• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gicikcadi ;
hiç üzülme tatlım dedigin gibi gececek.. boyle seyler ilişkiyi dahada saglamlaştırır, hiç üzülmene gerek yok bu vesile ile seni nekadar sevdigini anlamıs oldun bence

düzelmeye başlar yavaş yavaş canım üzülme hiç bak konuşmuşsunuz için rahatlamış en azından cumartesiyi düşün sen şimdi :)

topiğimiz baya canlı maasallah :nazar:
ııyıs almor sen nasılsın bakalım.
ayy hayırlısı yaa buyuk gun cumartesı demek. elbısen de supermıs ben cok beendım. bende bole sık ama zarıf seylerı sevıorum.

teşekkürler cookiecim,karbeyazcım ve angelim ben böle düşünerek kendi kendimi yerim hyum böle ne yazıkki...

almor holgeldin canım.

ii şükür sen nasılsın

karbeyaz sen nişanlısın sanırım anlatsana tanışma isteme söz olaylarını meraklıyız biraz biz. :1:

iyiyiz almorcumm sen?
ne vr ne yok :61:

topiğimiz baya canlı maasallah :nazar:
ııyıs almor sen nasılsın bakalım.
ayy hayırlısı yaa buyuk gun cumartesı demek. elbısen de supermıs ben cok beendım. bende bole sık ama zarıf seylerı sevıorum.

teşekkürler cookiecim,karbeyazcım ve angelim ben böle düşünerek kendi kendimi yerim hyum böle ne yazıkki...

almor holgeldin canım.

ii şükür sen nasılsın

karbeyaz sen nişanlısın sanırım anlatsana tanışma isteme söz olaylarını meraklıyız biraz biz. :1:

Hoşbuldum kızlar iyiyim ben de. Bugün annemle filan çeyiz için piyasa araştırmasına başlıcaz dışarı çıkıp dolaşmışken avmlerdeki mutfak eşyaları , küçük ev aletleri ve ev tekstili satan mağazalara bakıcaz bir fiyatlar nasıl diye:10:

Son düzenleme:
ne guzel canımm yaa cok keyifli oluyor boyle seyler :61:

bende bu aksam askımla konya turuna gidiyorum.. mevlana ve nasreddin hoca nın turbelerini gezicez kısmetse bakalım askım o kadar uzun yolda nası kullancak araba yaa, dinlene dinlene gidip gelicez artık :44:

bende bu aksam askımla konya turuna gidiyorum.. mevlana ve nasreddin hoca nın turbelerini gezicez kısmetse bakalım askım o kadar uzun yolda nası kullancak araba yaa, dinlene dinlene gidip gelicez artık :44:

Sizin ki de çok iyimiş canım ya ne güzel gezersiniz. Hayatım işe girdiğinen beri doğru düzgün gönlümüzce gezemedik ama işi olsun da çok da sorun etmiyorum.:69:

oyle tabi canım.. evleneceksiniz suan cok onemli bisey o.. bizde ben calısıoken fazla gorusemioduk, ama ben suara evdeyim o da izinde, dün cıktı izne, bide benimki cok yurtdısına sehirdısına gitmek durumunda kalıyo işi geregi.. bizde simdi zaman varken fırsatı degerlendirioruz.. yoksa normal tempo içinde bizde birbirmizin yuzunu pazardan pazara gorurduk o da aksamları bikaç saatcik :50:

evlenince acısını cıkarıcaz canım nasılsa :64:

Canım biz sevgililer gününde tatile Ürgüp Göreme Peri Bacaları filan tatile gitmiştik..O akşam tektaş takıp bana evlenme teklif etmişti zaten herkes biliyordu birlikteliğimizin ciddiyetini..onun anne baba ayrı olunca önce anneler ve biz yemeğe çıktık sopnrada babayı yemeğe aldık..Nişanı kararlaştrdık onların ayrı olmasından dolayı evde isteme olmadı biraz düşmanca ayrılık olmuş onlarınki..Nişanda çiçek çikolata ikimizin resimli pastası falan yaptırıldı onlar tarafından anne baba geldiler aile arasında yaptık Buradan lüks güzel bahçeli bi restaurant vardı orada isteme nişan aynı anda oldu..Biz sözü Kapadokyada kendimiz kestik gibi oldu biraz :) Ailelerde tanışınca nişana karar verildi hemen..Biz 1.5 yıldır çıkıyorduk nişanlandığımızda inşallah 3 sene olacak blkteliğimz :nazar::nazar::nazar::nazar:

ne guzel yaa sende evlenme teklifi almıssın hemde kapadokyada , benimkinden ses yok teklif etmicek galba ben ole teklifsiz gidicem.. bu yuzden tektasım da olmıcak.. teklif olayında olmazsa sonradan takmayı sevmiorum :63:

Kuzum eğer ilk kez gidiosan inanılmaz güzel yerler Konyanın tamamını gezdim ama yine olsa yine giderim Mevlana ,Alaaddin tepesi ,Nasreddin hoca ve tabiki etli ekmek :56::56::56: güzel tatiller çiçeğimm:71:

ne guzel yaa sende evlenme teklifi almıssın hemde kapadokyada , benimkinden ses yok teklif etmicek galba ben ole teklifsiz gidicem.. bu yuzden tektasım da olmıcak.. teklif olayında olmazsa sonradan takmayı sevmiorum :63:

oyy kıyamam olur kuzum neden olmasın daha güzelleri senin olsun inşallah :71: önemli olan aşkınızın büyüklüğü evlenceksnz ne güzel Allah izin verrse hep beraber burada düğünlerimizi konuşucaz belki gelirsnz benm düğünüme hepnzzz diziliriz sonra da heeeyy :64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::32::32::32::21::21::21::21::21::24::24::24::24::24::62::62::62::62:

Kuzum eğer ilk kez gidiosan inanılmaz güzel yerler Konyanın tamamını gezdim ama yine olsa yine giderim Mevlana ,Alaaddin tepesi ,Nasreddin hoca ve tabiki etli ekmek :56::56::56: güzel tatiller çiçeğimm:71:

çok tesekkur ederim tatlımmm alaaddin tepesini duymamıstık bak orayada gidelim cok sagol canımmm benimmm
etli ekmek olmazsa olmaz zaten askım simdiden sayıklamaya basladı :60:

çok tesekkur ederim tatlımmm alaaddin tepesini duymamıstık bak orayada gidelim cok sagol canımmm benimmm
etli ekmek olmazsa olmaz zaten askım simdiden sayıklamaya basladı :60:

:53::53::53:Alaaddin Konyanın gözbebeğidir..Lele mevsimimi bilmiyorum ama bizi gezdiren uyuzlar yok burda lale var kaçırdnz die gıcıklık yapmşlardı :60: Çok mükemmel şelalemsi yapay sular eşliğinde oturma gruplarında oturup nargile içiosun dev lalelerle resim çekiliosun süperr bloğumda yazmıştım ben ama ben İvrizi Acı gölü buğday tarlalarını filanda gezmştm bloğumda duruodur heralde :)

:53::53::53:Alaaddin Konyanın gözbebeğidir..Lele mevsimimi bilmiyorum ama bizi gezdiren uyuzlar yok burda lale var kaçırdnz die gıcıklık yapmşlardı :60: Çok mükemmel şelalemsi yapay sular eşliğinde oturma gruplarında oturup nargile içiosun dev lalelerle resim çekiliosun süperr bloğumda yazmıştım ben ama ben İvrizi Acı gölü buğday tarlalarını filanda gezmştm bloğumda duruodur heralde :)

oo maşallah canım yaa gezmediginiz yer kalmamıs :) vaktimiz olursa bizde gidelim buraya mutlaka cok merak ettimmm :1:

ooh kızlar maşallah gezin bakalım.. :10:

aslında ben denizi olmayan yerde gezmeyi pek sevmem biliomusun ama bir mevlana asıgı olarak Konya baskadır... cocukkende gitmiştim bu 2.olacak kısmetse...

dua edin kızlaaaar guzel guzel hayırlısıyla gidip gelelimmm :26:

oo maşallah canım yaa gezmediginiz yer kalmamıs :) vaktimiz olursa bizde gidelim buraya mutlaka cok merak ettimmm :1:

Aslında ben denizi olmayan yerde gezmeyi pek sevmem biliomusun ama bir mevlana asıgı olarak konya baskadır... Cocukkende gitmiştim bu 2.olacak kısmetse...

Dua edin kızlaaaar guzel guzel hayırlısıyla gidip gelelimmm :26:

sağlıkcakla gidip sağlıkcakla geleceksiniz inşallah canım :34: çok eğlenin tamam mı özellikle benimde yerime eğlenin. Biz balayına kıbrısa gidecektik bir anda hayallerimiz patronun gazabıyla yıkıldı tabi aynı kişinin 2 farklı mağazasında çalışıyoruz ve ikimizde mağazadan çıkınca işler allak bullak oluyor. O yüzden beraber izin kullanamayacağız. Nişan alışverişini de ya pazar günleri yaparız yada o alır. Napalım artık ama sizin güzel haberlerinizi bekliyorum

Back