günaydın kızlar...
ay çok heyecanlıyım bugün ben ya... :18::18::18::18:
gunaydın

heyecan yapmamaya calıs. bıseylerle mesgul ol. cok gusel gececek allahın ıznıyle.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar...
ay çok heyecanlıyım bugün ben ya... :18::18::18::18:
Çok güzelmiş canım teklifin mutluluklar diliyorum. akalım bizimkisi napıcak eylül-ekime kadar süresi var ailelerin tanışmadan yapması lazım teklifi di mi ama.![]()
kırmızı yazan yerden sonraki cümleleri yüzümde kocaman bir gülümseme ve kalbimde küt küt bir atışla okudum bitanemçok sevindim böle güzel romantik bir evlenme teklifi almana... süper ötesi olmuş enişteye tebrikler :13:
çok mutlu oldum canım benim bu özel günde hayatının en özel anısını yaşamana daha çok mutlu oldum. Rabbim tamamına erdirsin inşallah
![]()
çok garip birr duygu sizleri tanımıyorum gerçek isimlerinizi dahi bilmiyorum. ama öle seviniyorum ki sizin mutluluklarınızla ayrıca sıkıntılarınıza üzülüyorum. ben kendi mutluluğumu paylaşınca mutluluğum çoğalıyor, sıkıntımı anlattıkça azalıyor. cookiecim senin bu güzel haberinden sonra canımı sıkmayacağım biliyorum ki sevginin kuvveti çok büyük her türlü sıkıntıyı atlatacağız inşallah![]()
yaa nasıl sevindim anlatamamharika bu !
darısı başımızaa gerçekten
gicikcadicım aynen canım hiç birbirimizi tanımıyor olmamıza rağmen hep beraber sevinmemiz üzülmemiz ne tuhaf ve ne kadar güzel dimi![]()
Hayırlı olsun canımAllah herkese nasip etsin
Çok güzel bir sürpriz olmuşMutluluğunuz daim olsun
Kocaman gülümsemelerle okudum,çok sevindim senin adına
harika bi sürpriz olmus tebrik ederim ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN <3
kızlaaar hepinize cok tesekkur ederimmm darısı isteyen herkesin basına.. bende eylüle kadar süresi var diodum ve teklif gelmedikçe heralde yapmıcak diodum ama askım herzamanki gibi ince dusunceli davrandıgı icin uzatmıs![]()
buarada lisaruz ve anestezi hosgeldinz aramıza
dun aksam o yorgunlukla ailecek aksam piknigindeydik, komsularımız, amcamlar, babam annem kardesim kardesimin cok yakın arkadasları herkes vardı veee tabiki askımbabamla herkesle cok iyi anlastı.. inşallah hersey heep boyle gdeeer
bugun de gicikcadımızın buyuk gunu.. tatlımmm hersey gonlunce olur insallahhh... butun kalbimle dualarım ve iyi dileklerim seninle.. seni cok seviyoruz hersey cok guzel olcakk![]()
OHOH MAŞALLAH CANIM BENİM![]()
KIZ BENİ AĞLATACAN
DUYGUSALLAŞTIRDIN BAK SENİ SENİ
ŞAKA BİR YANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.
AKŞAMI DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORUM. AMA BAKALIM BECEREBİLECEKMİYİM.
BABALARDA ANLAŞIRSA HERŞEY GÜZEL OLACAK İNŞALLAH. YARIN HABERLERİ VERİRİM KUZUM BENDE SİZİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZBU ARADA GERÇEK DÜNYADAKİ 8 YILLIK ARKADAŞLARIM BU HAFTA İSTEMEM OLDUĞUNU BİLDİKLERİ HALDE DÜN KANDİL DOLAYISIYLA BİLE MESAJ ATMADILAR. NEDE BU HEYECANI MI PAYLAŞMAYI DŞÜNÜYORLAR. ANLADIĞIM ŞU Kİ DUYGULAR GERÇEK VE SAMİMİYSE ORTAMIN SANAL OLMASI HİÇBİR ŞEY İFADE ETMİYOR. :13:
![]()
KIZ BENİ AĞLATACAN
BABALARDA ANLAŞIRSA HERŞEY GÜZEL OLACAK İNŞALLAH. YARIN HABERLERİ VERİRİM KUZUM BENDE SİZİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZBU ARADA GERÇEK DÜNYADAKİ 8 YILLIK ARKADAŞLARIM BU HAFTA İSTEMEM OLDUĞUNU BİLDİKLERİ HALDE DÜN KANDİL DOLAYISIYLA BİLE MESAJ ATMADILAR. NEDE BU HEYECANI MI PAYLAŞMAYI DŞÜNÜYORLAR. ANLADIĞIM ŞU Kİ DUYGULAR GERÇEK VE SAMİMİYSE ORTAMIN SANAL OLMASI HİÇBİR ŞEY İFADE ETMİYOR. :13:
![]()
merhabalar kızlarrrr
beni de aranıza alır mısınız????
