• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar beni de alın aranıza.. kendimi tanıtaym...asım elif 21 yaşndaym ünv. son sınıf öğrencisiym. kpssye hazrlanıyorm hemen mezn olup memur olsam maaşm olsa ek hoş olur tabii.:32::32: sevgilimle 7 bçk yılldır beraberiz.. kendisi ilk aşkm...bizmde 1 aya tanışma olack önce sevgilm gelecek tek olarak sonra isteme ve nişan Allah izin verirse... çok heycnlıym.. ramazanda gelmeye çekiniyo ama kendisi babam oruçluyken sinirli olur die:1::1::1:

slm hoşgeldinn :) bizimde ilk nişanlım tek gelmişti tanışmak için heyecandan kalbim durcaktı resmenn ah ahh eski günlerr :61:

hoşgeldin canım 1 2 saat sonra akşımla konusunca inş daha iyi olcam sen nasısıınn?

ay o panikle hersey yarım kalır valla canım :1: bian önce başlamak lazım yavaş yavaş,herşeyde emeğimiz olsun bizim bunlar diyebileliiimm

maşallah maşallah!bende aynı canım dün ansıl bıraktıysan öyle bugun de bişey olmadı .

kızlar aşkımla konuştumm :):):) iyiymiş çok özledim ya :59:

ağustosta dağıtım alcaz şimdi yakında umarım usta birliği de yakın olurr :59:

kızlar aşkımla konuştumm :):):) iyiymiş çok özledim ya :59:

ağustosta dağıtım alcaz şimdi yakında umarım usta birliği de yakın olurr :59:

du bende bi arim yaaa aşkımııı noldu ne bitti komutan abicik bişi dedimii çok kızdımı aşkıma :1:

İnşallah yakın yerde olur canımm ve rahat yerdeee

Esss tatlım yaa bugun stresliyim çok komutanı aşkıma bişi dicek diyee

Minnakım noldu bi sorun mu varki niye kızsın komutanı .teli falanmı yakaladılar??

ay rahatladım bişi olmamış yaaa :21: ya dıscıde fazla uyusturmuslar yavrucamı ızın almıs komutandan oda 4e kadar vermıs bızımkıde bı yatmıs 8de kalkmıs komutan falan gıtmıs habercı oldugu ıcın komutanın elı kolu orda, kızıcak kesın dıye dusunuoduk benımkıde her lafı kaldıramaz oyle sıkıntı yapar bende onla strese gırrdım ama bişi olmamış çok şükür canımm yaa

ay rahatladım bişi olmamış yaaa :21: ya dıscıde fazla uyusturmuslar yavrucamı ızın almıs komutandan oda 4e kadar vermıs bızımkıde bı yatmıs 8de kalkmıs komutan falan gıtmıs habercı oldugu ıcın komutanın elı kolu orda, kızıcak kesın dıye dusunuoduk benımkıde her lafı kaldıramaz oyle sıkıntı yapar bende onla strese gırrdım ama bişi olmamış çok şükür canımm yaa

hımm anladım canım.oh beleşten dinlenmiş,iyi olmuş iyi sevindim cnaım sorun cıkmmasına zaten az kaldıya sorun cıkartmazlar ALLAH ın izniyle

kızlar nasılsınızzz???
ben de hastaneden geldim,uyuyup kamışım,kan verince böyle oluyo.
ancak ayılıp geldim.

kızlar bişi dicem,ben erkek arkadaşımın ailesinden biriyle dahi tanışmadım henüz.
o da beni aile pikniğine davet etti ama ben uygun bir tanışma olmaz diye reddettim.
şimdi içimde kaldı,rahat ortamda tanışmak daha mı güzel olurdu diye?
sizler nasıl ortamlarda tanıştınız?
hem nostalji olur,hem de bana fikir olur:40:

kızlar nasılsınızzz???
ben de hastaneden geldim,uyuyup kamışım,kan verince böyle oluyo.
ancak ayılıp geldim.

