'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım aileler birbirleriyle tanışmadı ama ben onun ailesini, oda benim ailemi tanıyor. Babamm ve annemle tanışması çok tuhaf ama , tartışmıştık çok kötü oda benim evimin alt sokağında saatlerce beklemişti. annem biliyordu babama söylemiş babamda inmiş konuşmuştu. Çok sevdi aslında babam ama dediğim gibi daha adım atamadığımız için öyle resmi bir tanışma olmadı , o kadar çok şey yaşadık ki allahım hayırlısıyla kavusştursun bizi :97:
Kızlar başta evliliğe öyle uzak bakardım ki , şimdi çok imreniyorum herkese , bide zor oldukça daha istiyor sanki insan

bende evlilige sıcak bakan biri degildim bu sene degişti fikrim bazen hala vazmı gecsem diyorum nekadar guzel olsda zorlukları olan bi surec cunku Allah hepmizi kavustursun ins sevdiklerimize

dedigin gibi aslında zor oldukca daha bi tatlı geliyor

bende düşünmüodum hep var daha dıodum. ama sımdı tektasıma bakıp guluorum
bende hıc ıstemezdım boyle olsun. anlaşabıldıgım bırı olmasını cok ısterdım kı kayınvalıdem zaten benden yas olarak da çok büyük deil 41 yaşında. çok genç yanı. ama ıste ne yapabılırım kı ? şans.. ben sesımı cıkarmadıkca tuhaflasıo. ama artık mesafe koymaya karar verdım. bı daha benı ıstemeye geldıklerınde goruselım lutfen

angelcımm en guzeli bosver arada mesafe olması herzaman iyidir... bende aldıgım elbiseyi geri vermekten vazgectim, askım onu cok begenmişti uzerimde vermeyelim geri o da dursun hiçbiyerde giymezsen evlenince evde bana giyersin dedi bende cok sevdim zaten vermek istemiodum hiç , ikiside aynı renk olsada 2 tane söz elbisem olmus oldu

baska elbise aldım roman dan.. ayakkabılarımın falan resimlerini de halledip hepsini eklerim bakalım begencekmisiniz

Son düzenleme:

Bizim de durumumuz aynı senin gibi olacak canım bu eylül sonu gibi isteme ve söz olacak hayatım askere gidecek seneye ağustos sonu gibi nişan ondan sonra işlerimizi yoluna koyacağız 2013 eylül gibi de düğün kısmetse. Bakalım bu 2 yıl nasıl geçecek.

dualarım seninle canım... kazandın bile inşallah

Başarılar ve boş şans minnaksultan. Nasılsınız kızlar bu arada?

selam kızlar..
minnakcım ne yaptı acaba meraklardayımm :44:

Kızzlllaaarr 4. olduuuummmm Defilemiz yatta oldu o yüzden güneş çarptı rahatsızlandım hemen girip haber vermeedim canlarımm dualarınız için çok çok teşekkür ederim iyiki yanımdasınıızz

Tatlım beniiim strese yenik düşüp kendinide sevdiğinide üzme yıpratma o üzülünce bin kat daha sen üzülüyosun eminim. Bu günler en güzel günlerin senin elinden geldiğince kendini ve aşkını düşün kulaklarını kapa duyma kimseyi. İnan çok daha güzel olucak herşey bu günleri bu heycanları bidaha yaşayamıcaksın tadını çıkart

Sabırsızlıkla beklıyoorum kuşuuum eminim çok çok güzel olucaksııınnnnn

oo birbirimizi anlarız o zaman bizz

ya kızlar bişey sorucam çeyiz hazırlıklarına başlandı mı? Ben daha başlamadım ya

bitek buzdolabım var yaa

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün moralim çok bozuk dün akşam aşkımla tartıştık. daha doğrusu ben bir hta yaptım oda bana küstü eve bıraktı dün akşamdan beri tele cevap vermedi bugünde gittim yanına yüzüme bakmıyor, konuşmuyor artık ağlayacak duruma geldim yüzüme bakar mısın dedim gözlerimin dolu olduğunu görünce ağlama dedi yüzünü yıka iş başı yap dedi bende sen böle yaparsan benim aklım işte olmaz dedim. akşam konuşuruz dedi. çok gururlu biri ya akşama bitti derse evlenmekten vazgeçsin önemli deil ama sevgimizden vazgeçmesin ne olur dua edin

canım üzülme ya birşey olmamış kavga ettiğiniz mevzu çok büyük birşey değilse evlenmekten vazgeçmez canını sıkma..akşam konuşursunuz güzel güzel sakinleşmeyi bekliyodur o belliki braz fazla kızmış..ama bişey olmaz baksana ağlama demiş işine dön demiş filan ilgilenmiş ama gururlu biri olduğu için öyle davranmıştır üzülme akşama düzelir herşey hata bendeydi özr dilerm dersn biter cnm sıkma canını

ay gıcıkcadı olur bole seyler ınsan sevdıgınden hemen vazgecebılır mı ?? bozma moralını .. aksama duzelır aranız.. hatalar ınsanlar ıcın bazen yapabılıyoruz. bırbırımızı tanımaya çalışıyoruz. hemen vazgeçilmez.. sıkma tatlı canını.
bende dun aksam konustugum sevdıcegımle.. annesı ıle gorusmek ıstemıorum çok üzülüorum dedım. o da farkındaymıs zaten tamam dedı. benım yanımda olması anlamaya calısması bıle yettı bana onu cok sevdıgımı bı kez daha anladım.

