'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yani en güzeli sabredin baban sakinleşsede sakinleşmede artık mecbur beklemelisin işe yerleştikten sonra babana gelmesi en doğrusu çünkü..Allah yardımcınız olsun canım.Zaman çabuk geçer baban o senin illaki konuşacaktır üzülme..Hiç olmadı annene durumu anlat oda babana çıtlatacaktır elbet..Ama bence bekleyn derm..

Hayırlı olsun canım gerçekten çok büyük ve zor bir karar..Allah utandrmasn

teşekkür ederim kızlar desteğiniz için.
en azından puanı açıklansın durumu ona göre açıklamayı düşünüyorum.
dışarda bir tanıştırayım düşüncesi bende de oldu ama pek mantığıma yatmadı.
biraz sabırlı olsalar her şeyi öğrenecekler ama

valla herşeye sabırla katlanıyorlar ama bu durumlara pek sabır göstermiyorlar..

günaydın kızlarr nasılsınız bakalımm
dun aksam askımın yanına giderken 1.5 yasındaki ele avuca sıgmaz kuzenimi de goturdum, al dedim cocuk cocuk diosun gor bakalım nası zehir edicek bize aksam gezmesini

2 dk durmadı bizimki ordan oraya kostu durdu, benimkide peşinde tabi gormeniz lazımdı hem guzel hem komik bi sahne... herkes bayıldı bizim ufaklıga yolda durdurup seviolar falan ve tabi bizim cocugumuz sandılar masallah allah bagıslasın diyen diyene, zaten bana asırı benziyo kucukluk resimlerimle onu ayıramazsınız o derece benziyo bana cok guzel cok degişik bi duyguymus askımı oyle gormek falan :97: onu caydırıyım derken ben cocuk istemeye baslıcam galiba eee tabi karacalılar aramıza girmez de muradımıza erersek

allah o mutluluğu hepimize yaşatıda inş ilerde anne oluruz :) Girmez inşallah cnm bizim çalıyı bırak koca odun giremedi sevgi büyük oldukça kmse alt edemez bizleriiiii :))) Allah hepimizin mutluluğunu korusun bozmasın gözü olanın gözü çıksın

inşallah canımmm nekadar zor da olsa cok guzel bi duygu olsa gerek :97:

amiiiinnnnnn allah hepimizi korusun kem gözlerden kötüü kaynanalardan gorumcelerden

inşallah ereceksin cnım hiç üzme kendini..ÇOK FARKLI OLUYOR İNSAN KENDŞ ÇOCUĞUNUZ GİBİ HİSSEDİNCE.. AŞKIMINDA 4 YAŞINDA BİR YEĞENİ VAR ONA OĞLUM DEDİĞİNİ DUYDUĞUMDA TÜM TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLMUŞTU ALLAH SEVDİCEKLERİMİZLE KAVUŞMAMIZI HAYIRLI SAĞLIKLI ÇOCUKLARIMIZIN OLMASINI NASİP ETSİN

inşallah canım yaa hayırlsı olsun hakkımızdaa

kızlaarrrr
bugün erkek arkadaşımla ilgili annemle konuşma kararı aldım.
erkek arkadaşımla da konuştum ve annemle merakını dindirmek adına konuştum.
ancak pek olumlu olmadı,zaten babam da tanıdığı için kim olduğunu tahmin etmişler.
işsiz güçsüz, hem belki olmaz, hemen kanma gibi bir sürü laf etti.
sürekli olarak, kısmet,belki olur belki olmaz deyip durdu.
ayrıca benim statü olarak daha yüksek biriyle evlenmemi istermiş falan.
yok ailesi de kimbilir nasıl,(yaşadıkları mahalleden kendince çıkarımda bulundu)
ben de benim için önemli olan nitelikleri taşıdığını falan anlattım ama ne kadar etkili oldu bilemiyorum.
ancak annem hiç de memnun değil durumdan.
çok üzülüm,tabi erkek arkadaşıma bunları söylemedim.
sadece senin işsiz olmanı problem ediyolar falan dedim,ona bile üzüldü.

