• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

slm bayanlar usta birlğine yeni gitti benim nişanlım napcam ben 13 ay onsuz :43::43::43::43::43:

bari şu askerliği kısaltsalarda biraz moral olsa :59::59:

slm bayanlar usta birlğine yeni gitti benim nişanlım napcam ben 13 ay onsuz :43::43::43::43::43:

bari şu askerliği kısaltsalarda biraz moral olsa :59::59:

canım allah yardımcın olsun. 13 ay dile kolay :( allaha emanet askerin, rahat etsinde üzülme sen. nereye gitti?..

inşallah kızlar çok sağolun Tekirdağ'a gitti cnm daha yeni gitti işte :59:

şu askerlik biraz düşse :/

Merhaba canım yalnız değilsin...Bizimde 12 ay kaldı :72:
Öyle böyle bitecek :59:
Dualarımıza pelesenk oldu askerliğin düşmesi :31:

Merhaba..Bizimde 13 ayımız var canım her zaman dua ediyorum düşsün diye :61: seninki nerde?

İnşallah düşecek :72:
Benim askerim İzmir'de canım :98:

Daha var ya 12 ay nasıl geçer :43::43:

Sen ne zaman gönderdin canım ?

Son düzenleme:
haziranda gitti cnm usta birliğine yeni gittik tekirdağda bakalm düşcek mi askerlik 12 ay olsa bari :61:

Anladım canım, ahhh keşke düşse işte bu aksam haberlerde 5 bin sözleşmeli er alımları baslamıs, dedi. Belkide meclis toplancakya 1 ekim de düşürüler..
Çünkü söylüyorlardı askerler terhis olursa açık olacağı için sözleşmeli er alıcaklarını...Belkide o yolun yolcusuyuz, düşecek :65:

Biliyorum içimden düşecek geçiyor, inşallah...

Eğer düşerse 9 ay yapar mayısta gelir sevdiceğim :emir_bebek: yok düşmesse agustosta :59:

Anladım canım, ahhh keşke düşse işte bu aksam haberlerde 5 bin sözleşmeli er alımları baslamıs, dedi. Belkide meclis toplancakya 1 ekim de düşürüler..
Çünkü söylüyorlardı askerler terhis olursa açık olacağı için sözleşmeli er alıcaklarını...Belkide o yolun yolcusuyuz, düşecek :65:

Biliyorum içimden düşecek geçiyor, inşallah...

Eğer düşerse 9 ay yapar mayısta gelir sevdiceğim :emir_bebek: yok düşmesse agustosta :59:

9 ay olacağını sanmıyorum ama 12 ay yaparlar diye bir umudum var benimde inşallah yaparlar seninki ne zmaan gitti canım?

9 ay olacağını sanmıyorum ama 12 ay yaparlar diye bir umudum var benimde inşallah yaparlar seninki ne zmaan gitti canım?

Bu site bugün bizi sohbet ettirmeyecek anlaşılan...................... ! ! !

Canım bende 9 aya düşeceğini sanmıyorum,,demek istediğim 3 aylık asker ya benim ki 9 ay daha yapar 3+9=12

Bu site bugün bizi sohbet ettirmeyecek anlaşılan...................... ! ! !

Canım bende 9 aya düşeceğini sanmıyorum,,demek istediğim 3 aylık asker ya benim ki 9 ay daha yapar 3+9=12

pardon cnm zaten yazmışsın görmedim ben onu :61: evet sitede sorun var sanırım :44:

bizimkide sizden 1 ay sonra gelicek kısmetse :61:

pardon cnm zaten yazmışsın görmedim ben onu :61: evet sitede sorun var sanırım :44:

bizimkide sizden 1 ay sonra gelicek kısmetse :61:

Ahh bi gelse o zamanlar başka birşey istemiyorum...
Umarım 2012 de evlenenlerden olabiliirm, işte bunun için askerliğin düşmesi çok önemli !

Bu sayfanın müdavimlerinden olmam inşallah :97:
Canım bu arada biraz önce sormuştun benim askerimde mayısta gitti :4:

Ahh bi gelse o zamanlar başka birşey istemiyorum...
Umarım 2012 de evlenenlerden olabiliirm, işte bunun için askerliğin düşmesi çok önemli !

