'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sizdeki son gelişmeler neler ? Topiğe gelen herkes sözlendi valla.

bizde gelişme yok . gelişmeye doğru gün sayıyorum o derece
askere gidiyo agustosta. inşallah kısa dönem olacak. ocakta dönecek işe girecek falan o yaz anca tanışma-isteme-nişan.. 2013 te düğün diye planlarımız var.
burdaki en umutsuz vaka benim ama allahtan ümit kesilmez
sizin?

Yok canım gene bir planınız var hiç de umutsuz vaka değilsin bence. Biz de eylül sonu ekim başı gibi tanışma ondan bir hafta sonra isteme söz bir arada düşündük kasım gibi askere gidecek erkek arkadaşım kısmetse döndükten sonra seneye ağustos-eylül gibi nişan 2013'tede evlilik düşünüyoruz canım.

Son düzenleme:
temizlik yapmaktan belim koptu ya, üst komşuyla sorunlar vardı o yüzden taşıncaktık ya kızlar yönetici araya girdi üst komşu bizden özür falan diledi bidaha sorun olmicak dedi, taşınma fikrini şimdilik erteledik evin eşyalarını değiştiriyoruz şimdi, badana falanda yapıcazda ramazan ayındayken çok yoorulduuumm yaa bu arada saçıma bakım yapmaktanda geri kalmadım ama

Son düzenleme:

sorunun hallolduğuna sevindim cnm ahh bende bakım yapabilsem hep erteliyorumm

sorunun hallolduğuna sevindim cnm ahh bende bakım yapabilsem hep erteliyorumm

ben sinameki yapıyorum tatlım uzaması içiin arada bide ılık zeytin yağı sürüyorum sadece uçlarına o püskülleşen kısımları onarıyo yumuşacık yapıo saççıklarımı :86:

burdaı canım yarım saat daha bekliicim saçımı yıkiicim sıcakta yağlı bakım çekilmiyoo yaaaa

burdaı canım yarım saat daha bekliicim saçımı yıkiicim sıcakta yağlı bakım çekilmiyoo yaaaa

ayyyy sabah kalktım doktora tahlil sonuçlarını göstermeye gittim,sezeryanda,yarım saat sonra gelir dediler.
yarım saat sonra bir acil sezeryan daha çıkmış dediler,sinirlendim,beklemedim.
erkek arkadaşıma gittim,2 saat olmadan annem aradı misafir gelecek diye.
eve gel pasta börek yap,misafir ağırla,evi topla derken çooookk yoruldum yaaa:44:

ben de anneanne formülü yapıyordum ama bu hafta aksattım.
zaten saçım hiçbir yağlı bakımla uzamıyor,onarıcı etkisinden yararlanıyordum.
lavata kürü bana da daha iyi gibi geldi.

sen neler yapıyorsun? geri sayfalara bakıyorum,sonra kimn ne yazdığını unutuyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…