kızlar bişi dicem,ben erkek arkadaşımın ailesinden biriyle dahi tanışmadım henüz.
o da beni aile pikniğine davet etti ama ben uygun bir tanışma olmaz diye reddettim.
şimdi içimde kaldı,rahat ortamda tanışmak daha mı güzel olurdu diye?
sizler nasıl ortamlarda tanıştınız?
hem nostalji olur,hem de bana fikir olur:40:

dinlen canım bol bolll. piknikte güzel olabilir ciddi kasıcı ortamdan uzak ne güzel:61:
Biz ailelerle ayarlanmış bi şekilde tanışmamıştık ilk üstümde yırtık kot falan öyle tanışmıştım hanım hanımcık kız çizgisinden nasıl uzaaakkk hemde anne annane dede hepsiyle aynı gün içinde tanıştım bişi vermek için uğraması gerekiyodu Aşkımın benıde aşada bekletmek ıstemedı az bişi durduk öyle :61: onun tanışmasıda biz radyo tv okuduk beraber vize ve finallerde film çekiyoduk o günde çekimler ve montajı bizde yapıcaktık evi bulamamıştı kaybolmuştu bizde daha yeni taşınmıştık bende pek bilmiyodum annem annanem teyzemde ogun akraba zıyaretıne gıtcektı gıtmeden onu kayboldugu yerden aldık, geri dönerken beraber kaybolmayalım diye arabayla eve bıraktılar bizi arabada tanıstılar:1: her tanışma samimi bi şekilde oldu yanii :1:

hımm anladım canım.oh beleşten dinlenmiş,iyi olmuş iyi sevindim cnaım sorun cıkmmasına zaten az kaldıya sorun cıkartmazlar ALLAH ın izniyle

Dinlendi valla hınzır ondan es geçti galba komutan abicikte sağolsun seviyolar bide bizim zibidiyii bizimkide onu seviyo oglumuz olursa adına yavuz koycakmıs :1: aslında stresın bi nedenide kendi yaptıgı hatanın farkında ya ondan kasıldı bugun okadar

dinlen canım bol bolll. piknikte güzel olabilir ciddi kasıcı ortamdan uzak ne güzel:61:
Biz ailelerle ayarlanmış bi şekilde tanışmamıştık ilk üstümde yırtık kot falan öyle tanışmıştım hanım hanımcık kız çizgisinden nasıl uzaaakkk hemde anne annane dede hepsiyle aynı gün içinde tanıştım bişi vermek için uğraması gerekiyodu Aşkımın benıde aşada bekletmek ıstemedı az bişi durduk öyle :61: onun tanışmasıda biz radyo tv okuduk beraber vize ve finallerde film çekiyoduk o günde çekimler ve montajı bizde yapıcaktık evi bulamamıştı kaybolmuştu bizde daha yeni taşınmıştık bende pek bilmiyodum annem annanem teyzemde ogun akraba zıyaretıne gıtcektı gıtmeden onu kayboldugu yerden aldık, geri dönerken beraber kaybolmayalım diye arabayla eve bıraktılar bizi arabada tanıstılar:1: her tanışma samimi bi şekilde oldu yanii :1:

Dinlendi valla hınzır ondan es geçti galba komutan abicikte sağolsun seviyolar bide bizim zibidiyii bizimkide onu seviyo oglumuz olursa adına yavuz koycakmıs :1: aslında stresın bi nedenide kendi yaptıgı hatanın farkında ya ondan kasıldı bugun okadar

kız ne alem kıszın sen,çokta eğlenceli bi çiftsiniz maşallah sübhanallah!

kızlaaaar selam... :72::72::72: ben bugün karar verdim 2012 yazı için elimden geldiğince mücadele etcem. annemi ikna etme çalşmalarına bu yazdan başlıcam :52::52: ama o eminim diyecek ki evlendikten sonra ayrı durcaksınız 4-5 ay... olur mu öyle :44: olur dimi bal gibi olur hem de.. bizim için 2012 yazını kaçırmak demek, 1 sene daha beklemek demek...evlensek hepimiz bir an önce... annem de geçende diyo ki nolcak evlencen de bal küpüne mi batcan, bekarlıının tadını çıkar 1 sene daha :1: içimden diyorum tabii bal küpüne batıcaaaam ..ama içimden sessizce tabi :46::46::46: anneannem de geçende şunları dedi çok güldüm paylaşayım sizinle:
kızlar kocayı ne sanır vardığı gece usanır :60::60:
kocanın koca koca dertleri var :60:
çok güldüm ya millet ne çok çekmiş bu kocalarından böyle.. biz de evlenmek için can atıyoruz...

