• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahammülüm kalmadı kalp kıracağım kızlar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle tavuk suyu. Yalnız adam gelmeseydi de etler vardı. Tek et olsa keşke. Kaynanama laf yetişmiyor ki oğlum gidiyor ben mi götürcem kadın başıma bunları der. Tanısaydınız zaten abinlere götürebilmen bile mucize derdiniz aile yapıları ve kafaları farklı. Ben zaten oturucam dedim o yüzden kaynanam bana laf edemediği için kayınpederimi aradı darlayıp. Çaya bile kalmazlardı geçen seneki halim olsaydı. Abim annem yengem çok mutlu çok memnun kaldık diyorda kayınpederime hala takığım eşimin cezasını sonraki planlarla arabaya kimseyi almamakla keseceğim. Almak isterse satarım arabayı kendi de otobüsle gider köyüne.
Kanaryacım tahminime göre gençsin , toysun.
İnanki restleşmeye hiç birsey halledemezsin.
Daha akılcı davranmalısın.

Eşine gelince ben tüm suçu eşinde buldum.
Baştan benzin parasını almayacaktı , bizim başka planlarımız var diyecekti.
Hem babamın işi görülsün hem hanım mutlu olsun olmamış malesef.

Madem bu et mevzusu belliydi keşke bir gün önceden gitseydin abinlere , seni de geçerken alsalardı.
En azından daha fazla vakit geçirmiş olurdun.

Son düzenleme:
Öyle tavuk suyu. Yalnız adam gelmeseydi de etler vardı. Tek et olsa keşke. Kaynanama laf yetişmiyor ki oğlum gidiyor ben mi götürcem kadın başıma bunları der. Tanısaydınız zaten abinlere götürebilmen bile mucize derdiniz aile yapıları ve kafaları farklı. Ben zaten oturucam dedim o yüzden kaynanam bana laf edemediği için kayınpederimi aradı darlayıp. Çaya bile kalmazlardı geçen seneki halim olsaydı. Abim annem yengem çok mutlu çok memnun kaldık diyorda kayınpederime hala takığım eşimin cezasını sonraki planlarla arabaya kimseyi almamakla keseceğim. Almak isterse satarım arabayı kendi de otobüsle gider köyüne.
Aile yapıları farklı değil kayinvaliden kendi annesi ve ablasıyla geçirmiş bayramını baksana

Bitanem nasıl çözeyim ? Adamlar 7 24 köy kaynanam 15 gün sonra yine gitcek erinmiyorda. Çözümü 1 bayram burda 1 bayram köyde buldum. Geçen sene emri vaki olan şeyler bu sene yemekte ne diyorsun sana uyar mı diye soruluyor. Benim salaklığım uymaz oturtmazsınız beni gelmiyorum abi diyemedim. Bakalım ne olucak olumsuz duruma karşı ona göre tecrübe olur dedim. Eşim etler var gidemeyiz dediğinde yoo gideriz sen bırakırsın da dedim. Uğrayacağım ayarla ona göre yatmak derdim değil görsem biraz otursam yeter dedim ki derdim cidden saatlerce oturmak değildi yarın işbaşıyım. Görmeliydiniz kaynanamın köydeki hallerini herkes selam söyle abine yengene dedi de kaynanam demedi kafasını bile kaldırmadı derdi neyse ailemle. Aslında sırf abisini es geçmedi desinler diye gittim.
Sunshine size anlatamadığımız nokta, etler sizinle gelecekmiş bu bariz ortada kendiniz de yazmışsınız kayınpeder bizimle gelmese bile etler gelecekti diye, kayınpederiniz sizinle olmasa eşinize telefon gelecekti neredesiniz etler kokar çok oyalanmayın diye.
Yalnız adam gelmeseydi de etler vardı.

Eşinize görsem, biraz otursam yeter demişsiniz, biraz oturma herkese göre değişir, bana göre 3 saat başkasına göre yarım saat, her neyse biraz oturmuş musunuz? Oturmuşsunuz, kayınpederinde sizi alt etmek için hadi gidelim dediğini düşünmüyorum, onlar etin derdinde kafası sıcakta bozulma ihtimali olan etlerde, eh sizde benim dediğim olacak deyip inat için abinize gitmişsiniz son cümlenizden o anlaşılıyor, bu konuyu uzatır tartışırsanız, eşinizin savunması sağlam, abimlere uğrayacağım ayarla dedin ayarladım, derdim kalmak değil görsem biraz otursam yeter dedin biraz oturdun, babama niye tepki gösteriyorsun adam etlerin kokacağını düşünüp acele etti, senin dediğini yaptım işte daha ne istiyorsun diyecek, sizi hiçbir şeyden memnun olmamakla suçlayacak.

