'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

cookiecim canım allah kaynanana vicdan versin de biraz, aşkınıza gölgeler düşürmesin. saçına sevindim
karbeyazcım aynen seninkilere de. bide görümce cıktı allahım ona noluyosa.
evlatlarının mutluluğunu görmüyo heralde bu anneler. gelin düşman mı ya hemen bi cephe alınıyo..
ece çok sevindim yakına çıkmasına canım
minnakcım iyi tatiller :)
gicikcadi yı da merak ediyoruuummm

Son düzenleme:

gez toz keyfine bak canım benim,iyi eğlenceler

inşallah canım yaa bilmiyorum hayırlısı olsun artık

ayy bide değill ikiiiii maşallahhhh kusum onlardan uzak yerde oturcaksın dımıı enişte yokken onlarda kalma gibi bişeyin olmasında sen konusma arsında bu msjı ver sevdiceğineee

malesef canım evim ayrı ama onlara cok yakın yuruyerek gelinebilecek mesafede.. kendi anneme de yakınım gerci beni yalnız bırakmaz artık annecigim, zaten ben soledim benimkine sen gidince ben annemlerde kalırım hiç bizimkilerde kal deme bana diye, ama uzulurler falan diodu o zaman artık anlamıstır onun annesinde hiç ole uzulcek bi tip yok ben yuz vermemeyi dusunuyorum araya mesafe koyucam, ole her istediginde girip cıkamıcak evime, kendi kızı gibi bagrına basarsa ne ala, hem beni hem oglunu kazanır, diger turlu zaten oglu cogu zaman olmıcak, ben kalmıs olucam bole giderse kendi oglunun evine giremicek kusura bakmasın!!!
sanada iyi tatiller buarada tatlımmm

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dağıtımlar açıklandı Tekirdağa düştükkkkkkkk yakın oldu yinee şükürrrr

gozun aydın canımm

sende de gorumce 2. kaynana gibi desene canımm.. senin evin uzakta olcakmıs sanslısın ben yurume mesafesindeyim onlara malesef ama yuz vermessem girip cıkamaz heralde...

aynen canım yaa dimi aynen bende onu hissettim zorla alıyomusum gibi.. annemde dedi hatta kızım bu kadının oglu 40 yasına da gelse niye evlenmiyosun demez bu kadın diye hakkaten oyle yani, oglunu kıskanıyo desem o zaman niye kız arastırıomus zamanında anlayamadım yani kadınının tabiatını cozebilen beri gelsinn inşallah alısır zamanla degişir bilmiyorum kendimi sucluyorum hep bende bişey var galiba diye

cookiecim canım allah kaynanana vicdan versin de biraz, aşkınıza gölgeler düşürmesin. saçına sevindim

canım guzel dileklerin icin tesekkur ederim.. vicdanı da herseyide onun olsun ben su saatten sonra ondan bişey beklemiorum ilk intiba onemlidir biliorum bundan sonra yapsada yapmacık olcak oglunun zoruyla... bize bi zarar gelmesin benim tek dilegim o

benim yerime de gez minnaksultan
ben çalışıyorum valla çalışınca da yaz çok zor geçiyor yaw

cookecim bende mesafe koydum arama size de yazmıştım zaten. sevgilimle de konuştum hatta o da ılımlı yaklaşmıştı allahtan şimdilik durum bu vaziyette. zor bi durum, inşallah çok sorun çıkarmazlar bize. senin işin daha zor uzakta olacak eşin. Allah yardımcımız olsun.

bizimkiler de fikir değiştirdi. normalde askerde nişan söz olsun istemiodular. neden fikirleri değişti bilmiyorum ama annem kurban bayramında gelsinler istesinler dedi
şoklardayım .. bakalım hayırlısı ..