ne bileyim canlarım ya.. eski sevgililerimin yaptığı hatalar o kadar bozmuş ki sinirlerimi o da öle yapar sandım ya oooooooooffff. benim üzülmeme dayanamıyor sinirli olunca sölediklerinden pişman olmaktan korktuğu için konuşmuor belki de beni kırmamak için konuşmuyor. dün gece öle kötü oldum ki tele cvp vermedi şarkımızı dinleye dinleye salonda koltukta sızmışıım. sabah ggözlerim şişmişti onunda aynı insan sevdiği birini kırınca daha çok üzülüyormuş :85: bugüne kadar diğer sevgililerim bana böle yapsaydı bir güzel laflarını verip telede cevap vermedikleri için pişman edip yol verirdim. yada kaybetmek bu kdar korkmazdım :85::85::85::85:
Allah ım lütfen hakkımzdan hayırlısını ver.

yok cnm benm kendnde tanıosun sevdiğini baksana oda üzülmş bukadar üzülen bi adam bukadar kolay vazgeçmez

ya ben kendime kızıyorum insan sevdiği insanı böle üzer mi ya hemde tamamen benim aptallığımdan şuan cidden çok kızgınım kendime aşkımın gönlünü almam lazım

minnaksultan çok sevindim canım benim daha hayırlı haberlerini bekliyoruz.:81::81::81::81:

ya ben kendime kızıyorum insan sevdiği insanı böle üzer mi ya hemde tamamen benim aptallığımdan şuan cidden çok kızgınım kendime aşkımın gönlünü almam lazım

bencede al gönlünü ikinizde üzülmeyn boşyere sende ağlama üzülme çok sevdiğin için onu kaybetmekten korktun bi an sadece bu başka bişe yok büyütülcek aslında :) güzelce çalış düşünme cnm bnm

teşekkür ederim karbeyaz.. içimi ferah tutayım hayırlısını isteyeyim.

Sabırsızlıkla beklıyoorum kuşuuum eminim çok çok güzel olucaksııınnnnn

inşallah canımmm , haklısın bunlar en guzel gunlerimm tadını cıkarmam lazım
buarada senin içinde cok dua etmiş bol bol enerji gondermiştim tebrik ederimmm canımm

evet canımm belkide aynı gun evleniriz bizimde suara dilimizdeki tek cumle bu galiba nası gecicek :97:

aaa canımm hemen ne kdar uzmussun boyle kendini, arada olur boyle seyleer.. benim dedem gibi sevdgim gormus gecirmiş yıllanmıs cınar gibi bir amcam var, benim bu mevzuları ilk duydugunda sordugu sey neydi biliyomusn? kavga ediyormusunuz? arada kusuyomusunuz? cok sasırmıstım daha yeni ya olmuyor oyle seyler demiştim.. aman olmassa dikkat et gercek askk kusmeden kavga etmeden olmaz demişti..
hani ne derler, tuzu biberi bunlar... olacak boyle seyler, kırabilrsin kırılabilirsin.. kusersin barısırsın yeterki aranızda iletişimsizlik olmasın.. herseyi konusarak halledebilen bir cift olun, suan kırgın o yuzden konusmak istemiyor ama zamanı geldiginde uygun bir dille onu kırdıgın icin ne kadar uzgun oldugunu ona anlat, ozrunu dile.. daha once yasadıklarının etkisi ile boyle oldugunu soyle, seni seviyorsa zaten bu kadar kolay vazgecmesine imkan yok.. bir yandn da hayırlısı olması durumu var tabi... hayırlısını istemeye devam et

dualarım seninle.. hayırlısı olması icin bol bol dua ve enerji gonderecegim sanada

Son düzenleme:
inşallah canımmm , haklısın bunlar en guzel gunlerimm tadını cıkarmam lazım
buarada senin içinde cok dua etmiş bol bol enerji gondermiştim tebrik ederimmm canımm

İyi ki varsın valla bebeğim yaa teşekkür ederiiiimm

minnaksultan çok sevindim canım benim daha hayırlı haberlerini bekliyoruz.:81::81::81::81:

Canım çok teşekkür ederiim.

Ben senin için üzüldüm ama belki sinirle oda seni kırmak istemiyodur biraz sakinleşmek istiyodur akşam konuşmanız kötü olmaz kötü düşünme bitiricek gibi vazgeçmek kolay değil sinirle konuşsa belki kestirip atıcaktı. hem ayrılıcak olsa inan dün gece o sinirle derdi bitsin istemiyorum artık diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…