Allah bozmasın kızlarbenimkine de selamet versin inşallah.Sevdiceklerinize de bir an önce kavuşun.Benimki de şırnak da 2 gün oldu ses yok yine
bende yeni gördüm bu topiği keşke daha once görseymişim benimde nişanım yeni oldu nişanlımda büyük ihtimal diğer aya ağustosa askere gidicekcok moralim bozuk kızlar ama yapcak bisey yok iste daha yeri belli olmadı işalah cok uzak olmaz . bizde işte düğünü 2013 gibi filan düşünüyoruz cok heycanlandıryo beni bu düğün hazırlık aşaması simdiden ben düğün yerleri filan bakıyorum sıkıntıdan.. :) inşalah göz acıp kapayıncaya kadar herkes askerlerine kavusur..[/QU
canım zorlu bi dönem oluyo ama nişanlı olduunuz için şanslısın aslında.. yanına gidebilirsn izinlerde görşmelernz rahat olur.. biz daha sadece sevgili olduumuz için göbeğimiz çatladı her görüşmemizde.. bunun da tadı ayrı ama rahatlık gibisi de yoktur.. inşallah rahat edeceği sağ salim döneceği bi yere çıkar... sen de o süreçte hazırlıklarını çeyizini yaparsın işte
askermii canım ? valla selamet versin kaynanaya insan cocugu mutlu diye mutlu olur yaa nası insanlar var.
bende yeni gördüm bu topiği keşke daha once görseymişim benimde nişanım yeni oldu nişanlımda büyük ihtimal diğer aya ağustosa askere gidicekcok moralim bozuk kızlar ama yapcak bisey yok iste daha yeri belli olmadı işalah cok uzak olmaz . bizde işte düğünü 2013 gibi filan düşünüyoruz cok heycanlandıryo beni bu düğün hazırlık aşaması simdiden ben düğün yerleri filan bakıyorum sıkıntıdan.. :) inşalah göz acıp kapayıncaya kadar herkes askerlerine kavusur..
Allah bozmasın kızlarbenimkine de selamet versin inşallah.Sevdiceklerinize de bir an önce kavuşun.Benimki de şırnak da 2 gün oldu ses yok yine
bende yeni gördüm bu topiği keşke daha once görseymişim benimde nişanım yeni oldu nişanlımda büyük ihtimal diğer aya ağustosa askere gidicekcok moralim bozuk kızlar ama yapcak bisey yok iste daha yeri belli olmadı işalah cok uzak olmaz . bizde işte düğünü 2013 gibi filan düşünüyoruz cok heycanlandıryo beni bu düğün hazırlık aşaması simdiden ben düğün yerleri filan bakıyorum sıkıntıdan.. :) inşalah göz acıp kapayıncaya kadar herkes askerlerine kavusur..
inşallah en kısa zamanda duyabilirsin sesini... çok zor haber alamamak....Allah hepsini korusun sağ salim bize, sevdiklerine bağışlasın....
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız. topıgımız senlenıyor valla
baya sayfa olmus oglen hepsını okudum ama. asker yolu zor valla. uzun donemse daha da bı zor.
bende sureklı ya ceyız,dugun salonu,altın,ev bakıyorum. :86: ınsallah ıstedıklerımız olur. bu aralar ceyız yuzunden baya batmıs durumdayım. ınsallah kk mı odeyebılırım
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız. topıgımız senlenıyor valla
baya sayfa olmus oglen hepsını okudum ama. asker yolu zor valla. uzun donemse daha da bı zor.
bende sureklı ya ceyız,dugun salonu,altın,ev bakıyorum. :86: ınsallah ıstedıklerımız olur. bu aralar ceyız yuzunden baya batmıs durumdayım. ınsallah kk mı odeyebılırım
benım lımıt de yuksek tutamıorum kendımı
ceyız topıgı acacagım aslında ama sımdıden 2013 e daha var. utanıorum acmıorum :90:
utanmasam yatak odasını bıle alacagımevlendıkten sonra borcumuz olmasın gezelım ıstıorum
bızım ev ole hazır olsa ben herseyı alırım valla
ev yok ortada daha ..
annemın evınde kardesım ıl dısında okuo onun odası bos ne alsam oaraya koyuyorum.
benımkı garantı bonus. ılk 5 aydan sonra hemen yukseltelım dıe telefon actılar bana valla. zaten sadece garantı kullanıorum.
selam kızçeler ,keyifler yerinde mi?
gıcıkcadı hayırlı olsun güzelim ALLAH tamamına erdirsin,kapanmışsın
ben calısıorum ıste 1-2 yıldır aldıgım maas ceyıze gıdıo. hersey lazım valla ufaktan baslamak en ıısı. parası fazla olan son dakıkada da alabılır o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?