kızlaaaar selam... :72::72::72: ben bugün karar verdim 2012 yazı için elimden geldiğince mücadele etcem. annemi ikna etme çalşmalarına bu yazdan başlıcam :52::52: ama o eminim diyecek ki evlendikten sonra ayrı durcaksınız 4-5 ay... olur mu öyle :44: olur dimi bal gibi olur hem de.. bizim için 2012 yazını kaçırmak demek, 1 sene daha beklemek demek...evlensek hepimiz bir an önce... annem de geçende diyo ki nolcak evlencen de bal küpüne mi batcan, bekarlıının tadını çıkar 1 sene daha :1: içimden diyorum tabii bal küpüne batıcaaaam ..ama içimden sessizce tabi :46::46::46: anneannem de geçende şunları dedi çok güldüm paylaşayım sizinle:
çok güldüm ya millet ne çok çekmiş bu kocalarından böyle.. biz de evlenmek için can atıyoruz...

Ananene bittim tatlım ya :52:

gerçekten pek bi hoş olmuş böylesi,ben de peşin olarak karar verip reddettim, bi de pek bi kararlı tipimdir,ısrardan hoşlanmam,bizimki de çekinip bi daha demeyebilir bu sebeple.
artık kendimi davet ettiremeyeceğime göre,kısmet değilmiş:25:

bi de bizimkiler 6 kardeşler,sadece biri evli,ne bileyim çok kalabalık geldi gözüme,bu da korkuttu beni
.

bende yeni gördüm bu topiği keşke daha once görseymişim benimde nişanım yeni oldu nişanlımda büyük ihtimal diğer aya ağustosa askere gidicek:(:5: cok moralim bozuk kızlar ama yapcak bisey yok iste daha yeri belli olmadı işalah cok uzak olmaz . bizde işte düğünü 2013 gibi filan düşünüyoruz cok heycanlandıryo beni bu düğün hazırlık aşaması simdiden ben düğün yerleri filan bakıyorum sıkıntıdan.. :) inşalah göz acıp kapayıncaya kadar herkes askerlerine kavusur..

canım hoşgeldin.
benimimki de ağustosta asker olacak. kısa dönem mi?

:1::1::1:

maşallah canım.böylesi daha güzel bence zaten zamanla oturdukça istesende yapamıyosun şimdi doya doya yasayın boyle.bu arada yaslarınız kac güzelim?

23 olduk tatlım ya koca sıpalarız artık:1:

ya ben o annanenin gıdısını yeriiiim heee :1: sen dayanabılcenmı canım ya 4 5 ay ayrı durunca aılelerdende ayrı yerde olcaan

gerçekten pek bi hoş olmuş böylesi,ben de peşin olarak karar verip reddettim, bi de pek bi kararlı tipimdir,ısrardan hoşlanmam,bizimki de çekinip bi daha demeyebilir bu sebeple.
artık kendimi davet ettiremeyeceğime göre,kısmet değilmiş:25:

bi de bizimkiler 6 kardeşler,sadece biri evli,ne bileyim çok kalabalık geldi gözüme,bu da korkuttu beni
.

ya bende haberli olsaydım inan mideme kramplar girerdi bak amcasıyla hala tanışamadım hadi gidelim bu hafta diyo heycandan mideme kramplar giriyoo:1: askerden geldikten sona kayınannişim fln hepberber gidicez artık diğer sülaleyle tanışmaya

du bende bi arim yaaa aşkımııı noldu ne bitti komutan abicik bişi dedimii çok kızdımı aşkıma :1:

İnşallah yakın yerde olur canımm ve rahat yerdeee

Esss tatlım yaa bugun stresliyim çok komutanı aşkıma bişi dicek diyee

inş sağol cnm birde başımıza barış gücü çıktı ya !!!

seninki nerde yapıo cnm uzun dönem mi?

Back