Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar elbisem ve ayakkabılarımmmı ekliyorum, ayakkabımı aynı renk almak istemedim cunku ben beyaz tenliyim elbisede acık renk, ayakkabılarım biraz koyu olsun istedim kontrast yaratmak adına..
takılarımıda cok cektim ama bi turlu net gorunmediler... takı olarak modeldeki inci bilekligin aynısından, inci küpeler ve vintage tarzı eskitme inci yuzuk ve yine vintage düz yuzuk takıcam... kısmet olursa soz gunu cekildigim fotolar icinde onlarıda gorursunuz inşallah
benim isteme-söz aynı gun olcak biliyosunuz, bu yuzden sadece buyukanne buyukbaba ve amcalar halalr yani sadece buyukler olcak, toplam da 20-30 kişilik ev icinde sade bi toren yanii, bu yuzden olabildigince ustruplu bi elbise tercih etmeye calıstım.. romantik bi tarzım vardır bu yuzden bu elbise oldu gibi...
makyajım romantik ve sade olcak... sacımı nası yaptırsam bilemiorum :44:
Eki Görüntüle 223667 Eki Görüntüle 223668 Eki Görüntüle 223669 Eki Görüntüle 223670 Eki Görüntüle 223671
kızlar elbisem ve ayakkabılarımmmı ekliyorum, ayakkabımı aynı renk almak istemedim cunku ben beyaz tenliyim elbisede acık renk, ayakkabılarım biraz koyu olsun istedim kontrast yaratmak adına..
takılarımıda cok cektim ama bi turlu net gorunmediler... takı olarak modeldeki inci bilekligin aynısından, inci küpeler ve vintage tarzı eskitme inci yuzuk ve yine vintage düz yuzuk takıcam... kısmet olursa soz gunu cekildigim fotolar icinde onlarıda gorursunuz inşallah
benim isteme-söz aynı gun olcak biliyosunuz, bu yuzden sadece buyukanne buyukbaba ve amcalar halalr yani sadece buyukler olcak, toplam da 20-30 kişilik ev icinde sade bi toren yanii, bu yuzden olabildigince ustruplu bi elbise tercih etmeye calıstım.. romantik bi tarzım vardır bu yuzden bu elbise oldu gibi...
Eki Görüntüle 223667 Eki Görüntüle 223668 Eki Görüntüle 223669 Eki Görüntüle 223670 Eki Görüntüle 223671
minnaksultan tebrik ederim canım
cookiecim fotograflarını bekliyorum :)
gicikcadi üzülme tatlım, herşey yoluna girer, güzel haberlerinle dön akşam![]()
maşallah çok güzel bir elbise canım güle güle giy inşallah hem sade hem şık olmuş ayakkabılarda güzel. aaayyy çok güzel olacaksın eminim. :13: istersen saçlarını açık bırak yarım topuz şeklinde olanlar varya önden topla arkadan açık onlardan yaptır bence hem hizmet edince saçların seni rahatsız etmez hemdde elbisene uyar diye düşünüyorum. senin aklında bir model var mı
güle güle giy canım yaz zamanı hava sıcak olur terletmeyecek şekilde nasıl hoşuna giderse ama elbise sade güzel bi elbise yine aynı sadelikte saç yaparsan gayet hoş olur bence
Teşekküer ederiiim canımmmm
cok guzelll kusuumm gercekten cok uygun bı kıyafet tercıh etmıssın. ayakkabılarında aynı renk olmaması guzel cunku bu sefer tek renk olunca çok düz oluyo genede kıyafetıne uygun bı renk olmus ayakkabılarda. çok çok beğendim herşeyiiinii saçlarınıda uçlar dalgalı yandan toplu yapabılırsın uzunlugu ne kadar sacının kusum kısaysa yandan romantık topuzda guzel olabılır
cok tesekkur ederim canımmm yaa begenmenze cook sevindmmm
saclarım sırtımda canım sole diyim belime inmesine tam 1 karıs vardalga hep aklımda tatlımm topuz icinde daha mı kısa olması lazım acaba
cok tesekkur ederim canımmm yaa begenmenze cook sevindmmm
saclarım sırtımda canım sole diyim belime inmesine tam 1 karıs vardalga hep aklımda tatlımm topuz icinde daha mı kısa olması lazım acaba
dalga da çok hoş durabilir bu elbisenin üstüne...ama rahatlığını asla göz ardı etme. tanışma da saçlarımı açık bırakmıştım önden toplamıştım. ayrıca düzleştirmiştim. heyecandan stresten resmen saçlarımı yolasım geldi. benim saçlarım belimde birde bayağı huzursuz etmişti. aayyy resimlerini çok merak ediyorum hayatım. inşallah süper geçecek
Saçlarımız bile aynı yerlerde kuşumm yaa ikizmiyiz yoksa bizaslında yan topuzu ben cok begenıyorum bızım boyumuzdakı saclarda cok cici duruyooo
telomercimm bu cok guzelmişelbiseme de olur eger dalga sevdamdan vazgecersem boyle bişey dusunebilirmmm
cok tesekkur ederim canımmmmm![]()
inşalllah tatlımmmmolmadı soyle guzel bi kuafore gidip elbiseyi gosterip akıl alıcam inş istedigim goruntuyu yakalrım
demek oyle canımmınıcıı birbirimize tam bir fikir kaynagı olucaz bu konuda desene
bende cok seviyorum yandan topuzları ama annecigim pek sıcak bakmadı![]()
Eki Görüntüle 223715
cookiecim bu nasıl olur sence? ama açık dalgalı da yakışır elbisene..
bu arada çok şık olacağından eminim tatlım![]()
annecik nası bişi düşüyo kuşumm
Eki Görüntüle 223715
cookiecim bu nasıl olur sence? Ama açık dalgalı da yakışır elbisene..
Bu arada çok şık olacağından eminim tatlım![]()
cookiecim cidden bu model çok hoşmuş. Annene göster büyük ihtimalle vazgeçebilir.
Bu arada kızlar isteme günü belli oldu. Bu cumartesi istemeye geliyorlar. Ama biz küsüz![]()
bende cok begendm tatlımm gostericem anneme
ah bebegim yaa hala konusmadınızmı
cookiecim cidden bu model çok hoşmuş. Annene göster büyük ihtimalle vazgeçebilir.
Bu arada kızlar isteme günü belli oldu. Bu cumartesi istemeye geliyorlar. Ama biz küsüz![]()