iyiyiz almorcumm sen?
ne vr ne yok
topiğimiz baya canlı maasallah
ııyıs almor sen nasılsın bakalım.
ayy hayırlısı yaa buyuk gun cumartesı demek. elbısen de supermıs ben cok beendım. bende bole sık ama zarıf seylerı sevıorum.
teşekkürler cookiecim,karbeyazcım ve angelim ben böle düşünerek kendi kendimi yerim hyum böle ne yazıkki...
almor holgeldin canım.
ii şükür sen nasılsın
karbeyaz sen nişanlısın sanırım anlatsana tanışma isteme söz olaylarını meraklıyız biraz biz.
ne guzel canımm yaa cok keyifli oluyor boyle seyler
bende bu aksam askımla konya turuna gidiyorum.. mevlana ve nasreddin hoca nın turbelerini gezicez kısmetse bakalım askım o kadar uzun yolda nası kullancak araba yaa, dinlene dinlene gidip gelicez artık :44:
ne guzel canımm yaa cok keyifli oluyor boyle seyler
bende bu aksam askımla konya turuna gidiyorum.. mevlana ve nasreddin hoca nın turbelerini gezicez kısmetse bakalım askım o kadar uzun yolda nası kullancak araba yaa, dinlene dinlene gidip gelicez artık :44:
ne guzel yaa sende evlenme teklifi almıssın hemde kapadokyada , benimkinden ses yok teklif etmicek galba ben ole teklifsiz gidicem.. bu yuzden tektasım da olmıcak.. teklif olayında olmazsa sonradan takmayı sevmiorum
Kuzum eğer ilk kez gidiosan inanılmaz güzel yerler Konyanın tamamını gezdim ama yine olsa yine giderim Mevlana ,Alaaddin tepesi ,Nasreddin hoca ve tabiki etli ekmekgüzel tatiller çiçeğimm
çok tesekkur ederim tatlımmm alaaddin tepesini duymamıstık bak orayada gidelim cok sagol canımmm benimmm
etli ekmek olmazsa olmaz zaten askım simdiden sayıklamaya basladı
Alaaddin Konyanın gözbebeğidir..Lele mevsimimi bilmiyorum ama bizi gezdiren uyuzlar yok burda lale var kaçırdnz die gıcıklık yapmşlardı Çok mükemmel şelalemsi yapay sular eşliğinde oturma gruplarında oturup nargile içiosun dev lalelerle resim çekiliosun süperr bloğumda yazmıştım ben ama ben İvrizi Acı gölü buğday tarlalarını filanda gezmştm bloğumda duruodur heralde :)
ooh kızlar maşallah gezin bakalım..
oo maşallah canım yaa gezmediginiz yer kalmamıs :) vaktimiz olursa bizde gidelim buraya mutlaka cok merak ettimmm
Aslında ben denizi olmayan yerde gezmeyi pek sevmem biliomusun ama bir mevlana asıgı olarak konya baskadır... Cocukkende gitmiştim bu 2.olacak kısmetse...
Dua edin kızlaaaar guzel guzel hayırlısıyla gidip gelelimmm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?