'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın canım... valla aşkımla babam ilk defa karşılaştıklarında yani daha o işe gireli 4 gün olmuştu ortada hiçbirşey yok. tanışırken tokalaştılar tam onların elleri birbirine değdiği anda kalbimde hızlı bir atış hissettim yani o anı anlatamam. çok enteresandı. aile apartmanından oldum olası nefret ederim herşeyin akrablarının gözü önünde kim geldi kim gitti kaçta çıktın kaçta geldin hepsi birde gözlemci olanlar daha fena biz 2 yıl önce oturduğumuz evde 2 katta babamın teyzesi otururdu aman Allah ım olamaz böle bişey binaya her giriş her çıkışımda kadınla karşılaşırdım kızı balkonda gözetmen zaten. birde kadın tabiri caizse önceki gğn kaç defa lavaboya gittiğimizi bile sorardı. durmadan soruyor bir türlü susmuyor zor kaçardım

hey Allahım ya Allah ıslah etsin bölelerini çabucak doğru yolu göstersin inşallah

Ay acaba bizimkilerin tanışması nasılll olucaaaakkkkkkk

annemde ole diyo sen evlende sana gelirim ben artık diyo gelsin valla basımın ustunde yeri var ama babam onuda kabul etmez cagırır eve durmadan anneme bagımlıdır o hanımı olmadan yapamaz, hadi o da gelsin bana dicem onuda kabul etmez zaten hiç yani ben gidip kurtulsam bile annecigim cekmeye devam etcek onada gonlum razı olmuyor, bide benim kociş sefere gittimi ben annemlerle kalcam mecbur yine donup dolasıp geri gelcem yani o yuzden bize kökten cozum lazım ya o gitsin ya biz
sizinkide cıldırmıs resmen ayyy hayvanlara asırı hassasım zaten yaa üveyde olsa evladına oyle davranandan hayvan sevgisi beklemek zor olurdu zaten allah islah etsin baska bisey diyemiyorum pes cok kızdım ona cooook

aynen oyle canım, laf bulup konusmaya yer arıyolar, bide bunu yapan gayet sosyal hayatı olan okumus etmiş gungormus bir kadın olunca hepten sasırıyoruz yani ne diyim ben onun aldıgı egitime bana kalsa ben 2 sene daha sevgili gezicektim söz-nişan olayları beni acayip kasar, inan hiç istemiyodum boyle erken olsun, ama işte beraber rahat gezip tozamıyoruz mille laf cıkarmaya yer arıyo diye buyukler kabul etmedi iki tarafdan da illa söz olcak dediler, sırf bunların yuzunden işte :44:

Bence o gitsin el birliğiyle yollayııın onu ben artık uğraşmıyorum zaten cocuga hayvana acımayan banamı acıcak zaten hasta kadın yakıverır evi uğraşılmaz böleleriyle bizim komşuyu yengeye komşu olarak yollasak ya

iyi fikir hee bakalım 2 cambaz 1 ipte oynayabiliyormu

valla acayip oluyor. bugün annemin ve babamın ailesindeki büyüklerle görüşecekler annem ve babam. BAKALIM DEDELER NE DİYECEK :18: sana bir dost tavsiyesi canım çok doğal ol.

demek sıra buyuklere geldiii bol şans canımmm

valla acayip oluyor. bugün annemin ve babamın ailesindeki büyüklerle görüşecekler annem ve babam. BAKALIM DEDELER NE DİYECEK :18: sana bir dost tavsiyesi canım çok doğal ol.

Bizim anneler tanışıyo canım ben onun tüm sülalesini tanıyorum bi tek babamla o tanışmadı babam haberdar kendisinden ama o tanışma işi genede stres yaratıyo bendeee Zaten uzun süredir beraber olduğumuzdan herkes en doğal halinde artık ilk zamanlarda istem dışı kasılıyodum ama artık çok rahatım kayınannişimde bal gibi biri ben onu valide sultanım diye severim o beni şehzadelerimin annesi diye

Cidden öyle canım. Ben de 3 sene önce tanıştığımda daha sonra da beraber buluşup konuştuğumuzda aynı şeyleri hissettim. Son bir ay çok hızlı geçiyor benim için açıkçası. Okul bitti ben kpss'ye hazırlanmaya karar verdim gittik dersaneye kaydoldum ondan sonra babama erkek arkadaşımdan bahsettim sonra kep törenimde tanıştırdım bütün ailemle. O da beni geçen sene bütün ailesi ile tanıştırmıştı zaten. bakalım şimdi askere gitmeden önce de ailelerin tanışmasını istiyoruz kısmetse olur inşallah.