Bazı durumlarda böyle yaparsam ne olur, şöyle davranırsam nasıl olur diye deneme yanılmayla ilerlenmez, hele erkeklere dolambaçlı yollardan laf anlatılmaz, net olmak gerekir ben abimlere gideceğim ayarlayıp sen de gelebilir misin gelemez misin, gelirsen birlikte gideriz gelemezsen ben giderim, abinizde kalmayacaksanız sabah gidip akşam döneceğim, kalacaksanız bu akşam abimlerde kalacağım dönüşte beni de alırsınız evimize döneriz diyeceksiniz bu kadar basit, adam mesajı alacak, bir daha ki bayram köye gidiyorsanız bilecek ki Sunshine abisine de uğrayacak, kıvırmaya kalkarsa karısı otobüse binip gidiyor o zaman gelmeye niyeti varsa tıpış tıpış sizinle gelir zaten, ailesine de daha net olur çünkü hatun ne olursa olsun gidiyor.

Söylemedim mi sanıyorsun ? Kocama et var beni bırak dedim bırakamam ayrı kalamam dedi.
Bak bayramda yurt dışından ailemin yanina geldim,bayagi da kalacağım ikimiz de ölmedik.Oyle sürekli dipdibe yanyana bir ömür geçmez.Esin bu konuda seni kandırıyor köye götürmek için veya ailesiyle birlikte zaman geçirmek için..En başta hatayı burda yaptın.4 gün değil mi giderken abine bırakacaklardı,dönüşte de alacaklardı..Esin senden ayri kalamiyorsa o bu defa senin programına uyacaktı..
Aslında bu sorunun altında da 2 seneye rağmen tam olarak bir mesafe koyamaman,eşinin ailesiyle lafı dolandirmadan,ima etmeden,bahaneler ileri sürmeden net konuşamama problemin yatıyor.Bu da sende artik güç savaşı haline gelmiş.Aslinda bazı şeyleri o kadar istemesen de sırf dedigin olsun ben de buradayım,beni de görün,benim de bir ailem var diye sessiz çıgliklarin var..Bak 2 sene önce konu açan kanarya ile şimdiki kanarya arasında çok fark var..Önce çok naif,çok yumuşak bir kanarya vardi simdi öfke patlamaları yaşayan,agresiflesen,haklıyken haksız duruma düşen bir kanarya var..Ivedilikle eşinin ailesinde sevmediğin istemedigin sık görüşmek olur,her planiniza dahil olmaları olur ne varsa açıkça konuşmanı öneririm sakin bir şekilde.. Yoksa artik gözüne battiklari için ufak seylerden büyük sorunlar cikaracagini düşünüyorum.Kayinpederin önde oturmuş arkada oturmuş bence çok önemli olmamalı..Şuan bu aileden hazetmedigin için herşeyleri batacaktır is bu raddeye gelmeden saygıyı kaybetmeden isteklerini açıkça söylemen gerekiyor.Yoksa kp ile tartışmak, bu konuda eşle lanlı lunlu konuşmak seviyeyi düşürüyor hem de haklıyken haksız konuma düşüyorsun

Kanaryacım benim anladığım kadarıyla eşin senin annene, babana ve abine de saygı duymuyor. Onlar da bu durumu göre göre susuyorlar.

Bayramı abinlerle geçirip eşinin seni geçerken oradan alması gerekirken abin seni bu kadar görmekten mutlu oluyor, sus sus işareti yapıyor.
“Ya arkadaş biz de kardeşimizle birlikte bayram yapmak istiyoruz, neden bir gün önceden otobüsle göndermediniz” demiyor.

Maalesef anne baban arkanda olmayınca, ezen çok oluyor.

Benim de arkamda hiç kimse yok, seni iyi anlıyorum ama sınırlarım çok net olduğu için çizgimi aşamazlar.

Zaten bagajda etler dururken de iki saatten fazla oturulmaz. Kayınbabanin aklı etlerde kalmıştır zaten. Bu en baştan bellidir. Kanarya biraz inat için gitti ,oturdu gibi geliyor bana.
İnat için gittiyse bile çok iyi yapmadı mı?
Bu kızın bir ailesi var.
Seneye kurbanda eşi totosuna Eros'un okunu yemiş gibi "Ama sensiz duramaam ühühü tribine girmek yerine bırakır abisine kanaryayı

evet haklısınız ama şöyle de bişey var , bazı insanlar cahildir ,bazı insanlar kabadır ,bazı insanlar laftan anlamamaya müsaittir .. ne yaparsak yapalım bu gibi insanları değiştiremeyiz ,adamın yapısı öyledir

Diğer dediklerinize katılıyorum. Eleştirim şu noktadann Minerva dedi ki babam hadiii dedi diye biri laf etse sorun çıkarırım.