merhabalar kızlarrrr
beni de aranıza alır mısınız????
hoşgeldin orchideacım
sende durumlar nasıl :) nişanlı mısın sözlü müsün.. yoksa beklemede misin henüz
hoşbuldum hepinizi
benim aslında bekleme durumu gibi bir şey ama sürpriz bir şekilde hızlı olacak devamı.
erkek arkadaşımın atanmasını bekliyoruz, aslında 2012'de de evlenebiliriz ama ben erken olduğuna inanıyorum.
maddi olarak da hazır değilim ama erkek arakdaşımın ailesi gayet hazır.
bakalım kısmet.
KIZ BENİ AĞLATACAN
![]()
hayırlısı olsun canım
mesleği nedir erkek arkadaşının, sen çalışıyor musun, yaş kaç ? .. (çok mu sordum)
yok cnm
ben öğretmenim,erkek arkadaşım da öğretmen,ben geçen yıl atandım ancak o atanamadı(branşlarımız farklı),bu yıl netleri iyi gözüküyor,inşallah atanır.
ben 23 yaşndayım,o 27.
senni durumun nedir?nişan falan??
biz de aynı sınıftaydık, bu haziranda mezun olduk. ikimizde 22 yaşındayız. o ağustosta askere gidecek. kısa dönem.
biyoloji mezunuyuz. ben formasyonda alıyorum bir dönemim kaldı ama öğretmenlik düşünmüyorum yüksek lisans yapmak istiyorum tıp fakültesi histoloji-embriyolojide. bakalım kısmet artık.
nişan falan yok henüz. istemede olmadı. o askerden gelip işe girince inşallah.
senin erkek arkadaşın da yaş olarak genç,bizimki biraz yaşlandığından olsa gerek pek bi aceleci
hatta onun hesabına göre seneye bu zamanlar evleniriz.:)
kısmet valla, hakkınızda hayırlısı olsun
benimki küçük evet :) bizim işlerimiz planladığımız gibi giderse seneye nişan sonraki sene düğün yapıyoruz :)
hayırlı kandiller herkese kızlaaaar, daha yeni döndüm feci uykum var ama hemen buraya kostum yataktan onceee
konya turumuz muhtesemdiiiiii! veeeeeeeeee evlenme teklifimi orada aldımmm
askım buranın senin icin olan önemini biliorum o yuzden ilk adımı burda atmak istedim dedi.. Konyada mevlana hazretlerini ve semsi tebriziyi ziyaretden sonra bikaç saat dinlenmek icin otele gitmiştik, karsılıklı 2 oda tuttuk, odadan odaya mesajlasıoduk, askım yat artık araba kullancaksın dedim tmm yattım dedi... tam bende uyuyodumki tel caldı baktım yine mesaj atmıs.. askım cantanta cuzdan kalmıs getirsene diye.. cuzdanıda neara cantama attıysa hınzırbende aldım kapıya cıktım bide ne goreyim kapının onunde bir matruska var, eni aç yazıyo ustunde.. aldım elime, her kata ask dolu sozcukler yazmıs ve tabi en son katta yuzugum veEEE..
tam ben yuzuk elimde donakalmıstımki karsı odadan kapıyı actı onumde diz coktu ve beni cok mutlu ediyosun bu mutlulugumun omur boyu surmesi için BENİMLE EVLENİRMİSİN??? dedi ben şok tabi hiç böle biyerde böle bi gunde beklemiyodum
geziinin her anı baska bi guzeldi zaten anlatmakla bitiremem... cok guzel bi duyguymus yaa bekleyen isteyen herkese yasatsın Allahım..
gicikcadi; sende uzulme olurmu cok kırılmıs belli ondan boyle soyluyor.. ne kadar seviyo seni ki bukdr kırılmıs
hoşbuldum hepinizi
benim aslında bekleme durumu gibi bir şey ama sürpriz bir şekilde hızlı olacak devamı.
erkek arkadaşımın atanmasını bekliyoruz, aslında 2012'de de evlenebiliriz ama ben erken olduğuna inanıyorum.
maddi olarak da hazır değilim ama erkek arakdaşımın ailesi gayet hazır.
bakalım kısmet.
Bi fırsat buldum hemen girdim kk'ya böle mutlu bi haber okicamı tahmin etmemiştim canım benim inanılmaz sevindim helal enişte beyeee
Kızlar bikaç güncük daha yokum hepinizi özlediiimm beee seviyorumda![]()