Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu sıcakta usenmezsem askımın yanına gidicem.. sinema yapıcaz cok sıcak yaa
sen napıosun canımmm
canım hiç sorma, bu nasıl sıcak böyle
3 gündür temizlik var evde. duvarlara kadar siliniyo yani ..halılar yıkamaya verildi.. perişan olduk bu sıcakta bu temizlikle. bide evimiz dubleks bizim kocaman. temizle temizle bitmiyo![]()
anladım canım şimdi. ben maddiyat olarak anlamıştım tabi ki eğitim alanında istemesi normal karşılanır bişey. cidden 6 yıl atanamaması kısmetsizlik olmuş biraz. inşallah bu defa hayırlısıyla atanır ve kavuşursunuz. o kadar oku emek ver sonra tekrardan sınav stresi yaşa cidden yazık oluyor bizim gençliğimize.. kurumlarda artık bastonla yürüyecek hale gelip emekli olmayan düşüncesizler yüzünden böyle 6 yıl sürünüyoruz işte![]()
orchidea seni çok ii anlıorum canım. aynı sorunları bende yaşadım. babamın ılk tepkısı aldığı maasla nasıl gecıneceksınız olmustu.
annem de evı olmayana kızımı vermem demıstı. o donemler cok uzulmustum. senın gıbı cok kararsız kalmıstım.
sonradan dusundum. artıları eksılerı degerlendırdım. aılemı de sabırla ıkna ettım. sımdı daha ılımlılar. hatta kendılerı soledı kasımda gelsınler dıe.
o yuzden sıkma canını. hersey olacagına varır. ama kısılerın kararlı olmaları bu noktada cok onemlı.
senın ıcın de hayırlısını dılıorum.
canım seni cok iyi anlıyorummm... benim annemde ilk basta benimkini hiç ama hiç istemedi.. en basta bu kayınvalidemi iyi tanıyodu ve biliyodu kadının bole cadaloz oldugunu
sadece annemde degil yengelerim teyzelerim herkes bizim kızımız onlara mı kaldı yası da daha kucuk neleri cıkar dediler...
annemde iş olmasın diye tonlarca sart kostu ama erkek arkadasım yılmadı hepsini yerine getirdi.. sonra dicek biseyi kalmadı en sonunda erkek arkadasımla tanıstı ve cok sevdi sonradan kendisi aman bu cocugu bırakma demeye basladı
aileler adayı tanımadan bole onyargılı olabiliyo, tanıyınca hersey duzelir tabi oncelikle bol sans diliyorum atanma olayı adına
okudum canım valla sınırlendım. allah akıl fıkır versın. daha yası 17 dusunduklerıne bak. allah bıze hayırlı evlatlar nasıp etsın.
zına etmek ıcın bu kadar can atan bırını gormedım. aılesını deıl kendını kandırmıs olur yazık. acıdım..
kızlaaaaaaaaaar alyanslarımızı aldık bakın bakalım begencekmisniz...
ALTINBAŞ, PIRLANTA, elmas, altın, alyans, inci, era, çocuk ve erkek takıları
nişanda bide düz klasik beyaz altın alıcam kızlar... bunu nisandan yada dugunden sonra sadece ozel gunlerde takmayı duz klasik olanı gunluk kullanmayı dusunuyorum![]()
nişanda bide düz klasik beyaz altın alıcam kızlar... bunu nisandan yada dugunden sonra sadece ozel gunlerde takmayı duz klasik olanı gunluk kullanmayı dusunuyorum![]()
cok guzelmıs canım cok beendım. bız de bunda karar kıldık gıbı ama tam kesın deıl
nette Alyans | Insieme Altın Alyans R-33
sevgılımınkı gumus benımkı de beyaz altın olacak aynı modelın.soz de bunları takmayı dusunuyoruz. yaklasık 6-8 ay sozlu olacagımız ıcın malesef..
