- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:80:
Herşey konuştugumuz gibi giderse 2012 gelini olacağım ama.....yok eğer olmazsa 2013 başı kesin evleniriz..
Görüldüğü üzre asker bekliyorum :18:
Tabi askerlik düşerde mayısta gelirse kesin 2012 :123:
Herşey konuştugumuz gibi giderse 2012 gelini olacağım ama.....yok eğer olmazsa 2013 başı kesin evleniriz..
inşallah 2012 olur.. beklemek zor :)
benim tablomun farklı bir versiyonu=)
bu ay atanırsa erkek arkadaşım önümüzdeki yıl sonbahar gibi,şubat atamasında atanırsa 2013 yazı gibi evleneceğiz![]()
Hayırlısı diyelim canım o zaman...
Keşke birşeyleri değiştirebilmek bizim elimizde olsa![]()
ahh inşaalllahh düşer ve hemencicik kavuşursunuzz tatlımmmm
2012 diye kesin bir yılımız vardı ama olamadı gelişmesi gereken durumlar gelişmedi 2013e sarktık umarım sarka sarka daha da uzamayız 5sene olacak ve ben hayatımda ilk defa hissediyorum bu duyguyu..evlilik sözü ne dilimde ne benle aynı cümlede olurdu taa ki o gelene kadar hayatıma..şimdi olduğu gibi ara sıra beraber kalmaları değil bi ömrü istiyorum! umarım olur,umarım..![]()
Aaa minnaksultan sende buradasın...E sen evlenirsin canım geliyor askerin:81::81:
Hayırlı bir evliliğin olur inşallah...Bol mutluluk diliyorum sana![]()
bizim planlarda 2013te canım şimdi ona şafak sayıcam bitmiyo şafaklar![]()
Sevdiğin geliyor,,geldikten sonra sayılır şafaklar rahat rahat,,el ele ,, göz göze
İyi geceler canım![]()
günaydın kızlar :) nasılsınız ?
günaydıın tatlımmmmm uykusuzuum biraaz sahurdan sona yattım birazdan arkadaşım geliceek o uyandırdıı saçını kestirmiişşşş kuaför mağduru olmuşşş bunalımdasen nasısın canımm
iyi gibiyim bende yarın iş var ve ben işimi hiç sevmiyorum demiştim daha öncedehayat ne kadar zor
![]()
minnakcım arkadasına gecmiş olsunn çok :)
psikolojisini anlayabiliorum :96:
Canım çok teşekkür ediyoo arkadaşııımm slmda söylüyooo mahvetmişler saçını yaa
günaydın kızlar :) nasılsınız ?
günaydıın tatlımmmmm uykusuzuum biraaz sahurdan sona yattım birazdan arkadaşım geliceek o uyandırdıı saçını kestirmiişşşş kuaför mağduru olmuşşş bunalımdasen nasısın canımm