• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

istanbuldan döndüüüümmm :52::52::52::52::52::52:

gene bekleriiz İstanbul'umaaa canımmm :101: Hoşgeldiinn

hoşgeldin canım :71::71:

valla buralarda şuan 2 çeşiti yaygın. hava sıcak klima vantilatör derken farketmeden hastalanıyor insan. bizim burda birde geceler çok serin gündüz yanıyon gece donuyon :20: baş üstü doktora git canım ya valla ilaçsız o ağırlık gitmiyor. :18:

dayanılmıyo zaten tatlım su sıkıntıyı cekmeye degmez gıdıcem bıraz toparlım kendımıde iğne vururlarmıı:18:

Kızlar istanbulda yaşayan varsa kesinlikle Florya istanbul akvaryuma gitsin yani mükemmel olmuş mükemmmeeeeeeeeeell :52::52::52::52: Gıcıkcadı ay isteme olayı noldu nete giremedm hiç çok merak ettmmm

gene bekleriiz İstanbul'umaaa canımmm :101: Hoşgeldiinn

dayanılmıyo zaten tatlım su sıkıntıyı cekmeye degmez gıdıcem bıraz toparlım kendımıde iğne vururlarmıı:18:

bende iğneden korkuyordum serum takın dedim serum taktılar canım. sende söyle korktuğunu çünkü bu hastalıklar için iğneler ağır oluyor. serum 20 dk bitti hemencecik :34:

Kızlar istanbulda yaşayan varsa kesinlikle Florya istanbul akvaryuma gitsin yani mükemmel olmuş mükemmmeeeeeeeeeell :52::52::52::52: Gıcıkcadı ay isteme olayı noldu nete giremedm hiç çok merak ettmmm

aay inşallah bende aşkımla gidebilirim. isteme güzel geçti çok şükür canım :nazar: verdiler yani. :21: bu pazarda yüzükleri takacağız inşallah. birde dini nikah falan kıyılacak. yüzükleri henüz alamadık hiç boş zamanımız yok aksi gibi patronda tatile gitti. bende o yokken mağazadan çıkamıyorum aynı şekilde aşkımda(biz aynı kişinin 2 ayrı mağazasında çalışıyoruz. mağazalar çok yakın birbirine 2 dükkan var aramızda) bugün patron yoldaymış yarın gelirse çıkıp alacağız en son çare cumartesiye kalıyoruz. bende aceleciyimdir biraz kafama taktıkça uykularım falan kaçıyor. :18::18:

bende iğneden korkuyordum serum takın dedim serum taktılar canım. sende söyle korktuğunu çünkü bu hastalıklar için iğneler ağır oluyor. serum 20 dk bitti hemencecik :34:

aay inşallah bende aşkımla gidebilirim. isteme güzel geçti çok şükür canım :nazar: verdiler yani. :21: bu pazarda yüzükleri takacağız inşallah. birde dini nikah falan kıyılacak. yüzükleri henüz alamadık hiç boş zamanımız yok aksi gibi patronda tatile gitti. bende o yokken mağazadan çıkamıyorum aynı şekilde aşkımda(biz aynı kişinin 2 ayrı mağazasında çalışıyoruz. mağazalar çok yakın birbirine 2 dükkan var aramızda) bugün patron yoldaymış yarın gelirse çıkıp alacağız en son çare cumartesiye kalıyoruz. bende aceleciyimdir biraz kafama taktıkça uykularım falan kaçıyor. :18::18:
kafana takma canım sende :D ay patrona gıcık oldum görüyo işte kalabalık başınız nie öle gıcıklık yapıoki..grrr :47: canlarım benim en güzel yüzük sizin olsun hayrlısı olsun herşeyin:nazar::nazar::nazar:

merak ediyorum bende askerim gelince gitcem bendeeee
inşallah gelir sağ salim :72: çok memnun kalırsınız dolu dolu geçiyo bitince aaaa bitti mi die üzülüosunuz :D

kafana takma canım sende :d ay patrona gıcık oldum görüyo işte kalabalık başınız nie öle gıcıklık yapıoki..grrr :47: Canlarım benim en güzel yüzük sizin olsun hayrlısı olsun herşeyin:nazar::nazar::nazar:

Inşallah gelir sağ salim :72: çok memnun kalırsınız dolu dolu geçiyo bitince aaaa bitti mi die üzülüosunuz :d

aslında çok iyi biri patronumuz allah razı olsun bizim buralarda onun kadar iyi patron biraz zor bulunur. Ama bu işte bize biraz anlayışsız davranıyor. Benim olduğum mağazada bir çift çalışıyor karı-koca hergün kavga dövüş şamata onları öyle görünce sanırım bizimde öyle olacağımızı sanıyor. Kadın satışta çok iyi ama çok kıskanç ben gelmeden önce mağazada göz bebeğiymiş patronun muhasebeci iyi değilmiş tabi bu o zamanlar patron gibi hissediyormuş ben gelince kadının saltanatı tepe taklak oldu. Kocası beş para etmez bir adam surat hep asık ama karısı iyi satış yapıyor diye patron onu çıkarmaktan korkuyor karısı da çıkar diye bizde aynı oluruz sanıyor. Ama aşkım zaten diğer mağazanın müdürü ve bütün yük zaten onun omzunda yani benim için onu tutamaz kavga desen ikiizde herşeyin yerini bilen insanlarız etmeyiz kavga falan onu da biliyor ama bilmemezliğe vuruyor.

Duş aldım şimdi meyve çayı içiyorum dışarı çıkcak halim yok o derece fenayım yaa ablam gelsinde götürsün benii hastaneyee razıyım artık iğneye herşeyee geçsin yeterkii cadıcımm :14: kafanızda belirlediğiniz bi model varsa hemen gider alırsınız kusum, bende takıntılıyımdır sımdıden kurmaya başladım kafamda, bide annaneden yadigar herseyın ılk kötüsünü düşünüyorum yaa:1:

kafana takma canım sende :D ay patrona gıcık oldum görüyo işte kalabalık başınız nie öle gıcıklık yapıoki..grrr :47: canlarım benim en güzel yüzük sizin olsun hayrlısı olsun herşeyin:nazar::nazar::nazar:

inşallah gelir sağ salim :72: çok memnun kalırsınız dolu dolu geçiyo bitince aaaa bitti mi die üzülüosunuz :D

meraklandım şimdii kız 33 gün sonaa koşa koşa gitcem yarimle aslında çok yakın bana yer 20 dk falan var aramızda ama sevdiceğimde merak ediyodu beraber gideriz onsuz gitmiim

günaydın kızlar nasılsınız. bu arada bende 89 luyum. dicle maşallah canım ya ne kadar güzel bir kızsın sen. nişan ve mezuniyet resimlerine hayranlıkla baktım.

minnakcım sende ballısın kuşum annen kuaförmüş. sen modelist oh ne ala inşallah herşeyin istediğinden güzel olur. evden taşınmamanıza sevindim en azında komşunuzda düzelirse düzeniniz bozulmadan devam edersiniz. çok zor oluyor hele bu isteme işi falan olunca daha bir zor yeni ev yeni düzen birde misafir ağırla ooooooooooooyy ooooyyy birde çalıştığım için benim aklım hep evde oluyor benim elim değmeyince sanki bişeyler eksik diye hissediyorum. evimde olmayı özledim gerçekten. ay sabah sabah ne çok konuştum. öyle yorgunum ki kızlar gece heyecandan uyuyamıyorum sabahta erken kalkıyorum. artık gözlerim ağrıyor. :58::59::59::59: Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ben heyecan ve stresi alacak bir icat keşfedecem kararlıyım ben yanıyom diğer kardeşlerim yanmasın :62::62::62::62::62::62:

cok teşekkür ederim canım :) ben pek begenmiyorum aslında kendimi ama .. seninde istemen yeni olmuş galiba cok heycanlanmıştım bende ya cok stresli oluyo hatta benim nişanımdan 1 hafta önce benim gözümde egzema cıktı neseki küçük bişeydi krem flan kullanınca gecti ama oyle stresi sıkıntıyı alıcak bi icat cok iyi olurdu :)

minnaksultan cok gecmiş olsun ya benim bildiğim en kötü agrı böbrek ve diş agrısıymıs galiba cok cok gecmiş olsun tekrardan :(

