'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gicikcadi tatlımmmm masallah sizee allah tamamına erdirsin inşallah.. imam nikahın bile kıyılmıs yaa

dugun tarihiniz belli oldumu canımmmm

buarada benle alakalı iyi dileklerine de tesekkur ederim.. cok da takılmıyorum artık ya olursa olur olmazsa olmaz nasip kısmet kader

inşallah canım en kısazamanda hayırlısıyla sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum. düğün tarihi belli değil canım henüz çok var bizde nişanlanırken dini nikah kıyılır ki nişanlılar rahat dolaşsın görüşmeleri günah olmasın resmi nikahta düğün günü yada düğünden önce yapılır. biz yine de hayırlısıyla olsun diyelim canım. anneler böyle işte bizimkiler kız annesi onlar kadr burun kıvırmıyor

inşallah canım ...
seninde dugununu evini herseyini goruruz inşallah..

gıcıkcadı baktım resimlerine,Allah tamamına erdirsin yaaa.
maşallah
bizde de dini nikah nişanda yapılır. doğu adetleri benziyor,ama bizde şnişan şerbeti yok:)
keşke ayakkabı altına adımı yazdırsaymışım,bak şimdi aklıma geldi

büyük nişanı salonda yapacağız canım üzülme inşallah o zaman yazarız

haa tamam bir nişan daha varmış

yaşasınnnnn

bizde nişan çok Bu nişan erkeklere oldu. Dini nikah kıyıldı. Yemek ve şerbet verildi yüzükler takıldı. Sadece aileden olan kadınlar vardı. Büyük nişanda tüm akrabalar çağrılır. Tekrar yüzükler takılır. Bu sade bişeydi söz gibi düşün.

gicikcadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah maşallah çok güzel olmuşsun sende aramıza katıldın artık bu arada sağol iyi dileklerin için ah şu askerlik bitsede gelsee

asker yıolu bekleyenler bizim dağıtımlar açıklandı sizinkiler nerelere düştü??

Bizde nişanlımla dini nikah kıydırdık bizdede nişanlılar rahat görüşsün günah olmasın gezip tozmaları diye nikah kıyılır..
gicikcadı, kapanmanda hayrlı olsun Allah utandrmasın..Çok özel olacak belki ama sen isteyerek mi kapandın nişanlının ailesi mi muhafazakar yoksa?

kızlar ya benim bi sorunum var.
benim erkek arkadaşımın malum kpss sonucunu bekliyoruz.
atanması olduktan sonra işi resmiyete dökelim dedik.
askerliğini de yapmış zaten.
ancak babam neden bizimle tanıştırmaya getirmiyor,yoksa bu genç ciddi değil mi deyip annemi sıkıştırıyor.
ben de açık açık durumu şimdiden söylemek istemiyorum.
sonuçta kaderde ne var bilinmez.
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
bugün tüm gece babam surat astı,konuşmadı benimle doğru düzgün

hımmm..siz ne zamandır tanışıyorsunuz sevgilinle baban ne kadar zamandır biliyor yani..

sevgilimle dokuzuncu ayımızdayız.
babama hiçbir zaman bi açıklama yapmadım.
annem anlayınca da inkar etmedim.
babam da böylelikle öğrenmiş oldu.
babam anneme bu çocuk bizim kızla dalgasını geçiyo,gelip bizimle tanışmadı falan demiş.
halbuki erkek arkadaşım evlenmeye daha hevesli,bilmiyo ki.
bugün laf arasında evlenmeye niyeti çok da olmayan benim falan dedim.
kpss falan desem işsiz muamlesi yapar diye söylemiyorum bizimkilere.

bence fıkırlerını paylasırsan daha ıı anlarlar senı ve boylece yanlıs anlasılma olmaz. bence aılenle bunu konusmalısın.
ben goremedım nısan resımlerınızı neden acaba ??

gicikcadiiiiiiiiiiii, çok şekersin yaaa maşallah canım
tebrik ederim, ilk adımı attınız

canım çok yeniymiş ilşknz çocuk şimdi gelse ne bileyim olmaz yani..bencede atanmayı beklemeniz lazım ama babanda annende ne zmandr görüştüünüzü tam bilmeynce,sende konuşmamışsın artı çocuğu tanımıyorlar yani doğal olarak bu şeklde düşüneblrler bilemezler üzülmene gerk yok tanıyınca baban annen hepsi anlayacaktr niyetini bencede beklemeniz en hayrlısı işi olur en azından babanın karşısına bu şeklde çıkması daha hayrlı olur..ki erken zaten tanşmak için..

ben de kesinlikle öyle düşünüyorum. zaten atandıktan sonra 2012 gibi bile evlenebiliriz,durumumuz gayet ciddi,sonuçta ikimizde yetişkin birer insanız.
aslında babamla da bir dönem beraber çalışmışlıkları var(babam da öğretmen),yani tanıyor babam erkek arkadaşımı ama o olduğunu bilmiyor.

benim sıkıntım artık idare edememem oldu,zaten ramazan geliyor,sonra da biz bayram için il dışına çıkacağız, belki bu süreçte biraz sakinleşirler.
bizimkiler de görüşmemize bir şey demiyor,haftada bir falan görüşelim istiyorlar,annem açıkça dedi.
biz de artık bi süre sabredeceğiz,zaten önümüz ramazan.

Son düzenleme:
teşekkürler canım merak etme bu günlerde bitecek inşallah

teşekkür ederim canım. yok özel değil kapanmayı ben yaklaşık bir yıldır çok istiyordum. ama bir türlü nefsimi yenip kapanamadım. nişanlımın ailesi muhafazakar ama ne nişanlım nede ailesi kapanmam için birşey söylemediler. aşkıma kapanayım mı diye sorduğumda sen bilirsin dedi ben sana kapan desem hiç bir anlamı kalmaz kapanmanın Allah için yapman gerekir. eğer benim fikrimi sorarsan ben isterdim dedi. bu konuşmadan bir hafta sonra isteme oldu cumartesi günü. pazar günü annesiyle babası geldi yanlarına yazma örtüp gittim ertesi günde öle kapandım işte.

annene anlat en azından babanın korkularının gerçek olmadığını.. yazık oda napsın kızı için endişeleniyor. bu konu için kendini üzme onlar bilemez senin ne düşündüğünü her anne baba gibi endişelenirler. bence kısa bir tanışma yaptırsan. babanda öğretmenmiş anlar halden iş kıyaslaması nie yapsın ki?? ben olsam bu durumda kısa bir tanışma yaptırırdım ne bileyim dışarda bir kahve içmek gibi en azından içleri rahatlar die düşünürüm.

gicikcadiiiiiiiiiiii, çok şekersin yaaa maşallah canım
tebrik ederim, ilk adımı attınız

teşekkürler canım. Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…