Bu sayfanın müdavimlerinden olmam inşallah :97:
Canım bu arada biraz önce sormuştun benim askerimde mayısta gitti :4:

Ah ahh bi gelseler hayırlısıyla :69: evet düşerse bizimkide 2012 olabilir :1:

evt cnm aramızda 1 ay var sizinle 1 ay daha kıdemlisiniz bizden :1:

Ah ahh bi gelseler hayırlısıyla :69: evet düşerse bizimkide 2012 olabilir :1:

evt cnm aramızda 1 ay var sizinle 1 ay daha kıdemlisiniz bizden :1:

Olsun canım benim ki geldiği zaman senin 1 ayın kalcak ya daha ne olsun...Bak şimdi önümüzde ne çok zaman var :59:
1 aya can kurban :34:

Şafak attı, sevdiceğimle konuştum şimdi daha ne olsun :64:

373 :98:

Sizi kaç canım benim ?

minnakım nerdesiiin sana bişey sorucaktım canım :71:
ben saçımı 3 ay önce bakıra boyatmıştım. albümümde var rengi ama tabi şu an baya aktı.. şimdi koyu kahve tonlarına dönmek istiyorum. kendi rengime yakın olsun yani. çünkü artık kendi rengini özledim :) evde boyasam acaba kızıl gibi bi renk çıkar mı ortaya ya da bakırların kapanmaması gibi bi durum.ya da başka saçma sapan bi renk :37:.. kuaföre mi gitsem yoksa yine, bu arada saçımda baya uzun, sanırım 100 liraya boyar kuaförüm :53:. bu yüzden sana sorayım dedim olursa evde anneme boyatırım :21:

minnakım nerdesiiin sana bişey sorucaktım canım :71:
ben saçımı 3 ay önce bakıra boyatmıştım. albümümde var rengi ama tabi şu an baya aktı.. şimdi koyu kahve tonlarına dönmek istiyorum. kendi rengime yakın olsun yani. çünkü artık kendi rengini özledim :) evde boyasam acaba kızıl gibi bi renk çıkar mı ortaya ya da bakırların kapanmaması gibi bi durum.ya da başka saçma sapan bi renk :37:.. kuaföre mi gitsem yoksa yine, bu arada saçımda baya uzun, sanırım 100 liraya boyar kuaförüm :53:. bu yüzden sana sorayım dedim olursa evde anneme boyatırım :21:

yettim balımm:1: kahvede azda olsa bi kızıllık var canım koyu kumral falan dene istersen. İyi bi şekilde boyarsa annecik bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama aktıktan sonra kızıllık olabilir 2 3 boyamada tam oturur anca renk değişmelerde genelde hep oluyo böyle. Kendi rengine dönüceksen son bi kerelik git istersen kuaföre kuşum. bu arada tüm fotolarınız süper ama albümdeki 3. fotonuza bittiiimm:69:

2013 te evlenir miyiz acaba :31: beni bu yaşta evde kalmış moduna sokan arkadaşlarıma burdan selam ediyorum, herkes mi oraya buraya düğün, nişan, söz fotosunu koyar, yapmayın kardeşim, özendirmeyin :57:

Slm gelincikler napıyorsunuz bakalım..
Yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoş gelmişler sefa gelmişler. :71:

Asker yolu bekleyenler çoğaldı inşallah çabucak geçer bu zamanlar sizin için.. Dicle allah kavuştursun kuzum hem senin sevdiceğini hem diğer aarkadaşlarımızınn... Minnaksultan az kaldı seninki bu bayram çifte bayram olacak senin için inşallah.. :72:

Bizde bugün iftar daveti var. Annemler dünürlerini davet ettiler. Bende çalışıyorum havalar burada çok sıcak susuzluk mahvediyor. Bizimde nişanı kurban bayramından sonraya erteledim tarih 11.11.11 olsun istiorum bakalım inşallah olur. Düğünde bu gidişle 2012 sonbaharı gözüküyor. Bizim iş denize benzedi sürekli dalgalanıp yön değiştiriyor. :1::1::1:

Back
X