meraklandım şimdii kız 33 gün sonaa koşa koşa gitcem yarimle aslında çok yakın bana yer 20 dk falan var aramızda ama sevdiceğimde merak ediyodu beraber gideriz onsuz gitmiim

ay biz karşıdan geld,k florya ne kadar uzaktı helede akvaryumun yeri :53: delirdik gelene kadar yolda yorulduuk..içinde çok güzel bi kafe var denize karşı yemek filan yersiniz.hediyelik eşyalardanda peluş balina alırsınız:21: daha güzelde olablrdi ama akvaryuma alışamamış balıklar ondan yavrular biraz daha çoğunlukta köpek balıkları vatozlar deniz bitkileri her yer masmavi çok güzeldii :52::52::52::52:

aslında çok iyi biri patronumuz allah razı olsun bizim buralarda onun kadar iyi patron biraz zor bulunur. Ama bu işte bize biraz anlayışsız davranıyor. Benim olduğum mağazada bir çift çalışıyor karı-koca hergün kavga dövüş şamata onları öyle görünce sanırım bizimde öyle olacağımızı sanıyor. Kadın satışta çok iyi ama çok kıskanç ben gelmeden önce mağazada göz bebeğiymiş patronun muhasebeci iyi değilmiş tabi bu o zamanlar patron gibi hissediyormuş ben gelince kadının saltanatı tepe taklak oldu. Kocası beş para etmez bir adam surat hep asık ama karısı iyi satış yapıyor diye patron onu çıkarmaktan korkuyor karısı da çıkar diye bizde aynı oluruz sanıyor. Ama aşkım zaten diğer mağazanın müdürü ve bütün yük zaten onun omzunda yani benim için onu tutamaz kavga desen ikiizde herşeyin yerini bilen insanlarız etmeyiz kavga falan onu da biliyor ama bilmemezliğe vuruyor.

aay adamın şansından hep çiftleri çalıştırıyor demekki :60: ama o karı kocayada deli oldum huzur falan kalmaz..patron onları görünce haklıda olablr belki korkuyordur gerçektende ama onlarnda kavga dövüş olması çok saçma iş ayrı özel hayat ayrı..belkide 24 saat beraber olmak gzel değildr insan özlemeli eşini :)

Meraba kızlar bennnde 2013 gelini olucam inş. 1,2 haftya sözüm var seneye yaz nişan olucak ondan sonraki yazda dügünnnn artık birlikte günleri sayarız :) ßir zamanlar bu sitede Asker şafagı sayardım artık dügün şafagııı :)

tatlım küçük bi tencereye su doldur içinede zeytinyağı olan cezveyı koy, bişey usulü kaynatma diyolarda aklıma gelmedi şimdi. ısındığında sacına surucen kabın ıcıne dok zeytınyagını sadece uclara yedire yedire sür streçle kafanı 2 saat kadar bekleyip yıka, yağı diplere getirme ama çok yağlandırıyo. bide hakiki sızma zeytinyağı olsun kuşum, ben çok faydasını gördüm valla hem parlatıyo hem yumuşatıyo inşallah sendede işe yarar canım

teşekkür ederim kuzum deneyeceğim bu hafta :10:

çok guzel gerçekten canım bende deniz kızı şeklinde istiyorum kendım dıkıcem tasarlıcam ınsallahhh o gunler gelsın helee biii:69:

Telomeriim çamterebentini duymadımda saç dökülmesi için sarımsaklı şampuan çok iyi geliyomuş denedin mi hiç?
aaa ben de deniz kızı olayım :) benim mezuniyet elbisemde o tarzdı :)
sarımsaklı şampuanı da sorayım aktarlara o zaman

bende dün duydum sarımsaklı sampuanı aktarlarda satılıyomus galiba uzaması içinde işe yarıyomuş . kızın biri saçını kazıtmak zorunda kalmış sonra 4senede beline gelmiş saçı . zeytinyağını bikaç kez bende yapmıştım ama sora sıkıldığım için bıraktım simdi sadece saç maskesi yapıorum zatende cıtcıtlarım var sıkılınca uzun olmasını isteyince onları takıveriyorum :)
bu arada telomer bende 89luyum benimde nişanlım ağustosta askere gidiyo ve 2013te evlencez inşallah ne kadar cok ortak noktamız varmıs :)
evet canım. hangi bölüm sizin, aynı sınıfta mıydınız yoksa bizim gibi :)
bebişleriiimm çok hastayıımmmmm boğazlarım şişşşş nezlede oldum öksürmekten uyuyamadım gece:14:
geçmiş olsun canım ya:43:

Meraba kızlar bennnde 2013 gelini olucam inş. 1,2 haftya sözüm var seneye yaz nişan olucak ondan sonraki yazda dügünnnn artık birlikte günleri sayarız :) ßir zamanlar bu sitede Asker şafagı sayardım artık dügün şafagııı :)
hoşgeldin :71:
asker şafağı sayman bitmiş ne güzel darısı başımıza :10:

minnaksultan cok gecmiş olsun ya benim bildiğim en kötü agrı böbrek ve diş agrısıymıs galiba cok cok gecmiş olsun tekrardan :(

evet tatlım böbrek ağrısını Allah düşmanıma bile vermesiiinnn:50:

ay biz karşıdan geld,k florya ne kadar uzaktı helede akvaryumun yeri :53: delirdik gelene kadar yolda yorulduuk..içinde çok güzel bi kafe var denize karşı yemek filan yersiniz.hediyelik eşyalardanda peluş balina alırsınız:21: daha güzelde olablrdi ama akvaryuma alışamamış balıklar ondan yavrular biraz daha çoğunlukta köpek balıkları vatozlar deniz bitkileri her yer masmavi çok güzeldii :52::52::52::52:

bayaa yol gelmişsiniz canım benim dibimde hemen, gittiğimde bol bol seni anıcam:1:

Hoşgeldin canımmmmmm 33 gün sonra bende düğün şafağına geçicem inşallah:16:

teşekkür ederim kuzum deneyeceğim bu hafta :10:

aaa ben de deniz kızı olayım :) benim mezuniyet elbisemde o tarzdı :)
sarımsaklı şampuanı da sorayım aktarlara o zaman

geçmiş olsun canım ya:43:

[/COLOR]

Sağol tatlım doktora gittim geldim ilaca yüklenemiyo malesef bi pastil verdi boğazlarım için bide deniz suyu verdi buruncuğum aksın diye, kızlar bide ben geçtiğimiz eylülde burnumdan ameliyat oldum ağır bi ameliattı hala tam olarak iyileşemedii, burnum akıo ama hala rahatca silemiyorum o yüzdende şuanda çok sıkıntı çekiyorum:14: ne sıkıntılı bi minnakınız var ya :101:

Son düzenleme:
minnakım, allah başka dertler vermesin güzelim. geçer inşallah tüm rahatsızlıkların. :70:

selam kızlaar... minnakım gecmiş olsunn yeni gelenler hosgeldii

erzurumluyum canım. Güzel ve ince bir fikir tebrikler canım :71:

:53::53::53::53: Aaaaaaaaaaaaaaaa bu cumartesimi geliyorlar anam resmen şok oldum kuzum ya.şu kıyafet derdin hayırlısıyla bitse bitanem stresten kurtulsan. Inşallah denk gelmez rahat olursun yada artık ilaçla falan idare edersin. Ben daha var zannediyom gelmelerine ay ne biçim şaşırdım canım ya biliyorsun pazar günü de biz yüzük takıyoruz. Böle güzel tesadüflerle çok mutlu oluyorum. Sende merak etme canım biliyorusn stresli olunca daha erken olabiliyor. Inşallh onlar gittikten sonra olur canım ya :31::31:

canım cumartesi tanısmaya geliyolar telomerin dedigi gibi sozum eylul 11 de, askımın teyzesini beklioruz o gelince olcak söz.. valla bugun agrım daha da bi arttı ama gelen giden yok... kıyafet için dun ole dolandıkki askımla ayaklarımıza kara sular indi ama hiçbişey yok bulamadım bayrama bıraktım artık kıyafet işini tatlım :25:

bayaa uzakmışız cidden kuşum:61: benim enişte adayımda erzurumluuu ailesi falan çok iyi insanlarr:61:

ahh kusum hayırlısıyla bi geçsin şu stresin, çıkabildinmi dışarı kıyafet için falan, inş malum günde sonraa olurda stres üstüne stres olmazsın bebeğim

