• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

minnaksultan tebrik ederim canım
cookiecim fotograflarını bekliyorum :)
gicikcadi üzülme tatlım, herşey yoluna girer, güzel haberlerinle dön akşam :71:

kızlar elbisem ve ayakkabılarımmmı ekliyorum, ayakkabımı aynı renk almak istemedim cunku ben beyaz tenliyim elbisede acık renk, ayakkabılarım biraz koyu olsun istedim kontrast yaratmak adına..
takılarımıda cok cektim ama bi turlu net gorunmediler... takı olarak modeldeki inci bilekligin aynısından, inci küpeler ve vintage tarzı eskitme inci yuzuk ve yine vintage düz yuzuk takıcam... kısmet olursa soz gunu cekildigim fotolar icinde onlarıda gorursunuz inşallah
:1:

benim isteme-söz aynı gun olcak biliyosunuz, bu yuzden sadece buyukanne buyukbaba ve amcalar halalr yani sadece buyukler olcak, toplam da 20-30 kişilik ev icinde sade bi toren yanii, bu yuzden olabildigince ustruplu bi elbise tercih etmeye calıstım.. romantik bi tarzım vardır bu yuzden bu elbise oldu gibi...
makyajım romantik ve sade olcak... sacımı nası yaptırsam bilemiorum :44:

$söz2 (1).webp$söz2.webp$söz3.webp$Görüntü0453.webp$Görüntü0455.webp

kızlar elbisem ve ayakkabılarımmmı ekliyorum, ayakkabımı aynı renk almak istemedim cunku ben beyaz tenliyim elbisede acık renk, ayakkabılarım biraz koyu olsun istedim kontrast yaratmak adına..
takılarımıda cok cektim ama bi turlu net gorunmediler... takı olarak modeldeki inci bilekligin aynısından, inci küpeler ve vintage tarzı eskitme inci yuzuk ve yine vintage düz yuzuk takıcam... kısmet olursa soz gunu cekildigim fotolar icinde onlarıda gorursunuz inşallah

benim isteme-söz aynı gun olcak biliyosunuz, bu yuzden sadece buyukanne buyukbaba ve amcalar halalr yani sadece buyukler olcak, toplam da 20-30 kişilik ev icinde sade bi toren yanii, bu yuzden olabildigince ustruplu bi elbise tercih etmeye calıstım.. romantik bi tarzım vardır bu yuzden bu elbise oldu gibi...

Eki Görüntüle 223667 Eki Görüntüle 223668 Eki Görüntüle 223669 Eki Görüntüle 223670 Eki Görüntüle 223671

:nazar::nazar: maşallah çok güzel bir elbise canım güle güle giy inşallah hem sade hem şık olmuş ayakkabılarda güzel. aaayyy çok güzel olacaksın eminim. :13: istersen saçlarını açık bırak yarım topuz şeklinde olanlar varya önden topla arkadan açık onlardan yaptır bence hem hizmet edince saçların seni rahatsız etmez hemdde elbisene uyar diye düşünüyorum. senin aklında bir model var mı

Eki Görüntüle 223667 Eki Görüntüle 223668 Eki Görüntüle 223669 Eki Görüntüle 223670 Eki Görüntüle 223671

:nazar: güle güle giy canım yaz zamanı hava sıcak olur terletmeyecek şekilde nasıl hoşuna giderse ama elbise sade güzel bi elbise yine aynı sadelikte saç yaparsan gayet hoş olur bence

minnaksultan tebrik ederim canım
cookiecim fotograflarını bekliyorum :)
gicikcadi üzülme tatlım, herşey yoluna girer, güzel haberlerinle dön akşam :71:

Teşekküer ederiiim canımmmm:70:

cok guzelll kusuumm gercekten cok uygun bı kıyafet tercıh etmıssın. ayakkabılarında aynı renk olmaması guzel cunku bu sefer tek renk olunca çok düz oluyo genede kıyafetıne uygun bı renk olmus ayakkabılarda. çok çok beğendim herşeyiiinii saçlarınıda uçlar dalgalı yandan toplu yapabılırsın uzunlugu ne kadar sacının kusum kısaysa yandan romantık topuzda guzel olabılır

:nazar::nazar: maşallah çok güzel bir elbise canım güle güle giy inşallah hem sade hem şık olmuş ayakkabılarda güzel. aaayyy çok güzel olacaksın eminim. :13: istersen saçlarını açık bırak yarım topuz şeklinde olanlar varya önden topla arkadan açık onlardan yaptır bence hem hizmet edince saçların seni rahatsız etmez hemdde elbisene uyar diye düşünüyorum. senin aklında bir model var mı

tesekkur ederim tatlımmm inşallah :70:
evet tatlım haklısın beni rahatsız etmemesi onemli inan aklımda hiç model yok onceki elbisem de bu renkti ama sifondu biraz daha lolita havasında, ona bole eski zaman ingiliz hatunları gibi kalın luleli bi model dusunuyodum ama bu elbise daha agır o yuzden hem agır hemde sade olmam lazım satafatı hiç sevmem zaten :37:

