'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bizi isteme ve nişan bi arada olmuştu ondan önce ailecek defalarca buluştuk yemeğe filan çıktık çok güzel oluo yAA BAMBAŞKA Bİ HEYECAN

aaaaa ben sen zanntttim cnm kusuruma bakmaa bizimde 1 yılı geçti asker yolu bekliyorum

Ayy kuzum yaa Allah yardımcınız olsun en zor dönemdir asker bekleme.. İnşallah sağ salim hayrlısıyla gelir nişanlın..Allah kavuştursun

cookiecim cidden bu model çok hoşmuş. Annene göster büyük ihtimalle vazgeçebilir.

Bu arada kızlar isteme günü belli oldu. Bu cumartesi istemeye geliyorlar. Ama biz küsüz

Haber ver tatlım bak merak ediyoruz durumuu umarım suanda barışmışsınızdırr

slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalımmm
Uzun dönem yapıyor cnm

slm canım iyiiz sen nasılsınn? Şafak kaçç?

karbeyaz, blogunu inceledim ne kadar guzel resimler var sende cok tatlısınnn
en altta beraber resminin oldugu beyfendi nisanlın mı canımm

rica ederim tatlımm gercekten ay maşallah sübanallah size nekadar yakısıyosunuz Allah bozmasın canımm

günaydın kızlar güzel dilekleriniz için teşekkürler.

ece ve karbeyaz hoşgeldiniz.
minnaksultan dün akşam beni kırmayıp geldi konuşmak için.ama fena kırılmış ben bu kadarını fark edemedim. normalde işi varken beni eve bırakmak için gitmedi. konuşuyoruz ama biraz soğuk. onada zaman vermem lazım geçecek inşallah. herşeye rağmen kızgın olduğunda bile beni sevdiğini görmek daha çok üzdü utandırdı beni. cumartesş ye kadar gönlünü almam lazım o öle kırgınken ben istemeye gelmelerini istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…