günaydın kızlaaaar
minnakcım inş biranönce bulursunuz aradıgınız evi, valla cok zor cok kötü huzursuzluk, bizimkide aile apartmanı, bizdede var bitane oyle herkese gıcıklık yapan bi tip kendisi yengem olur bide dusun ama heerkesi canından bezdirdi, babam ailesine cok duskun oldugu icin baska yere gitmeyide kabul etmiyo kurtulma sansımız da yok gibi yani umarım bigun ikna olur da kurtuluruz surdan
almor, gicikcadi ya katılıyorum valla bu işler böle işte bende askımla tanıstıgım zamanlarda olaganustu alakasız seyler olmustu hep dusununce insan sasırıyo ve kader bole bişey heralde diyo
Ahh seninki daha kötüü canımm çıkıp gitme şansımız var bizim en azından, evlenince kurtulcan sende tatlım
Geldiğimizden beri takık bize canım anlamadım gitti, İlk taşındık hoşgeldinize gelmesi gereken o ama ben binadan çıkarken inmisiniz cinmisin geldiniz taşındınız ne selam ne sabah dedi bende sinirlenip reklam afişimi astırıcaktık Minnak ailesi buraya taşınmıştır diyiverdim. Biraz hasta biri apartmanda herkes illalah ediyo üvey çocukları var dövüyo süreklievimdeki kedilere taktı annemler yazlığa gidince kedileride gönderdim bu sefer bahçemdeki kedilere taktı sabunlu su atıyo sigara atıyo ruh hastası ya en sonunda çıktım kapısına 2 3 kere tartıştık tahammülüm kalmadı kadına
günaydın canım...valla aşkımla babam ilk defa karşılaştıklarında yani daha o işe gireli 4 gün olmuştu ortada hiçbirşey yok. tanışırken tokalaştılar tam onların elleri birbirine değdiği anda kalbimde hızlı bir atış hissettim yani o anı anlatamam. çok enteresandı. aile apartmanından oldum olası nefret ederim herşeyin akrablarının gözü önünde kim geldi kim gitti kaçta çıktın kaçta geldin hepsi birde gözlemci olanlar daha fena biz 2 yıl önce oturduğumuz evde 2 katta babamın teyzesi otururdu aman Allah ım olamaz böle bişey binaya her giriş her çıkışımda kadınla karşılaşırdım kızı balkonda gözetmen zaten. birde kadın tabiri caizse önceki gğn kaç defa lavaboya gittiğimizi bile sorardı. durmadan soruyor bir türlü susmuyor zor kaçardım
Ahh seninki daha kötüü canımm çıkıp gitme şansımız var bizim en azından, evlenince kurtulcan sende tatlım
Geldiğimizden beri takık bize canım anlamadım gitti, İlk taşındık hoşgeldinize gelmesi gereken o ama ben binadan çıkarken inmisiniz cinmisin geldiniz taşındınız ne selam ne sabah dedi bende sinirlenip reklam afişimi astırıcaktık Minnak ailesi buraya taşınmıştır diyiverdim. Biraz hasta biri apartmanda herkes illalah ediyo üvey çocukları var dövüyo süreklievimdeki kedilere taktı annemler yazlığa gidince kedileride gönderdim bu sefer bahçemdeki kedilere taktı sabunlu su atıyo sigara atıyo ruh hastası ya en sonunda çıktım kapısına 2 3 kere tartıştık tahammülüm kalmadı kadına
günaydın canım...valla aşkımla babam ilk defa karşılaştıklarında yani daha o işe gireli 4 gün olmuştu ortada hiçbirşey yok. tanışırken tokalaştılar tam onların elleri birbirine değdiği anda kalbimde hızlı bir atış hissettim yani o anı anlatamam. çok enteresandı. aile apartmanından oldum olası nefret ederim herşeyin akrablarının gözü önünde kim geldi kim gitti kaçta çıktın kaçta geldin hepsi birde gözlemci olanlar daha fena biz 2 yıl önce oturduğumuz evde 2 katta babamın teyzesi otururdu aman Allah ım olamaz böle bişey binaya her giriş her çıkışımda kadınla karşılaşırdım kızı balkonda gözetmen zaten. birde kadın tabiri caizse önceki gğn kaç defa lavaboya gittiğimizi bile sorardı. durmadan soruyor bir türlü susmuyor zor kaçardım
annemde ole diyo sen evlende sana gelirim ben artık diyogelsin valla basımın ustunde yeri var ama babam onuda kabul etmez cagırır eve durmadan anneme bagımlıdır o hanımı olmadan yapamaz, hadi o da gelsin bana dicem onuda kabul etmez zaten hiç yani ben gidip kurtulsam bile annecigim cekmeye devam etcek onada gonlum razı olmuyor, bide benim kociş sefere gittimi ben annemlerle kalcam mecbur yine donup dolasıp geri gelcem yani o yuzden bize kökten cozum lazım ya o gitsin ya biz
sizinkide cıldırmıs resmen ayyy hayvanlara asırı hassasım zaten yaa üveyde olsa evladına oyle davranandan hayvan sevgisi beklemek zor olurdu zaten allah islah etsin baska bisey diyemiyorum pes cok kızdım ona cooook
Ay acaba bizimkilerin tanışması nasılll olucaaaakkkkkkk
Bence o gitsin el birliğiyle yollayııın onuben artık uğraşmıyorum zaten cocuga hayvana acımayan banamı acıcak zaten hasta kadın yakıverır evi uğraşılmaz böleleriyle bizim komşuyu yengeye komşu olarak yollasak ya
valla acayip oluyor. bugün annemin ve babamın ailesindeki büyüklerle görüşecekler annem ve babam. BAKALIM DEDELER NE DİYECEK :18: sana bir dost tavsiyesi canım çok doğal ol.
