selam kızlaar... minnakım gecmiş olsunn yeni gelenler hosgeldii
canım cumartesi tanısmaya geliyolar telomerin dedigi gibi sozum eylul 11 de, askımın teyzesini beklioruz o gelince olcak söz.. valla bugun agrım daha da bi arttı ama gelen giden yok... kıyafet için dun ole dolandıkki askımla ayaklarımıza kara sular indi ama hiçbişey yok bulamadım bayrama bıraktım artık kıyafet işini tatlım
ah canım ole korkuyorumkii denk gelcek die 2 gun kaldı, cıktım dun ama bişe bulamadım malesef sezon sonu hiçbişey yok magazalarda

cok stresliyim yaa askımada yansıtıorum durduk yerde tersliyorum cocugu falan :26:
evet bitanemm senin dedigin gibi c.tesi tanısma olcak... hazırlık telasımız zaten var ama onlar btti gbi yarın dolma sarılcak borek yapılcak bi onlar kaldı ama bendeki stresi sormaaaa

bende naprosyn alırım genelde majezik falan işe yaramıo, o da bi yarıo bi yaramıo işte bilmiorum nolcak en nefret ettigim seydir onemli bi gune denk gelmesi kız olmak ne zor yaa
amin canım inşallah isteyen herkese nasip olsunn... ama bnmkinden daha tatlı gecsin inşallah benim kabusum oluyo resmen ne kıyafet bulabiliorum ne ayakkabı, aldıgım kıyafetlerinde basına iş gecio, bide bu malum donem cıktı basıma işim rast gitmedi gitti
71. sayfada daha once aldıgım isteme kıyafet ve ayakkabılarım var tatlım, ama artık onları giymiycem cunku terzi mahvetti yeni kıyafet bakıorum ve bişey bulamadım... bayrama kaldı artık, begenirsen al ve sana tavsiyem terzilik işi olmayan sorunsuz cuk diye oturan bişey al... inş bnm yasadıgım sanssızlıkları hiç yasamassın bu bnm alcagım 3. kıyafet ve 3. ayakkbı olcak