'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

:80:

Herşey konuştugumuz gibi giderse 2012 gelini olacağım ama.....yok eğer olmazsa 2013 başı kesin evleniriz..
Görüldüğü üzre asker bekliyorum :18:

Tabi askerlik düşerde mayısta gelirse kesin 2012 :123:

benim tablomun farklı bir versiyonu=)
bu ay atanırsa erkek arkadaşım önümüzdeki yıl sonbahar gibi,şubat atamasında atanırsa 2013 yazı gibi evleneceğiz

benim tablomun farklı bir versiyonu=)
bu ay atanırsa erkek arkadaşım önümüzdeki yıl sonbahar gibi,şubat atamasında atanırsa 2013 yazı gibi evleneceğiz

Hayırlısı diyelim canım o zaman...
Keşke birşeyleri değiştirebilmek bizim elimizde olsa

ahh inşaalllahh düşer ve hemencicik kavuşursunuzz tatlımmmm

ahh inşaalllahh düşer ve hemencicik kavuşursunuzz tatlımmmm

Aaa minnaksultan sende buradasın...E sen evlenirsin canım geliyor askerin:81::81:
Hayırlı bir evliliğin olur inşallah...Bol mutluluk diliyorum sana

2012 diye kesin bir yılımız vardı ama olamadı gelişmesi gereken durumlar gelişmedi 2013e sarktık umarım sarka sarka daha da uzamayız 5sene olacak ve ben hayatımda ilk defa hissediyorum bu duyguyu..evlilik sözü ne dilimde ne benle aynı cümlede olurdu taa ki o gelene kadar hayatıma..şimdi olduğu gibi ara sıra beraber kalmaları değil bi ömrü istiyorum! umarım olur,umarım..

olur canım :) neden olmasın
sende cok fazla beklemezsin umarımmm

nekadar bereketli bi gun boyle cogaldıkca cogaldık

iyi gibiyim bende yarın iş var ve ben işimi hiç sevmiyorum demiştim daha öncede hayat ne kadar zor

iyi gibiyim bende yarın iş var ve ben işimi hiç sevmiyorum demiştim daha öncede hayat ne kadar zor

Canımmm kurtulucaksın az kaldııı kursa başlıınca bitcek sıkıntınn

minnakcım arkadasına gecmiş olsunn çok :)
psikolojisini anlayabiliorum :96:

Canım çok teşekkür ediyoo arkadaşııımm slmda söylüyooo mahvetmişler saçını yaa

günaydın kızlar :) nasılsınız ?

günaydın canım sabah sabah internet mağduru oldum da şimdi iyiyim.sen nasılsn?

arkadaşına geçmiş olsun minnakcım,saç zor zanaat valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…