• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızlar nasılsınz.. ben sıkntıdan patlıyorm resmen evde.. yaz tatili geldi yine sıkılmaya başladım hemen..annemler evi süpür orayı topla vs derken iyice bunaldım.... siz nasıl vakt geçiriyosunuz?

cnm 2. resmdeki yüzüklere BAYILDIM! bu yüzükleri nişan içinmi düşünüyosn?

valla tatlım bende evin işiyle ugrasıyorum yeni eşyalar gelicek ev maf durumda bitmio temızlıgıı cok derın temızlıge gırıstık:1: evet nişan için istiyorum tatlımm alttakileri istiyorum bide tektaş olur işşte evlilik teklifinde bekliyorum artık :9:

Alttakiler çok hoş canım. :69:

onun içine kalpli parmak izi olsun diimi Almor'm yaa cok cicik olurr:21:

valla tatlım bende evin işiyle ugrasıyorum yeni eşyalar gelicek ev maf durumda bitmio temızlıgıı cok derın temızlıge gırıstık:1: evet nişan için istiyorum tatlımm alttakileri istiyorum bide tektaş olur işşte evlilik teklifinde bekliyorum artık :9:

onun içine kalpli parmak izi olsun diimi Almor'm yaa cok cicik olurr:21:

cnm hem böyle bir alyans hemde tek taş bi arada takılıyor dimi nişnlıyken?

ahah kızlar.. giyimden bahsetmişiniz.. benmki takar giyime. açık giyinen bir insan değilm zaten ama bezn atlet tarzı bluzla bolero giyiyorm.. o gün de biraz aşağı inmiş bluzm ama öyle abartı değil.. bu da beni almaya geldi okl dönüşü. bi de çiçek almş. geldm otrdm ayyy en güzl aşkmm teşkkrler fln derken bi baktm yüzü 5 karış yüzüme bile bakmıyo.. dedm neyin var ne oldu. keşke almasaydm önünü kapat! dedi...:37: deli ediyor beni deli!

maçoo eniştee beyy hee :1::1: benim bi minilerime karışıyooo işte sağolsun bebişçiimm ama dedim tmm seni kzıdırmıcam bidaha diyee aldım gönlünü facedende tüm fotoları silmiş zibidi yaa :101: ama yerim onun kıskanclıgını

Eki Görüntüle 228907 Eki Görüntüle 228908

yaa bayıldım bunlaraaaaa çok orjinaaall belki üstte abartı olur ama içinde mutlaka istiorum böle bişi

Eki Görüntüle 228909 büyük ihtimalle ben böle bişi alıcam içlerinede parmak izimizzz olsuuunnn :69: bayıldım bayılldıımmm

Alttakiler çok hoş canım. :69:

bencede alttakiler çok hoş yaa :) bizimki klasikti ne bilim ben çok taşlı abartılı alyans sevemedim gitti :) illa sade olsun diye tutturdum tektaşımda küçük olsun istedim taşı ıkar die korkumdan sürekli takamıyorum zaten :60: kalın klasik aldık ama kalın olunca bi süre sonra havasız kalmadan olsun sürekli takmadan olsun yazın çekilmez hal aldı evlenince ince eski sarı evlilik yüzükleryle değiştirelim diyoruz :) ne bilim bence alyans klasik alyanstr benm fkrm bu yani :71:

evet cnm öyle takılıyor..o yüzden ben beyaz altın istemedim tektaşımı yeşil altın üstüne pırlanta oldu ikisi ayrı renk olunca hoş dumuo çünkü :)

evett tatlımmm öle oluyoo

bencede alttakiler çok hoş yaa :) bizimki klasikti ne bilim ben çok taşlı abartılı alyans sevemedim gitti :) illa sade olsun diye tutturdum tektaşımda küçük olsun istedim taşı ıkar die korkumdan sürekli takamıyorum zaten :60: kalın klasik aldık ama kalın olunca bi süre sonra havasız kalmadan olsun sürekli takmadan olsun yazın çekilmez hal aldı evlenince ince eski sarı evlilik yüzükleryle değiştirelim diyoruz :) ne bilim bence alyans klasik alyanstr benm fkrm bu yani :71:

ben severim hafiften kokoşluğu valla ne yalan söliim:1: altakinden oluck zaten ama içine parmak izimiz mutlaka olucakkk ya bayıldım şuan cicikleree :1:

coookiiee bak kuşum inceleride varmış benim begendıgımın

$alyans_007.webp :69:

Gicikcadım yüzükleriniz çok hoş hayırlı olsun.:71: Biz de dün hayatımla tek taş modelleri baktık benim istediğim tarzda alacak tabi evlenme teklif ederken ne zaman alacak bilmiyorum fakat tahminimizden pahalı baya ya pırlanta tektaş modellei.:18:

aaaahhh aaahhh bir tektaşım bilem yok :1: valla ben tektaşları çok seviyorum hevesim kalmasın diye de denemedim bile. ramazandan sonra doğum günüm var belki çok az ihtimalde olsa o zaman alabilir. almazsa da napiyim bende kendim alır takarım :63: :63: :32::63::63: bizim adetlerde normalde sözde takılır tektaş yada söz yüzüğü ama bizin kayınanniş büyük gelinine yapmamış bu gelinime de yapmam dedi. sizin aranızdaki aşk, sevgi saygı huzur mutluluk bitmesin boşver canım tenekeden de olsa önemli değil. ben teşekkür etmeyi unuttum saol bitanem :54:

coookiiee bak kuşum inceleride varmış benim begendıgımın

Eki Görüntüle 228926 :69:

cok guzelmiş bu canımm yaa bugun gidicez tektasımı almaya kucultup haızırlamıslar bakim bu modele de ben... bulurum inşallah
mantılar borekler acıldı dolmalar sarıldı yarın icin hazırız gibi :18:
birazdan askım gelcek annemin dogumgunu bugun ona suprız yapıcaz, sonra da gidip bi sinema yapalım dioruz stres atmam lazım yaa off ne heycanlı bişeymiş :18:

cok guzelmiş bu canımm yaa bugun gidicez tektasımı almaya kucultup haızırlamıslar bakim bu modele de ben... bulurum inşallah
birazdan askım gelcek annemin dogumgunu bugun ona suprız yapıcaz, sonra da gidip bi sinema yapalım dioruz stres atmam lazım yaa off ne heycanlı bişeymiş :18:

ay ben bile heycan yaptııımmm tatlııım yaa cok guzel gecıcek hersey kotuu bişi dusunmee, mantılardan böreklerden bizede getir :1::1: Annede iyiki doğmuş ve seni doğurmuş tatlım nice mutlu seneler annişee :71:

mutluluktan bu heyecanlar.. tatlı tatlı.....
hem misler gibi de git sinemana,şöyleee bir rahatla bakalım.

Annecikininin de doğum gününü kutllarımmm:16::16::16::16:

$217785420110426133946.webp
minnaaaaakkkkkk :) ben buna bayıldım :69:

cookie canım annişinin doğum günü kutlu olsun :71::71: yarın içinde bol şans bitanesi :70:

canım dışına bakınca yeşil altın sanki, içi ama kızıl gibi.. anlamadım :37:
bak yeşil altın örneği koyayım bir tane :

$img_603835637_200.webp

kızlar bir şey soracağım ama nasıl karşılarsınız bilmiyorum:17::17::17:

şimdi islam'da erkeğin altın takı kullanması haram,ben de bu sebeple evlilik yüzüklerinin nasıl seçileceği konusunda çok kararsız kaldım.
erkek arkadaşıma mı bıraksam kullanacağın yüzüğün altın olup olmamasını?

Back