çeyrek almaya mı başlasam yavaştan2 yıla ancaa
![]()
Çeizler içinmi alcan kızz çeyreklerii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çeyrek almaya mı başlasam yavaştan2 yıla ancaa
![]()
bugun hiç ii degilim valla gelinler.. sabahtan beri evin işi bitmedi usta hala gitmedi.. cıkıp elbisemi alıcaktım o da kalmıs oldu bıktım annemin bu ev sevdasından sıkıntıdan patlıcam oooooof![]()
canım gercekten oyle.. Dun ben elbisemi falan aldım geldim annemler begenmedi.. Isteme-soz aynı gun olcak ya, sen isteme gibi almıssın soze cok hafif kactı dediler, evde olcagı icin abartmak istememiştim... Elbiseden de sozden de herseyden buz gibi soguttular, aksam benimkine ben vazgectim ya ugrasamam boyle dedim, ona da kızdım yokyere... Allahtan anlayıslı biri o da benim gibi fevri olsa bianda parlasa kesin cok buyuk kavgalar cıkar hiç yokyere.. Benim sinir anımda mantıklı olmayı basarabiliyo iyiki
Daha simdiden boyle oluyo biz 2 sene nasıl sozlu nisanlı kalcaz bilmiorum benim bu ailem varkenCiddi anlamda vazgecmeyi dusundum dun gece ama bu saatten sonra vazgecmem ve 2 yıl sevgili olarak beklemem de imkansz... Dugunu onede cekemem...
Nolcak bilmiyorum![]()
üzülme canım ewet iş ciddileşince nedense kız aileleri biraz sorun çıkarmaya meraklı oluyorlar. Daha geçen yazmıştım ya buraya vazgeçmeyi düşünüyorum diye. Bunları hepsi o stresten korktuğumuz için. üzülme birtanem allah yardım edecek inşallah. Isteme de sözde senin nasıl istiyorsan öle giyin. önemli olan senin beğenmen boşver. Valla bu işin stressiz bir tarafı yok artık girdik bu yola isteme,söz, nişan, düğün, evlilik hayatı, çocuk hepsi stres o yüzden kendinide sevdiceğinide yıpratma canım. Bizim işyerinde çalışan karı-koca var 5 yıllık evliler hergün kavga gürültü üstelik evlenmeden 3 yıl çok büyük bir sevgiyle evlenmişler. Ama bu stres yüzünden hep birbirlerini yemişler. şuan zaten sevgileri yok ama saygılarını da kaybetmişler. Karşımda hatta hemen yanımda bana ne yapmamam gerektiğini gösteriyorlar. Anladım ki bu stres edebi ama onun yanında bizim edebiyete götüreceklerimiz sabır ve saygı... Sende şöle kocaman bir nefes al yavaşça bırak unutma herşey çok güzel olacak..
Canım yaa ne guzel seyler yazmıssınnn
Işte benimde en korktugum sey o... Baskaları yuzunden bizim askımıza bir zarar gelmesi.. Cunku dun askım da soyledi, bizi birbirimize bıraksalar hersey cok daha kolay olurdu dedi cok haklı.. Bide benim ailem en ufak sey de sucu askıma yada onun ailesine atmaya megilli ustelik hiçbieyden haberleri olmamasına ragmen
sunu anladımki aradaki dengeyi kurmak cok onemli... Ben karsı tarafa ailemde olanları yansıttıgım surece basım cok agrıyacak, biraz kendimi tutmayı sakin olmayı ogrenmem lazım..
ayy cidden bende bi tuhaf oldum baban baya icerlemiş anlasılan.. Haklısın oluyor boyle seyler annemde surekli kocanda olsa herseyini anlatmak zorunda degilsin der.. Ama bende bişey bisey varki ondan bişey saklayamıyorum işte keske saklayabilen biri olsaydım.. Icimde tutamam ben hiç
bizim aileler tanısıyo tatlım yıllardan beri hemde sadece bizim evlilik davalarından sonra biraraya hiç gelmediler ... Bide anneler babalar teyzeler dedeler herkes tanısıo ama bitek biz gencler ailelerle tanısmıyoruz.. Bakalım ya herseyin hayırlısı demek lazım.. Cok seviyorum tamam ama en ufak bir hayırsızlık varsa bu işte olmasın zaten bozulsun.. ömür boyu uzulcegime bikaç ay uzulur unuturum alısırım ... :44:
Arkadaşlar merhabaa bende artık bu topikteyim![]()
Bizimde 6 yıllık beraberliğimiz var uzunca bir süre biliyorumçokgüzel şeyler paylaştık, çok zor günler de geçirdik. Şimdi de bir takım sorunlardan solayı evlenemiyoruz bir umut 2013
aşkıma kalsa hemen ama olmuyor iştee
![]()
masallah baya uzun bı ılıskınız var. ne gıbı sorunlarınız var merak ettım cok ozel deılse. genelde bızımkıler askerlık.
ooo toğıgımızde cıddı konular bas gostermıs. bu ortada kalma olayları cok kotu. ben de aynı durumdayım. zaten aılelerın onceden bılmesını bu yuzden ıstemıordum ama yayıldı bı kere onleyemedım. benım babamda arada bu sekılde trıp atıo bana eskısı gıbı deılıs artık. daha buyuk bı sorunum var. sevgilimin annesi ile anlaşamıyorum şimdiden
beni aşağılayıcı ımalı konuşmaları benı zıvanadan cıkardı. sevgılımle de konuscam bı daha aynı ortamda mumkun oldugu kadar az goruselım lutfen dıcem .. sırf bu sorunları cevremde gordugum ıcın onceden tanısmak ıstemıordum ama ıste sevgılıme laf anlatamadım. sımdı o askere gıdecek hersey daha zor olacak. moralım yerlerde kızlar yaaa
allah yardımcımız olsun .. :26:
Arkadaşlar merhabaa bende artık bu topikteyim![]()
Bizimde 6 yıllık beraberliğimiz var uzunca bir süre biliyorumçokgüzel şeyler paylaştık, çok zor günler de geçirdik. Şimdi de bir takım sorunlardan solayı evlenemiyoruz bir umut 2013
aşkıma kalsa hemen ama olmuyor iştee
![]()