valla acayip oluyor. bugün annemin ve babamın ailesindeki büyüklerle görüşecekler annem ve babam. BAKALIM DEDELER NE DİYECEK :18: sana bir dost tavsiyesi canım çok doğal ol.
hayırlısı böle imiş canım. bazen bir anda hayatın değişebiliyor ben 3 ay öncesine kadar evliliğin e sini düşünmeyen biriydim. birden hayatıma o girince daha ilk tanıdığım gün bu benim bir ömür beraber olabileceğim biri demiştim ki daha ortada hiç bişey yok ama öle tanıdık geldi ki sanki onla doğmuş onla büyümüş gibiydim. her anımda o varmış gibi... ben ilk tanıdığım insanlara karşı hep önyargılıyımdır. pek konuşmam önce bakarım tavırlarına hareketlerine o insanla nasıl konuşabilirim neleri konuşabilirim die tahlil ederim. hayatımda ilk defa ilk defa tanıdığım biriyle öle çok konuştum diyorum ya sanki yabancı deil 40 yıllık tanıdığım çok garip işler bu işler. bak seninde hiç aklında yokken mezuniyet vesilesiyle ailen tanışmış oldu. inşallah ailelerde çok ii kaynaşırlar bu işlerde ailelerinde anlaşmasının önemini yeni yeni farkettim. annem annesiyle öle kaynaşmasaydı emin ol bu işe asla razı olmazdı..:18: neyse kızlar tüm güzel günleri Rabbim herkese ağız tadıyla görmeyi nasip etsin
günaydın kızlaaaar
minnakcım inş biranönce bulursunuz aradıgınız evi, valla cok zor cok kötü huzursuzluk, bizimkide aile apartmanı, bizdede var bitane oyle herkese gıcıklık yapan bi tip kendisi yengem olur bide dusun ama heerkesi canından bezdirdi, babam ailesine cok duskun oldugu icin baska yere gitmeyide kabul etmiyo kurtulma sansımız da yok gibi yani umarım bigun ikna olur da kurtuluruz surdan
almor, gicikcadi ya katılıyorum valla bu işler böle işte bende askımla tanıstıgım zamanlarda olaganustu alakasız seyler olmustu hep dusununce insan sasırıyo ve kader bole bişey heralde diyo
iyi fikir hee bakalım 2 cambaz 1 ipte oynayabiliyormu
demek sıra buyuklere geldiii bol şans canımmm
akraba apartmanından muzdarıp bırıyım bende malesef .. bızde akraba apartmanında oturuyoruz çok uyuz bişe. artık sallamıorum başlarda sıkıntı yapıodum. geldiğime çıktığıma bakıolar. sevgilim evın kapısına kadar bıle gelemıoduama artık takmamaya karar verdım. aılemde bılıyor nasılsa
korkum sevgılım aılesı de akraba apartmanında oturuyor umarım bızde oyle oturmayız
almor, ne anlayışlı bir baban varmış canım, ne güzel. benimki askerliğini yapmadan işe girmeden karşısına çıkarsam ne der kimbilir
diğer tüm yorumlarda sizlere katılıyorum kızlarr
almor, ne anlayışlı bir baban varmış canım, ne güzel. benimki askerliğini yapmadan işe girmeden karşısına çıkarsam ne der kimbilir
diğer tüm yorumlarda sizlere katılıyorum kızlarr
Valla öyleymiş canım ben de yeni öğrendim çok anlayışla karşıladı ama tabi okulu bitirmemin ve yaşımın da etkisi var . Okulum bitti ağustosta 23 yaşıma giricem erkek arkadaşımı da gördü tanıdı aklındaki soru işaretleri gitti. Haliyle olumlu yaklaştı. 17-18 yaşında tanıştırsaydım pek olumlu yaklaşacağını sanmıyorum.
minnaka katılıyorum angelcim kesinlikle solemelisin ... acıkcası evlendikten sonra da bole olsun istemezdim cidden kötü bişey milletin agzı torba degilki buzesin lafına geliyo ... cekememezlik kıskanclık dedikodu . nekadar takmasan da kulagına geliyo canın sıkılıyo
Sen şimdiden şikayet etmeye başlaki anlasın enişte bey akraba apartmanında oturmak istemediinii tatlımm
çok özledim ben aşkımıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?