:nazar: güle güle giy canım yaz zamanı hava sıcak olur terletmeyecek şekilde nasıl hoşuna giderse ama elbise sade güzel bi elbise yine aynı sadelikte saç yaparsan gayet hoş olur bence

tesekkurler canımmmm :70: haklısın yaz hadi neysede o gun bide heyecandan da oluyo olcam o yuzden sıkıntıya sokmamalı beni tercih edecegim model o kdr heyecan arasında birde sacımın verdigi sıkıntıyla ugrasmıyım :37:
kesinlikle sade olcak canım o da :61:

Teşekküer ederiiim canımmmm:70:

cok guzelll kusuumm gercekten cok uygun bı kıyafet tercıh etmıssın. ayakkabılarında aynı renk olmaması guzel cunku bu sefer tek renk olunca çok düz oluyo genede kıyafetıne uygun bı renk olmus ayakkabılarda. çok çok beğendim herşeyiiinii saçlarınıda uçlar dalgalı yandan toplu yapabılırsın uzunlugu ne kadar sacının kusum kısaysa yandan romantık topuzda guzel olabılır

cok tesekkur ederim canımmm yaa begenmenze cook sevindmmm :70:
saclarım sırtımda canım sole diyim belime inmesine tam 1 karıs var :61: dalga hep aklımda tatlımm topuz icinde daha mı kısa olması lazım acaba

saclarım sırtımda canım sole diyim belime inmesine tam 1 karıs var :61: dalga hep aklımda tatlımm topuz icinde daha mı kısa olması lazım acaba

dalga da çok hoş durabilir bu elbisenin üstüne...:66: ama rahatlığını asla göz ardı etme. tanışma da saçlarımı açık bırakmıştım önden toplamıştım. ayrıca düzleştirmiştim. heyecandan stresten resmen saçlarımı yolasım geldi. benim saçlarım belimde birde bayağı huzursuz etmişti. aayyy resimlerini çok merak ediyorum hayatım. inşallah süper geçecek

Saçlarımız bile aynı yerlerde kuşumm yaa ikizmiyiz yoksa biz :1: aslında yan topuzu ben cok begenıyorum bızım boyumuzdakı saclarda cok cici duruyooo

dalga da çok hoş durabilir bu elbisenin üstüne...:66: ama rahatlığını asla göz ardı etme. tanışma da saçlarımı açık bırakmıştım önden toplamıştım. ayrıca düzleştirmiştim. heyecandan stresten resmen saçlarımı yolasım geldi. benim saçlarım belimde birde bayağı huzursuz etmişti. aayyy resimlerini çok merak ediyorum hayatım. inşallah süper geçecek

inşalllah tatlımmmm :70: olmadı soyle guzel bi kuafore gidip elbiseyi gosterip akıl alıcam inş istedigim goruntuyu yakalrım :1:

Saçlarımız bile aynı yerlerde kuşumm yaa ikizmiyiz yoksa biz :1: aslında yan topuzu ben cok begenıyorum bızım boyumuzdakı saclarda cok cici duruyooo

demek oyle canımmınıcıı birbirimize tam bir fikir kaynagı olucaz bu konuda desene :70::70:
bende cok seviyorum yandan topuzları ama annecigim pek sıcak bakmadı :1:

$yandan topuz modeli.webp
cookiecim bu nasıl olur sence? ama açık dalgalı da yakışır elbisene..
bu arada çok şık olacağından eminim tatlım :71:

telomercimm bu cok guzelmiş :69: elbiseme de olur eger dalga sevdamdan vazgecersem boyle bişey dusunebilirmmm
cok tesekkur ederim canımmmmm :70:

inşalllah tatlımmmm :70: olmadı soyle guzel bi kuafore gidip elbiseyi gosterip akıl alıcam inş istedigim goruntuyu yakalrım :1:

demek oyle canımmınıcıı birbirimize tam bir fikir kaynagı olucaz bu konuda desene :70::70:
bende cok seviyorum yandan topuzları ama annecigim pek sıcak bakmadı :1:

annecik nası bişi düşüyo kuşumm

Eki Görüntüle 223715
cookiecim bu nasıl olur sence? ama açık dalgalı da yakışır elbisene..
bu arada çok şık olacağından eminim tatlım :71:

Bu model cidden çooook güzellllmişşş telomerr

annecik nası bişi düşüyo kuşumm

bilmem ki tatlımmm ne dusundugunu de soylemedi ama yandan topuz fikrine burun kıvırdı... kuaföre gider elbiseni de gosteririz o yonlendirir falan dedi ama telomerin gosterdigi modeli bi gostericem belki yandan topuz deyince ne demek istedigimi tam kafasında canlandıramamıs olabilir :1:

cookiecim cidden bu model çok hoşmuş. Annene göster büyük ihtimalle vazgeçebilir.

Bu arada kızlar isteme günü belli oldu. Bu cumartesi istemeye geliyorlar. Ama biz küsüz :14:

vauuvvv cumartesi büyük gün diosun :21::21::21::21::21: hakkında hayrlısı inş..:nazar:

Back