir iş ve seveceğin iş arkadaşları versin.
Allah söyletti o zaman :) yakın zamanda evleniyorsunuz :) amin amin amin
a.slm sende ona cok slm soyle benden.. cok uzuldum yaa insanın sacına bişey olunca içi cız ediyo valla, umarım cabucak uzar..
ah su kuaforleeer
arkadaşına geçmiş olsun minnakcım,saç zor zanaat valla.
minnakım darısı başıma canım. ben de 10 dan geriye saymak istiyorum.. bu ilk günler çok kötüsonradan alışırım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?