canım seninki ne guzel ılımlı yaklasmıs benimki annesinin tavrının farkında hiiiiç degil, annem seni cok sevdi diyo arkamdan ona oyle demiş ama hareketleri hiç oyle degildi, yani tam bole ikili oynayan tipler vardır ya ogluna baska gelinine baska kaynanalar.. işte oyle bi tip bu korkarım oglu onu melek sanıyo...
benimki gider gitmez annemlere giderim ben durmam asla onların icinde yada annem gelir benim eve öle konusuyoruz simdilik

cok sasırdım ve sevindim senin durumada canım, inşallah o gun hersey guzel gider hatta kaynananla da aran duzelir ve tabi inşallah benimde benim isteme-söz 11 eylüldeydi ama o gun oglunun zoruyla konu acınca kadın bizimkiler biz suan tarih veremeyiz dedi, işleri böle bi sarpa sarmıs durumda yani

birde merak ettigim bişey var kayınvalidesi ile arası iyi olmayan kızlar, arkanızdan ogluna yorumu ne olmustu? merak ediyorum bole ikili mi oynuyo hepsi..

onu evlennenler topiğine sor bence canım. ama bizde de öle. benim arkamdan oğluna beni çok sevdiğini söylüyormuş. bizimki de inanmıyor ama ben en azından mesafeli durmak istiyorum dediğimde tamam seni bu konuda zorlamam sen en iisini bilirsin dedi. konu kapandı.

hayırlısı bakalım. kasım soz artı ısteme dusunuyoruz ama ıste gelıp surat yaparlarsa babam vermez valla..

sadece ben degil o gun ortamda bulunan herkes anladı kadının tavrından ne oldugunu, ayrıca benm ailemle o ilk tanıstıgı gun benim annemin ona yaklasımıyla onun annesinin bana yaklasımı arasında daglar kadar fark var, hiç sevemedim kadını o kadar itici geliyoki suan bana ve aileme, anlatamam.. bizi evlerine cagırcakmıs ama bizimkiler gitmek istemiyo bende gitmek istemiyorum... daha once erkek arkadasım tanısmam icin cok cagırmıstı beni hiç gitmek istememiştim varmıs demek bi bildigim 6. hislerim kuvvetlidir benim, bu kadınla yalnız tanıssam daha beter olurdum ailem yanımdayken bole olduysam... kapıdan cıkarken sende cekinmezsin artık gelirsin bize falan dedi alttan alttan bakarak bende hiç bişey demedim zorla bi gulumsedim sadece, anlamıstır...
umarm bizdeki gibi olmaz hibişeyin canım cunku bizimkiler vazgecmeyi bile dusunuyolar, ama erkek arkadasıma kıyamıyolar işte sevdiler cunku onu gercekten.. ama babamın tepesi atarsa gormez gozu kimseyi bu işte yatar

ya bu kadınlar nedne böyle uyuz oluyorlar ya günün birinde oğulları evlenecek gidecek bunu neden kabul edemiyorlarki anlamıyorum yani..bu davranışlarıyla kendinlerinden soğutuyorlar sonra evlenince yanlarına gidesimiz gelmeyecek ondan sonrada karısı oğlumu uzaklaştrdı bizden..hep aynı makara..:88::88::88::88:

evet bide kotu olan biz olucaz.. zaten acayip dedikoducu biri benimki, hiçbişeyden cakmayan erkek kardeşim bile mutfaga gelip ablaa kaynanan acayip dedikoducu biri hee dedi dusunun
yedi duvele rezil eder artık aldı oglumu diye

Son düzenleme:
aynen aynen ondan sonra bızı kotu gostermeye çalışıyorlar...
benım babam da cok terstır yanında ters bı laf ederse valla çok zora gırer bızım de ıs. ama yanında soleyecegını sanmıorum. bızım kı uyanık oglunun yanında cok ıı gorunuyor.
bakalım gorecegız .. herseyın hayırlısı olsun. bende ılk tanısmaya gıtmemek ıcın cok ayak dıremıstım. benım de 6. hıssım cok kuvvetlıdır. nasıp artık akısına bıraktım.

