'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

maşallahh Allah bizede nasip etsin ya biz daha dağıtım bile almadık

rahat edıce yerde olsunda cok sukur bız rahattık son aylara kadar hergun 5 6 kere arardı benı ama sonra diğer bölüğe gönderdiler tüm askerleri millet acemılıkte sıkıntı ceker bız teskerecı olunca cektık valla sımdı gene aksamları rahat konusuoruz, nobetlerde flnda sureklı konusuoz

nişanlımın oldugu yer türkiyenin her yerine kıbrısta dahil dağıtım yapıyormuş. Hayırlısı neyse o olsun çok zor

Son düzenleme:
nişanlımın oldugu yer türkiyenin her yerine kıbrısta dahil dağıtım yapıyormuş. Hayırlısı neyse o olsun çok zor

hiç belli olmuyo balım burdurda acemilik yaptı sevgilim, % 90 doğu dediler bunalıma girdik anneside bende ma bak ankaraya düştü, içini rahat tut ınan bazen dogudaki askerler daha rhat oluyo. Onun rahatı yerınde olsunda sayılı zaman gelıcek yanınaa

inşallah biran önce bitirsin gelsin :):)

hoşbuldum kızlar. ne kadar hızla ilerleyen bi topic bıraktığımdan beri 3 sayfa olmuş :) uzunmu kısamı daha belli değil 1 ağustosta sınavı var simdi sonra belli olcak galiba . ben daha cok kısa cıksın istiyorum yani hemencik dönsün diye cok özlüyorum cünkü ama uzun olursa da para alıcak ve düğünü hızlandırır buda amaaan bilmiorum işte hayırlısı olsun :) sizce hanghsi daha iyi kızlar ? bide her gün konusabiliyomusun siz askerlerinizle okudugum kadarıyla pek problem olmuyo gibi ben hiç bsey bilmiorum daha suana kadar bi tanıdıgımın bile hiç askere gittiğini görmedim . bitek sey duydum kızlar galiba orda erkekler kendi aralarında bak arkanda kız bırakma seni boynuzlar filan diolarmıs galiba sonrada bizimkilerin içine kurt düşüyo tabi ondan cok stres oluyorum ..

inşallah biran önce bitirsin gelsin :):)

amiiin canııımm bian önce gelsinler hemenciiikkk

bian evvel gelsınde canım yanyanaykende kazanılır para, uzun dönem bekliyorum ben cok sukur tlfn sıkıntımız olmadı hiç acemıde dahıl olmak uzere en fazla 5 gundur konusmadıgımız. asker oncesı bunalımları oluyo malesef bizde yasadık o dönemii ama kısa sürede geçtii çok şükür güven ver sevdiğine emin olsun senden.

Son düzenleme:
iyi bari konuşma sorunu olmaması iyimiş bende kısa istiyorum ama bakalım nolcak ? bide ne kadar da bir görüşebiliyonuz? yani hep o mu geliyo izinlerde yoksa sende onun yanına gidebiliyomusun ?

iyi bari konuşma sorunu olmaması iyimiş bende kısa istiyorum ama bakalım nolcak ? bide ne kadar da bir görüşebiliyonuz? yani hep o mu geliyo izinlerde yoksa sende onun yanına gidebiliyomusun ?

canım ilk 14 gün geldi kurban bayramında sonrada nisanda geldi yıldonumumuzde. bende gittim tabi gene gitmek istiyorum hatta zor dayanıyorum az kaldı bide artık gitmiyorum şimdilik bellki onu Ankara'dan almaya gıderım beraber döneriz İstanbul'a

Doğru diyosun aslında tatlım 4 5 ay sabretmek var bıde 1 bucuk sene beklemek.. inş aileleri ikna edersinizde bian evvel yuvanızı kurarsınız canım

Son düzenleme:

Doğru diyosun aslında tatlım 4 5 ay sabretmek var bıde 1 bucuk sene beklemek.. inş aileleri ikna edersinizde bian evvel yuvanızı kurarsınız canım

bizim askerlik bitecek sonra da hakkari yüksekova dönemi başlayacak minnakım... çok uzak yaaa.. kimbilir ne kadar az görüşme fırsatımız olcak belki 3-4 ayda bi olcak... ama şu askerlikte tlfn bile böyle sıkıntılıydı ya şükretmeyi öğrendim.. telefonu olsun bilgisayarı olsun bi şekilde geçirirz o 1.5 seneyi diyorum yeter ki sağlığı yerişnde olsun..offff bi araya gelmek kavuşmak neden bu kadar zor ki Allah ım sağ salim kavuştursun sevdiceğimi banaa

amin canım benim bian evvel kavuşun. böle daha kıymetleniyo aşk Allah başka sınav göstermesiin

nişan fotograflarına baktım ve bayıldım
maşallah.
aslında evet 1 ağustosta sınava girecekler öyle belli olacak ama askerlik işlemleri sırasında sormuşlar, kısa dönem istiyorum demiş benim asker adayım.
tüm askerlerimiz için hayırlısı olsun. bizlerede...

selamlar.. benm sevdiceğimde arkadşyla eve çıkıyo yarn ona eşya bakıcaz hayırlısıyla. sonra evi fln temizlerm.. bende süt tatlısı istedi bide.. hata yapmıyım kötü olmasn diye ev denemelerimi yaptm içim rahat ne kadar hızlı ilerleyen bir topik maşallah..
kutlarız tabi neden olmasn.. yollara bir trafik canavarı daha katılıyor kolay mı!!
ehliyetin hayırlı olsun şimdiden buarada adaşım
teşkkür ederm hayırlı olur inşallah..
canım benimki de tek oğlan malesef
Öğretmenmisin bu arada?
ünv. son sınıf öğrencisiym formasyonumu falan alıyorm. amacm seneye ing. öğretmeni olmak inşallah..
her ay vereceğin taksit kadarını kenera at.. ben sıkılırım diye.. her ay bile yeni yeni güzl şeyler çıkıyo almıyorm. erkek arkadşmla beraber para biriktiriyoruz. allaha şükür ev döşeyecek kadar paramız oldu... sizde biriktirn kızlar.
slm hoşgeldinn :) bizimde ilk nişanlım tek gelmişti tanışmak için heyecandan kalbim durcaktı resmenn ah ahh eski günlerr
anlatsana biraz.. nasıl olmştu? yemeğemi geldi? baban neler sordu neler dedi? nişanlın nasıl davrndı? arkasndan baban nelerini beğendi nelerini eleştirdi? (çok sordm biliyorm ama çok heycnlıym)

ünv. son sınıf öğrencisiym formasyonumu falan alıyorm. amacm seneye ing. öğretmeni olmak inşallah..

zümre oliciiiz seninle haa. ben de ingilizceciyim canım

para bırıktırememe gıbı bı sıkıntım var. ceyız almasam baska bıse alıorum. gezıyoruz falan derken yıne bıtıo.
o yuzden alıorum bende.
bızımkı de eylul de gıtcek sımdıden stres yapıo. ben sakınlestırmeye calısıom ama bakalım. umarım rahat yere duser. sadece bunun ıcın dua edıorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…