üzülme canım ya ama ben annenin daha anlayışlı karşılamasını beklerdim açıkcası. statüsü istediği kadar yüksek olsun karaktersiz biri olunca daha mı iyi olacak. tabiki herşey nasip kısmet ama sırf maddi açıdan düşünüp kendilerine göre önyargıda bulunmaları cidden çok yanlış. tamam sonuçta senin için endişeleniyorlar ama olaya bakış açıları yanlış yani benim fikrim bu umarım kırmamışımdır seni.

düşünceleri tabi ki şöyle zengin olsunlar,böyle hanları hamamları olsun şeklinde değil. problem kendi şahsının hala atanmamış olması,6 yıl önce mezun olup atanmamış olması onlarda çok da ciddi biri olmadığı düşüncesini uyandırıyor.statüden kastı benimki gibi yüksek puanlı iyi bir üniversitede,iyi bir bölümde okumuş olması. annemin genelde kıyaslaması maddiyattan çok budur. ilişkimizin başında benim de böyle tereddütlerim oldu,ne kadar hayat tarzımız uygun diye ama zamanla böyle bir problem çıkmadı.
gerçi babam fikir belirtmedi,sadece annemin fikirleri bunlar.
anneme göre çok acele ediyoruz,belki daha iyi bi insan karşıma çıkabilir.
bilmiyorum annem fazla korumacı bir yapıya sahip ve teyzemlerim hep kötü evlilikler yaptılar,o yüzden çok inceliyor.

her şeyin hayırlısı inşallah.zaten ataması olursa biz de ailesini tanıyıp,tam bir karar verebileceğiz,yolumuzu çizeceğiz.

Son düzenleme:

canım en iyisini yapmışsın hiç üzülme annenle konuşman çok güzl olmuş..Anneler hep öyledir zaten hemen olsun demez ki anne :) Benim nişanlım üniversite terk yani lise mezunu ben iki üniveriste bitiricem annemde farkı öne sürdü önce ama sonra engini tanıdı artık ok seviyor ve engin açıktan okuyor şu an artı ODTÜde uzmanlık yapıyor..erkek arkadaşına işsizlk olayını söylemekle iyi etmişsin aslında evet bu onu üzer belki ama daha çok çabalar artık..6 senede az bir zaman değilki Annenin acele ediyorsunuz demesi normal ilşknz çok yeni ama zamanla oturacak birşeyler daha anlayışlı olacaklar göreceksin..Çok büyük tepkiler olmamş yine ya annen hem tanımıo onu..ya tanıyınca çok farkedio zaten..İnşallah hayrlısyla atanırda tanışırlar..

Son düzenleme:

Bu konuda destekçim teyzem,onunla da paylaştım bunları,o da senin gibi düşünüyor.
sonuçta hangi evlilik kolay oluyor ki,bi süre genelde aileyi ikna etmekle geçiyor.
ayrıca kız ailesi daha seçici oluyor.
Hayırlısıyla ataması olursa bizim de ikna edecek daha çok güvenimiz olur.
çok teşekkür ederim yorumun ve desteğin için

Ben de 2013 gelini olmak istiyorum yaf, okul da bitiyor evleneyim hemen

anladım canım şimdi. ben maddiyat olarak anlamıştım tabi ki eğitim alanında istemesi normal karşılanır bişey. cidden 6 yıl atanamaması kısmetsizlik olmuş biraz. inşallah bu defa hayırlısıyla atanır ve kavuşursunuz. o kadar oku emek ver sonra tekrardan sınav stresi yaşa cidden yazık oluyor bizim gençliğimize.. kurumlarda artık bastonla yürüyecek hale gelip emekli olmayan düşüncesizler yüzünden böyle 6 yıl sürünüyoruz işte

orchidea seni çok ii anlıorum canım. aynı sorunları bende yaşadım. babamın ılk tepkısı aldığı maasla nasıl gecıneceksınız olmustu.
annem de evı olmayana kızımı vermem demıstı. o donemler cok uzulmustum. senın gıbı cok kararsız kalmıstım.
sonradan dusundum. artıları eksılerı degerlendırdım. aılemı de sabırla ıkna ettım. sımdı daha ılımlılar. hatta kendılerı soledı kasımda gelsınler dıe.
o yuzden sıkma canını. hersey olacagına varır. ama kısılerın kararlı olmaları bu noktada cok onemlı.
senın ıcın de hayırlısını dılıorum.

canım seni cok iyi anlıyorummm... benim annemde ilk basta benimkini hiç ama hiç istemedi.. en basta bu kayınvalidemi iyi tanıyodu ve biliyodu kadının bole cadaloz oldugunu

sadece annemde degil yengelerim teyzelerim herkes bizim kızımız onlara mı kaldı yası da daha kucuk neleri cıkar dediler...

annemde iş olmasın diye tonlarca sart kostu ama erkek arkadasım yılmadı hepsini yerine getirdi.. sonra dicek biseyi kalmadı en sonunda erkek arkadasımla tanıstı ve cok sevdi sonradan kendisi aman bu cocugu bırakma demeye basladı

aileler adayı tanımadan bole onyargılı olabiliyo, tanıyınca hersey duzelir tabi oncelikle bol sans diliyorum atanma olayı adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…