en bastan gidilmek istenmiyosa hakikaten bişey cıkıo altından işte... oglunun yanında iyiyse korkma ailen arasında sorun cıkmaz, sonradan sende kapatırsın ona kapını olur biter tatlım, benim gordugum bu tarz cogu ornekte olan kaynanaya oldu valla, ustune bir evlat kazanacakken ogullarınıda kaybettiler

bizimkilerin sonu da oyle olcak gibi

korkmuyor değilim. çünkü babam da annesinin lafını çok dinler. zaten altlı ustlu oturuyoruz. hep sorun
o yuzden bastan soyluorum. tavrımı koyuyorum. sevgılım allahtan benım yanımda ınsallah da hep öle olur. yoksa çok ezilirim valla. öyle çok cazgır bırı de degılım ugrasamam ben onlarla yanı. ..
o yuzden hep hayırlısı olsun diyorum.

aaa sizin durum aynı bizimki gibi yaa, altı ustlu oturuyoruz bizde babanemle ve o kadar cocugunun içinde birtek babam annesinin lafından cıkmaz, benim annemde cok cekti zamanında hala ceker, bende korkuyorum annemin kaderine donmesin diye ve bende aynen sen gibi cazgır bri degilim sesim bile cıkmaz, bnmkide simdi iyi de kopruyu gectikten sonra diye bi laf var ona gelmez umarım

aynen bende annemın kaderını yasamaktan cok korkuyorum ve sureklı dua edıyorum. erkekler evlendıkten sonra degısıyorlar bu bır gercek. o yuzden tereddutluyum hep.
gercekten durumumuz cok benzıyor. evımızı aılelerden uzakta bı yerde tutcam zaten calıscam ılerde de o yuzden cok sorun olmaz dıe dusunuyorum. bu sekılde avutuyorum kendımı.
evlenme teklıfınden sonra bıle degıstı .. bole daha serbest konusuyor anlıyorum degıstıgını ama degıstın demıorum tabıkı .. hayırlısı hakkımızda ..

cok fazla takılma canım aynı durum bendede var ve ben soledim yuzugu taktın sana bi haller oldu dikkat et kendine diye.. bende sessizimdir falan ama tersim fenadır bir anıma bakar yani hiç onunu arkasını dusunmeden ceker giderim pisman olcagımı bilsemde huyumu bildigi icin alttan alıyo da bakalım ilerde ne olur
amin hayırlısı

aynen canım kafaya takmıyorum sımdılık. askere gıdecek dıe hıc sesımı cıkarmıyorum valla. en ıyı gunlernı yasatıyorum ona
bız de bı kere daha beraberdık onceden.. o yuzden onu terketmemden korkuyor sesını fazla cıkarmıyor ama ıste evlenınce ne olur allah bılır

merhaba kızlar ben geldim :)

cookiecim saçların sorun olmayacak çünkü görmeden eminim sana her hali yakışır die. kaynanayı çok takma tabi ilk izlenimde can sıkıcı durumlar bunlar ama rabbim yardım eder eminim sen onunda üstesinden gelirsin

ece gözün aydın canım. çok sevndim yakın olduğuna

angeloflove hayırlısı diyelim cidden bu işlerde zaman planlama olmuyor aniden gelişiyor herşey.

telomer geldim canım artık nişanlıyım şükürler olsun kazasız belasız çok güzel komik birgün geçirdim. bu arada resimleri ekledim arkadaşlar baştan beri tanışma yüzükler nişan hepsi albümde siz bakın sonrasında sileceğim artık kapandığım için açık resimlerimin olmasını istemiyorum malum bazen erkeklerde giriyor buraya. herşey çok güzel geçti. benim kayınvalide şuan çok şeker en başta beni hiç görmeden istememişti şimdi iki dudağımın arasına bakıyor. bende onu çok sevdim açıkcası içten seviyorum hemde. inşallah böyle devam eder.

canım resimlerine baktım maşallah Nişanlılar olarak aramıza hoşgeldin balım :82: Allah tamamına erdirsin İnşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…