- 31 Temmuz 2008
- 580
- 24
- 643
aynen benimde yerlerde .. inşallah yardımcımız olur Allah.. aksam gidip elbisemi geri vericem askım gelince az once tel de konustuk yine moralim bozuk iste onada yansıtıorum
kayınvalide ile anlasamamak en korktugum sey canım Allah sana daha cok sabır versin.. hiç hoşlanmam o tarz konusan insanlardan kendi neymiş boyle de seni asagılayabiliyomus, hiçbirimizin otekinden farkı yok nedir bu oglan annelerindeki siskinlik anlamak mumkun degiliyi bari bizde bi pglan dogurup kendimizi agırdan satalım ego tatmin edelim nekadar ayıp bişey ya
sen bosver canım oglu onemli olan zaten
hosgeldin lavinia cım aramıza
sıkma canını halledilir seyler bunlar sizin aranız iyi olsun yeterki.. ailesiyle tanısma soz vs oldumu yada olcak mı?
bende uzun dönem bekliyorum canım öyle böyle geçiyoo inşallah iyi bi yere düşer
oo birbirimizi anlarız o zaman bizz
ya kızlar bişey sorucam çeyiz hazırlıklarına başlandı mı? Ben daha başlamadım ya
Kızlar yaşlarınız kaç? Birde beraberlikleriniz ne kadadır sürüyor?
Önce ben cevap vereyim. :) 25 yaşındayım ve imzamdan da anlaşılacağı üzere, 6 yıldır birlikteyiz sevdiceğimle.
canım gercekten oyle.. dun ben elbisemi falan aldım geldim annemler begenmedi.. isteme-soz aynı gun olcak ya, sen isteme gibi almıssın soze cok hafif kactı dediler, evde olcagı icin abartmak istememiştim... elbiseden de sozden de herseyden buz gibi soguttular, aksam benimkine ben vazgectim ya ugrasamam boyle dedim, ona da kızdım yokyere... allahtan anlayıslı biri o da benim gibi fevri olsa bianda parlasa kesin cok buyuk kavgalar cıkar hiç yokyere.. benim sinir anımda mantıklı olmayı basarabiliyo iyiki
daha simdiden boyle oluyo biz 2 sene nasıl sozlu nisanlı kalcaz bilmiorum benim bu ailem varkenciddi anlamda vazgecmeyi dusundum dun gece ama bu saatten sonra vazgecmem ve 2 yıl sevgili olarak beklemem de imkansz... dugunu onede cekemem...
nolcak bilmiyorum
dualarım seninle canım... kazandın bile inşallah
Başarılar ve boş şans minnaksultan. Nasılsınız kızlar bu arada?
selam kızlar..
minnakcım ne yaptı acaba meraklardayımm :44:
canım gercekten oyle.. dun ben elbisemi falan aldım geldim annemler begenmedi.. isteme-soz aynı gun olcak ya, sen isteme gibi almıssın soze cok hafif kactı dediler, evde olcagı icin abartmak istememiştim... elbiseden de sozden de herseyden buz gibi soguttular, aksam benimkine ben vazgectim ya ugrasamam boyle dedim, ona da kızdım yokyere... allahtan anlayıslı biri o da benim gibi fevri olsa bianda parlasa kesin cok buyuk kavgalar cıkar hiç yokyere.. benim sinir anımda mantıklı olmayı basarabiliyo iyiki
daha simdiden boyle oluyo biz 2 sene nasıl sozlu nisanlı kalcaz bilmiorum benim bu ailem varkenciddi anlamda vazgecmeyi dusundum dun gece ama bu saatten sonra vazgecmem ve 2 yıl sevgili olarak beklemem de imkansz... dugunu onede cekemem...
