Tahammülüm kalmadı kalp kıracağım kızlar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kpder nıye gezıyo sızle? Ben eskı konuyu da anlamamıstım zaten.Hayırlısıyla dagıtılaydı su etler,1 yıllık sorun cozulecek ama ffdkfdkfd

Kpder takılmıs yalnız peslerine.Yanı etlerını tasımak zorunda degil kımse sonucta.

Dönüşte mi almışlat benzini ortak yoksa giderken mi?

Yine de benzin almakla abide ateş alıp kalkma arasındaki doğrudan ilişkiyi çözemedim.
iste cakal aileye denk gelirsen hakliyken haksiz duruma dusersin. boyleleri ne guzellikle ne laf anlatmayla iletisim kurar. ustune bi de KPe laf soylemissin, simdi saygisiz suclu sen oldun.

Ya kusura bakmayın ama babanız bana sanki güdülecek hayvanmışım gibi hafi hadi hadiii dese ben de laf ederim. Üslup bu değil. Kızmanız da umrumda olmaz. Yaşlılar her şey her Üslup mübah değil

Kpder takılmıs yalnız peslerine.Yanı etlerını tasımak zorunda degil kımse sonucta.

İyi de eşi zaten ailesine yardım etmek için gitti
Maksat zaten etleri getirmek, geline evi temzitmekti. Temzikten yırttı ama etler aylar öncesinde konuşuldu. Böyle olacağı belliydi. Ne planları varsa önce halledilmesi gerekirdi bana göre. Konu sahibi gitmeden uğrayacakti yada bayramda bir gün gidip döneceklerdi.

Bende kendi ailemle bayramda köye gitsem etleri onlara bırakıp dönemem. Eşimde benzer bir konuda hayır demez. Ama ona göre plan yapılır. İşimizi köye gitmesen hallederiz.

Dönüşte Benzini ortak mı almışlar ?

Sizin her zamanki sorununuz maddi bağıniz. Adam benzinin yarısına ortak olmuş eşin de zaten bunu istiyor . Etler gelecek küçük bebek pesinize takılmış kayınbaba tabi ki gelir benzin parasını karisiliyorsa. Şimdi bu durumda etler kaac saatlik yola gidiyor benim babam da oturup yemek yeyip çay içsek kalkalım der siz gece on iki de evde oldunuz çünkü .

Burda senin oturabileceğin maksimum süre bı kadardi .kayınbaba anlayislk bile davranmış . Sen haklı değilsin malesef en başından bu olacağı belliydi parayı alma otobüsle donsunler ya da ben bir gün önceden gideceğim kalacağım diyecektin . Sen bağırıyorsun cagriyorsun yine bildiklerini okuyorlar

Bana lanlı lunlu, hodri meydan diye trip atan birini bende ciddiye almam yine bildiğimi okurum ki.

Bana lanlı lunlu, hodri meydan diye trip atan birini bende ciddiye almam yine bildiğimi okurum ki.
Mesele ailenin yanında bunları söyleyerek çözülmez burda konu açtığında da herkes aynı şeyi söyledi bu kadar oturacağı belliydi . Aradaki saygıyı bitiriyor malesef

Ya kusura bakmayın ama babanız bana sanki güdülecek hayvanmışım gibi hafi hadi hadiii dese ben de laf ederim. Üslup bu değil. Kızmanız da umrumda olmaz. Yaşlılar her şey her Üslup mübah değil
Bu konu bazında demiyorum genel olarak ailenizin mutlaka başkaları tarafından hoş görülmeyecek özelliği vardır , direkt laf mı etmek gerekiyor. Bu olayı kangren haline getirmek yerine ona göre adımlar atmak gerekiyordu

İyi de başkası benim ailemin hoş olmayan özelliğini tolere etmek zorunda değil ki. Tabi ki laf ederim. Bende insanım. Neden huysuz aksi veya başka hoş olmayan hakarwt veya hareketleri çekmek zorundayım?

Bu olay için konuşmuyorum ben de

Dönüşte Benzini ortak mı almışlar ?
Ben öyle anladım Kanaryanın yazdıklarından. Benzini bolusecegiz demiş eşi. Zaten kayinpedere asıl önemli olan dönüş çünkü et götürecek adam. Planı böyle yapıp, banane etlerden demesi komik. Eşiyle lanli konuşması, babasının yanına aşağıya göndermemesi hiç yetişkin insan hareketleri değil. Temelinde haklı olduğu konuyu haksız bitirmiş. Kanarya çok sever böyle şeyleri.

İşte o raddeye getirmeden olayı çözmek gerekiyor , kriz önleyici yaklaşmak lazım . Kendimden örnek verirsem babam yüzde 90 oranında şahane bir insandır ama yaşlılık etkisi ile birlikte bazı çekilmez özellikleri var bunlara da cevap vermek , kırmak yerine tolere etmek gerek diye düşünüyorum. Evli değilim ama eşim babama bir şey söylese aşırı kırıcı olur benim için

Adam zaten benzine keyfinden ortak olmamıştır eti getireceği için ortak olmustur.
Baştan böyle konuşulduysa tabi ki banane diyemez .

Yanlız burada hatayı ben eşte ararım Tahin.
Adam hem pastam dursun hem karnım doysun diyor.
Babasına diyebilirdi “Baba bizim başka planlarımız var sen benzin parası galan verme” ya da “Kanarya babamdan benzin parası aldık , bu durumda götüremem diyemem.” gibi gibi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…