Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızçeler ,keyifler yerinde mi?
gıcıkcadı hayırlı olsun güzelim ALLAH tamamına erdirsin,kapanmışsın![]()
aaa bu arada gicikcadim hayırlı olsun canım kapanmışsın![]()
ya kızlar istanbul'da açık hava sineması var mı bildiğinizz?
ne yazıkki yardımcı olamayacağım hayatım ben zaten senden çok uzaktayım. napcan açık hava sinemayı bakalım![]()
sen nerelisin cadıcııımmm? Ya nostalji olur dedim kayınannişimle beraber giderdik diye adada falan bakındımda kapanmış galbaa
selam kızlaaar topic cok ilerlemiş okuyamadım hepsini.. Selam vermek icin ugradım malum cumartesi askımın ailesi ile tanısacagım misafirlige geliyorlar, biyandan da elbise kıyafet derdiyle ugrasıyorum... Ayrıca da dua edip duruyorum, buara malum donem de gelmek uzere ve ben o donemi cok sancılı agrılı ve zor geciririm umarım cumartesi gunune denk gelmez kızlar dua edin bana![]()
Buarada topic de nekdr ingilizceci varmısBende sizdenim ama ben ozel sektorde calısıyorum.. Dil okulunda
![]()
erzurumluyum canım. Güzel ve ince bir fikir tebrikler canım
Aaaaaaaaaaaaaaaa bu cumartesimi geliyorlar anam resmen şok oldum kuzum ya.şu kıyafet derdin hayırlısıyla bitse bitanem stresten kurtulsan. Inşallah denk gelmez rahat olursun yada artık ilaçla falan idare edersin. Ben daha var zannediyom gelmelerine ay ne biçim şaşırdım canım ya biliyorsun pazar günü de biz yüzük takıyoruz. Böle güzel tesadüflerle çok mutlu oluyorum. Sende merak etme canım biliyorusn stresli olunca daha erken olabiliyor. Inşallh onlar gittikten sonra olur canım ya
![]()
selam kızlaaar topic cok ilerlemiş okuyamadım hepsini.. selam vermek icin ugradım malum cumartesi askımın ailesi ile tanısacagım misafirlige geliyorlar, biyandan da elbise kıyafet derdiyle ugrasıyorum... ayrıca da dua edip duruyorum, buara malum donem de gelmek uzere ve ben o donemi cok sancılı agrılı ve zor geciririm umarım cumartesi gunune denk gelmez kızlar dua edin bana![]()
buarada topic de nekdr ingilizceci varmısbende sizdenim ama ben ozel sektorde calısıyorum.. dil okulunda
![]()
bayaa uzakmışız cidden kuşumBenim enişte adayımda erzurumluuu ailesi falan çok iyi insanlarr
Ahh kusum hayırlısıyla bi geçsin şu stresin, çıkabildinmi dışarı kıyafet için falan, inş malum günde sonraa olurda stres üstüne stres olmazsın bebeğim
memleketimin insanları allah razı olsun çok iilerdir tabi istisnalar var. Yobaz insanlar vardır mesela körü körüne bildiğini okur şükür ki size bölesi rastlamamış![]()
telomer cok teşekkür ederim :) alıntı yapmayı bilmiorum malesef benimkinede sormuşlar oda kısa demiş ama bakalım nolcak ..
Aaaaaaaaaaaaaaaa bu cumartesimi geliyorlar anam resmen şok oldum kuzum ya.şu kıyafet derdin hayırlısıyla bitse bitanem stresten kurtulsan. Inşallah denk gelmez rahat olursun yada artık ilaçla falan idare edersin. Ben daha var zannediyom gelmelerine ay ne biçim şaşırdım canım ya biliyorsun pazar günü de biz yüzük takıyoruz. Böle güzel tesadüflerle çok mutlu oluyorum. Sende merak etme canım biliyorusn stresli olunca daha erken olabiliyor. Inşallh onlar gittikten sonra olur canım ya
![]()
canım istemeye gelmiyorlar bu cumartesi, isteme 11 eylülde öyle biliyorum ben :) oturmaya geliyorlar tanışmaya.. öyle miydi cookicim ? şimdi onlar için hazırlık falan yaparsınız o telaş olur zaten elbiseyi onlar gittikten sonraya bırak istersen, bütün stresler bir anda olmasın. o malum günleri hiç söyleme zatenmajezik olmasa yaşayamazdım sancıdan ölürdüm heralde, seni çok iyi anlıyorum. inşallah cts.ye denk gelmez.
selam kızlaaar topic cok ilerlemiş okuyamadım hepsini.. selam vermek icin ugradım malum cumartesi askımın ailesi ile tanısacagım misafirlige geliyorlar, biyandan da elbise kıyafet derdiyle ugrasıyorum... ayrıca da dua edip duruyorum, buara malum donem de gelmek uzere ve ben o donemi cok sancılı agrılı ve zor geciririm umarım cumartesi gunune denk gelmez kızlar dua edin bana![]()
buarada topic de nekdr ingilizceci varmısbende sizdenim ama ben ozel sektorde calısıyorum.. dil okulunda
![]()
canım rica ederim, bak şimdi benim bu yazımın altında sağda alıntı ile cevapla var :)
hayırlısı olsun sizin içinde kısa veya uzun artık beklicez napalım :98:
ben isteme konusunda tecrübeliyim sayılır gecirdim artık o günleri :) kız isteme topiğinde giydiğim elbise ayakkabı o gecedende resimler vardı:) ayrıca olaylar nasıl gelişti merak ederseniz anlatabilirim cok cok heycanlanıyosun ama cok güzel anılar bence her kız boyle duyguları yaşamalı :)