- 30 Eylül 2010
- 1.253
- 191
- 163
- 36
ben de kesinlikle öyle düşünüyorum. zaten atandıktan sonra 2012 gibi bile evlenebiliriz,durumumuz gayet ciddi,sonuçta ikimizde yetişkin birer insanız.
aslında babamla da bir dönem beraber çalışmışlıkları var(babam da öğretmen),yani tanıyor babam erkek arkadaşımı ama o olduğunu bilmiyor.
benim sıkıntım artık idare edememem oldu,zaten ramazan geliyor,sonra da biz bayram için il dışına çıkacağız, belki bu süreçte biraz sakinleşirler.
bizimkiler de görüşmemize bir şey demiyor,haftada bir falan görüşelim istiyorlar,annem açıkça dedi.
biz de artık bi süre sabredeceğiz,zaten önümüz ramazan.
yani en güzeli sabredin baban sakinleşsede sakinleşmede artık mecbur beklemelisin işe yerleştikten sonra babana gelmesi en doğrusu çünkü..Allah yardımcınız olsun canım.Zaman çabuk geçer baban o senin illaki konuşacaktır üzülme..Hiç olmadı annene durumu anlat oda babana çıtlatacaktır elbet..Ama bence bekleyn derm..
teşekkür ederim canım. yok özel değil kapanmayı ben yaklaşık bir yıldır çok istiyordum. ama bir türlü nefsimi yenip kapanamadım. nişanlımın ailesi muhafazakar ama ne nişanlım nede ailesi kapanmam için birşey söylemediler. aşkıma kapanayım mı diye sorduğumda sen bilirsin dedi ben sana kapan desem hiç bir anlamı kalmaz kapanmanın Allah için yapman gerekir. eğer benim fikrimi sorarsan ben isterdim dedi. bu konuşmadan bir hafta sonra isteme oldu cumartesi günü. pazar günü annesiyle babası geldi yanlarına yazma örtüp gittim ertesi günde öle kapandım işte.![]()
Hayırlı olsun canım gerçekten çok büyük ve zor bir karar..Allah utandrmasn