ah canım ole korkuyorumkii denk gelcek die 2 gun kaldı, cıktım dun ama bişe bulamadım malesef sezon sonu hiçbişey yok magazalarda :50: cok stresliyim yaa askımada yansıtıorum durduk yerde tersliyorum cocugu falan :26:

canım istemeye gelmiyorlar bu cumartesi, isteme 11 eylülde öyle biliyorum ben :) oturmaya geliyorlar tanışmaya.. öyle miydi cookicim ? şimdi onlar için hazırlık falan yaparsınız o telaş olur zaten elbiseyi onlar gittikten sonraya bırak istersen, bütün stresler bir anda olmasın. o malum günleri hiç söyleme zaten :( majezik olmasa yaşayamazdım sancıdan ölürdüm heralde, seni çok iyi anlıyorum. inşallah cts.ye denk gelmez.

evet bitanemm senin dedigin gibi c.tesi tanısma olcak... hazırlık telasımız zaten var ama onlar btti gbi yarın dolma sarılcak borek yapılcak bi onlar kaldı ama bendeki stresi sormaaaa :52: bende naprosyn alırım genelde majezik falan işe yaramıo, o da bi yarıo bi yaramıo işte bilmiorum nolcak en nefret ettigim seydir onemli bi gune denk gelmesi kız olmak ne zor yaa :5:

canııııım ne tatlı heyecanlar... darısı bize inşallah ... ayyy ben daha 4-5 ay olmasına rağmen düşündükçe karnıma kramplar giriyo.. anneme sorup duruyorum kahveyi ilk kim vercem ben.. nerde durcam nası olcak..ya bi pot kırarsam falan:1:bi de benmkiler öyle gelip gitmicekler de uzaktan olduu için kalacaklar. heyecan hat safhada olcak.. istemede nası bi elbise giyeceksin canım? ben de onu düşünüyorum görüp beğenirsem alıcam da şimdiden

amin canım inşallah isteyen herkese nasip olsunn... ama bnmkinden daha tatlı gecsin inşallah benim kabusum oluyo resmen ne kıyafet bulabiliorum ne ayakkabı, aldıgım kıyafetlerinde basına iş gecio, bide bu malum donem cıktı basıma işim rast gitmedi gitti :25:

71. sayfada daha once aldıgım isteme kıyafet ve ayakkabılarım var tatlım, ama artık onları giymiycem cunku terzi mahvetti yeni kıyafet bakıorum ve bişey bulamadım... bayrama kaldı artık, begenirsen al ve sana tavsiyem terzilik işi olmayan sorunsuz cuk diye oturan bişey al... inş bnm yasadıgım sanssızlıkları hiç yasamassın bu bnm alcagım 3. kıyafet ve 3. ayakkbı olcak :60:

Son düzenleme:

ah canım ole korkuyorumkii denk gelcek die 2 gun kaldı, cıktım dun ama bişe bulamadım malesef sezon sonu hiçbişey yok magazalarda :50: cok stresliyim yaa askımada yansıtıorum durduk yerde tersliyorum cocugu falan :26:

Sağol bebeğim geçicek inşallahh, her yer teleftir şimdi kuşum ya adil ışığa falanda bak bari yeni sezonu güzel diyolar. Yok yok kusum sana cidden cok nazar değiyoo ya :50:

evet canım bizde aynı sınıftaydık sizin gibi :) bi tane dha ortak noktamız cıktı:)

Ahh ahh ne güzeldiii beraber okula gidip gelmeler derste bakışmalar kağıda bişiler yazıp vermeler :61:

Sağol bebeğim geçicek inşallahh, her yer teleftir şimdi kuşum ya adil ışığa falanda bak bari yeni sezonu güzel diyolar. Yok yok kusum sana cidden cok nazar değiyoo ya :50:

Ahh ahh ne güzeldiii beraber okula gidip gelmeler derste bakışmalar kağıda bişiler yazıp vermeler :61:
valla ya cok güzeldi okul 4 sene sürdü biz 3 senedir beraberiz tüm herkes hocalar filan biliyodu artık birlikte olduğumuzu bilmeyen yoktu :) ama okul bitti işte artık simdi işler daha zor askerlik filan :( iş arama offf :(

