gicikcadi tatlımmmm masallah sizee allah tamamına erdirsin inşallah.. imam nikahın bile kıyılmıs yaa
dugun tarihiniz belli oldumu canımmmm
buarada benle alakalı iyi dileklerine de tesekkur ederim.. cok da takılmıyorum artık ya olursa olur olmazsa olmaz nasip kısmet kader
inşallah canım en kısazamanda hayırlısıyla sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum. düğün tarihi belli değil canım henüz çok var bizde nişanlanırken dini nikah kıyılır ki nişanlılar rahat dolaşsın görüşmeleri günah olmasın resmi nikahta düğün günü yada düğünden önce yapılır. biz yine de hayırlısıyla olsun diyelim canım. anneler böyle işte bizimkiler kız annesi onlar kadr burun kıvırmıyor
gıcıkcadı ben de görmek istiyorum resimlerini,sildin mi yoksa???
inşallah canım ...
seninde dugununu evini herseyini goruruz inşallah..
gıcıkcadı baktım resimlerine,Allah tamamına erdirsin yaaa.
maşallah
bizde de dini nikah nişanda yapılır. doğu adetleri benziyor,ama bizde şnişan şerbeti yok:)
keşke ayakkabı altına adımı yazdırsaymışım,bak şimdi aklıma geldi
büyük nişanı salonda yapacağız canım üzülme inşallah o zaman yazarız
haa tamam bir nişan daha varmış
yaşasınnnnn
kızlar ya benim bi sorunum var.
benim erkek arkadaşımın malum kpss sonucunu bekliyoruz.
atanması olduktan sonra işi resmiyete dökelim dedik.
askerliğini de yapmış zaten.
ancak babam neden bizimle tanıştırmaya getirmiyor,yoksa bu genç ciddi değil mi deyip annemi sıkıştırıyor.
ben de açık açık durumu şimdiden söylemek istemiyorum.
sonuçta kaderde ne var bilinmez.
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
bugün tüm gece babam surat astı,konuşmadı benimle doğru düzgün
canım çok yeniymiş ilşknz çocuk şimdi gelse ne bileyim olmaz yani..bencede atanmayı beklemeniz lazım ama babanda annende ne zmandr görüştüünüzü tam bilmeynce,sende konuşmamışsın artı çocuğu tanımıyorlar yani doğal olarak bu şeklde düşüneblrler bilemezler üzülmene gerk yok tanıyınca baban annen hepsi anlayacaktr niyetini bencede beklemeniz en hayrlısı işi olur en azından babanın karşısına bu şeklde çıkması daha hayrlı olur..ki erken zaten tanşmak için..
teşekkürler canım merak etme bu günlerde bitecek inşallahgicikcadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahmaşallah çok güzel olmuşsun sende aramıza katıldın artık bu arada sağol iyi dileklerin için ah şu askerlik bitsede gelsee
asker yıolu bekleyenler bizim dağıtımlar açıklandı sizinkiler nerelere düştü??
teşekkür ederim canım. yok özel değil kapanmayı ben yaklaşık bir yıldır çok istiyordum. ama bir türlü nefsimi yenip kapanamadım. nişanlımın ailesi muhafazakar ama ne nişanlım nede ailesi kapanmam için birşey söylemediler. aşkıma kapanayım mı diye sorduğumda sen bilirsin dedi ben sana kapan desem hiç bir anlamı kalmaz kapanmanın Allah için yapman gerekir. eğer benim fikrimi sorarsan ben isterdim dedi. bu konuşmadan bir hafta sonra isteme oldu cumartesi günü. pazar günü annesiyle babası geldi yanlarına yazma örtüp gittim ertesi günde öle kapandım işte.Bizde nişanlımla dini nikah kıydırdık bizdede nişanlılar rahat görüşsün günah olmasın gezip tozmaları diye nikah kıyılır..
gicikcadı, kapanmanda hayrlı olsun Allah utandrmasın..Çok özel olacak belki ama sen isteyerek mi kapandın nişanlının ailesi mi muhafazakar yoksa?
annene anlat en azından babanın korkularının gerçek olmadığını.. yazık oda napsın kızı için endişeleniyor. bu konu için kendini üzme onlar bilemez senin ne düşündüğünü her anne baba gibi endişelenirler. bence kısa bir tanışma yaptırsan. babanda öğretmenmiş anlar halden iş kıyaslaması nie yapsın ki?? ben olsam bu durumda kısa bir tanışma yaptırırdım ne bileyim dışarda bir kahve içmek gibi en azından içleri rahatlar die düşünürüm.kızlar ya benim bi sorunum var.
benim erkek arkadaşımın malum kpss sonucunu bekliyoruz.
atanması olduktan sonra işi resmiyete dökelim dedik.
askerliğini de yapmış zaten.
ancak babam neden bizimle tanıştırmaya getirmiyor,yoksa bu genç ciddi değil mi deyip annemi sıkıştırıyor.
ben de açık açık durumu şimdiden söylemek istemiyorum.
sonuçta kaderde ne var bilinmez.
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
bugün tüm gece babam surat astı,konuşmadı benimle doğru düzgün
gicikcadiiiiiiiiiiii, çok şekersin yaaamaşallah canım
tebrik ederim, ilk adımı attınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?