Siz diyorsunuz ki bazı insanlar cahildir ,bazı insanlar kabadır ,bazı insanlar laftan anlamamaya müsaittir...

Ben de demek istiyorum ki o insanların cahil kaba ve laftan anlamaz olmasından banane..
Benim canımı sıktıkları zaman aman bunlar cahil, kaba deyip neden susmalıyım?
Tabi ki kendimi savunurum. Ama minerva da diyor ki eşim bunu yapamaz. Yani diyor ki babam huysuzluk etse, kırıcı olsa, laf etse, laf söylese de kimse ona bir şey demesin. Neden? Sırf bizden 30 yıl önce doğdukları için mi her şeyde hakları var?

İstediğini söyleyen istemediğini işitir.

Aslında Minerva ile tartışmamız bu konudan bağımsız... Biz başka bir konuda yorumlaştık :)

Diğer dediklerinize katılıyorum. Eleştirim şu noktadann Minerva dedi ki babam hadiii dedi diye biri laf etse sorun çıkarırım.

Siz diyorsunuz ki bazı insanlar cahildir ,bazı insanlar kabadır ,bazı insanlar laftan anlamamaya müsaittir...

Ben de demek istiyorum ki o insanların cahil kaba ve laftan anlamaz olmasından banane..
Benim canımı sıktıkları zaman aman bunlar cahil, kaba deyip neden susmalıyım?
Tabi ki kendimi savunurum. Ama minerva da diyor ki eşim bunu yapamaz. Yani diyor ki babam huysuzluk etse, kırıcı olsa, laf etse, laf söylese de kimse ona bir şey demesin. Neden? Sırf bizden 30 yıl önce doğdukları için mi her şeyde hakları var?

İstediğini söyleyen istemediğini işitir.

Aslında Minerva ile tartışmamız bu konudan bağımsız... Biz başka bir konuda yorumlaştık :)
yok benim demek istediğim o değil ,elbette kimsenin kimseye kötü davranmaya hakkı yok ,herkes tabiki kendini bilecek ,gerektiği yerde cevaplarını da almalılar insanların bam telini bilmeliler ,saygının yaşla alakası olmaz saygı hakedene verilir benim nezlimde

ama işte diyorum ya bazı insanların tavrı öyledir yapısı odun gibidir ,belki orada tepki amaçlı değildir yaptığı adamın ,kendisi bilenmiş biraz da ,kanarya oraya kendi gücünü kabul ettirmeye gitti zaten ,ben olsam mesela bu adam böyle ben de bundan hoşlanmıyorum ya değil bu adamla ailemin evine ,tuvalete yine gitmem 🤣

yüzmeyi bilmeyen adamı denize götürüp sen yüzmeyi bilmiyorsun gibi sinirlenmek gibi bu Yani 🤣

ben mesela eş ailesiyle plan yapmam ,sevmem de onlarla keyif almam ,zor insanlar, mecbur kalıp gidince de onların kapasitelerini ,ne yaşayacağımı biliyorum ,tahmin ediyorum , mal bu yani kaba tabirle söylüyorum ,şimdi benim beklentim ,kafamdaki eş ailesiyle uyuşmuyorsa ,ya boşanırım yada onları kapasitelerini kabul edip ,ona göre hayatımı şekillendiririm

sizce normal mi mesela et varken illa abim abim diye tutturmak ,kp de peşinde

git önceden kal, bin beş yüz yorum geldi önce gitseydin geçerken alırlardı diye ,niye gitmedi ?

Kendini ispatlamak için ,işte bu adamlarında oluru bu , sana kraliyet ailesinden gelmiş gibi davranamaz çünkü adamın hamurunda yok .. o zaman da maruz kalınca ağlamazsın ..