Duş aldım şimdi meyve çayı içiyorum dışarı çıkcak halim yok o derece fenayım yaa ablam gelsinde götürsün benii hastaneyee razıyım artık iğneye herşeyee geçsin yeterkii cadıcımm :14: kafanızda belirlediğiniz bi model varsa hemen gider alırsınız kusum, bende takıntılıyımdır sımdıden kurmaya başladım kafamda, bide annaneden yadigar herseyın ılk kötüsünü düşünüyorum yaa:1:

kızla yüzüğü aldık inanamıyorum ama aldık. aşkımla gidemedik tabi annesiyle babası inmiş çarşıya bana bilezik almaya beni de aradılar kızım sende gel istersen yüzüğü beğen bende aşkıma sordum olur sen git beğen benimkinide zaten zevklerimiz benziyor bende gittim aldım. $jk80tg.webp buna benziyor ama benimki yeşil altın yani bu kadar sarı değil birde taşlar baştaraflarda öle ortada değil aşkımında benim yüzüğümün taşsız modeli.
cok teşekkür ederim canım :) ben pek begenmiyorum aslında kendimi ama .. seninde istemen yeni olmuş galiba cok heycanlanmıştım bende ya cok stresli oluyo hatta benim nişanımdan 1 hafta önce benim gözümde egzema cıktı neseki küçük bişeydi krem flan kullanınca gecti ama oyle stresi sıkıntıyı alıcak bi icat cok iyi olurdu :)
yok valla maşallah hem güzelsin hemde sevdiceğinle çok yakışmışsınız maşallah :nazar:
aay adamın şansından hep çiftleri çalıştırıyor demekki :60: ama o karı kocayada deli oldum huzur falan kalmaz..patron onları görünce haklıda olablr belki korkuyordur gerçektende ama onlarnda kavga dövüş olması çok saçma iş ayrı özel hayat ayrı..belkide 24 saat beraber olmak gzel değildr insan özlemeli eşini :)
sorma allah tan bizim mağazalar ayrı... gerçekten allah kimseyi şaşırtmasın karı kocanın tüm hayatlarını biliyoruz sayelerinde saygıları kalmamış birbirlerine daha 5 yıllık evliler birde Rabbim ağız tadı verir inşallah.

hoşgeldin ...gözün aydın canım darısı tüm asker yolu bekleyen/bekleyecek arkadaşlarımıza inşallah :72:

canım cumartesi tanısmaya geliyolar telomerin dedigi gibi sozum eylul 11 de, askımın teyzesini beklioruz o gelince olcak söz.. valla bugun agrım daha da bi arttı ama gelen giden yok... kıyafet için dun ole dolandıkki askımla ayaklarımıza kara sular indi ama hiçbişey yok bulamadım bayrama bıraktım artık kıyafet işini tatlım :25:

evet bitanemm senin dedigin gibi c.tesi tanısma olcak... hazırlık telasımız zaten var ama onlar btti gbi yarın dolma sarılcak borek yapılcak bi onlar kaldı ama bendeki stresi sormaaaa :52: bende naprosyn alırım genelde majezik falan işe yaramıo, o da bi yarıo bi yaramıo işte bilmiorum nolcak en nefret ettigim seydir onemli bi gune denk gelmesi kız olmak ne zor yaa :5:

amin canım inşallah isteyen herkese nasip olsunn... ama bnmkinden daha tatlı gecsin inşallah benim kabusum oluyo resmen ne kıyafet bulabiliorum ne ayakkabı, aldıgım kıyafetlerinde basına iş gecio, bide bu malum donem cıktı basıma işim rast gitmedi gitti :25:

71. sayfada daha once aldıgım isteme kıyafet ve ayakkabılarım var tatlım, ama artık onları giymiycem cunku terzi mahvetti yeni kıyafet bakıorum ve bişey bulamadım... bayrama kaldı artık, begenirsen al ve sana tavsiyem terzilik işi olmayan sorunsuz cuk diye oturan bişey al... inş bnm yasadıgım sanssızlıkları hiç yasamassın bu bnm alcagım 3. kıyafet ve 3. ayakkbı olcak :60:

canım ya kusura bakma atlamışım bir yerleri demekki :59: bulacağından eminim çok güzel bir kıyafet. bu şanssızlıkların birer fırsata döneceğini inanıyorum inşallah öyle olur. :54:

Back