Gerçekten kader canım bizim tanışmamız bile çok enteresan olmuştu çünkü . Demek ki tanışacağımız biribirimizi seveceğimiz varmış diyorum.

Son düzenleme:
akraba apartmanından muzdarıp bırıyım bende malesef .. bızde akraba apartmanında oturuyoruz çok uyuz bişe. artık sallamıorum başlarda sıkıntı yapıodum. geldiğime çıktığıma bakıolar. sevgilim evın kapısına kadar bıle gelemıodu ama artık takmamaya karar verdım. aılemde bılıyor nasılsa
korkum sevgılım aılesı de akraba apartmanında oturuyor umarım bızde oyle oturmayız

Sen şimdiden şikayet etmeye başlaki anlasın enişte bey akraba apartmanında oturmak istemediinii tatlımm

minnaka katılıyorum angelcim kesinlikle solemelisin ... acıkcası evlendikten sonra da bole olsun istemezdim cidden kötü bişey milletin agzı torba degilki buzesin lafına geliyo ... cekememezlik kıskanclık dedikodu . nekadar takmasan da kulagına geliyo canın sıkılıyo

almor, ne anlayışlı bir baban varmış canım, ne güzel. benimki askerliğini yapmadan işe girmeden karşısına çıkarsam ne der kimbilir

diğer tüm yorumlarda sizlere katılıyorum kızlarr

almor, ne anlayışlı bir baban varmış canım, ne güzel. benimki askerliğini yapmadan işe girmeden karşısına çıkarsam ne der kimbilir

benim babamda pek sert değil ama verice tepkilerin dozunu tam ayarlayamıyorum sonuçta 19 yıldır ayrı yaşıyoruz. Bana kısmet çıkınca sölemek zorunda kaldım askerimi yoksa bende beni istemeye gelmeden biraz önce sölerdim sanırım:44: babamında sevdiği bi aile isticeklerini sölemiş babama babamda bana haber vermek için sölediğinde çok sinirlenip sölemiştim genede utana sıkıla benim beklediğim var, uygun dille sölersin gelmesinler diye bana kızmadı ama annemle sonradan atışmışlar biraz

Son düzenleme:

Valla öyleymiş canım ben de yeni öğrendim çok anlayışla karşıladı ama tabi okulu bitirmemin ve yaşımın da etkisi var . Okulum bitti ağustosta 23 yaşıma giricem erkek arkadaşımı da gördü tanıdı aklındaki soru işaretleri gitti. Haliyle olumlu yaklaştı. 17-18 yaşında tanıştırsaydım pek olumlu yaklaşacağını sanmıyorum.

bende mezun oldum canım bu haziranda.. yaşımda 22 . 4 yıl aynı sınıfta okuduk. ancak babam, askerliğini yapmadan falan tanıştırmayı göze alacağım bi yapıda değil bilmiyorum belki de bana öyle geliyordur, stres yapıyorum hep.. en iyisi askerden gelsin de öyle söyleyeyim durumu.
17-18 yaşı geçtim 30 yaşında bile okuyosan evlilik olmaz babama göre. okursun kendi ayaklarının üzerinde durursun, karşısına çıkaracağın kişide artık sorumluluk alabilecek düzeyde olmalıdır(askerlik-iş halledilmiş olacak yani) sonra evlenirsin
sizin içinde hayırlısı olsun tatlım.senin adına çok sevindim..

Sen şimdiden şikayet etmeye başlaki anlasın enişte bey akraba apartmanında oturmak istemediinii tatlımm

kesınlıkle haklısınız sımdıden basının etını yemeye baslıım ben
benım babamda bılıo ama tanıstırma soz olayına falan gıremedık cunku babamda askerlıgını yapsın ole gelsın dedı. :26:
yoksa soz nısan yapacaktık. kısmet. sımdı asker yolu beklıcez sonra nısan hemen dugun beklemıcez ole dusunuyoruz yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…