bak benim kp 4 yıldır evliyim ,telefonum meşgulse art Arda arar ,bıkmadan 10 kere açana kadar devam ettirir ,müsait değilim lafından anlamaz ,eşimi de aynı ona da ulaşamaz tekrar defalarca beni arar ,bin kere söyledik meşgulüz bakamadığımız zamanlar olur biz müsait olunca döneriz diye ,e yok hala aynı mesela napalım ,eşimle mi kavga edeyim söyledi kaç kere anlamıyorsa yapılacak bişey kalmıyor ,şimdi ben bu adamı bi İstanbul beyefendisine nasıl dönüştüreyim 🤣
yapacak bişey olmazsa sen planlarını ona göre değiştirirsin bazen böyle olmalı

yok benim demek istediğim o değil ,elbette kimsenin kimseye kötü davranmaya hakkı yok ,herkes tabiki kendini bilecek ,gerektiği yerde cevaplarını da almalılar insanların bam telini bilmeliler ,saygının yaşla alakası olmaz saygı hakedene verilir benim nezlimde

ama işte diyorum ya bazı insanların tavrı öyledir yapısı odun gibidir ,belki orada tepki amaçlı değildir yaptığı adamın ,kendisi bilenmiş biraz da ,kanarya oraya kendi gücünü kabul ettirmeye gitti zaten ,ben olsam mesela bu adam böyle ben de bundan hoşlanmıyorum ya değil bu adamla ailemin evine ,tuvalete yine gitmem 🤣

yüzmeyi bilmeyen adamı denize götürüp sen yüzmeyi bilmiyorsun gibi sinirlenmek gibi bu Yani 🤣

ben mesela eş ailesiyle plan yapmam ,sevmem de onlarla keyif almam ,zor insanlar, mecbur kalıp gidince de onların kapasitelerini ,ne yaşayacağımı biliyorum ,tahmin ediyorum , mal bu yani kaba tabirle söylüyorum ,şimdi benim beklentim ,kafamdaki eş ailesiyle uyuşmuyorsa ,ya boşanırım yada onları kapasitelerini kabul edip ,ona göre hayatımı şekillendiririm

sizce normal mi mesela et varken illa abim abim diye tutturmak ,kp de peşinde

git önceden kal, bin beş yüz yorum geldi önce gitseydin geçerken alırlardı diye ,niye gitmedi ?

Kendini ispatlamak için ,işte bu adamlarında oluru bu , sana kraliyet ailesinden gelmiş gibi davranamaz çünkü adamın hamurunda yok .. o zaman da maruz kalınca ağlamazsın ..

bak benim kp 4 yıldır evliyim ,telefonum meşgulse art Arda arar ,bıkmadan 10 kere açana kadar devam ettirir ,müsait değilim lafından anlamaz ,eşimi de aynı ona da ulaşamaz tekrar defalarca beni arar ,bin kere söyledik meşgulüz bakamadığımız zamanlar olur biz müsait olunca döneriz diye ,e yok hala aynı mesela napalım ,eşimle mi kavga edeyim söyledi kaç kere anlamıyorsa yapılacak bişey kalmıyor ,şimdi ben bu adamı bi İstanbul beyefendisine nasıl dönüştüreyim 🤣
yapacak bişey olmazsa sen planlarını ona göre değiştirirsin bazen böyle olmalı
Evet kanaryanın en büyük hatası giderken abisine uğramamak veya önden gitmemek. Orada da eşi manipülasyon yaptı ama. Sensiz duramam ayrı kalamam vs vs. E ne oldu şimdi? Gerginlik. Eşe de iyi oldu ama bir daha demez sensiz kalamam diye paşa paşa bırakır abisine

Yemek yenmiş çaylar icilmiş hala da oturucam diye diretmek nedir? Sidik yarışı haline getirmissiniz resmen mevzu senin abin değil mevzu senin esinin ailesiyle inatlaşmak.etlerin o sicakta ve araba da, ekstra içi cayir cayirken bozulmaya mahkum edicektin.yazik gunah değilmi.bile isteye bunu yaptın bozulmasini istedin etlerin.birdaha pesinize takilmasinlar diye :KK51: çok fenasinizzz cokkkk

Evet kanaryanın en büyük hatası giderken abisine uğramamak veya önden gitmemek. Orada da eşi manipülasyon yaptı ama. Sensiz duramam ayrı kalamam vs vs. E ne oldu şimdi? Gerginlik. Eşe de iyi oldu ama bir daha demez sensiz kalamam diye paşa paşa bırakır abisine
eşi zaten ikili oynuyor o tarafı da kırmamak için kanaryadan taviz istiyor sonra da ben çok mükemmel kocayım diyor yersen

ama ne kadar eşi manipüle de etse “evet hayatım biliyorum bensiz kalamazsın ama arabada et varken baban sorun çıkarabilir ,çok değil 1 gün önce gitsem gelirken uğrar alırsınız sorunsuz olur en azından “ diyebilirdi bu tamamen güç gösterisi

Köyde yaptım bunu yoruldum diye ağladım bilerek. Sarıldı bayram yoğun geçiyor yapma öyle gel dedi ama şuan sinirliyim kafalarını tokuşturmak istiyorum:)
Siz de az değilsiniz bu arada. Yoruldum falan diyip ağlamalar falan 😂 bir süre sonra bu tarz davranışlarınız eşiniz de ters tepecektir haberiniz olsun .

