• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayy o da ne tatlıdır şimdi yaaa hepsine maşallah :nazar: kendi bebeklerimize de bakmak nasip olur inşallah gerçi biz evlendikten sonra bebiş için beklemeyi dusunuyoruz hemen istemiyoruz şimdilik :1:

bizde öyle canım, bi evlenelim deee:17:

evet çok tatlı bu kız :) 3 aylık.. allah bağışlasın hepsini ..

bende bu topikteyim.. askerlik yuzunden 2013 düşünüyoruz. bi de uzun donem off .. allah yardımcımız olsun valla..
2013 kışın nişan sonbaharda düğün istiyoruz bakalım :)

hoşgeldin sefalar getirdin canımmm :71:
cogunluk asker yolu gozledigi için 2013 zaten tarih beklemek her turlu zor tabi ama burda hepberaber geciricez bu sureci canım bundan sonraa :70:
sende var mı hazırlık?

bende bu topikteyim.. askerlik yuzunden 2013 düşünüyoruz. bi de uzun donem off .. allah yardımcımız olsun valla..
2013 kışın nişan sonbaharda düğün istiyoruz bakalım :)

Allah kavuşştursun cnm bende asker yolu bekliyorum daha yemin törenimiz bile olmadı çok zormuş yaa :43:

bizimde 2013 düğün şubat-mayıs arası dşünüyoruz

cookie_dough çok teşekkür ederim canım bu güzel dileklerinle hep içimi ısıtıyorsun :71:

asker yolu bekleyecek arkadaşlar gerçekten yüreğim sizinle tez zamnda kavuşursunuz inşallah :nazar: :72: ben korkuyordum asker yolu beklemekten aşkımla tanışmadan yapmış askerliğini rahatım o yüzden yoksa psikolojik olarak çok kötü oluyorum ben. :58: dualarım sizlerle :54: :71: bebek konusuna gelince ben en az bir yıl istemiyorum bebek ama sanırım aşkım bu konuda sabırsız :77: yani evliliğin bir yılı zaten aynı hayatta alışmakla geçiyor hemen çocuk yapmak bana biraz korkutucu geliyor ama kısmet ya :44:

bende nişanlandım evlendim birde çocuğa sıra geldi Allah iyi etsin beni :60: :60: :60: :60:

bütün asker yolu bekleyenleri allah kavustursunnn :70: gecicek kızlar merak etmeyin 2009 da 2011 gelinleri konusunda yazışmaya baslayan kızlar birer birer evlenmişler sıra bizede gelecek :1:

gicikcadi erkeklere bakma çogu aceleci zamanı geldiginde buyuk ıhtımalle sen ne dersen o olur :27:

bütün asker yolu bekleyenleri allah kavustursunnn :70: gecicek kızlar merak etmeyin 2009 da 2011 gelinleri konusunda yazışmaya baslayan kızlar birer birer evlenmişler sıra bizede gelecek :1:

gicikcadi erkeklere bakma çogu aceleci zamanı geldiginde buyuk ıhtımalle sen ne dersen o olur :27:

:1: :65: :65: zafer bizim :72:

teşekkür ederim kızlar.. :1:
valla asker yolu beklemek zor dıolar bakalım.. ıı bı yere dussun de gormesem de olur dıe dua etmekteyım :(
hazırlıklara basladım baslamaz mıyım :D
hersey pahalı zaten ufaktan herseyımı alıorum hatta cogunu aldım bıle :D
cok detay kaldı onlar da dugune yakın zamanda artık

maşallah sana canım yaaa:nazar: benim hiçbişeyim yok dogru durust bir işe gireyimde ondan sonra yogunlasırım artık :1:

yaşım küçük deil ki 24 yaşındayım 25 e giriyorum hatta :D
3 yıldır aralıklı da olsa çalışıyorum. toplamda 6 bın tl lık çeyiz almışım ailemin aldıkları hariç dün şöle yuvarlak hesapladım :D para biriktiremediğim için alıyorum.
sevgilim askere gidince de kpss için dersaneye gitmeyi planlıorum. inş herşey istediğimiz gibi olur :69:

:61::61: bende 23 yasındayım bende aralıklıda olsa calısıyorum 3 yıldır ama aklıma hiç ceyiz falan gelmedi valla :44: kısmet bundan sonrasına artık ben hala baslayamadım tabide annem almaya basladı oyle ufak tefek yoksa ben paranın bi geldigini bide gittigini biliorum :86:

benim de annem almış hep.. ben sadece bir nevresim takımı almıştım kendim, onu da çoook sevmiştim :69:

kızlar lazer epilasyona başlıyorum bugün. 15:30 da randevum var.. aranızda yaptıran var mı?

aaa bende dusunuyorum canımm yaptırmayı ama en cok bikini bölgesi icin istiyorum orayla alakalıda sorularım var hani zararlımı diye :44:
sen nerene yaptırcaksın komple mi?

Back