nolcak bilmiyorum
angelcımm en guzeli bosver arada mesafe olması herzaman iyidir... bende aldıgım elbiseyi geri vermekten vazgectim, askım onu cok begenmişti uzerimde vermeyelim geri o da dursun hiçbiyerde giymezsen evlenince evde bana giyersin dedibende cok sevdim zaten vermek istemiodum hiç , ikiside aynı renk olsada 2 tane söz elbisem olmus oldu
baska elbise aldım roman dan.. ayakkabılarımın falan resimlerini de halledip hepsini eklerim bakalım begencekmisiniz
oo birbirimizi anlarız o zaman bizz
ya kızlar bişey sorucam çeyiz hazırlıklarına başlandı mı? Ben daha başlamadım ya
günaydın kızlar bugün moralim çok bozuk dün akşam aşkımla tartıştık. daha doğrusu ben bir hta yaptım oda bana küstü eve bıraktı dün akşamdan beri tele cevap vermedibugünde gittim yanına yüzüme bakmıyor, konuşmuyor artık ağlayacak duruma geldim yüzüme bakar mısın dedim gözlerimin dolu olduğunu görünce ağlama dedi yüzünü yıka iş başı yap dedi bende sen böle yaparsan benim aklım işte olmaz dedim. akşam konuşuruz dedi. çok gururlu biri ya akşama bitti derse evlenmekten vazgeçsin önemli deil ama sevgimizden vazgeçmesin ne olur dua edin
ne bileyim canlarım ya.. eski sevgililerimin yaptığı hatalar o kadar bozmuş ki sinirlerimi o da öle yapar sandım ya oooooooooffff. benim üzülmeme dayanamıyor sinirli olunca sölediklerinden pişman olmaktan korktuğu için konuşmuor belki de beni kırmamak için konuşmuyor. dün gece öle kötü oldum ki tele cvp vermedi şarkımızı dinleye dinleye salonda koltukta sızmışıım. sabah ggözlerim şişmişti onunda aynıinsan sevdiği birini kırınca daha çok üzülüyormuş :85: bugüne kadar diğer sevgililerim bana böle yapsaydı bir güzel laflarını verip telede cevap vermedikleri için pişman edip yol verirdim. yada kaybetmek bu kdar korkmazdım :85::85::85::85:
Allah ım lütfen hakkımzdan hayırlısını ver.
ya ben kendime kızıyorum insan sevdiği insanı böle üzer mi yahemde tamamen benim aptallığımdan şuan cidden çok kızgınım kendime aşkımın gönlünü almam lazım
bencede al gönlünü ikinizde üzülmeyn boşyere sende ağlama üzülme çok sevdiğin için onu kaybetmekten korktun bi an sadece bu başka bişe yok büyütülcek aslında :) güzelce çalış düşünme cnm bnm
Sabırsızlıkla beklıyoorum kuşuuum eminim çok çok güzel olucaksııınnnnn
Bizim de durumumuz aynı senin gibi olacak canım bu eylül sonu gibi isteme ve söz olacak hayatım askere gidecek seneye ağustos sonu gibi nişan ondan sonra işlerimizi yoluna koyacağız 2013 eylül gibi de düğün kısmetse. Bakalım bu 2 yıl nasıl geçecek.
günaydın kızlar bugün moralim çok bozuk dün akşam aşkımla tartıştık. daha doğrusu ben bir hta yaptım oda bana küstü eve bıraktı dün akşamdan beri tele cevap vermedibugünde gittim yanına yüzüme bakmıyor, konuşmuyor artık ağlayacak duruma geldim yüzüme bakar mısın dedim gözlerimin dolu olduğunu görünce ağlama dedi yüzünü yıka iş başı yap dedi bende sen böle yaparsan benim aklım işte olmaz dedim. akşam konuşuruz dedi. çok gururlu biri ya akşama bitti derse evlenmekten vazgeçsin önemli deil ama sevgimizden vazgeçmesin ne olur dua edin
inşallah canımmm , haklısın bunlar en guzel gunlerimm tadını cıkarmam lazım
buarada senin içinde cok dua etmiş bol bol enerji gondermiştim tebrik ederimmm canımm
minnaksultan çok sevindim canım benim daha hayırlı haberlerini bekliyoruz.:81::81::81::81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?