Bitanem nasıl çözeyim ? Adamlar 7 24 köy kaynanam 15 gün sonra yine gitcek erinmiyorda. Çözümü 1 bayram burda 1 bayram köyde buldum. Geçen sene emri vaki olan şeyler bu sene yemekte ne diyorsun sana uyar mı diye soruluyor. Benim salaklığım uymaz oturtmazsınız beni gelmiyorum abi diyemedim. Bakalım ne olucak olumsuz duruma karşı ona göre tecrübe olur dedim. Eşim etler var gidemeyiz dediğinde yoo gideriz sen bırakırsın da dedim. Uğrayacağım ayarla ona göre yatmak derdim değil görsem biraz otursam yeter dedim ki derdim cidden saatlerce oturmak değildi yarın işbaşıyım. Görmeliydiniz kaynanamın köydeki hallerini herkes selam söyle abine yengene dedi de kaynanam demedi kafasını bile kaldırmadı derdi neyse ailemle. Aslında sırf abisini es geçmedi desinler diye gittim.
Benim senin işlerine aklım ermiyor
artık. Yalandan ağlamalar, değişik tavırlar, sözler, eşini babasının yanına göndermemeler, lanlar, lunlar. Bu taktikler üzerinden akıl verecek birileri çıkar muhakkak. Senin konularından elendim.

Yemek yenmiş çaylar icilmiş hala da oturucam diye diretmek nedir? Sidik yarışı haline getirmissiniz resmen mevzu senin abin değil mevzu senin esinin ailesiyle inatlaşmak.etlerin o sicakta ve araba da, ekstra içi cayir cayirken bozulmaya mahkum edicektin.yazik gunah değilmi.bile isteye bunu yaptın bozulmasini istedin etlerin.birdaha pesinize takilmasinlar diye :KK51: çok fenasinizzz cokkkk

Benim senin işlerine aklım ermiyor
artık. Yalandan ağlamalar, değişik tavırlar, sözler, eşini babasının yanına göndermemeler, lanlar, lunlar. Bu taktikler üzerinden akıl verecek birileri çıkar muhakkak. Senin konularından elendim.
Bu tavırları çok itici haberi yok. İki gün sonra eşi de yeter artık bu ne böyle küçük çocuk gibi tavırlar diyecek haberi yok. Asıl problemlerde bile dikkate alınmayacak ,eşi yanında olmayacak, cidden agladigin da bile numara yapma yine diyecek.

İki gün sonra eşi de kendine karşı lanli lunlu konuşacak. Belki daha ileriye gidecek. Aradaki saygı böyle kelimeler ile asilinca daha da beteri geliyor. Normallesecek bunlar aralarında.

9 yıllık evliyim ne eşim bana lanli konuştu ne ben ona. kayinbabama da ne okursa olsun Allah Allah ,ya falan diye konuşmam. Herşeyin bir üslubu vardır. Bu kendi değerini düşürmek tır. Sen karşındakine nasıl konuşursan ,karşındakine de sana o uslupda konuşma hakkını verirsin S Sunshine1

Bu tavırları çok itici haberi yok. İki gün sonra eşi de yeter artık bu ne böyle küçük çocuk gibi tavırlar diyecek haberi yok. Asıl problemlerde bile dikkate alınmayacak ,eşi yanında olmayacak, cidden agladigin da bile numara yapma yine diyecek.

İki gün sonra eşi de kendine karşı lanli lunlu konuşacak. Belki daha ileriye gidecek. Aradaki saygı böyle kelimeler ile asilinca daha da beteri geliyor. Normallesecek bunlar aralarında.

9 yıllık evliyim ne eşim bana lanli konuştu ne ben ona. kayinbabama da ne okursa olsun Allah Allah ,ya falan diye konuşmam. Herşeyin bir üslubu vardır. Bu kendi değerini düşürmek tır. Sen karşındakine nasıl konuşursan ,karşındakine de sana o uslupda konuşma hakkını verirsin S Sunshine1
Lanlı lunlu konuşmak ne erkege ne kadına yakışmıyor. Kanaryanın hatırladığım kadarıyla kocası, kvsi falan tüm aile lanlı lunlu konuşuyor. Onlar için bu çok normal. Ama tabiki hiç hoş degil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back