bende tamturları cok sevıorum. onu da nısanda alacak sevgılım bana soz verdı![]()
cok guzelmıs canım cok beendım. bız de bunda karar kıldık gıbı ama tam kesın deıl
sevgılımınkı gumus benımkı de beyaz altın olacak aynı modelın.soz de bunları takmayı dusunuyoruz. yaklasık 6-8 ay sozlu olacagımız ıcın malesef..
bende tamturları cok sevıorum. onu da nısanda alacak sevgılım bana soz verdı![]()
canım mutlulukla takın inşallah. çok zarif ve güzelmiş. tam zevkine göre..![]()
bayıldım,bayıldım,bayıldımmmmmm
zevkin de benimkine çok yakınmış.
verdiğin linkteki fiyata mı aldınız canım?
çok şık bir model hayırlı olsun bitanem güle güle takın hep inşallahdüz alyansı da güzel düşünmüşsün
hayırlısı olsun canım benim. bende tamturları çok seviyorum. ayrı bir havası var. inşallah herşey gönlünüze göre olur.![]()
tesekkur ederim canımm begenmene sevindimm
evet tatlım normal fiyatı o ama yuzugu buyutup kucultuyolar mesela ona gore oynama oluyo fiyatda ve biz degişiklik yaptırdık baya ortaya karısık bisey oldu
erkek arkadasımın yuzugu altın olmadı gumusunu yaptırıyoruz onun ve bu modelin 2 tane ustuste binmiş halde kalın olanı olcak, ona ince yuzuk gitmedi cunku banada kalın gitmedi careyi onunkini kalınlastırmak da buldukama onunki gumus olcagı icin altın olanı kadar tutmadı 200 tl civarında tuttu
ama ben kendi yuzugume pırlanta tas eklettim hal bole olunca sadece benim yuzugum 1200 civarı bisey tuttu, pırlantasız hali 600 lira civarıydı... yani askıma gumus yuzuk almamıza ragmen hesap yine aynı gibi olduonun gumus takmak istemesi işime geldi
soz tepsiniz de benden herseyi ben ayarlıcam dedi kuyumcumuz da biz tepsiyi coktan almıstık gerci, iki tane tepsimiz olcak artık![]()
tesekkur ederim canımm begenmene sevindimm
evet tatlım normal fiyatı o ama yuzugu buyutup kucultuyolar mesela ona gore oynama oluyo fiyatda ve biz degişiklik yaptırdık baya ortaya karısık bisey oldu
erkek arkadasımın yuzugu altın olmadı gumusunu yaptırıyoruz onun ve bu modelin 2 tane ustuste binmiş halde kalın olanı olcak, ona ince yuzuk gitmedi cunku banada kalın gitmedi careyi onunkini kalınlastırmak da buldukama onunki gumus olcagı icin altın olanı kadar tutmadı 200 tl civarında tuttu
ama ben kendi yuzugume pırlanta tas eklettim hal bole olunca sadece benim yuzugum 1200 civarı bisey tuttu, pırlantasız hali 600 lira civarıydı... yani askıma gumus yuzuk almamıza ragmen hesap yine aynı gibi olduonun gumus takmak istemesi işime geldi
soz tepsiniz de benden herseyi ben ayarlıcam dedi kuyumcumuz da biz tepsiyi coktan almıstık gerci, iki tane tepsimiz olcak artık![]()
evet yaklaşık hesaplar aynı olmuş
yaa öyle nişan tepsisi yapar mı kuyumcular,hiç anlamam o işlerden ben,nişan olsa kendim de süslemeyi bilemem,dümdüz de güzel olmaz.
bu arada kızlar söz olmadan nişan olmaz mı??? cookie demişsin ya nişan yapmasak diye?
ben de söz işini pek gerekli bulmuyorum,sanki bunlar nişanda da yapılır.
istemede tektaş sadece olabilir belki.
desteğiniz benim için çooook öenmliydi
sizlerin de benzer şeyler yaşamış ama üstesinden gelmiş olmanız benim de gücümü arttırdı
inşallah her şey güzel olur hepimiz içinn
çok teşekkür ederim![]()